Jump to content

mr green

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mr green

 1. Vedonlyöntipetos 2011

  Täysin samaa mieltä. Juuri tässä noin kaksi vikkooa sitten minulta varastettiin noin 100 euroa ja syy ei suinkaan ollut varkaiden, vaan kuulemma minun, kun niin suurta rahasummaa mukanani kannoin.
 2. Veikkausliiga 2011

  Otan nyt kantaa tähän. Olisiko sinun mielestäsi Litmasen pitänyt ennemmin lopettaa kuin mennä HJK:hon? Tai olisiko Litin pitänyt sitten mennä Nomme Kaljuun, Levadiaan tai Floraan? Tämä siis Royfishille.
 3. Eremenko Moskovaan

  Eremenko Jr.:lle eilen St. Mirreniä vastaan 1+1 ja 2-0 voitto.
 4. Mika Väyrynen

  Väyryselle eilen maali Willem ll vastaan.
 5. AC Oulu 2011

  Minä tiedän. Liigaa pelataan 13 joukkueella jos AC Oulu ei nyt lähes 100% varmasta tilanteesta vielä saa taisteltua liigapaikkaansa.
 6. Olen 15 vuotias ja maalivahdin pelipaikka on kiinnostanut aina ihan ensi jalkapallon peluu kerroista saakka. Pelasin aina maalivahtina pihapeleissä 7-11 vuotiaana ja olisin halunnut olla nappulaliigassakin maalivahtina, mutta valmentajamme mielestä olin kuitenkin liian lyhyt. Kuvailisin itseäni lyhyeksi, venyisäksi ja kimmoisaksi. Kysynkin siis voiko vielä 15 vuotiaana aloittaa maalivahtina peluun, jos se on edes jotenkin mahdollista voisin uhrata kaiken aikana sen treenaamiseen. Kysyn myös vinkkejä mitä voin omalla ajalla tehdä omatoimisesti, jos vielä maalivahdiksi aikoisin. Onko kellään muulla kokemuksia myöhäisellä iällä aloittamisesta maalivahtina? Otan siis kaikki vinkit ja niksin vastaan. Ja ehkä viiden vuoden päästä voin kertoa miten olen urallani edennyt uudella pelipaikallani .
 7. Paras derby?

  Suomessa: TPS - FC Inter ja HJK - FC Honka
 8. Maalivahti: Casillas Puolustus: Maicon - Lucio - Pique Keskikenttä: Müller - Xavi - Fabregas - Iniesta Hyökkäys: Messi - Villa - Eto´o
 9. Turun Palloseura 2010

  Jos otan tuosta Dream Teamista kiinni, itse tekisin siitä tällaisen: Maalivahti: Jukka Lehtovaara (TPS) Puolustus: Joni Aho (FC Inter) - Daniel Antunez (FC Inter) - Sami Sanevuori (FC Inter) - Kalle Mäkinen (TPS) Keskikenttä: Mikko Manninen (TPS) - Toni Kolehmainen (TPS) - Henri Lehtonen (FC Inter) Hyökkäys: Mika Ojala (FC Inter) - Roope Riski (TPS) - Kennedy Nwanganga (FC Inter)
 10. Turun Palloseura 2010

  Tänään on siis Turun derby edessä klo 18:30 Veritas Stadionilla. Ja sen kunniaksi alankin kokoamaan artikkelejä ottelusta: Ajatusleikissä Interin ja TPS:n pelaajat yhteen derbyn kunniaksi Turun Dream Team olisi tällainen 4-3-3 Maalivahti: Jukka Lehtovaara (TPS) Puolustus: Sami Rähmönen (TPS) - Jarno Heinikangas (TPS) - Ari Nyman (Inter) - Henri Lehtonen (Inter) Keskikenttä: Mika Ojala (Inter) - Toni Kolehmainen (TPS) - Mika Mäkitalo (Inter) Hyökkäys: Jonatan Johansson (TPS) - Timo Furuholm (Inter) - Mika Ääritalo (TPS) Turun Sanomat Kauden toinen Turun paikallisottelu pelataan sunnuntaina Veritas Stadionilla. Interin isännöimä ottelu potkaistaan erotuomari Mattias Gestraniuksen vihellyksestä käyntiin tuttuun tapaan kello 18.30. -TPS on suosikki varsinkin tällä kaudella. He ovat vahvoja vastahyökkäyksissä ja saadessaan ensimmäisen maalin, tulee pelaamisesta heitä vastaan vaikeaa, koska he pääsevät käyttämään tuolloin vahvuuksiaan hyväksi, tietää Dragtsma. -Loukkaantumistilanne on vaikea, kuten se on ollut koko kauden. Meiltä puuttuvat kokoonpanosta Antunez, Kennedy, Sanevuori, Furuholm ja Gustafsson. Tämä ei helpota yhtään kokoonpanon suunnittelua sunnuntaita silmällä pitäen, sanoo Dragtsma. -Uskon, että sunnuntaina nähdään vauhdikas peli. Paikallispeleissä on ollut perinteisesti paljon yleisöä, joten toivotaan, että ihmiset löytävät keskiviikon tapaan tiensä Veritas Stadionille, päättää Dragtsma viitaten keskiviikkona 7500 silmäparin edessä pelattuun Suomi-Belgia maaotteluun. FC Inter Ennakko: Turun herruus jaossa Kauden toinen kohtaaminen ratkaisee siis Turun herruuden, mutta molemmat joukkueet hamuavat yhä myös mitalitaistoon, eikä kummallakaan ole varaa pistemenetyksiin, sillä muuten kärkikolmikko karannee lopullisesti liian kauas. Otteluun lähdetään melko tasaisista lähtökohdista. Sarjataulukossa eroa on vain pari pistettä, mutta mustavalkoisten viime aikojen pirteämmät otteet nostavat joukkueen ennakkosuosikiksi. Futismaailma
 11. Javier "Chicharito" Hernandez

