Jump to content

Droyfuss

Members
 • Content count

  431
 • Joined

 • Last visited

About Droyfuss

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/07/1975

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vaasa

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Jos tämä toteutuu, että Wenger vielä kauden jatkaa, niin olisi syytä jo tänä kesänä ilmoittaa tulevan valmentajan nimi.. se olisi ainoa tapa saada Arsenelle tuki ensi kaudeksi.. antaa hänelle se viimeinen kausi ja lopettaa kunnialla. Olisi pitänyt jo tapahtua viime kesänä, muttei tapahtunut. Henry on kuitenkin oikeassa, että pelaajat on siellä kentällä ja niiden tekeminen on ainoa, joka vaikuttaa tulokseen sen jälkeen, kun pilliin on vihelletty. Toki WBA teki myös hyvän vaihdon ja ei menny kauaakaan, kun teki maalin.. lähinnä tarkoittaa sitä, että joukkueesta löytyy erilaisia vaihtoehtoja ja ehkä pelitapaa muutetaan tietyn vaihdon jälkeen.. Mutta jos nyt kattoo tuon Ramseyn tekemistä kentällä, niin onhan se aneemista touhua.. Xhaka myös tuntuu olevan vain liian hidas tuolle paikalle.. en tarkoita jalalla, vaan ratkaisuissaan, syötöissään.. on niin Santia ikävä ja hänen pelinpyöritystään, siinä on sitä vauhtia, jolla voi menestyä. Sit toinen kk on pakko olla tyyliin Kante, joka poimii kaikki pallot pois vastustajilta. Kun kattoo Ramseyn tekemisiä, tai siis tekemättömyyksiä noissa Dawsonin maaleissa, niin kertoohan se niin paljon jantterin asenteesta ja pelitavasta.. laukaus jos tulee, niin aina kääntyy selkä.. liekö sitten se paha jalkaloukki tehny pojasta aran kentällä? Ei uskalla enää laittaa itseään likoon?
 2. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Jahas, majutauolta sitten lisää ikäviä uutisia.. just uuden shopparin kirjottanu Bellerin on kuukauden verran saikulla akillesjänneongelman vuoksi... Kalle saanee siis nyt peliaikaa hieman enempi.. no ei huono vaihtoehto sekään, vaikkei toki Hectorin veroinen..
 3. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Pakko muuten mainita tuosta Jahnnyn tavasta Theoa puolustaa.. ehkä siellä on nähty potentiaali meitä muita paremmin.. Mati toki koittaa toppuutella, ettei ny nuolaista ennenkö tipahtaa, mutta onhan tuo Theon pelaaminen nyt ollut jotain, mitä en ikinä uskonut tapahtuvan edes märimmissä päiväunissani.. Onhan Theolla edelleen se sama vika, että tahtoo pallo poukkoilla välillä vähän miten sattuu, mutta ennen selkä nousi pystyyn, kun nyt lähdetään 110% lasissa hakeen se pallo takasin!! Tässä on se suurin muutos tapahtunut ymmärtääkseni ja nyt Theo on rahansa arvoinen.. Ja lopuksi tosiaan toivotaan, ettei tapahdu sitä loukkia, joka niin usein on vienyt Theon taas jonnekin toisiin sfääreihin vaelteleen...
 4. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Ihan hyvä peli eilen ainakin yhdeltä pelaajalta.. En tiedä mitä on kesän aikana tapahtunut, mutta jos Theo jatkaa samaa rataa, niin siellä on 30+ kaappia kauden päätteeksi. Jossain mainittiin, että olisi ollut kesän Personal trainerin kanssa ja voimaa saatu lisää.. mutta se kaikkein tärkein mitä on tapahtunut.. kun ennen oli 90/10 hyökkäys/puolustus, niin nyt se on 50/50. Eli Asenteessa on tapahtunut hirmuinen muutos ja se näkyy.. Tällaista Theota ei ole koskaan ennen nähty, ehkä se on