Jump to content

OuZox

Members
 • Content count

  459
 • Joined

 • Last visited

About OuZox

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/04/1989

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere

Contact Methods

 • MSN
  OskariTeittinen2@hotmail.com
 1. Wayne Rooney

  Oli kyllä todella harmillista katsoa kuinka järkyttynyt ja pettynyt Sir Alex tästä kaikesta oli. Kaikki se aika ja vaiva minkä Ferguson on käyttänyt Rooneyyn, tehnyt hänestä sen mitä hän tänäpäivänä on, ja tässä on Rooneyn kiitos. Ennen yksi lempipelaajistani, mutta nyt kaikki arvostus on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Minun puolestani voit painua ....... toivon, että Rooney pelaisi vielä kerran Unitedin paidassa, jotta fanit voivat antaa hänelle sellaisen kohtelun, jota hän ei tule unohtamaan pitkään pitkään aikaan.
 2. Pre-season

  Pre-Season saatiin oikeastaan pakettiin ja ihan hyvinhän tuo meni. Pelaajat näyttäisivät olevan hyvässä kunnossa ja vakavimmilta loukkaantumisilta on vältytty. Carrickin saama vamma ei pitäisi olla mitään vakavaa, mutta odotellaan varmistusta. Hernandez on ollut iloinen yllätys, loistava hankinta. Myös toinen uusi kasvo Smalling on näyttänyt varsin lupaavalta pelimieheltä. Cleverleyn otteita oli myös ilo seurailla. Molemmilta löytyy potentiaalia vakiokasvoiksi Unitedin kokoonpanoon tulevaisuudessa. Sinne keskikentän keskelle olisi tarve vielä yhdelle miehelle, mutta sitä tuskin on tulossa. Näillä mennään siis.
 3. Canal+ sport 1/2

  Itse lopetin tilauksen kauden lopussa neljän vuoden katselun jälkeen. Vasta jälkeenpäin kuulin, että hommat menevät vain huonompaan suuntaan. Sport 2 tietääkseni kyllä säilyy, mutta Valioliigaa eivät näytä. Ennenhän sitä pystyi hyppimään kolmen kanavan välillä 17.00 kierroksilla olutta siemaillen ja katsoen kuinka ne vedot kusevat viikosta toiseen. Hyviä aikoja. Nyt pitää sitten palata streamien niin ihanan maailman pariin monen vuoden tauon jälkeen. Viiden minuutin päässä kämpästäni tosin sijaitsee kelvollinen urheilupubi, joka luultavasti tulee imemään pienenkin omaisuuteni.
 4. Tom Cleverley

  Näin näyttäisi tosiaan. Toteutuessaan olisi varsin hyvä ratkaisu kaikille osapuolille. Wiganilla taitaa olla suhtellisen nuori joukkue ja noin peliajan suhteen olisi myös varmasti hyvä paikka Cleverleylle.
 5. Klo 18.00 Manchester United-Aston Villa Old Trafford

  Federico Macheda. :kiss: Herranjestas mikä peli! Huhhuh. Ollakseni täysin rehellinen, Villan iskettyä 2-1 taululle, oli uskoni jo kilometrien päässä, sillä sen verran munatonta oli peli siihen mennessä Unitedin puolelta ollut ja etenkin puolustus oli kokoajan ihan pihalla. Macheda vakuutti jo ennen maalia, näytti haluavan olla kaikessa mukana ja muutenkin vaikutti ainakin minulle, että hän olisi todella tunteella ottelussa mukana - enemmän kuin kukaan muu. Huikea debyytti nuorukaiselle ja maali, joka saattoi pelastaan Unitedin kauden, oli aivan maaginen. Villa olisi ansainnut pelistä pisteen mielestäni, mutta kukas siitä välittää. Näin sitä pitää, upea taistelu mestaruudesta tällä hetkellä kyllä!
 6. Siirtohuhut (ManUtd)

