Jump to content

Jakob

Members
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jakob

 1. Fifa 12

  Re: Fifa 12 No voi perkele, että on tuskaa nämä uusimmat fifat tällaiselle putkiaivoille, kun saa olla 11 nappia samaan aikaan pohjassa, että pelaamisesta tulisi mitään. Vähän voisi mielestäni yksinkertaistaa, koska hupiahan tämän vain pitäisi olla. Ja sitten vielä pieni kysymys: Miten tuossa normi 1v1 pelissä pystyy sijoittamaan pallon maalivahdin ohi? Tai miten sitä palloa pystyy ylipäätään sijoittamaan kun laukoo? Onkohan tähänkin joku oma nappikombo kolmio, rasti, ympyrä, neliö, L2, L1 jne..? Viime matsissa sain 5 kertaa yksinläpi hyökkääjälle ja aina suoraan päin maalivahtia vaikka väänsin sitä vasenta tattia joka kerta eri suuntaan samalla kun painoin ympyrää.
 2. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Noniin nyt lähti ainakin mielestäni pyyntö liittyä joukkueeseen. Mahtoikohan tulla perille asti?
 3. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Saattaa mennä nyt vähän väärälle alueelle, mutta menkööt: Eli tuossa kokeilin demoa tuliterällä pleikkarilla ja aloin ihmetellä kun grafiikat oli nussittu suoraan doom 1:stä. Johtuukohan pelin tai pleikkarin asetuksista vai kenties scart liitännästä konsolin ja television välillä? (Ja jos johtuu liitännästä niin mikähän johto tuohon pitäisi ostaa?)
 4. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Noniin, pleikkari kolahti eilen postiin ja tänään kävin hakemassa. PSN omaperäinen: Jaakko93_
 5. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Katsotaan nyt tuon ajan kanssa. Lukion viimeinen vuosi menossa, joten varmasti tulee jaksoja, jolloin ei ehdi ollenkaan, mutta eiköhän noita omia aikatauluja voi aina vähän rukata. Itseä ainakin tuo keskikentän keskusta kiihottaisi eniten (DM / MC ja AMC pienin varauksin näin fm-kielessä). Eikö tuossa kuitenkin pakollakin erikoistu edes vähän johonkin tonttiin, jos tuota omaa pelaajaa on kuitenkin tarkoitus kehittää? (Jos jollain hyvät ohjeet alkuun pääsemiseksi niin olisin kiitollinen linkistä) PSN:n ilmoittelen heti kun saan konsolin.
 6. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Mahtuuko tähän vielä, vai joko on kiintiö täynnä? Ja jos mahtuu, niin onko tällaisella märkäkorvalla mitään tsäänssejä saada peliaikaa, vai onko vakioporukka kuinka aktiivinen? PS3 ja Fifa12 lähti viime viikolla tilaukseen ja aiemmista versioistakaan ei ole paljoakaan kokemusta, kuin PC:n puolella ja sielläkin melko rajallisesti.
 7. Loukkaantumiset (Arsenal)

  Re: Loukkaantumiset (Arsenal) http://www.arsenal.com/news/news-archive/jack-wilshere-to-undergo-ankle-surgery Pointsit taas Arsenalin "fysiotiimille".. Alkaa vähän homma vaikuttaa jokaisella osa-alueella amatööriseuran puuhailulta. Taitaa tämäkin lopuksi mennä taas siihen, että Wilshere on koko kauden sivussa.
 8. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Eka puoliaika oli kyllä parasta sitten kuuteen kuukauteen kuten olen tainnut jo kolme kertaa tänne sen kirjoittaa.. Harmi vain, että jalkapallo matsissa on 2 puoliaikaa.. Samoin noita pallonhallinta ja vetotilastoja on ihan turha ainakaan minulle linkittää, jalkapallo on tulosurheilua. Arsenalilla oli paikat ratkaista matsi jo ekalla puoliajalla, muttei ratkaissut. Vastustajan maalit tulivat tyhmistä oman pään virheistä. Yakubun maali oli paitsio, mutta ei tuosta tappiosta voi silti muita syyttää kuin itseään. Mutta joo, eiköhän tämä quote-sota ole eksynyt jo ihan tarpeeksi aiheesta. Minulla ei ole ainakaan mitään lisää annettavaa tähän aiheeseen enää, joten eiköhän tämä ollut minun osalta tässä. Lisätietoja kritiikistä Wengeriä kohtaan voi tulla tiedustelemaan yksityisviestein.
