Jump to content

El pipita

Members
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

About El pipita

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/08/1994

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. UCL 2011/12 - Real Madrid

  Virallistettu avaus: ADÁN; LASS, VARANE, RAMOS, COENTRAO; XABI ALONSO, SAHIN; CALLEJÓN, ÖZIL, BENZEMA; HIGUAÍN Siellähän se Alonso on avauksessa Sahin vierelläään. Ronaldo sentään lepuutettu. Benzema ja Higuain kärjessä yhdessä (Y) Edit: katos Adan maalissa, eikä Iker.
 2. UCL 2011/12 - Real Madrid

  Toivottavasti Mourinho nyt käyttäisi selkää rotaatio, sillä tällä pelillä ei ole niin paljon merkitystä ja voittokin pitäisi tulla kotona. Varsinki kuten edellä olette sanoneet niin Xabia, Ramosia ja Ronaldoa voisi lepuutta kaikkia muita onkin vaihdeltu edes takaisin. Madridin derby kuitenkin jo viikkonloppuna. Tuon Keskikenttän suhteen näkisin mielummin Diarran hyökkäävämässä roolissa kuin esimerkiksi Khediran. Viikonloppuna iha katastrofi siellä ylhäällä, vaikka muuten pelasi ihan hyvin. Kun taas Diarra teki hienoja nousuja ja aiheutti ongelmia Valencian puolustukselle. Callejonilta odotan tänään hyvää suoritusta, jos nyt mies pelaa avauksessa.
 3. Fifa Ultimate Team

  Nyt Vi*tuttaa ihan vi*usti kyllä, juuri kun sain kootua "unelma joukkueen" niin se hakkeroitiin ihan perus meininkiä -.- http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kA0Zi9tNbb1hF
 4. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Joo mulla oli sama ongelma kävin tarkistamassa löytyykö ongelmaan ohjeita fifa foorumilta niin selvis toi ongelma ja nyt taas toimii! Eli meet tonne ps3 muisti paikkaan sieltä pelit FIFA12 ja sit siellä pitäisi olla semmonen tiedosto kuin UGC file data poista se älä poista mitään muuta! Pitäisia toimia. Pelaamaan tulen noin 4 jälkee tai aikasemmin. Edit. Tee vielä varmuuden vuoksi näin; menen tonne My fifa ihan valikoista sieltä fifa profile ja sen jälkeen siellä pitäisi lukea save squad ja save profile tallenna jälkimäinen, ettei vp katoa.
 5. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Tuleeko kukaan pelaaman tänään?
 6. Fifa Ultimate Team

  Re: Fifa Ultimate Team Itsekin olen nyt saanut kilpailu kykeisen joukkeen kasaan. Hieno pelimuoto on tämä Ultimate team vielä vaan pitäisi oppia ja paljon. Taktiikka 4-3-3 Valmentaja : André Villas-Boas Ja chemistry on 100 Nani-Liedson-Varela Danny-Moutinho-Meireles Coentroa-Rolando-B.Alves-Bosingwa Penkki : Carvalho,Felipe,Saviola,Tiago,Mendes,Deco,Turan Vielä pitäisi saada Pepe ja Ronaldo´
 7. Real Madridin pelaajat maajoukkueissa

  Re: Real Madridin pelaajat maajoukkueissa Ikävästi kyllä tuli jaloille. Peukut kuitenkin tälle tsekki pelaajalle tiesi heti mitä tuosta taklauksesta seuraso, eikä jäänyt siinä mitään protestoimaan. Higuain jatkoi Chileä vastaan siihen mihin jäi viikonloppuna ja iski kolme maalia ja syötti myös yhden. Di Maria tarjoili kaksi maali Higuanille.
 8. Real Madrid 11/12

  Re: Real Madrid 11/12 Sitä saa mitä tilaa! Haettiinko tossa oikeasti sitä v*tun kolmea pistettä? Täysin halutonta peliä,kaikki syötöt menivät päin mäntyä ja Ronaldo sen kun pommittaa vastustajan muureja. Voisi muutenkin joku muu ottaa vastuuta erikoitilanteissa Alonso esimerkiksi. Jos ei vi*tu oikeesti viikonloppuna Rayo Vallecanoa vastaan tule vähintään 4 maalia nii sitten on jo ison luokan ongelma...
 9. Real Madrid 11/12