  Hinta kirpaisee tällä hetkellä, mutta toivottavasti serbit saavat sen näyttämään halvalta otteillaan tulevaisuudessa. Tuossahan lukee, että se voi nousta 16,3 miljoonaan puntaan, riippuen luultavasti siitä kuinka hyvin jätkät Unitedissa menestyvät eli välttämättä noinkaa paljon ei tulla heistä edes maksamaan lopulta. Lähelle se mennee kuitenkin. Mielenkiintoista kuitenkin nähdä minkälaisia ja minkä tasoisiksi pelimiehiksi he osoittauvat. Videolta jotain nähnyt tähän saakka ja videolla saa miltei kenet tahansa näyttämään hyvältä. Muistaakseni Ljajic taisi olla CM pelipaikan pelaaja.? Jos näin, niin on kaverilla kova työ Carrick, Hargreavesin, Andersonin, Fletcherin, Rodrigon, (Scholesin) kanssa.
 7. Chelsea - Man United

  Mielenkiintoinen avauskokoonpano todellakin. Tevezin olisin mielelläni nähnyt kentällä, sillä kaveri on ollut ehkä Unitedin paras pelaaja tällä kaudella, mutta jos ja kun nyt siltä näyttää, että Rooney saattaisi pelata Berbatovin takana, niin voin sen hyväksyä. Keskikenttä tosiaan yllätys. Ferguson selkeästi lähtenyt hakemaan työtä tekevää keskikenttää, onhan siellä nyt Park, Fletcher ja Hargreaves, jotka jaksavat kyllä juosta. Miksi Brown on penkillä? Onko hänellä jotain loukkaantumisen tynkää, koska en jaksa nähdä mitään muuta syytä miksi hän ei olisi avauksessa. Nevillen täytyy nostaa tasoaan hurjasti ja Evansilla on tänään todella kova paikka edessä. Saa nähdä miten jannu pärjää.
 8. Liverpool - Manchester United 13 September 2008

  Näin. Juuri näin. '':thumbsup1:'' Noh, pettymykseenhän se päättyi. Täysin munaton esitys Unitedilta, vaikka alku oli niiiiin lupaava. Hieno maali Teveziltä, ei siinä mitään. Liverpool oli parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Pahasti pistää kuitenkin ärsyttämään tapa, jolla maalit tulivat. Niin halpoja maaleja että ei jessus sentään. Hyvin onnistuttiin puppeloimaan ainakin, jos ei sitten missään muussa onnistuttu. Carrick loukkaantuminen oli mielestäni paha isku. Sen jälkeen etenkin alkoi pallon neppailu korkeana Berbatoville samalla kun Rooney kirmasi jälleen siellä oikeana linkkinä. Huolestunut voi jo hieman olla, mutta ei se juna mihinkään ole lähtenyt. United on vain vähän myöhässä.
 9. Liverpool - Manchester United 13 September 2008

  VDS Brown Ferdinand Vidic Evra Carrick Scholes Anderson Tevez Berbatov Rooney Joo ollaan täällä päässä jatkossa hiljaa. Edit: hidas.
 10. Liverpool - Manchester United 13 September 2008

  Noniin, parisen tuntia ja ottelu lähtee käyntiin. Liverpoolin puolelta Gerrardin ja Torresin ''piti'' olla liian loukkaantuneita pelatakseen tässä ottelussa ja ensimmäisenä mainittu ehti jo itsekin sanoa, ettei pelaa. Niinpä niin, tuon tiesi jo viikkoja sitten, että ainakin toinen on kunnossa otteluun. Unitedilta Ronaldo kuntoutunut hurjaa vauhtia, mutta en jaksa uskoa vielä että kaveria nähtäisiin kentällä saatikka edes penkillä. Loukkaantumiset ovat minulle hieman vielä epäselviä. Carrickin ja Hargreavesin tilasta en muista kuulleeni mitään selkeää ja Andersonkin taisi loukata itseään maajoukkuehöntsissä. Nani saadaan takaisin kehiin, mutta peliesityksen on hänen kohdallaan oltava huomattavasti parempi kuin mitä se oli Zenitiä vastaan. Berbatovin en itse usko aloittavan ottelua. Uskon, että Tevez ja Rooney aloittavat kärjessä ja Berbatov tulee vaihdosta sisään toisella puoliajalla. Kaikkia kolmea kentällä samaan aikaan en jaksa sitten millään uskoa. Viimeksi kun Liverpool sai tehtyä maalin United verkkoon Liigassa (Tai no, O'Sheahan sen teki..) vuonna 2004, näyttää saldo tältä; 0-1, 0-0, 0-1, 0-2, 0-1, 0-1, 0-3. :dielaughing: Joko tänään osuisi?
 11. Louis Saha