 9. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Wengerillä on ollut 6 kuukautta aikaa kääntää kurssi, eikä hän ole siinä onnistunut. Wengerillä on kuitenkin ollut nyt aika monta kuivaa kautta putkeen ja tämä kritiikki ei todellakaan ole uutta, se on vain kasvanut jatkuvasti ja tulee kasvamaan. Santos näyttää todella pahasti hätäostokselta ja puolustussuuntaan köyhänmiehen Clichylta. Okei aikaa täytyy antaa, mutta olisi nämä voinut tehdä jo siellä siirtoikkunan alussa. Jos väität että Blacburn tappio oli onnesta kiinni, et tainnut katsoa sitä. Top 4 ollaan kyllä helvetin kaukana. Hyvä nyt kun pystyttäisiin ennen nämä sarjajumbot kaatamaan. Loukkaantumiset alkaa olla vanha juttu. Arsenalin materiaali on tällä hetkellä niin kapea, ettei keskikenttä kestä 19 vuotiaan pelaajan poissaoloa. Pitäisikö kenties vahvistaa? Loukkaantumisia tulee myös muille, kuten ManU:n koko puolustuslinja taisi olla lasaretissa yhdessä vaiheessa, mutta silti nostelivat pyttyä. Tuossa viimeisessä kappaleessa taisi sinulla lähteä mopo vähän keulimaan.
 10. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Vastataan nyt vielä, vaikka samaa pyörittelyähän tämä on, kun näkemykset eroaa näin paljon. Evertonia ja Arsenalia on turha lähteä vertaamaan keskenään, koska vähä eri kaliiperin seuroja. Olisi kyllä hieno tietää mihin tuo kaikki raha häviää joka vuosi. Esim. Nasri myytiin, mutta oltaisiin haluttu myös pitää seurassa, jos olisi tehnyt sopparin. Ei varmaan kauhean akuutti tarve tuolle 20m, toisin kuin Evertonissa pelaajia myydään maksaakseen velkansa. Jonesin tapauksessa kuulostaa kyllä aika revittelyltä, että Wenger maksaisi 20m yhdestä pelaajasta. Fabregasin myynti taisi olla kaikilla jo viime kesästä asti selvä? Miksei vahvistusta voitu etsiä valmiiksi? Bender ja Denilson ovat edelleen seuran pelaajia. Aika työ on etsiä seura joka kyseisistä pelaajista on valmis maksamaan. Wenger on tosiaan kasvattanut loistavia pelaajia ja haalinut talentteja erittäin halvalla. Tästä olen erittäin kiitollinen, eikä ongelma olekaan tässä. Ongelma on siinä, että niitä valmiita pelaajia, oikeita vahvistuksia ei tuoda sisään paikoille joilla niitä kriittisesti tarvittaisiin. Edit. Pointtini on käytännössä tuossa tummennetussa kohdassa, joten keskity siihen.
 11. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Itseäni kyllä enää naurattaa miten täällä jotkut voivat enää mennä tuon "ei ole rahaa" taakse. Millä rahoilla noita tusina pelaajia ranskasta ja junnuja (Ox, walcott jne.) ollaan sitten roudattu ja millä heidän palkat ollaan maksettu. Miten sitä rahaa yhtäkkiä olikin sitten saatavilla siirtoikkunan viimeisenä päivänä? Mihin ovat kadonneet rahat viime vuotisista myynneistä? (Ade, Toure, Nasrigas, jne.) Ollaan jääty nyt lähes joka vuosi voitolle myynneistä + sitten siirtokassat joiden päälle nämä myynnit vielä lisätään. Jännä kyllä kuinka Wengerin mahtavuus on sokeuttanut fanit täysin. Kyllähän tuo nyt ehtisi omaa politiikkaa ajamaan sisään ja talven siirtoikkunassa tuomaan pelaajiakin sisään. Wenger ainakin vaikuttaa tällä hetkellä olevan erittäin hukassa, eikä mies ole puolessa vuodessa pystynyt kääntämään kurssia, vaikka siirtokassaakin annettiin. Miksi siis pystyisi siihen nytkään, kun joukkue heikkeni entisestään, koska miehellä ei ollut halua vahvistaa sitä? Sopiiko mielestäsi nykyinen rosteri Wengerin harjoittamaan pallonhallintapeliin? Joukkuetta alettaisiin vaan uudistaa sen mukaan mihin suuntaan valmentaja haluaisi joukkuetta viedä, mutta onhan se selvää, että liikettä tulisi molempiin suuntiin. Ja puolestani tällä hetkellä voitaisiin avausta lukuunottamatta ulostaa suurin osa porukasta. Rahallista arvoa tuolla tuskin olisi, jos ei sitten löydettäisi tarpeeksi tyhmää kaveria joka olisi valmis maksamaan Squillacin, Almunian, Denilsonin, Benderin, jnejnejne. palkkojen lisäksi siirtokorvausta.