se jatkuva kritiikki saanu kaverin miettimään, mitä pitäisi muuttaa, jotta homma sujuisi paremmin. Nyt kun Theokin välillä pudottaa, niin Bellerin uskaltaa tehdä rohkeita nousuja ja on välillä aivan hyökkäyksen kärkenä Tuohon ei tokikaan pelkästään Theon peli vaikuta, vaan myös se, että keskikentän pohjalta löytyy aina se puolustavampi kaverikin, joka tarvittaessa paikkaa. Tällä hetkellä peli näyttää hyvältä Theon ja puolustuksen osalta. Nyt oma huoli oli ainakin eilen se, että sekä Alexis, että Özil tuhlas jatkuvasti avopaikkoja... Näin ei saisi mennä.. jos yks nostaa tasoaan, että muut sitten laskee sitä. Toisaalta onhan tässä nyt aiemmissa peleissä Alexis osunut kiitettävästi. Eilen olis peli voinu kuitenkin päättyä 10-0 noilla maalipaikoilla paremmalla viimeistelyllä. Maininnan arvoista eilisestä pelistä jälleen tuon Kostafi-kaksikon työskentely, ei sitä voi kuin ihailla! Toivottavasti kaverukset pysyy ehjänä, sillä meillä on maailmanluokan topparikaksikko nyt..
 5. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Ensimmäinen erä pelattu ja nyt on ollu magiaa mahan täydeltä. Peli on ollut erittäin nopeaa ja se on tuonut tulosta. Alexis ensin Cahillin kämmistä läpiajoon ja hallittu nosto yli veskarin. Toinen maali oli mielettömän upea nopeiden yhden kosketuksen syöttöjen ja Theolla helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin. Kolmannessa Özil teki ensin upean käännöksen hyökkäyssuuntaan ja Alexis pelas molemmat pakit täysin pihalle ja loistokeskitys takasin Özilille joka pommitti suoraan volleysta kolmella pompulla tolpan kautta maaliin.. no silloin ku pelikin kulkee, niin ns. tuuriakin tulee mukaan.. Chelsea on nyt ollut täysin vastaantulija ja toivottavasti sama meno jatkuu toisellakin puoliskolla..
 6. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Näin pelin tiimellyksessä ja 0-1 tilanteessa on pakko hieman kommentoida Theon pelaamista. Nyt on neljässä tilanteessa peräkkäin antanut pallon ilmaiseksi vastustajalle. Kyllä se on kuin yhden miehen vajaalla pelais, ku Theo on kentällä, vaikka toki maali syntyikin Theon keskityksen jälkitilanteesta. Mutta... Ensiksi heikko haltuunotto ja pallo yli rajan.. sit kolme surkeata syöttöä suoraan lapaan, mutta vastustajalle.. Tässä samalla hetkellä Alexis tyrii rankun. Meillä on 2 kaveria, jotka pilkulta osuu.. Santi ja Giroud, miksei siis Santi nyt ampunut? Iwobi ollut pirteä, muuten pelaajat olleet neutraaleja ja esim. Özil on jollain säästöliekillä, kun ei oikeen tuu muuta kuin perushyvää syöttöpeliä, mutta kuningassyötöt uupuu.. Tyhjästä maalista ampui pari metriä yli, vaikka tulihan tuo riparista kohtuu kovaa.. mutta silti.. E: Ja toiselle puoliajalle vois sitten tehdä vaihtoja ja laittaa pirteämpiä pelaajia.. niin ja nythän peli on 10 vs 10 kun Hull tosiaan sai punasen rankun syntytilanteesta.. E2: ja taas toimii tämä mollaus, heti Theo näyttää parasta puoltaan ja Iwobin kanssa pelattu loistava seinä ja Theo läpi maalintekoon.. mut onhan tuolla nyt tilaa.. E3: Tuloksena hyvä+ , mutta pelillisesti ei hääviltä näyttäny.. Miksi Xhaka on koirankopissa? Toki kierrätystä ja tää peli ei niin kovin vaikea.. uskomaton pommi pelin lopussa! Kauden yks komeimmista ellei komein toistaiseksi!!
 7. Siirtohuhut (Arsenal)

