Jump to content

Viper

Members
 • Content count

  386
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Viper

 1. Lingard on taantunut keskinkertaisuudeksi . Voittiko yhtään kaksinkamppailua? CP on viheliäinen joukkue. Olisi voinut voittaa molemmat ottelut viime kaudella Poolia vastaan ja otti myös Manchesterin sinisistä vierasvoiton.
 2. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Nyt on huojentunut olo. Ottelu ei ollut mikään klassikko, mutta tämä noudattaa hyvin finaalien tasoa. Usein mm ja em-kisoissa välieräotteluissa nähdään ne suurimmat klassikot. Finaali on usein kyttäämistä ja toisen joukkueen houkuttelemista virheisiin. Nyt mieleenpainuvimmat klassikot nähtiin Ajax-Tottenham ja Liverpool - Barcelona ottelluissa. Näitä muistellaan pitkään, mutta kun pöly on laskeutunut vain voittaja muistetaan. Voittaja on meille kaikille rakas, suurin ja kaunein.
 3. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Pipo on täysin oikeassa. Nyt on yksinkertaisesti pakko napata CL:n voitto uskottavuuden sementoimiseksi. Voittakoon City muut pytyt, mutta se ykköspytty on tänä vuonna meidän. Materiaalin laajuus ei riitä yksinkertaisesti FA-cupin tai coca-cola cupin pelaamiseen, joten siinä mielessä Klopp teki todella järkevän päätöksen keskittyä kahteen kisaan. Tuloksia kun katsoo niin ei aivan huono idea. Meillä ei ole varaa siihen, että avauksen jätkiä putoaa näissä vähemmän tärkeissä kisoissa. Ensi vuoden suhteen olen hyvin optimistinen. Klopp löysi loppukaudesta formaatin jolla puretaan makaavatkin puolustukset ja pakotetaan ne liikkeelle. Sekä joukkue että valmennus kehittyivät lisää ja oppivat tuntemaan toisensa. Guardiolaa pidetään nerona, mutta kyllä neroutta helpottaa iso rahapussi millä mällätä. Klopp on mielestäni rakentanut hienon joukkueen osittain kakkoskorin jätkistä. Tämä on sitä suuruutta.
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Loppujen lopuksi Ajax olisi ollut "helpompi" vastustaja. Kun Tottenham alkoi poolimaisesti prässäämään ja voittamaan kaikki kakkospallot nuoret pelaajat olivat hätää kärsimässä. Ajax ei olisi kestänyt 90 minuutin heavyfutista, Spursille tässä ei ole mitään uutta. Vedonlyöjien näkemys 65-35 eli täysi 90 minuuttia on tehtävä töitä jos meinaa isokorvaista nostella. Sekä Kloppista että Pocchetinosta on sanottu, että heidän valioliigajoukkueet eivät tule koskaan voittamaan mitään. Nyt vahingoniloiset epäilijät saavat syödä omat sanansa. Suurin mahdollinen seurajoukkueelle tarjottava palkinto on nyt näiden "ikuisten kakkosten" ulottuvilla. Huikeaa. Toisen osana on olla edelleen ikuinen kakkonen 1.6 jälkeenkin ja toisen nimi kirjoitetaan historiankirjoihin.
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Tämä ei ole todellista.
 6. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kyllä pettymys on valtaisa. Luulin oikeasti, että Shaqiri tuo tarvittavat jalat ja tempo nostetaan sille tasolle että Manu tipahtaa kyydistä. Vaihtoetu oli ilman muuta Poolin käsissä. Kokonaisuutena hyvin sekava ja hermostunut ottelu molemmilta. Koskee molempia joukkueita - Kai Suikkasen sanoin. Ei voi mennä kahden metrin syöttö kolmea metriä ohi. Lukakulta oli pari maailmanluokan syöttöä ratkaisuhetkillä, mutta Pool jatkaa surkeaa trendiä viimeisellä 30 metrillä. Pallo tuodaan hyvin ylös, sitä kyetään pitämään, mutta sitten juostaan sumppuun tai viimeinen syöttö läpsäistään vastustalle. Watfordista ja Evertonista on nyt oikeasti otettava 6 pistettä. Ei kahta sanaa tästä asiasta. Pojat ovat levänneet, ei cup-ottelut paina joten nyt ei kaivata selityksiä vaan tekoja.