 12. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Jos seura haluaa eteenpäin mennä ei vaihtoehtona ole Wengerin pysyminen. Mies ei ole valmis myöntämään virheitänsä ja korjaamaan puutteita ja viemään näin seuraa eteenpäin vaan jatkaa samalla linjalla. Motivoimisestakaan en voi olla samaa mieltä pelejen kuten spurs, newcastle, blackburn jne. jälkeen. Pelaajat eivät ole näyttäneet pitkään aikaan motivaatiota, kuten ei myöskään Wenger joka istuskelee vaihtopenkillä koko 90min pyöritellen päätä ja katsoen kenkiään. Wengerin puolustuksen organisoiminen on ollut aina lapsen kengissä ja varmaan kuka tahansa osaisi sen paremmin organisoida. Välillä pakit näyttävät siltä ettei heillä ole mitään hajua kuinka pelata. Wenger on ollut hyvä manageri seuralle ja ilman häntä talous ei varmasti olisi näin hyvässä kuosissa, mutta jokainen seura tarvitsee joskus uusia ideoita ja variaatioita, varsinkin kun homma ei toimi sitten millään. Seura on ollut kriisissä jo puoli vuotta. Tällä formilla seura pelaa ensi kaudella divaria. Ja sitten huutonaurua tälle: "Wengerin hankintapolitiikkaan olen ollut tyytyväinen noin isossa mittakaavassa enkä ymmärrä ketään joka tyylistä olisi eri mieltä." Eli sinun mielestä on ihan ok että unohdetaan kokonaan joukkueen vahvistaminen ja keskitytään kasvattamaan näitä junnuja? Politiikkahan on ollut nyt se että jos jollekin paikalle tarvitaan vahvistuksia -> ei niitä osteta. Miten on puolustettavissa se, että puolustusta ei ole vahvistettu jo ajat sitten, tai se että Almunia pelaa seuran ykkösveskarina vuodesta toiseen? En kritisoi että junnuihin panostetaan, mutta ei tätä sentään koko muun joukkueen kustannuksella saisi tehdä. Noh, seuraavia Henryjä, Bergamppeja, Adamseja odotellessa..
 13. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Eilisestä pelistä ei oikein jaksa vetää mitään analyyseja. Hyökkäys ja keskikenttä näytti ajoittain jo piristymisen merkkejä ja Blackburnin ekaan maaliin saakka peli näyttikin paremmalta kuin koko viimeisen 7kk aikana. Puolustus ja paska erikoistilanne pelaaminen kusi taas koko homman. Eniten harmittaa, että Blackburn pelasi todella surkeasti eikä silti onnistuttu voittamaan. Koskahan Arsenalilla on ollut yhtä paska nippu kasassa kuin tällä kaudella? Toisaalta mielummin tiputaan vaikka sinne divariin, jos saadaan tuo jäärä pihalle. Taitaa jäädä minun matsien seuraaminen tähän kunnes jäärä lähtee tai seura alkaa osoittamaan edes vähän kunnianhimoa.
