Jump to content

Novakovic11

Members
 • Content count

  314
 • Joined

 • Last visited

About Novakovic11

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/10/1995

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  hyvä ruoka
 • Occupation
  peruskoulu
 1. Mikä stadion?-peli

  Sepä se, keskimmäisessä kuvassa oli joku islantilainen jumalatar.
 2. Mikä stadion?-peli

  En tiedä onko tämä helppo vai vaikea, todennäköisesti jos keksii ensimmäisen niin keksii koko jutun.
 3. Mikä stadion?-peli

  Sehän on Stadio Ezio Scida, Crotonen kotikenttä!
 4. Mikä joukkue? -peli

  Nyt jo kuollut ja kuopattu FC Jazz? Kuvassahan on Willin kresi kaveri Jazz.
 5. Carl Jenkinson

  Hyvä ja odotettu siirto, toivottavasti Jenkinsonista kehittyisi ajan myötä paljon viime päivinä julkisuudessa olleen "huippuliigassa säännöllisesti pelaava" -kriteerin täyttävä kaveri. Kaikki edellytykset siihen pitäisi olla olemassa.
 6. Ruotsi - Suomi ti 7.6. klo 21.00 @ Råsunda Stadion

  No mielestäni Jaakkolalla oli muutama jännitysvirhe alussa mutta sen jälkeen paransi kyllä. Heikkiseen täysin sama, mutta Hämäläistä en kyllä huomannut ollenkaan, minkä voi tällaisen pelin jälkeen tulkita ihan positiiviseksi jutuksi. Muuten huomionarvoista oli että surullinen on meidän pelaajatilanne kun kehiin pitää vaihdoista heittää pelaaja, joka ei saa säännöllisesti peliaikaa edes Ruotsin liigassa. Mieleen tulee jopa että voiko tuolta nipulta kauhean paljon enempää tuloksellisesti vaatia?
 7. Mikä stadion?-peli

  La Romareda, Zaragozan stadion? Punaisella rajattu alue on ainakin suunnilleen Rooman valtakunta suurimmillaan.
 8. Sekalaista uutisointia

  Voisiko joku enemmän brittifutiksesta tietävä selventää miksi Hughes erosi? Ei se nyt voi urheilullisen menestyksen puutteesta ainakaan voi johtua, kahdeksas sija oli aika hyvä suoritus Fulhamilta ja paikkaa Eurooppa-liigaankin tuli ansaittua fair play-säännöillä.
 9. Vitutusketju

  Ei itseasiassa suoraan lue, mutta en tuosta omasta pelikiellostani ala itkemään, mutta yleisesti koen tuon linkkien kuvailemisen todella turhana samoin kuin monen muunkin Jatkiksen moderaattoreiden "älynväläyksen".
 10. Vitutusketju

  Tätä ajattelin juuri käyttää argumenttina moderaattoreita vastaan, millään muulla tuntemallani foorumilla Jatkoaikaa lukuunottamatta en ole mitään linkkien kuvausta tavannut.
 11. Vitutusketju

  Tänään suurin osa ikätovereistani on vetämässä perskännit ulkona, minä en. Sen sijaan haluaisin kirjoittaa Jatkoaikaan kaikenlaista. Sain kyseiselle palstalla tänään aiemmin viikon pelikiellon kun en kuvaillut YouTube-linkkiä. Välillä tuntuu että onko tässä elämän suhteettomuudessa mitään järkeä.
 12. Hävetkää, tarvitaanko oikeasti minut avaamaan otteluketju Suomen mj:n pelille? Väkisinkin tässä alkaa matsijännitys nousemaan, vaikka periaatteessa mitään syytä ei olekaan, paitsi tietenkin jos... Niin, ei olisi valitettavasti ensimmäinen kerta kun jäätäisiin nöyryyttävään tulokseen jotain futiskääpiötä vastaan vieraskentällä. Mutta ainakin allekirjoittaneella on kova luotto Mixuun ja uskon että hyökkäysvoittoinen muodostelma pystyy murtamaan San Marinon kilpikonnapuolustuksen ilman suurempia ongelmia. Tässä vielä todennäköinen avauskokoonpano, suoraan kopioituna Ylen teksti-tv:stä: --------------------------Forssell----------------------------- --------------Eremenko jr.--------Väyrynen------------------- -------------------------------------------------------------- ---------Hetemaj---------Heikkinen----Hämäläinen------------- -------------------------------------------------------------- Raitala-----Moisander--------------Pasanen---------Lampi------ --------------------------------------------------------------- --------------------------Hradecky---------------------------- Rökitetään pienempää oikein kunnolla koulukiusaajien tyyliin. Veikataan 0-3, maalit Eremenko jr., Forssell ja Hämäläinen. Findorra-nimi lentää roskiin jos Unkari, Ruotsi tai Hollanti kaatuu näissä karsinnoissa!
 13. 2000-luvun paras urheilija

  Teemu Selänne. Ainoa miinus ettei viitsi lopettaa uraansa/palata Jokereihin
 14. Harmi vaan että mielenkiinto futikseen katoaa aina pakkasen tullessa. Olisin voinut olla vahvoilla tässäkin. villain98 ja Cule92, hienoa settiä. Mazille erityismaininta kokkausteksteistä.
 15. Jääkiekko

  Hei mutta onhan teillä Lahessa Mike York! Torstaina ruokalistalla pelikaanipaistia!
×