 7. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Ei tämä ole totta. Siirtoikkunasta ei saatu Lovrenin korvaajaa ja lopputulos nähdään taululla. Firmino meni vielä missaamaan pilkukin kaikien muun lisäksi. Salah oli hyvä, Mane pirteä, Can teki rajusti töitä, Moreno hyvä. Henderson aivan umpipaska ja miksi Can otettiin pois eikä Hendoa?? Taas vaihto missä ei ollut mitään järkeä. Coutinho oli surkea. Tarvitsee pelejä alle saadakseen jälleen tuntuman tapahtumiin. Joukkue rakentaa paikkoja liukuhihnalta, mutta miten tuo maalinteko voi olla niin vaikeaa.
 8. Ottelu tulee YLE:n TV1:stä joten se näkynee areenassa joitakin päiviä. Et tarvitse mitään kikkailuja.
 9. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Poolin otteluissa mikään ei ole varmaa. Vastassa on kuitenkin yksi sarjan huonommista vierailijoista jonka Pool voitti jo kertaalleen tällä kaudella. Kyllä vähintään neljäs sija on nyt hyvin lähellä ja tämän päivän voitto tuli täysin suvereenin esityksen jälkeen.
 10. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Kyllä Pool sai täyden päivätyön tehdä voiton eteen. West Bromwich ei ole huono joukkue vaan liikuttivat palloa todella hyvin. Väitän jopa, että matala tempo eka jaksolla oli hyvä. Olenko ainoa joka ei kaipaa Hendersonia takaisin? Hyvä pelaaja, mutta luvattoman paljon huonoja hyökkäyspään ratkaisuja. Paskimmat hyökkäyspään ratkaisut ovat Canilla (vetoja 30-40 päästä), mutta pallonriistot ja nopeat juoksut puolustuksen tueksi paikkaavat tuon tuhlailun. Clyneen olen tyytyväinen. Pelikäsitys on parantunut koko ajan ja malttaa pysyä omalla laidalla pelattavana. Jostain syystä kaikki vastustajat ryhmittyvät Millnerin laidalle joten Poolin kannattaa välillä tulla Clynen laidalta ylös ja näin usein myös tapahtuu. Tärkeääkin tärkeämmät pisteet kun manu onnistui niistämään chelsealta nenän. Neljän sakkiin on vielä PITKÄ MATKA ja 3p. voittoja on otettava. Jos manu pelaa noin hyvin loppukauden heidän ei tarvitse laittaa kaikkea yhden kortin eli torstailiigan voittamisen varaan.
 11. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Hieno voitto ja top-4 sijoitus alkaa olla omissa käsissä. TOP4 sijaan teki hyvää että Manu toheloi tänään ja mestaruustaistelukin saatta herätä eloon kun Chelsea kärsi yllättävän kotitappion. Mitä otteluun tulee niin Poolin ei tarvinnut painaa kaasua koko ajan. Kaikki maalit olivat hienosti tehtyjä ja omaan päähän uponnut tuli (kenelle yllätys) kulman jälkitilanteesta. Seuraavaksi mitataan sitten henkinen kantti. Bournemouth tulee vieraaksi keskiviikkona. Kaikki varmasti muistavat vierasottelun joka oli täysin hallussa 65 minuuttia ja sen jälkeen totaalinen sulaminen ja TAPPIO. Keskiviikon matsista on yksinkertaisesti kaivettava 3pojoa jotta paikka 4 sakissa olisi realistinen.
 12. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Kyllähän Briteissä on pitkään pohdittu onko Arsenal enemmän businesta kuin huippumenestykseen pyrkivä jalkapalloseura. Sinänsä kunnioitettavaa, että heillä ei ole saudirahaa millä mällätä mutta tekevät (kannattajien kustanuksella toki) hyvää tulosta. Eräs vahvuus on ollut vuodesta toiseen 16 sakkiin pääseminen mestareiden liigassa joka tuo tasaisesti hyvää rahallista tuottoa seuralle. Nyt jos tämä putki katkeaa nostaa se ryppyjä muidenkin kuin valmentajan ohimolle.