 14. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Kannattaa ottaa yhteyttä Ranskan Ligue 1 liigassa pelaavaan Evianin joukkueeseen joka lunasti Poulsenin Liverpoolista siirtoikkunan viimeisinä päivinä. Meillä tämä pelaajaliikenne toimii niin, että keskinkertaiset jannut myydään Ranskaan, te taas Arsenalissa toimitte päinvastoin. Mutta onnea ja menestystä Arsenalille loppu sarjaan, olisi sääli mikäli noinkin hyvät perinteet omaava joukkue putoaisi Championshipiin. Toisaalta onpa sieltä pudottu kovemmillakin nipuilla kuten West Ham viime kaudella Carrol = Fabregas, Henderson = 2x Gervinho.. Onhan tuo Poolin pelaajapolitiikka toki ihailtavaa, että saadaan pistettyä 60m kahteen (!) tusinapelaajaan. Kyllähän tuo poolinkin rosteri näyttäisi aikalailla tasaisen paskaa olevan ja vielä kun otetaan huomioon se raha mikä noiden tusinapelaajien haalimiseen on käytetty niin en kauheasti lähtisi huutelemaan. ´ En olisi ihan heti uskonut sinun alkavan provoamaan täällä noiden parin kaverin takia, mutta eipä kai auta ihmetellä kun itse tartuin.
 15. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Tosiaan noihin vedonlyöntisivustojen tarjoamiin talletusbonuksiin ja betfairiin tuo perustuu. Kannattaa käydä lukemassa ajatuksella tuo savvyjuhan linkittämä sivu, koska itse en ainakaan osaa selittää sitä yksinkertaisemmin. Ei kuitenkaan mitään rakettitiedettä kunhan pääsee hommaan sisään. Korkeintaan pientä vaivaa ja huolellisuutta vaatii tuo vastaavien kertoimien etsiminen. Varmaan n. 500e kassa riittää alussa, jos lähtee liikkeelle noista pienemmistä bonuksista ja siirtyy kassan isontuessa isompiin. Kilon kassalla sitten pärjää oikein mainiosti.
 16. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Täytyy kyllä kiittää savvyjuhaa tuosta linkistä, jonka jo aiemminkin linkitit tänne. Varmaa ja erittäin helppoa rahaa. Nyt on tullut Lontoon reissu heitettyä noilla rahoilla ja vielä jäi yli puolet käteen. Suosittelen kyllä kaikille, joilla vähänkään tarvetta rahalle. Ps. Muitakin vinkkejä yhtä helposta rahasta otetaan vastaan.
 17. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Ei se haittaa vaikka kaksi meganen on, itse pelailen vain yhdella megalla (tosin muuttuu lähiaikoina 8megaksi) ja kaveri mättää 0,7 yhteydellä, joten ei väliä. Tietenkin järjestelmäpäivitykset, demot sun muut lataavat aika kauan mutta niihin tottuu. Ja kuitenkin sulla on vielä tuplasti nopeampi kuin minulla, joten tervetuloa! Eli et siis ole huomannut pelin pätkivän sen suuremmin, kun pelaat verkossa? Itse en ainakaan vielä omista ps3:sta joten ei oikein minkäänlaista käsitystä eroaako tuo ps3:n verkko tietokoneen vastaavasta jotenkin.
 18. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Onko porukalla kokemusta kuinka nopealla netillä nuo fifan uusimmat versiot (10, 11) pyörii vielä ongelmitta ps3 nettipelissä? Onko 2 megan netillä mitään järkeä lähteä hommaamaan tätä uusinta versiota? edit. näyttääkin toimivan vain 1,5 megan nopeudella.
 19. Loukkaantumiset (Arsenal)

  Re: Loukkaantumiset (Arsenal) Uskomaton homma kyllä.. Alkaa tässä hieman kyllä itseänikin ihmetyttää onko siellä Arsun fysiotiimissä kaikki ihan kohdallaan, koska näin järjetön loukkaantumisten määrä ei voi MILLÄÄN olla enää selitettävissä tuurilla. Toki Walcottin loukkaantuminen tuli maajoukkuematsissa, mutta joku tässä kokonaiskuvassa mättää ja pahasti. Laidoilta Gervinho ja Walcott poissa ensi pelistä. Toivottavasti nyt edes nähtäisiin Miyaichi tai AOC edes jompikumpi avauksessa.
 20. Oudot maalit.

  Re: Oudot maalit. Vähän erilainen rankkari tällä kertaa: . Varsinkin tuomarin hehkutukselle tuli revettyä totaalisesti.
 21. Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. Terve_tuloa opettelemaan yhdys_sanoja.