  Joo kyllä mulle itelle riittäis hyvinkin tuo Lucas Perez, jota vois käyttää laidalla.. Alexis - Giroud - Lucas.. tuo kolmikko sellaset 50 maalia pystyis kaudessa hyvinkin naulaamaan, kun Özil + Santi + Xhaka on taustalla tarjoilemassa.. Sit jos loput joukkueesta vielä komppaa ja tekee sellaset 20-30 häkkiä, niin kyllä sillä jo vois pärjätä. Tällä hetkellä puolustukseen tarvitaan myös joku peluri ja miksei se voisi olla jopa joku kokeneempi jantterikin, jos vielä ei ihan laitettas nuoreen rahoja.. Ekan kunnon pelin jälkeen olen Holdingin pelaamisesta kohtuu vakuuttunut. Melko varmaa peliä ja esim. Kosin kanssa pystyy hyvinkin pitään maalin puhtaana. Näin ollen nyt olis jo neljä pelaavaa topparia, joista tosin kaksi on nyt saikulla. Siksi juuri tahtoisin jonkun ns. nelos/vitostopparin vielä joukkueeseen, jos luottopakiksi nousiskin Holding yllättäen Kosin pariksi.
 8. Siirtohuhut (Arsenal)

  vielä pientä spekulaatiota mahdollisiin lähtijöihin.. monilla Theo on kestosuosikki myyntilistalle, samoin se kuuluu omaan listaan.. hyvänä päivänä aivan huikea pelaaja, valitettavasti noita päiviä tulee aina vain harvemmin... eikä asiaa auta loukkaantumiset väliin ja pelaamattomuus silloin, kun on kaikki mukana ringissä, eikä avaukseen ole useimmiten mitään asiaa.. Theosta voisi saada jopa jonkin verran rahaa kassaan, vaikka hieman sekin arveluttaa. Tää on tosin kans aika epätodennäköinen siirto.. Wilshere, en oikein tiedä miten Jackiin pitäis suhtautua.. loukkiherkkä ja ehkä aavistuksen kevyt keskikentällä. Kymppipaikalla vois mennä paremminkin, mutta Özil vie sen paikan pelistä toiseen.. Kilpailua Jackilla on melkoisesti.. Xhaka, Elneny, Ramsey, Santi, Le Coq.. Rhene-Adeleidekin on tulollaan.. ehkä vois olla paikallaan myynti, tosin HG status saattaa olla syy siihen, ettei olla vielä myyty ja onhan tuossa Santillakin jo ikää jonnin verran, et eiköhän siitä peliaikaa ala herua ja Santikin voi pelata laidalla tai kymppipaikalla niinku viime pelissä.. Chambers, en vain näe tulevaisuutta joukkueessa. Hidas ja kömpelö, joka vaatisi paljon peliaikaa kehittymiseen.. pitkälle lainaan tai myyntiin.. Debuchy, jos kerran ei toppariksi, niin ei oikein laitapakin paikallakaan ole tilaa, kun jopa Chambers on etusijalla.. ei muuta kuin pojalle vielä mahollisuus pelata ja myyntiin..
 9. Siirtohuhut (Arsenal)

