Jump to content

Viper

Members
 • Content count

  386
 • Joined

 • Last visited

About Viper

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Liverpool

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Helsinki
 1. Lingard on taantunut keskinkertaisuudeksi . Voittiko yhtään kaksinkamppailua? CP on viheliäinen joukkue. Olisi voinut voittaa molemmat ottelut viime kaudella Poolia vastaan ja otti myös Manchesterin sinisistä vierasvoiton.
 2. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Nyt on huojentunut olo. Ottelu ei ollut mikään klassikko, mutta tämä noudattaa hyvin finaalien tasoa. Usein mm ja em-kisoissa välieräotteluissa nähdään ne suurimmat klassikot. Finaali on usein kyttäämistä ja toisen joukkueen houkuttelemista virheisiin. Nyt mieleenpainuvimmat klassikot nähtiin Ajax-Tottenham ja Liverpool - Barcelona ottelluissa. Näitä muistellaan pitkään, mutta kun pöly on laskeutunut vain voittaja muistetaan. Voittaja on meille kaikille rakas, suurin ja kaunein.
 3. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Pipo on täysin oikeassa. Nyt on yksinkertaisesti pakko napata CL:n voitto uskottavuuden sementoimiseksi. Voittakoon City muut pytyt, mutta se ykköspytty on tänä vuonna meidän. Materiaalin laajuus ei riitä yksinkertaisesti FA-cupin tai coca-cola cupin pelaamiseen, joten siinä mielessä Klopp teki todella järkevän päätöksen keskittyä kahteen kisaan. Tuloksia kun katsoo niin ei aivan huono idea. Meillä ei ole varaa siihen, että avauksen jätkiä putoaa näissä vähemmän tärkeissä kisoissa. Ensi vuoden suhteen olen hyvin optimistinen. Klopp löysi loppukaudesta formaatin jolla puretaan makaavatkin puolustukset ja pakotetaan ne liikkeelle. Sekä joukkue että valmennus kehittyivät lisää ja oppivat tuntemaan toisensa. Guardiolaa pidetään nerona, mutta kyllä neroutta helpottaa iso rahapussi millä mällätä. Klopp on mielestäni rakentanut hienon joukkueen osittain kakkoskorin jätkistä. Tämä on sitä suuruutta.
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Loppujen lopuksi Ajax olisi ollut "helpompi" vastustaja. Kun Tottenham alkoi poolimaisesti prässäämään ja voittamaan kaikki kakkospallot nuoret pelaajat olivat hätää kärsimässä. Ajax ei olisi kestänyt 90 minuutin heavyfutista, Spursille tässä ei ole mitään uutta. Vedonlyöjien näkemys 65-35 eli täysi 90 minuuttia on tehtävä töitä jos meinaa isokorvaista nostella. Sekä Kloppista että Pocchetinosta on sanottu, että heidän valioliigajoukkueet eivät tule koskaan voittamaan mitään. Nyt vahingoniloiset epäilijät saavat syödä omat sanansa. Suurin mahdollinen seurajoukkueelle tarjottava palkinto on nyt näiden "ikuisten kakkosten" ulottuvilla. Huikeaa. Toisen osana on olla edelleen ikuinen kakkonen 1.6 jälkeenkin ja toisen nimi kirjoitetaan historiankirjoihin.
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Tämä ei ole todellista.
 6. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kyllä pettymys on valtaisa. Luulin oikeasti, että Shaqiri tuo tarvittavat jalat ja tempo nostetaan sille tasolle että Manu tipahtaa kyydistä. Vaihtoetu oli ilman muuta Poolin käsissä. Kokonaisuutena hyvin sekava ja hermostunut ottelu molemmilta. Koskee molempia joukkueita - Kai Suikkasen sanoin. Ei voi mennä kahden metrin syöttö kolmea metriä ohi. Lukakulta oli pari maailmanluokan syöttöä ratkaisuhetkillä, mutta Pool jatkaa surkeaa trendiä viimeisellä 30 metrillä. Pallo tuodaan hyvin ylös, sitä kyetään pitämään, mutta sitten juostaan sumppuun tai viimeinen syöttö läpsäistään vastustalle. Watfordista ja Evertonista on nyt oikeasti otettava 6 pistettä. Ei kahta sanaa tästä asiasta. Pojat ovat levänneet, ei cup-ottelut paina joten nyt ei kaivata selityksiä vaan tekoja.
