Jump to content

Jakob

Members
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Jakob

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/20/1993
 1. Fifa 12

  Re: Fifa 12 No voi perkele, että on tuskaa nämä uusimmat fifat tällaiselle putkiaivoille, kun saa olla 11 nappia samaan aikaan pohjassa, että pelaamisesta tulisi mitään. Vähän voisi mielestäni yksinkertaistaa, koska hupiahan tämän vain pitäisi olla. Ja sitten vielä pieni kysymys: Miten tuossa normi 1v1 pelissä pystyy sijoittamaan pallon maalivahdin ohi? Tai miten sitä palloa pystyy ylipäätään sijoittamaan kun laukoo? Onkohan tähänkin joku oma nappikombo kolmio, rasti, ympyrä, neliö, L2, L1 jne..? Viime matsissa sain 5 kertaa yksinläpi hyökkääjälle ja aina suoraan päin maalivahtia vaikka väänsin sitä vasenta tattia joka kerta eri suuntaan samalla kun painoin ympyrää.
 2. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Noniin nyt lähti ainakin mielestäni pyyntö liittyä joukkueeseen. Mahtoikohan tulla perille asti?
 3. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Saattaa mennä nyt vähän väärälle alueelle, mutta menkööt: Eli tuossa kokeilin demoa tuliterällä pleikkarilla ja aloin ihmetellä kun grafiikat oli nussittu suoraan doom 1:stä. Johtuukohan pelin tai pleikkarin asetuksista vai kenties scart liitännästä konsolin ja television välillä? (Ja jos johtuu liitännästä niin mikähän johto tuohon pitäisi ostaa?)
 4. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Noniin, pleikkari kolahti eilen postiin ja tänään kävin hakemassa. PSN omaperäinen: Jaakko93_
 5. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Katsotaan nyt tuon ajan kanssa. Lukion viimeinen vuosi menossa, joten varmasti tulee jaksoja, jolloin ei ehdi ollenkaan, mutta eiköhän noita omia aikatauluja voi aina vähän rukata. Itseä ainakin tuo keskikentän keskusta kiihottaisi eniten (DM / MC ja AMC pienin varauksin näin fm-kielessä). Eikö tuossa kuitenkin pakollakin erikoistu edes vähän johonkin tonttiin, jos tuota omaa pelaajaa on kuitenkin tarkoitus kehittää? (Jos jollain hyvät ohjeet alkuun pääsemiseksi niin olisin kiitollinen linkistä) PSN:n ilmoittelen heti kun saan konsolin.
 6. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Mahtuuko tähän vielä, vai joko on kiintiö täynnä? Ja jos mahtuu, niin onko tällaisella märkäkorvalla mitään tsäänssejä saada peliaikaa, vai onko vakioporukka kuinka aktiivinen? PS3 ja Fifa12 lähti viime viikolla tilaukseen ja aiemmista versioistakaan ei ole paljoakaan kokemusta, kuin PC:n puolella ja sielläkin melko rajallisesti.
 7. Loukkaantumiset (Arsenal)