 13. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Just tuossa katoin muiden joukkueiden loppuohjelmaa. Mestareiden liigan paikasta tappelijat pelaavat paljon toisiaan vastaan. Hyvä homma on siinä, että aina näissä joku kilpailija pudottaa pisteitä. Toki se ei muuta sitä tosiasiaa, että nyt on otettava 3pojon voittoja. Se ei ole poolille ollut mikään itsestäänselvyys kuten tiedetään.
 14. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Kait nyt pieni naljailu sallitaan. Ei Wenger tosin ole yksin tuon kanssa, Kloppilla ja Mourinhollakin on jatkuvasti asiaa "neloselle".
 15. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Näin oli. Ei nähty enää edes tavaramerkiksi tullutta neljännen erotuomarin jatkuvaa prässäämistä. Hyvä johtaja näyttää alaisilleen mallia tehokkaasta ja 90min. kestävästä prässistä. Eilen siitä ei ollut tietoakaan.
 16. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Huh. Tärkeät 3 pojoa. Kilpailu 4 sakkiin on kova. Ainoastaan Chelsea on tästä ulkona, en usko heidän enään töpeksivän hommaa. Kolmesta mestareiden liigan paikasta tappelee käytännössä 5 joukkuetta. En ole vielä analysoinut kellä on "helpoin" ja kellä vaikein loppuohjelma. Matseja on kuitenkin 10+ jäljelllä, CUP:n takia Poolilla on jo 28 matsia. Sitten kun katsellaan mikä top 6 joukkueista on menettänyt eniten pisteitä 10-20 sijoilla majaileville joukkueille (vähän vastapainoa tuohon top 6 pelaamiseen). Chelsea -4 (2 vierastasuria, ,kotona ei yhtään pistemenetystä) Tottenham -6 (2 vierastasuria, 1 kotitasuri) Man City - 7 (2 kotitasuria, 1 vierastappio) Liverpool -21 (kotona 1 tasuri ja 1 tappio, vieraissa 4 tappiota ja 2 tasuria) Arsenal -9 (1 tappio ja 1 tasapeli kotona, 2 tasapeliä vieraissa) Manu - 11 (4 tasapeliä kotona, punanenä ei olisi ikinä sallinut tätä, vierassa ovat pelanneet tosi hyvin, ainoastaan 1 tappio). Yhteensä top6 joukkueilla 8 kolmen pisteen menetystä joita Liverpool on hävinnyt 5. Tasapelejä on yhteensä 17kpl eli TOP kutoset raapivat yleensä vähintään pisteen mukaansa. 3 tasapeliä ei ole vielä katastrofi, mutta tuo 15 pistettä lähinnä vierastappioihin vie mahdollisuudet taistella kärkisijoista. Sarjataulukko EI valehtele. Eli Liverpool antaa Chelsealle 17 pistettä tasoitusta pelaamalla ala-arvoisesti huonoja jengejä vastaan ja toiseksi huonoimmalle top 6:lle Manulle 10 pistettä tasoitusta. Jos jengi pelaisi yhtä hyvin kuin kuin pelityyliltään lähes identtinen Tottenham heikkoja joukkueita vastaan johtaisi Liverpool sarjaa!! Eli kyllä Ole Gunnarin huomiossa on paljonkin perää ja itse en tulkinnut sitä vinoiluna. Tämä on ollut Liverpoolin akilleenkantapää jo toistakymmentä vuotta ja tämän vuoksi on menetetty kaksi huulilla ollutta mestaruutta. Ei niinkään liukastumisten tai älyttömien poikittaissyöttöjen takia.
 17. 4.3.2017 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Uskomattoman epävarma suorittaja tuo Pogba. Välillä hienoja läpisyöttöjä ja sitten boxissa täysin hampaaton. Zlatanin rankkarin ois torjunut jokainen pubisarjankin "maalivahti".
 18. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Henkinen oppi-isäni P Väyrynen kysyi kerran osuvasti lääkäriltään - voiko vi*utukseen kuolla? Jos moderointi säikähtää voimakasta ilmaisua, otan vastuun sanoistani.
 19. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  NBC:n selostajat eivät pysyneet nahoissaan kun ylistivät poolin pelaamista. Ainoa mitä ne ihmetteli oli Manen vaihtaminen pois kahden maalin jälkeen. Ei annettu mahdollisuutta hakea hattutemppua. Jenkit tunnetusti rakastavat näitä sankaritarinoita, joten he ihmettelivät kovasti tätä. Kiinnittivät myös huomita siihen minkä kaikki tietävät jo, että ei ole europelirasitteita (mutta ei ole muuten pahimmalla kilpakumppanilla Chelseallakaan). E: Vähän pelottaa tuo Chelsean hurja vire. 5 viimeisintä valioliiigaottelua maalierolla 16-0!!