  Re: Real Madrid 11/12 Katseet palaavat La ligaan vaikean vieras ottelun jälkeen on tulossa ainakin yhtä vaikea peli valkoisille. Joukkue matkaa Valenciaan, jossa vastassa on Levante. Viime kauden kahdesta Ciutat de Valencialla pelattussa otteluissa, eivät valkoiset onnistuneet samaan täyttä pottia nyt siihen olisi mahdollisuus. Real Madrid: Goalkeepers Casillas, Adan, Tomas Mejias Defenders Arbeloa, Carvalho, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao, Varane Midfielders Alonso, Lass, Ozil, Kaka, Di Maria, Khedira, Callejon Forwards Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain Ronaldo on saatu kuntoon tuo Zagrebin pelin tällin jälkeen mikä on hyvä asia myös Kaka on kunnossa pienen loukaantumisen jälkeen. Turkkilaiset edelleen sivussa loukaantumisiensa takia. Graneroa ja Albiolia ollaan nyt viety viime viikkoina useaan eri seuraan? Avaus varmaan sama mitä tälla kaudella on käytetty. ----------------Benzema---------------- Cristiano-----------Özil----------Di Maria ----------Coentrao------Xabi------------ Marcelo----Carvalho-----Pepe------Ramos --------------------Iker-------------- Jos nyt Ronaldolla on sen jalan kanssa ongelmia niin turhaan laittaa miestä kentälle. Veikataan 2-0 Coentrao ja Benzema iskevät HalaMadrid!
 10. Real Madridin pelaajat maajoukkueissa

  Re: Real Madridin pelaajat maajoukkueissa Argentiina-Nigeria 3-1 Argentiina voitti loppujen lopuksi aika helposti Nigerian kiitos Messin, joka oli erittäin hyvällä peli päällä. Higuain ja Di Maria molemmat pääsivät maalaamaan Messin esityöstä. Higuanilta vähän piristymisen jälkiä! Molemmat ovat palanneet normaalisti joukkueen mukaan treeneihin eli ilman loukaantumisia päästiin tästä maajoukkue tauosta.
 11. Paitsio Cup 5 - Yleiset keskustelut

  Re: Paitsio Cup 5 - Yleiset keskustelut Joo siis tää jaettiin vielä tuollaiseen pienempään kilpailuun häviäjien kesken, josta ei kovin paljoa puhuttu... Ei itselläkään kiinnostusta niitä sillai pelata, vaikka vaiva olisikin ollut niin pieni, et sen nyt olisi voinutkin höntsäillä. Kerran pudonnut niin mitä sitä suotta kilpailla lohdutuspalkinnosta. ^^ Kyllähän me voidaan pelata tuo. Käykö tnään 16-19 sen jälkeen pitää mennä kattoo Suomi-Hollanti peliä.
 12. Paitsio Cup 5 - Yleiset keskustelut

  Re: Paitsio Cup 5 - Yleiset keskustelut Siis mitä vi*tua enks mä oo jo pudonnut? Ku hävisin Capitanolle?? Khyl mä täällä käyn, mutten jaksa aina kirjautua sisäää..
 13. Paitsio Cup 5 - tulokset ja taulukot

  Re: Paitsio Cup 5 - tulokset ja taulukot Argentiina- Meksiko 3-1 1-0 Aguero 2-0 Aguero 2-1 Zanetti 3-1 Tevez Ei ollu edes onnea mukana pari tolppaa ja Meksikon maalivahdin pari upeaa torjuntaa. Ihan perseesta ku meksikon kotikenttä oli ihan varjossa hyvä, kun edes näki jotain mutta ei voi mitään.
 14. Paitsio Cup 5 - Yleiset keskustelut

  Re: Paitsio Cup 5 - Yleiset keskustelut Laion millois otetaan noi pelit pois alta? Huomenna varmaan siitä klo 17 eteenpäin käy mulle. Perjantaina taas tuomarointia koulun jälkeen. Edit: Ei käy tnää eli menee varmaan perjantain 9 jälkee tai viikonloppulle?
 15. Paitsio Cup 5 - tulokset ja taulukot

  Re: Paitsio Cup 5 - tulokset ja taulukot Argentiina-Italia 2-3 0-1 Chiellini 1-1 Messi 2-1 Messi 2-2 Cassano 2-3 Giovinco Outoja maaleja ja tilanteita Hyvä peli oli, vaikka tuli viime hetkillä voitto maali .
×