  Re: Loukkaantumiset (Arsenal) http://www.arsenal.com/news/news-archive/jack-wilshere-to-undergo-ankle-surgery Pointsit taas Arsenalin "fysiotiimille".. Alkaa vähän homma vaikuttaa jokaisella osa-alueella amatööriseuran puuhailulta. Taitaa tämäkin lopuksi mennä taas siihen, että Wilshere on koko kauden sivussa.
 8. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Eka puoliaika oli kyllä parasta sitten kuuteen kuukauteen kuten olen tainnut jo kolme kertaa tänne sen kirjoittaa.. Harmi vain, että jalkapallo matsissa on 2 puoliaikaa.. Samoin noita pallonhallinta ja vetotilastoja on ihan turha ainakaan minulle linkittää, jalkapallo on tulosurheilua. Arsenalilla oli paikat ratkaista matsi jo ekalla puoliajalla, muttei ratkaissut. Vastustajan maalit tulivat tyhmistä oman pään virheistä. Yakubun maali oli paitsio, mutta ei tuosta tappiosta voi silti muita syyttää kuin itseään. Mutta joo, eiköhän tämä quote-sota ole eksynyt jo ihan tarpeeksi aiheesta. Minulla ei ole ainakaan mitään lisää annettavaa tähän aiheeseen enää, joten eiköhän tämä ollut minun osalta tässä. Lisätietoja kritiikistä Wengeriä kohtaan voi tulla tiedustelemaan yksityisviestein.
 9. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Wengerillä on ollut 6 kuukautta aikaa kääntää kurssi, eikä hän ole siinä onnistunut. Wengerillä on kuitenkin ollut nyt aika monta kuivaa kautta putkeen ja tämä kritiikki ei todellakaan ole uutta, se on vain kasvanut jatkuvasti ja tulee kasvamaan. Santos näyttää todella pahasti hätäostokselta ja puolustussuuntaan köyhänmiehen Clichylta. Okei aikaa täytyy antaa, mutta olisi nämä voinut tehdä jo siellä siirtoikkunan alussa. Jos väität että Blacburn tappio oli onnesta kiinni, et tainnut katsoa sitä. Top 4 ollaan kyllä helvetin kaukana. Hyvä nyt kun pystyttäisiin ennen nämä sarjajumbot kaatamaan. Loukkaantumiset alkaa olla vanha juttu. Arsenalin materiaali on tällä hetkellä niin kapea, ettei keskikenttä kestä 19 vuotiaan pelaajan poissaoloa. Pitäisikö kenties vahvistaa? Loukkaantumisia tulee myös muille, kuten ManU:n koko puolustuslinja taisi olla lasaretissa yhdessä vaiheessa, mutta silti nostelivat pyttyä. Tuossa viimeisessä kappaleessa taisi sinulla lähteä mopo vähän keulimaan.
 10. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Vastataan nyt vielä, vaikka samaa pyörittelyähän tämä on, kun näkemykset eroaa näin paljon. Evertonia ja Arsenalia on turha lähteä vertaamaan keskenään, koska vähä eri kaliiperin seuroja. Olisi kyllä hieno tietää mihin tuo kaikki raha häviää joka vuosi. Esim. Nasri myytiin, mutta oltaisiin haluttu myös pitää seurassa, jos olisi tehnyt sopparin. Ei varmaan kauhean akuutti tarve tuolle 20m, toisin kuin Evertonissa pelaajia myydään maksaakseen velkansa. Jonesin tapauksessa kuulostaa kyllä aika revittelyltä, että Wenger maksaisi 20m yhdestä pelaajasta. Fabregasin myynti taisi olla kaikilla jo viime kesästä asti selvä? Miksei vahvistusta voitu etsiä valmiiksi? Bender ja Denilson ovat edelleen seuran pelaajia. Aika työ on etsiä seura joka kyseisistä pelaajista on valmis maksamaan. Wenger on tosiaan kasvattanut loistavia pelaajia ja haalinut talentteja erittäin halvalla. Tästä olen erittäin kiitollinen, eikä ongelma olekaan tässä. Ongelma on siinä, että niitä valmiita pelaajia, oikeita vahvistuksia ei tuoda sisään paikoille joilla niitä kriittisesti tarvittaisiin. Edit. Pointtini on käytännössä tuossa tummennetussa kohdassa, joten keskity siihen.
 11. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Itseäni kyllä enää naurattaa miten täällä jotkut voivat enää mennä tuon "ei ole rahaa" taakse. Millä rahoilla noita tusina pelaajia ranskasta ja junnuja (Ox, walcott jne.) ollaan sitten roudattu ja millä heidän palkat ollaan maksettu. Miten sitä rahaa yhtäkkiä olikin sitten saatavilla siirtoikkunan viimeisenä päivänä? Mihin ovat kadonneet rahat viime vuotisista myynneistä? (Ade, Toure, Nasrigas, jne.) Ollaan jääty nyt lähes joka vuosi voitolle myynneistä + sitten siirtokassat joiden päälle nämä myynnit vielä lisätään. Jännä kyllä kuinka Wengerin mahtavuus on sokeuttanut fanit täysin. Kyllähän tuo nyt ehtisi omaa politiikkaa ajamaan sisään ja talven siirtoikkunassa tuomaan pelaajiakin sisään. Wenger ainakin vaikuttaa tällä hetkellä olevan erittäin hukassa, eikä mies ole puolessa vuodessa pystynyt kääntämään kurssia, vaikka siirtokassaakin annettiin. Miksi siis pystyisi siihen nytkään, kun joukkue heikkeni entisestään, koska miehellä ei ollut halua vahvistaa sitä? Sopiiko mielestäsi nykyinen rosteri Wengerin harjoittamaan pallonhallintapeliin? Joukkuetta alettaisiin vaan uudistaa sen mukaan mihin suuntaan valmentaja haluaisi joukkuetta viedä, mutta onhan se selvää, että liikettä tulisi molempiin suuntiin. Ja puolestani tällä hetkellä voitaisiin avausta lukuunottamatta ulostaa suurin osa porukasta. Rahallista arvoa tuolla tuskin olisi, jos ei sitten löydettäisi tarpeeksi tyhmää kaveria joka olisi valmis maksamaan Squillacin, Almunian, Denilsonin, Benderin, jnejnejne. palkkojen lisäksi siirtokorvausta.
