Jump to content

Fabio Nesta

Members
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Fabio Nesta

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/26/1974
 1. Roma fan club Finlandia

  Taisin innostua liian aikaisin. Kävin eilen pelailemassa eikä polvi kestä kunnolla juoksemista. Eli minun täytyy vetäytyä kisasta sivuun. Harmi, turnaus vaikuttaa kiinnostavalta. Toivotan kuitenkin mitä suurinta menestystä joukkueellemme.
 2. Roma fan club Finlandia

  Tämä on alustava kysely tuosta futisturnauksesta. Eli jos täältä maaseudulta ilmoittautuu mukaan, niin millaisia yöpymismahdollisuuksia siellä on? Tarjoaako kukaan tuntemattomalle yösijaa vain täytyykö etsiä joku muu majoitusvaihtoehto? En ilmoittaudu vielä peruuttamattmasti, sillä polvi on pelailuiden jälkeen hieman sökönä ja tervehtymistä odotellaan...
 3. Clubin vuosikokous pohdintaa

  Nostetaanpa ylös, kun jäi vastaamatta aiemmin. Eli itse en pääse saapumaan paikalle (olen laiska, enkä kehtaa ajaa n. 250 kilometriä suuntaansa tämän asian vuoksi). Olen kuitenkin ehdottomasti mukana rivijäsenenä.
 4. Jatkuva alisuorittaminen

  Juve-pelin katselleena ei voi kuin todeta, että joukkueen peli ei ole ainoastaan sekaisin, vaan myös todella halutonta. Kun itseluottamuskin on nollilla, ei paljoa ole odotettavissa - toisaalta hyvä tulos Chelseaa vastaa voisi avata useankin lukon. Kyllähän tässä aika ratkaisevia viikkoja käydään: mestaruus on jo mennyt mutta kohtalaiseen sarjasijoitukseen olisi vielä mahdollisuudet.
 5. Kausi 2008/2009

  AS Romalle tänään 2-0 voitto kotona Atalantasta. Eipä tuo peli mitään häävin näköistä katseltavaa ollut, mutta tärkeät pisteet plakkariin kuitenkin. Mexesin paluu on ilouutinen, ranskiksen paikallaolo antaa heti huomattavasti enemmän uskoa koko puolustuksen pelaamiseen. Panucci äitynyt hurjaan viimeistelyvireeseen, Vucinicin maali lämmitti myös mieltä. Missäs Baptista on, loukkaantuneena vai mikä?
 6. Roma fan club Finlandia

  Täältä ääni avonaiselle suden suulle sekä Roma Club Finlandia -tekstille.
 7. Cristiano Ronaldo

  Jos joku olisi kysynyt CL-finaalin jälkeen, lähteekö Ronaldo Realiin ja mitä mieltä siitä olisin, olisin vastannut että lähtee ja sekös harmittaa. Mutta nyt tämän kaiken vetkuttelun jälkeen olen huomannut todella toivovani, että Ronaldo siirtyy Realiin. Saisi tämän hiton hullunmyllyn loppumaan ja voisi alkaa keskittyä uuteen kauteen. Enkä sitä paitsi usko, etteikö Ronaldoa voisi korvata. Helppoa se ei varmasti ole, eikä välttämättä yhden kauden aikana onnistukaan, mutta onhan sitä korvattu pelimiehiä ennekin - uskon, että skotti keksii kyllä keinot.
 8. Michael Carrick

  Carrickista en tiedä, mutta eikös Evertonin Yobo ollut yksi näistä.
 9. Man City - Man United 19.8

  Turpaan tuli, ei voi mitään. Vaikka etukäteen City pahaksi tiedettiinkin, olisi odottanut, että joukkue olisi halunnut näyttää osaavansa voittaa ilman Rooneytä ja Ronaldoakin. Mutta kun ei. Selvää hallintaa, siinä se. Nanin vaihto oli todella typerä veto. Itse summaisin pelin Scholesin "ei paljon kiinnosta" laukaukseen Vidicin ylärimapuskun jälkeen. Uudet miehet (Nani, Hargo, Tevez) vakuuttavat jos eivät muuten niin yrittämisellään, vanha kaarti vain surffailee. +++ Hargreaves. Viimeinkin keskikentällä taklaava ja palloja voittava pelaaja. ++ Nani. Vaihto oli käsittämätön. + Evra. Jaksoi raataa, vaikka ei mitään suurenmoista saanutkaan aikaan. --- Vanha kaarti (Giggs, Scholes, Carrick)
 10. Man City - Man United 19.8

  Paha peli tulossa. Tähän mennessä olen molemmilla kerroilla veikannut ManU:n voittoa ja tulokset tiedetään. Pahoin pelkään että tasuriin jäädään, mutta veikataan silti 2-1 voittoa, maalareina Tevez ja Scholes. Cityn ainokainen on ottelun avausmaali.
 11. Pompey - Man United 15.8

