Jump to content

reservimies

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About reservimies

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/15/1984
 1. Ottelut kaudella 2010/2011

  Viihdyttävää peliä ollut puoliaikaan asti. Harmi vaan että numerot ovat väärin päin. Pelottavan helposti on pariin otteeseen puolustuksen keskusta avautunut. En ole aiempia tämän kauden matseja nähnyt, mutta tällä menolla luulisi maaleja syntyvän molempiin päihin kiitettävästi kauden mittaan. Krasic on tosiaan tuonut eloa laitapeliin haastaessaan Balzarettia hitaissa hyökkäyksissä ja tarjoaa hyvän väylän vastaiskuille, silloin harvoin kun Palermo sattuu palloa Juven puolustusalueella kontrolloimaan. Pelaavat kyllä sikäli hyvää vieraspeliä, että sumppu tiivistyy melko tehokkaasti 16-alueen eteen eikä saumoja läpi juuri näytä olevan. Del Piero tosin tuntuu olevan mainiossa vireessä, saattaa vielä verkko miehen toimesta tänään venähtää. Quagliarella ollut webtv:n tuhnuisen kuvan perusteella melko hyvin piilossa, kenties toisella jaksolla heppu penkille ja lisää pääpelivoimaa boksiin? Tämän kääntäminen voitoksi lisäisi varmasti joukkueen itseluottamusta tuleviin kamppailuihin, siten siis tärkeä puoliaika edessä.
 2. Juventus 2010-11

  Nyt tuntuu kuin lukisi tekstiviestiä ventovieraalta joka ilmoittaa että muijas on muuten tästedes mun sängyssä. http://www.football-italia.net/aug26w.html
 3. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Michel Bastos http://www.football-italia.net/jun23x.html Eli Lyonin brassilaituri, joka pelaa Selecaossa hyökkäävää laitapakkia. Kisapelien valossa itseluottamus kohdallaan, haastaa hyvin ja ampuu vaarallisesti vasurillaan. Kummalisen paljon Robinhon näköinen veijari... EDIT: Pakko lisätä, että seitinohuella huhuasteella liikutaan tämän kanssa. Itselle kyllä kelpaisi, mutta ymmärrän hyvin että joku saattaisi jo haluta vetää rajan Juven brassiutumiseen.
 4. Photoja MM-kisoista 2010

  Huomatkaa Kristiinan kuvassa isoveljen auttava käsi vasemmalla alhaalla, joka pelastaa itsensä ongelmiin ajaneen pikkupojan maailman pahuudelta. Nämä ovat hetkiä, jolloin toivoo että myllyt sallittaisiin myös jalkapallossa. Ei tainnut puppelipoika ymmärtää mihin leikkiin oli ryhtymässä.
 5. Juventus 2010-11

  Hyvät oli vibat viime kesänäkin puheiden perusteella. Vuodessa voi mies muuttua aika paljon kyynisemmäksi, kun puheet eivät realisoidu.
 6. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Diego tuli viime kesänä joukkueeseen, jonka oli tarkoitus voittaa scudetto ja taistella tosissaan chämppärin voitosta. Joukkue floppasi, joten odotetusti mies jonka kautta kaikki Uuden Juven fantastiset hyökkäyskuviot fanien ja median märissä päiväunissa kulkivat joutuu vastaanottamaan kritiikkiä ja spekulointia siirroista pois Torinosta. Olisi mielestäni suurta typeryyttä luopua noin hurjan potentiaalin omaavasta kaverista tässä vaiheessa. En ole kuitenkaan sitä mieltä, että tuloksia pitäisi odotella puoli vuosikymmentä, vaan puolestani ensi kausi saisi näyttää mihin suuntaan Diegon ura Juvessa kulkee. Vahva kutina on, että tulemme näkemään herralta paljon onnistumisia jo alkusyksystä, varsinkin kun mies pääsee valmistautumaan kauteen 2010/2011 rauhassa ilman mm-kisojen rasituksia.
 7. Ottelut kaudella 2009/2010

  Morjesta vaan kaikille, ensimmäinen paitsioon ajautuva viesti lähtee tästä. Lippukäsi valmiina, avustava! Sitten pari kommenttia perjantain (odotetusti) pilanneesta painista: Pelirohkeus, -nopeus sekä pallovarmuus alussa miellyttivät silmää ja enteilivät hienoa iltaa. Del Piero näytti ikäistään huomattavasti nuoremmalta ja tuhruisen webtv:n perusteella sekoitin kaverin Diegoon pariinkin otteeseen. Ulosajonkaan kohdalla en vielä haudannut toiveita yllätysvoitosta, sillä hyökkäyspeli oli laadukkaampaa kuin olen pitkään aikaan Juvelta nähnyt. Kuvitelmissani näin tarvittavat elementit tehokkaaseen vastaiskupeliin, kunnes Zaccheroni lirautti lusikallisen housuun. Suomalaiselle ei luulisi olevan niin kovin vaikeaa perustella päätöstä tilkitä puolustusta hyökkäyksen kustannuksella, miehen vajaalla, sarjakakkosen kotikentällä, mutta pettymys oli valtava kun vaihto tehtiin. Lopulta inter oli paras paikallaolijoista, mutta Maiconin maalissa jäi silti harmittamaan Amaurin päätön kohellus. Pakko oli herran kirmata täysillä kohti ja ohi, ei voinut tyytyä peittämään. Vain vaahto jäi puuttumaan suupielestä... Itsellä on miehestä juuri se kuva, että kun saisi pelistään tuon yliyrittämisen pois, viilentäisi nuppinsa ja pelaisi järkevästi kuten kunnon maaliruisku pelaa, niin saattaisi jossain suurseurassa pärjätäkin. Onneksi sentään se joulukuinen kotipeli voitettiin, ettei mennyt kaksi-muna interille kauden sarjamatsit...
×