 22. Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. Tuossa kirjoittelin vähän pidempääkin analyysia siirtoikkunasta, mutta näköjään katosi bittiavaruuteen (ties monettako kertaa tähän paska softaan vaihdettua ). Noh hieman yllätyksekseni saatiin niitä hankintoja ja vieläpä kokeneita sellaisia. Oikeastaan kaikki ihan hyviä perusteltuja vahvistuksia. Jopa Benayoun laina mielestäni positiivinen asia, vaikka monien mielestä turha. Lisää tervettä kilpailua keskikentällä, jota ei ole vähään aikaan nähty. Nyt Rosickykin voi istua rauhassa penkillä jos ei pelaaminen kiinnosta paskaakaan (allekirjoittaneelle viimeinen niitti tämä: http://www.youtube.com/watch?v=qb9fG4PzqH8, seuraa nro 7 ). Myöskään Ramseyn nykyisellä formilla ei mielestäni pitäisi olla asiaa Arsenalin avaukseen. Young Parkki varmaan tulee olemaan ihan ok korvaaja Benderille, mutta mitä jos(kun) RVP loukkaantuu? Noh, ehkä en lähde näkemättä tuomitsemaan kuitenkaan. Puolustus näyttäisi olevan pitkästä aikaa kunnossa - ainakin paperilla. Jännä nähdä jatketaanko puolustuslinjan peluuttamista korkealla Mertesackerin tulon jälkeen. Isoimmat kalat jäivät naaraamatta, mutta Arteta ja Mertesacker tyydyttää minua ainakin toistaiseksi. Arteta tullee olemaan parempi kuin viime kauden 50% sitoutunut Fabregas. Mielenkiinnolla odottelen Arteta - Wilshere kaksikkoa keskikentällä. Gervinho taasen osoittanut laidalla että pystyy täyttämään Nasrin jättämän aukon. Ehkä tämä nyt ei kuitenkaan niin huono siirtoikkuna ollutkaan. Suurin pettymys oli, ettei noita tusinamiehiä ja 50% sitoutuneita saatu ulostettua. Myös puolustavaa keskikenttämiestä jäin kaipaamaan, koska Song ei ole juurikaan keskittynyt siihen ainoaan asiaan mitä osaa. Lopulta tämä oli ihan mukiinmenevä siirtoikkuna, mutta silti on itselläni usko Wengeriin jo jokseenkin mennyt ja paha pelko on persiissä että tulevaisuudessakin pihdataan rahaa silloinkin kun vahvistuksia kipeimmin tarvittaisiin.
 23. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Vahvasti kyllä siitä samaa mieltä, ettei ennen siirtoikkunan sulkeutumista kannata heivata miestä pihalle. Paras olisi jos kaveri pidettäisiin vielä muutaman päivän kehissä että saataisiin vahvistukset tehtyä, koska ei varmasti ole kovin houkutteleva vaihtoehto pelaajalle seura ilman manageria (vaikkei Arsenal sitä nykyiselläänkään ole). Sitten uutta miestä vaan kehiin kun hankinnat tehty, koska tämä polku on jo katsottu ja todettu ettei toimi eikä Wengerin politiikka tule siitä muuttumaan vaikka seura valahtaisi divariin.
 24. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Ilman faktatietoja näin ulospäin näyttää ainakin kovasti siltä, että nuo siirrot ovat täysin Wengerin omissa käsissä ja että sitä rahaakin olisi edes kohtuullisesti käytettävissä. En ymmärrä mitenkään miten tuon taakse voi enää mennä että ei ole rahaa Cescin, Nasrin, Adeayorin, Touren jnejne. siirtojen jälkeen. Se on toki totta että Arsenalilla ei ole mitään jakoa kilpailla noiden ökyseurojen kanssa palkoissa, mutta silti ei itselleni ihan aukene se, ettei muka alle 100k/vko saada yhtään kovemman luokan vahvistusta?
 25. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Nyt on kyllä niin sanaton olo. Puolustus oli taas sitä kuuluisaa itseään. Ilman konsonanttia ja Webb:ä tämä olisi mennyt 20-2 ManU:lle. Paha vetää enää kokemattomuudenkaan piikkiin kun ManU:n keski-ikä oli vuoden alle Arsenalin vastaavaa. Joukkue on vain täynnä paskoja keskinkertaisuuksia, joita ei näytä kiinnostavan pelaaminen edes vähää alusta. Wengerin erokirjettä odotellessa... Edit. Ja olihan ManU tosiaan loistava tänään kaikesta huolimatta. Suuresti ihmettelen jos pytty Manchesterin ulkopuolelle tänä vuonna menee.
×