  Jotakin käsikähmää siellä oli, syrjäsilmällä vilkaisten molemmat tönivät. Tiedä sitten sanoiko Ronaldo jotain nasevaa. Mies voisi vaihteeksi kyllä keskittyä pelaamiseen ja jättää neppailemisen vähemmälle. Tämähän alkaa hyvin, kaksi peliä ja kaksi pistettä. No, onneksi on vielä Tottenham takana. Tasuria enemmän minua v*tuttaa tapa, millä se tuli. Näennäistä yrittämistä, mutta todella vaaralliset maalipaikat olivat vähissä. Toinen seikka mikä ottaa päähän - on itse asiassa ottanut Fergusonin kohdalla jo vuosia - on se, että vaikka peli ei kulje, ei vaihtoja tehdä ennen kuin aivan lopussa. Tosin tänään(kään) tuo penkki ei ollut kaksinen, mutta silti. Giggsin olisi huoletta voinut ottaa vaihtoon jo puoliajalla, tuskin Fletcher tai kuka muu tahansa olisi ollut yhtään sen huonompi. Pakolliset plussat ja miinukset: +++ Carrick. Edelleen minusta ainoa keskikenttäpelaaja, joka pelaa tasollaan. ++ Tevez. Raatoi esimerkillisesti laajalla alueella. Pari näpsäkkää paikkaa, mutta ei ollut Carlitosin vire vielä aivan kohdallaan. + Evra. Pari hyvää nousua ja yksi laukaus - sekin tosin yli maalin. --- Giggs. Myös tänään oli surffivuoro.
 12. Tottenham - Everton TI 14.8.07 Klo 22

  Kokonaisuutena varsin viihdyttävä peli, ei tarvinnut miettiä nukkumaan menoa missään vaiheessa. Etukäteen en pahemmin Toffeesin mahdollisuuksiin uskonut, mutta hyvä että toisin kävi. Koko joukkue pelasi maltillisesti ja onnistui pitämään Spursin paljon kehutun hyökkäyksen pimennossa. Berbatovin tolppa säväytti, mutta onneksi se ei johtanut mihinkään vakavampaan. Neljättä maalia odottelin, mutta hyvä näinkin. Lescott oli hyvä, vaikka Spursin maalissa töpeksikin. Howard oli itse varmuus, samoin Yobo. Stubbsia olen fanittanut jo vuosikymmenen, joten on ilo nähdä että konkari pärjää kelvollisesti edelleen. Arteta oli tuttuun tapaansa loistava, milloinkahan suuremmat seurat alkavat kosiskella miestä oikein tosissaan?
 13. Pompey - Man United 15.8

  Kevään mukaisesti paha peli tulossa. Uskon kuitenkin, että Pompey sentään yrittää edes hyökätä, joten hyviä maalipaikkoja siunaantunee ManU:lle edellistä ottelua enemmän. Andersonin poissaolo ihmetyttää, olisi kiva nähdä mies jo kentällä. Kokoonpanotoive sama kuin Vilillä. En jaksa uskoa, enkä näe syytäkään, että Scholes penkitettäisiin yhden ottelun perusteella. Kyllä se vanhakin vielä vertyy, saisi tosin käyttää tykkiään useammin. Tiukkaa peliä, mutta lopussa ManU käy heittämässä ratkaisevat maalit. Maalareina Giggs, Carrick ja Tevez.
 14. United vs. Reading 12.8.07

  Mitä tästä nyt voi enää sanoa. ManU jyräsi laajalla rintamalla, mutta heikko viimeistely esti voiton. Kyllä vaihtopenkillä olisi pitänyt olla enemmän noita ylöspäin pelaavia pelaajia mutta ei voi mitään. Kyllä tämä tästä. Itse nostan hattua Readingille, hieno taistelu. Tuloksestahan tässä pelataan, joten mitä muuta Reading olisi voinut tehdä? Lähteä pelaamaan omaa peliä ja katsoa mihin se riittää? Höpö höpö, Coppell teki sen mihin tuolla joukkueella pystyy. Portsmouthilta kolme pistettä ja ollaan taas oikealla tiellä. +++ Carrick. Hyviä syöttöjä ja muutenkin näkyvässä roolissa. ++ Ronaldo. Yritteliäs - kunhan ne vaparit lentäisivät muuallekin kuin päätykatsomoon. + Vidic. Katkoi hyvin. - Evra. Tämä laitalinkkikokeilu ei vakuuttanut ainakaan minua. Muutama väläytys siellä täällä, mutta muuten kovin hiljaista. Miinusta myös parhaan maalintekopaikon hukkaamisesta.
 15. United vs. Reading 12.8.07

  Itse veikkaan lopputulokseksi tylsästi 2-0, maalit Giggs ja Ronaldo. ManU hallitsee peliä mielin määrin, mutta nopean avausmaalin jälkeen peli hieman lässähtää ja varsinkin loppua kohden muuttuu pelkäksi jolkotteluksi. Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy, vaan peli olisi loppuun saakka "katsomisen arvoista". Toivealoitus olisi sama kuin cantona79:llä. Andersonin toivoisin tulevan vartti ennen loppua näyttämään taitojaan.
×