  Onko näin? Se olikin sitten jäänyt näkemättä täysin. Ymmärrettävää kylläkin.
 12. Louis Saha

  Eilenhän tämäkin siirto tosiaan lopullisesti varmistui,. Siirtosummaa ei paljastettu, mutta itse luulisin sen olevan luokkaa 6-7 miljoonaa puntaa. Kaikkea hyvää vain hänelle. Pidin Sahasta paljon, mutta harmittavasti miehen lasipolvet estivät läpimurron United riveissä. Mahtava pelaaja - sanotaan se vielä kerran - kun on pelikunnossa.
 13. Dimitar Berbatov

  Toivon sydämestäni ettei tuota tapahdu. Rooneytä on peluutettu niin paljon väärillä pelipaikoilla, että hän on selkeästi kärsinyt siitä. Ja sitä paitsi nyt Nani ja Giggskin ovat kunnossa joten eikohan laidatkin ole ihan kunnossa.
 14. Dimitar Berbatov

  Kompataan täältäkin siihen, että United tuskin tulee käyttämään taktiikkaa, jossa kaikki kolme kentällä ovat. Hyvällä tavalla ärsyttävä tilanne, sillä nyt on Tevez, jonka itse ainakin uskon olevan tällä kaudella mahtava, Rooney joka nyt saisi pelata sillä omalla ja parhaalla pelipaikallaan ja uusi 40 miljoonaa euroa maksanut kärkimies. Ja ketään ei haluaisi nähdä penkillä. Pieniempiä joukkueita vastaan kotona tai kotona ylipäätään vastaavanlainen taktiikka olisi varmastikin varsin mahdollinen. ---------- Van der Sar Brown - Ferdinand - Vidic - Evra -------- Scholes - Carrick --- Ronaldo - Rooney - Tevez ----------- Berbatov --------- Isoja vastaan ei kovinkaan hyvä taktiikka välttämättä, mutta jumaleisson kun näyttää järkyttävän hyvältä tuo Ronaldo - Rooney - Tevez kolmikko jonka edessä vielä bulgaari. Aijai, good times! :thumbsup1: Eikohan sitä mennä 4-4-2 ja joku kolmikosta Berbatov, Rooney, Tevez aloittaa penkiltä.
 15. Dimitar Berbatov

  Taisi olla niin, että SSN vai SkySports väittivät jonkin Tottenhamin henkilön näin sanoneen. Tässä tapauksessa ei tosiaankaan virallinen taikka luotettava lähde. En pahemmin muista tapahtumia eiliseltä, kun niitä tuli jatkuvalla syötöllä lisää, mutta kuten mainittu, jos Berbatovilla ei ollut Unitedille lupaa puhua, niin aivan varmasti ei Ferguson olisi niin tehnyt. Mahtava pelaaja mielestäni ja todella hyvä siirto. Järjetön summa rahaahan tuo on, etenkin 27-vuotiaasta (vai 28?), mutta uskon täysin, että Berba on sen veroinen. Mitä tämä sitten tarkoittaa Tevezin ja Rooneyn kohdalla. Kumpi tippuu penkille vai tippuuko kumpikaan? No, Rooney se aivan varmasti ei ole tuntien Fergusonin. Harmi, jos tämä tarkoittaa Tevezin vastuun alenemista, sillä mies on ollut eittämättä yksi Unitedin parhaita pre-seasonilla ja alkukaudella. Rooneylta odotan paljon paljon enemmän mitä nyt on nähty. Sen näkee sitten parin viikon päästä kuka pelaa.
×