 20. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Ei valitettavasti tule eroa kun Chelsea on päässyt hurjaan iskuun, mutta omat pelaa rock'n roll-futista (kuten nbc:n selostaja sanoi). Vain punaiset tällä hetkellä kentällä.
 21. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Saas nähdä mitä Klopin päässä liikkuu kun seuraavassa siirtoikkunassa on myynnissä manu-legenda, itse Wäinö. Eikös Millnerin ura polkenut paikoillaan ennen pooliin siirtoa ja luulen, että väiskistä saataisiin ihan kelpo rotaatiopelaaja penkille. Pakko olla hyvä kun palkka on aivan eri levelillä verrattuna suareziin.
 22. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Pienestä sekoilusta huolimatta ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Laatupaikkoja luotiin 7-8 maaliin, mutta 4 tehtyä maalia riitti voittoon. Tietenkin kaksi vähän heppoisesti päästettyä maalia rasittavat kokonaisarvosanaa. Ottelu oli kova temmoltaan eikä Crystal Palace ole mikään heppoinen miehistö. Sieltä löytyy muutama ihan kovan luokan pelimies ja hyvänä päivänä vastaavalla temmolla he yllättävät vielä useamman joukkueen. Havainnoin kuinka kliinisesti pool purki Palacen jatkuvan prässäyksen toisen puoliajan alussa. Laitapakit tosin pallon saadessaan kuskasivat sen pois päin maalista ja purkivat pitkällä. Topparit sen sijaan lähtivät purkamaan prässiä syöttämällä ja tämä sain verenpaineen monesti nousemaan (arsenal purkaa aivan samalla tavalla vastustajan pallottoman prässin). Tosi hyvin pool purki prässin ja pelaajat osaavat haketua paremmin pelattaviksi kuin Rodgersin aikana. Ero ei ole suuri. Suurin ero Rodgersin peluuttamiseen on barcamainen tuplaus tai triplaus kun pallo pitää saada nopeasti vastustajalta pois. Tämä on parantunut tosi paljon. Syöttölinjojen väliin juokseminen ja katkominen muistuttaa punanenän valtakautta liigassa. Vaatii pelaajilta todella paljon ja varmistusten on oltava kunnossa jos ryntäilet ohi tällä pelityylillä. En yhtään ihmettele miksi Klopp ei halua vastustajan pääsevän nokikkain toppareiden ja maalivahdin kanssa (hmm....CP:n molemmat maalit). Puhdas kliininen viimeistely vieläkin puuttuu, mutta ei sen väliä jos joukkue luo jatkossakin noin monta maalintekopaikkaa ja tekee 4 maalia. Kausi on vielä pitkä, mutta kuten Giggs tänään mediassa itki ei Poolilla ole muiden kärkiseurojen tavoin eurovelvoitteita joten pelaajilla on enemmän toipumisaikaa pikkuvammoista.
 23. Turhautuneen pelaajan reaktio. Samaa nähtiin aikoinaan Andy Carrollin otteissa kun odotukset olivat valtavat ja pelityyli ei sopinut Rodgersin pelitapaan alkuunkaan.
 24. Liverpool FC - Kausi 2016/17

  Sakhon osalta on vielä vaikea sanoa jääkö hän ikuisesti lähtötelineisiin. Fyysiset edellytykset olisivat huipputason puolustuspään pelaajaksi, mutta parhaiten muistan hänet tarpeettomasta riskinotosta taitotasoon nähden. Nykypuolustajan tulisi olla myös erinomainen pelinlukija ja avaussyöttöjen antaja (samaa vaaditaan näköjään jo maalivahdeilta!). Sakho on hyvä katkomaan syöttöjä, mutta pelinluku ja avaussyötöt eivät varmasti vakuuta Kloppia. Lisäksi kun joukkue on tuossa formissa niin kynnys päästä pelaamaan on entistä korkeampi (eikä somen kautta saa peliaikaa vaan monoa takalistoon).
×