  laitetaas hieman arvuuttelua kehiin viime metreille.. fanit tai ainakin äänekäs osa faneista vaatii topparia ja hyökkääjää joukkueeseen.. Holding kyllä vaikuttaa pätevältä kaverilta, mutta nyt on 2 topparia saikulla ja rotaatiota ei olis kivä jättää Chambersin harteille.. Debuchy olis kyllä mun papereissa mieluummin topparina tai Monreal. Chambers vain jos kukaan muu ei kykene.. Keitäs olis sit tarjolla. Mustafi oli, mutta vaikuttas hinta nousseen ja sen tietää, että Arsu vetää liinat kiinni... Jonny Evans? No ehkei kuitenkaan... Tällä hetkellä ehkä Marcel Tisserand Monacosta on listalla ykkösenä tai Atletico Madridin Jose Gimenez, mutten kyllä jälkimmäiseen usko laisinkaan.. tullee olemaan kantavia voimia Atleticossa, joten eiköhän sinne jää.. Toinen osa-alue olis siis hyökkääjä.. Joel lähti lainalle, Saikulla Weltsi ja muita ei ny oikein tunnu sille tontille istuvan kovin järkevästi.. huhuja? Griezmann? Tuskin, ei ainakaan itellä olis listalla kärjessä.. Villi huhu, James Rodriquez, taitava kaveri, mutta taitaa hintalappukin olla sitä luokkaa, että voidaan heti suosista unohtaa... sama taitaa koskea Draxleria, jolla sopimusta 2020 asti jäljellä.. Jotenkin itellä taas sellainen kutina, että kaikissa hintalappu liian korkea, tai sit ei vain laatu riitä.. Wenger saattaa kuitenkin taas jostain bongata jonkun Chamakh/Park/Sanogo-haaveen, joka osoittautuu jälleen kerran puhtaaksi flopiksi..
 10. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Kiteytit kyllä joukkueen tilan erittäin osuvasti.. patsaana paikoillaan.. Johtuuko se sitten siitä, että itseltäkin alkaa usko loppua, vai siitä, että negatiivisuutta tulee joka tuutista. Itsekin olen aivan viime vuosiin asti ollut joukkueen takana ja toiminnan takana. Järkevää joukkueen rakentamista tiukalla budjetilla. Mutta kun joukkueen kuuluisi kuulua suuriin, ei ainuttakaan Champions-liiga voittoa, valioliigamestaruuksiakaan ei ole vuosikymmeniin .. pari kuppia tuli nyt vasta parina vuotena.. ongelma on kuitenkin siinä, että joka ikinen kausi tulee se syvä kuoppa jossain vaiheessa kautta. Nyt kaks peliä takana ja heti 5 pistettä jääty ManUsta, jonka mestaruuteen tällä kaudella taitaa suurin osa väestä uskoa. Jose pystyy tuolla porukalla helposti tekemään vaikka triplat... joukkue oli jo tasainen ja muutama täsmähankinta teki lopun.. Zlatan jos pysyy pelikuntoisena saattaa jopa 30 maalia rikkoontua.. Tällaista tunnetta ei saa millään tämän hetken Wengerin joukkueesta, joukkue on harmaata massaa.. yksilöt ratkaisee pelejä, nyt joukkueena koitetaan edelleen kuljettaa se pallo maaliin... Joukkueen paras pelaaja taitaa olla Kos, joka koittaa epätoivoisesti pitää oman maalin puhtaana, muiden koheltaessa..
 11. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Tässä olen samaa mieltä, jos ei miellytä, niin jaloilla äänestäminen on reilumpi vaihtoehto. Eihän kaikki ole samaa mieltä, osan mielestä se on ok, että pelaillaan joka vuosi tsämppiliigaan ja jätetään ostamatta se terävin kärki. Pelataan pelit B-korin miehillä niin hyvin kuin osataan.. Taas kerran sitä salaa toivoo sukellusta, mutta ei Wenger taida koskaan mitään suurempaa mahalaskua tehdä.. Tasasen varmaa taapertamista..
 12. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  Oli Al Simmonsilta hieman kovaa kielenkäyttöä kommentiosiossa, mutta mun mielestä listas kyllä pitkälti asioita, jotka itteäkin ottaa kupoliin Wengerin toiminnassa: "I will continue simply because I'm also fucked off... 1. Says "look at Real Madrid who have they bought" - firstly how the fuck can this cunt have the audacity to compare us to the team that has won ELEVEN champions leagues when we have NONE! Secondly the reason Real haven't strengthened their forward line is because they've already SPENT almost €300 MILLION on the 4 time Balon D'Or winner, Benzema AND Gareth fucking Bale ffs!!! 2. Says when asked about lack of signings "Look as I said before if it's 100 million then it's 100 million but we have to have 100 million" "It doesn't matter if the player is 32" (contradicting himself after already saying) "Age is one of 4 factors when signing a player" Errrrrrr well then why the fuck did you say NO to buying Higuain??? AND why the fuck haven't you activated Griezmann's release clause already Mr. Wenger????!!!!! 3. Lies to fans here's one right here in fact.... "Giroud and Podolski are not RVP'S replacement" (4 years later and Man United have already replaced RVP before us) 4. Sold RVP to United 5. Man United then go on to win the PL the very next season courtesy of RVP's goals ffs! 6. Only sold RVP for £24m 7. Sold Nasri and Clichy to Man City who who both had a part to play in winning the PL for City just like RVP did for United 8. Embarrassed the whole club with 8-2 to M.U. 6-0 to Chelsea 5-1 to Liverpool 6-3 to Man City 5-1 to Bayern 4-0 to Southampton Losing to Wigan Losing to Sheffield Wednesday Losing to Watford Losing to Birmingham Losing to A.Villa (there's probably more) 9. Never apologises for the abysmal performances like the ones I mentioned in no.8 NEVER!!! 10. Blamed US the FANS that pay his £23,000 A DAY wages for him fucking up what was the easiest PL EVER!!! 11. Says we should be more like Liverpool fans!!! 12. Makes excuse after excuse after excuse for as to why he hasn't won a major trophy in over a DECADE!!!"
 13. Arsenal F.C. 2016–2017 – We Are The Arsenal