 7. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Ei tämä ole totta. Siirtoikkunasta ei saatu Lovrenin korvaajaa ja lopputulos nähdään taululla. Firmino meni vielä missaamaan pilkukin kaikien muun lisäksi. Salah oli hyvä, Mane pirteä, Can teki rajusti töitä, Moreno hyvä. Henderson aivan umpipaska ja miksi Can otettiin pois eikä Hendoa?? Taas vaihto missä ei ollut mitään järkeä. Coutinho oli surkea. Tarvitsee pelejä alle saadakseen jälleen tuntuman tapahtumiin. Joukkue rakentaa paikkoja liukuhihnalta, mutta miten tuo maalinteko voi olla niin vaikeaa.
 8. Ottelu tulee YLE:n TV1:stä joten se näkynee areenassa joitakin päiviä. Et tarvitse mitään kikkailuja.
 9. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Poolin otteluissa mikään ei ole varmaa. Vastassa on kuitenkin yksi sarjan huonommista vierailijoista jonka Pool voitti jo kertaalleen tällä kaudella. Kyllä vähintään neljäs sija on nyt hyvin lähellä ja tämän päivän voitto tuli täysin suvereenin esityksen jälkeen.
 10. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Kyllä Pool sai täyden päivätyön tehdä voiton eteen. West Bromwich ei ole huono joukkue vaan liikuttivat palloa todella hyvin. Väitän jopa, että matala tempo eka jaksolla oli hyvä. Olenko ainoa joka ei kaipaa Hendersonia takaisin? Hyvä pelaaja, mutta luvattoman paljon huonoja hyökkäyspään ratkaisuja. Paskimmat hyökkäyspään ratkaisut ovat Canilla (vetoja 30-40 päästä), mutta pallonriistot ja nopeat juoksut puolustuksen tueksi paikkaavat tuon tuhlailun. Clyneen olen tyytyväinen. Pelikäsitys on parantunut koko ajan ja malttaa pysyä omalla laidalla pelattavana. Jostain syystä kaikki vastustajat ryhmittyvät Millnerin laidalle joten Poolin kannattaa välillä tulla Clynen laidalta ylös ja näin usein myös tapahtuu. Tärkeääkin tärkeämmät pisteet kun manu onnistui niistämään chelsealta nenän. Neljän sakkiin on vielä PITKÄ MATKA ja 3p. voittoja on otettava. Jos manu pelaa noin hyvin loppukauden heidän ei tarvitse laittaa kaikkea yhden kortin eli torstailiigan voittamisen varaan.
 11. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Hieno voitto ja top-4 sijoitus alkaa olla omissa käsissä. TOP4 sijaan teki hyvää että Manu toheloi tänään ja mestaruustaistelukin saatta herätä eloon kun Chelsea kärsi yllättävän kotitappion. Mitä otteluun tulee niin Poolin ei tarvinnut painaa kaasua koko ajan. Kaikki maalit olivat hienosti tehtyjä ja omaan päähän uponnut tuli (kenelle yllätys) kulman jälkitilanteesta. Seuraavaksi mitataan sitten henkinen kantti. Bournemouth tulee vieraaksi keskiviikkona. Kaikki varmasti muistavat vierasottelun joka oli täysin hallussa 65 minuuttia ja sen jälkeen totaalinen sulaminen ja TAPPIO. Keskiviikon matsista on yksinkertaisesti kaivettava 3pojoa jotta paikka 4 sakissa olisi realistinen.
 12. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Kyllähän Briteissä on pitkään pohdittu onko Arsenal enemmän businesta kuin huippumenestykseen pyrkivä jalkapalloseura. Sinänsä kunnioitettavaa, että heillä ei ole saudirahaa millä mällätä mutta tekevät (kannattajien kustanuksella toki) hyvää tulosta. Eräs vahvuus on ollut vuodesta toiseen 16 sakkiin pääseminen mestareiden liigassa joka tuo tasaisesti hyvää rahallista tuottoa seuralle. Nyt jos tämä putki katkeaa nostaa se ryppyjä muidenkin kuin valmentajan ohimolle.
 13. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Just tuossa katoin muiden joukkueiden loppuohjelmaa. Mestareiden liigan paikasta tappelijat pelaavat paljon toisiaan vastaan. Hyvä homma on siinä, että aina näissä joku kilpailija pudottaa pisteitä. Toki se ei muuta sitä tosiasiaa, että nyt on otettava 3pojon voittoja. Se ei ole poolille ollut mikään itsestäänselvyys kuten tiedetään.
 14. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Kait nyt pieni naljailu sallitaan. Ei Wenger tosin ole yksin tuon kanssa, Kloppilla ja Mourinhollakin on jatkuvasti asiaa "neloselle".
 15. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Näin oli. Ei nähty enää edes tavaramerkiksi tullutta neljännen erotuomarin jatkuvaa prässäämistä. Hyvä johtaja näyttää alaisilleen mallia tehokkaasta ja 90min. kestävästä prässistä. Eilen siitä ei ollut tietoakaan.
×