Jump to content

Blaz

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Blaz

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Oulu

Contact Methods

 • MSN
  kone172_@hotmail.com
 1. Ilmoitus

  Päivitystä osoitteeseen: http://futisforum2.org/index.php Eikä ole ilmaisfoorumi.
 2. Ilmoitus

  Niin siis tuo ilmainen palvelin kyllä kestää suht:kauan ja väkiryntäyksetkin, kun sitä paskaa ei ole vielä ehtinyt kertyä sinne. Tarpeen vaatiessa on mahdollista siirtyä maksulliseen palvelimeen. Niin ja spämmiä on todellakin vielä, koska ei ole moderaattoreita valittu, kuten mainitsin. Totta kai täällä voi olla Hyvä foorumihan se tämäkin vaikuttaisi olevan, mutta ainahan noita foorumeita voi laajentaa
 3. Ilmoitus

  Toimivuus on huomattavasti parempaa, koska FF1:lle on ehtinyt kerääntyä niin paljon jo sitä paskaa, että se ei kovin kauaa kestä ilman kaatumisia. Spämmiä on tarkoitus vähentää huomattavasti FF1:seen verrattuna, etenkin tuon kaatumisvaaran takia, mutta myös tason takia. Moderaattoreita ei vielä juurikaan ole valittu.
 4. Ilmoitus

  Täällä ei ilmeisesti keskustelu ole kovin vilkasta? Eli jos haluatte luoda erilaisuutta FutisFoorumiin ja vähentää spämmiä, niin tulkaa mukaan myös rakentamaan uudenlaista foorumia. Kiitos. http://www.createphpbb.com/phpbb/index.php?mforum=futisforum
 5. Suomi mm-kisoihin 2010

  Ideana erittäin mainio, ja tällaista touhua tarvitaan aina. Nyt on vaan semmoinen homma, että taitanee ihmisten mielenkiinto keskittyä aluksi vuoden 2008 kisoihin. Lohkot on arvottu ja Suomella on myös täysin realistiset mahdollisuudet vuoden 2008 kisoihin.
 6. TV-sarjat

  Deadwood tiistaisin ja Lost torstaisin, kerrassaan mainioita sarjoja!
 7. Eremenko Moskovaan

  Venäjän keskikasti joukkueita. Sijoittui 11. viime kaudella Venäjän sarjassa, ilmeisesti rahaa on kyllä, eli varmaan ihan suht:hyvää palkaaa Ere ainakin saa.
 8. EM-karsintalohkot

  Ei ole mitenkään varmaa Portugalin lohkovoitto. Isommat maat joutuvat pelaamaan pienempiä maita vastaan vieraissa, kuten Suomikin. Esim Kazakstan saattaa tuottaa vaikeuksia vieraskentän olosuhteet huomoiden. Olen melko varma, että nämä kärkimaat tulevat kompuroimaan jossain vaiheessa vieraskentällä. Jää nähtäväksi, että kuinka pahasti sitten kompuroivat. Portugali on täysin voitettavissa ja voittoa Suomen pitää lähtä hakemaan. Pienemmiltä mailta pitäisi se 3 pistettä pystyä ottelusta saamaan ja isommat maat pitäisi ainakin kotona pystyä voittamaan.
 9. Roy Hodgson

  Kieltämättä asia on kyllä näin. Lähinnä siis ajattelin siten, että Heliskoski antaa oman panoksensa ennen karsintapelien alkamista. Nyt ennen karsintoja katsotaan joukkuetta valmiiksi keräämällä potentiaaliset pelaajat ulkomailta ja kotimaisesta sarjasta. Kun pelaajat on kerätty, niin aletaan rakentamaan joukkueelle kokoonpano. Heliskoksen tietämystä voidaan juuri tässä rakentamisvaihteessa käyttää, kuten mainitsitkin, mutta varsinaisten tositoimien alkaessa, Roy on se joka siellä sitä tahtipuikkoa heiluttaa.
 10. Roy Hodgson

  Menestystä Roy on kyllä kerännyt ihan kiitettävästi. Mutta riittääkö motivaatio Suomen valmentamiseen? Todennäköisesti kyllä. Royn kädenjälki alkaa jo näkyä. 0-1 tappio Etelä-Koreaa vastaan ei ollut ollenkaan huono tulos ja ykkösmiehistöllä oltaisiin ainakin tasoihin menty. Mielenkiintoista mielestäni on se, että millä taktiikalla Suomea aletaan nyt peluuuttamaan. Roy on 4-4-2:een vannoutunut mies, mutta olisiko nyt muutoksen aika? Helsikoskea ei tarvita yhtään mihinkään. Varmasti hänelläkin on hyviä mielipiteitä ja asiantuntemusta, mutta hyöty ja painoarvo eivät ole kovin korkealla. Kyllä Royn pitää itse rakentaa joukkueesta toimiva kokonaisuus.
 11. Foorumin "laajennusosat"

  Pistetäänpä vaikka tänne. Onko foorumilla irc-kanavaa?
 12. Eremenko JR vai Litmanen?

  Jatkaisin aihetta hieman vielä noilla Eremenko-Litmanen vertailuilla. Oli väittelyä, että kumpi sopii paremmin kymppipaikalle, vaikka ei ole mitää varmuutta siitä että semmoinen paikka edes Suomen taktiikassa on. Taktiikasta tässä vaiheessa vielä tietämättä, väittäisin että Eremenko on ehdottomasti se monikäyttöisempi. Litmanen on parhaimmillaan ottelun viimeisellä puolella tunnilla, kun pitää rauhoittaa peliä.
 13. Eremenko Moskovaan

  Jeps, eli aloitetaanpa kirjoittelu täälläkin sitten. Niin mediahan nyt on viemässä pelaajia milloin minnekkin, joten painoarvo ja uskottavuus on pohjaluokkaa. Näissä siirroissa on syytä tutkia useampia lähteitä, jotta totuutta voitaisiin hieman paremmin arvioida. Eremenkon tuntien, väittäisin että Englantiin siirto voisi kuitenkin olla hyvinkin mahdollinen, jos hänelle vain seura löytyy. Kaveri on osoittanut kyllä ylimielisyytensä, joten tuskinpa Venäjälle siirtyminen kauhesti innostaa, tosin löytyyhän Venäjältä todella kovia seuroja.
×