  en valitettavasti peliä nähnyt, kun olin reissussa, mutta ehkäpä tulos kertoo kaiken.. jos toppareina pelaa Holding ja Chambers, niin en itse ainakaan odota voittoa - veikkauksessa oli risti, joka ei ollut kaukana. tuossa aiemmin valiteltiin Arsenalin foorumin masennusta, niin eiköhän tuo Wengerin tapa johtaa ole tämän aiheuttanut. Tylsäksi on muuttunut siirtomarkkinat, ajetaan vain junioreita sisään ja toivotaan, että niistä jotain joskus kehittyisi. Ei tällasella mentaliteetilla fanien toiveita herätellä ja se näkyy kannattamisessa. ei mulla itsellä ole mitään uskoa mestaruuteen tällä kaudella. ManUn hankinnat, Ibra + Pogba kertoo kaiken.. Jos fanit haluaa tyytyväiseksi, on joka(toinen) vuosi hankittava se yksi kova nimi, enkä Xhakaa sellaiseksi laske. Xhaka on ainut valmis pelaaja tälle kaudelle. Toppareista kaksi on saikulla ja yksi lepäilee vielä.. tilalle on sitten vain nuoria, joiden kokemus ei vain riitä tälle tasolle. Hyökkäykseen on siis vain Theo tällä hetkellä.. Ok maali tuli, missas rankun, ei voi varmaan häntä kuitenkaan syyttää tappiosta.
 14. Arsenalin varmistuneet pelaajasiirrot

  tässä siis vahvistui tuo Rob Holdingin siirto.. tulevaisuutta, ehkei vielä avaukseen mahdu.. http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160722/arsenal-agree-deal-to-sign-rob-holding
 15. Siirtohuhut (Arsenal)

  Totta ja tuo vahdin vaihto ei ole kaukana.. fanit toivoo esim. Henryn tapaista valkkua, mutten itse kyllä tuohon usko.. todennäköisesti enemmänkin jotain Wengerin näköistä, saattaa hyvinkin olla tutu nimi kaikille, muttei välttämättä mitenkään menestynyt. Itse en usko mihinkään Guardiolan tai Mourinhon kaltaiseen valmentajaan.. Wenger saattaa hyvinkin jäädä aluksi taustalle kummittelemaan joksikin aikaa, jotta saadaan homma toimimaan, kuten johto haluaa.. en yllättyisi, vaikka Wenger liittyisi jollain tapaa joukkueen taustalle..
×