 12. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Jos seura haluaa eteenpäin mennä ei vaihtoehtona ole Wengerin pysyminen. Mies ei ole valmis myöntämään virheitänsä ja korjaamaan puutteita ja viemään näin seuraa eteenpäin vaan jatkaa samalla linjalla. Motivoimisestakaan en voi olla samaa mieltä pelejen kuten spurs, newcastle, blackburn jne. jälkeen. Pelaajat eivät ole näyttäneet pitkään aikaan motivaatiota, kuten ei myöskään Wenger joka istuskelee vaihtopenkillä koko 90min pyöritellen päätä ja katsoen kenkiään. Wengerin puolustuksen organisoiminen on ollut aina lapsen kengissä ja varmaan kuka tahansa osaisi sen paremmin organisoida. Välillä pakit näyttävät siltä ettei heillä ole mitään hajua kuinka pelata. Wenger on ollut hyvä manageri seuralle ja ilman häntä talous ei varmasti olisi näin hyvässä kuosissa, mutta jokainen seura tarvitsee joskus uusia ideoita ja variaatioita, varsinkin kun homma ei toimi sitten millään. Seura on ollut kriisissä jo puoli vuotta. Tällä formilla seura pelaa ensi kaudella divaria. Ja sitten huutonaurua tälle: "Wengerin hankintapolitiikkaan olen ollut tyytyväinen noin isossa mittakaavassa enkä ymmärrä ketään joka tyylistä olisi eri mieltä." Eli sinun mielestä on ihan ok että unohdetaan kokonaan joukkueen vahvistaminen ja keskitytään kasvattamaan näitä junnuja? Politiikkahan on ollut nyt se että jos jollekin paikalle tarvitaan vahvistuksia -> ei niitä osteta. Miten on puolustettavissa se, että puolustusta ei ole vahvistettu jo ajat sitten, tai se että Almunia pelaa seuran ykkösveskarina vuodesta toiseen? En kritisoi että junnuihin panostetaan, mutta ei tätä sentään koko muun joukkueen kustannuksella saisi tehdä. Noh, seuraavia Henryjä, Bergamppeja, Adamseja odotellessa..
 13. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Eilisestä pelistä ei oikein jaksa vetää mitään analyyseja. Hyökkäys ja keskikenttä näytti ajoittain jo piristymisen merkkejä ja Blackburnin ekaan maaliin saakka peli näyttikin paremmalta kuin koko viimeisen 7kk aikana. Puolustus ja paska erikoistilanne pelaaminen kusi taas koko homman. Eniten harmittaa, että Blackburn pelasi todella surkeasti eikä silti onnistuttu voittamaan. Koskahan Arsenalilla on ollut yhtä paska nippu kasassa kuin tällä kaudella? Toisaalta mielummin tiputaan vaikka sinne divariin, jos saadaan tuo jäärä pihalle. Taitaa jäädä minun matsien seuraaminen tähän kunnes jäärä lähtee tai seura alkaa osoittamaan edes vähän kunnianhimoa.
 14. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Kannattaa ottaa yhteyttä Ranskan Ligue 1 liigassa pelaavaan Evianin joukkueeseen joka lunasti Poulsenin Liverpoolista siirtoikkunan viimeisinä päivinä. Meillä tämä pelaajaliikenne toimii niin, että keskinkertaiset jannut myydään Ranskaan, te taas Arsenalissa toimitte päinvastoin. Mutta onnea ja menestystä Arsenalille loppu sarjaan, olisi sääli mikäli noinkin hyvät perinteet omaava joukkue putoaisi Championshipiin. Toisaalta onpa sieltä pudottu kovemmillakin nipuilla kuten West Ham viime kaudella Carrol = Fabregas, Henderson = 2x Gervinho.. Onhan tuo Poolin pelaajapolitiikka toki ihailtavaa, että saadaan pistettyä 60m kahteen (!) tusinapelaajaan. Kyllähän tuo poolinkin rosteri näyttäisi aikalailla tasaisen paskaa olevan ja vielä kun otetaan huomioon se raha mikä noiden tusinapelaajien haalimiseen on käytetty niin en kauheasti lähtisi huutelemaan. ´ En olisi ihan heti uskonut sinun alkavan provoamaan täällä noiden parin kaverin takia, mutta eipä kai auta ihmetellä kun itse tartuin.
 15. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Tosiaan noihin vedonlyöntisivustojen tarjoamiin talletusbonuksiin ja betfairiin tuo perustuu. Kannattaa käydä lukemassa ajatuksella tuo savvyjuhan linkittämä sivu, koska itse en ainakaan osaa selittää sitä yksinkertaisemmin. Ei kuitenkaan mitään rakettitiedettä kunhan pääsee hommaan sisään. Korkeintaan pientä vaivaa ja huolellisuutta vaatii tuo vastaavien kertoimien etsiminen. Varmaan n. 500e kassa riittää alussa, jos lähtee liikkeelle noista pienemmistä bonuksista ja siirtyy kassan isontuessa isompiin. Kilon kassalla sitten pärjää oikein mainiosti.
×