  Itse seuraan myös mielenkiinnolla tätä pelaajaa, sillä mies tuli Chivasista, jota vastaan itse olen aikoinaan pelannut, nimittäin 94 joukkuetta vastaan ja hävittiin 18-0, tosin vastustaja ei pelannut täysillä, muuten lukemat olisivat olleet lähemmäs 50-0. Joukkueella oli jo silloin 14 kertaa viikossa harjoitukset ja olivat silloin 12-vuotiaita. Joten seuraan todella mielenkiinolla Javier "Chicarito" Hernandezin otteita.
 12. Silloin kun minä olin nuori....

  Itse olen 94 syntynyt. Omat lapsuuden leikit olivat jalkapallon peluu, sitten oli niitä pokemon kortteja ja futis ja jäkiskortteja, sitten kirkonrottaa leikittiin paljon ja silloin tällöin leikittiin smackdownia . Lähes eniten kuitenkin pelattiin futista, siinä pihan nurmikolla ja tehtiin juuri kasvatetuista omenapuista maalit ja ai että niitä muistellessa kun aina tultiin valittamaan tässä ei saa pelata puskat menee pilalle, mutta ei suostuttu ja lopulta oli jopa se lähellä, että oltaisiin metsästä raivattu pieniosa puita ja tehty siihen futiskenttä, mutta ei siitä sitten mitään tehtykkään. Sitten tuli ala-aste ikä ja siellä pelattiin aina futista välittunnein löysällä nahkapallolla, kunnes tuli uusi rehtori joka kielsi nahkapalloilla peluun ja kouluun tuotiin omat supertele pallot jotka lopulta sitten puhkesivat tai lensivät autotielle ja siihen loppui futis. Sitten puutyössä jotkut olivat rakentaneet sählykaukalon koulun pihalle, se tosin oli hyvin tylsää, koulun surkeine mailoineen ja kivisine asvaltteineen. Ja nykyäänhän se on sitä, että ylä-asteella seistään ringissä tai yritetään olla piilossa opettajilta sisällä. Ja vapaa-ajat vietetään koneella tai pelikonsoleita pelatessa ja nykyään käydään potkimassa vuodessa maksimissaan 20 kertaa.
 13. Valioliigan veikkauskisa kaudesta 10/11

  Mestari: Liverpool Runners-up: Arsenal FA-cupin voittaja: Tottenham Runners-up: Stoke Putoajat: WBA, Blackpool, Wolves Vuoden valmentaja: Roy Hodgson Maalikuningas: Robin van Persie (22) 1. Liverpool 2. Arsenal 3. Chelsea 4. Manchester United 5. Manchester City 6. Tottenham 7. Aston Villa 8. Everton 9. Sunderland 10. Stoke 11. West Ham 12. Birmingham 13. Wigan 14. Newcastle 15. Bolton 16. Blackburn 17. Fulham 18. Blackpool 19. WBA 20. Wolves
 14. Kenestä pelaajasta pidät/et pidä?

  Pidän: Xavi, Fabregas, Litmanen, Eremenko,
 15. Jjk 2010

  Jani Virtanen. Joo Tepsissä jäi vähälle peliajalle, mutta ansaitusti. Itse kiinnitin eniten huomiota siihen pallolliseen pelaamiseen, nimittäin aina kun sai pallon oli aivan kuutamolla mitä nyt pitää tehdä, yleensä siitä seurasi pallonmenetyksiä, mutta ilmeisesti Kakkosessa Virtanen on pelannut ihan hyvinkin. Ja sitten muiden mielipiteisiin, niin eli muiden mielestä Jampan peleissä ei ollut asenne kohdallaan eikä tehnyt töitä ja puolustussuuntaan työ oli täysin olematonta. Tosiaan ei ainakaan Tepsiin kannattanut jäädä, kun laituriosasto on muutenkin melko ruuhkainen (Johansson, Ääritalo, Manninen). Itseäni ei siirto liikuta ja toivon ihan rehellisesti Jampalle menestystä JJK:ssa ja paluuta jossain kohtaa ulkomaille.
 16. Fifa 10

  Ja jos haluaisit tuon Veikkausliigan koneellesi niin sinun pitää ostaa kaupasta FIFA 10 PC?
 17. Hjk 2010

  Näihin sanoihin voi yhtyä http://www.urheilulehti.fi/jalkapallo/katastrofi-liettuassa-%E2%80%9Dhjkn-parempi-haveta-nyt%E2%80%9D
 18. Jjk 2010

  Keskikenttäpelaaja Touko Tumannon kausi on ohi. Miehen polvi leikataan elokuussa, ja toipumisaika venyy niin pitkäksi, ettei Tumanto ehdi enää tämän kauden aikana mukaan peleihin.
 19. Suomalainen suosikkiseurasi?

  Junnuna tuli pelattua neljä vuotta Turun Pallokerhossa (TPK), joka pelaa 3. divaria ja on siis oma suosikkini. Sitten vähän pienempi suosikki on TPS, jossa pelasin yhden vuoden junnuna.
 20. IFK Mariehamn

  IFK Mariehamn ei tarjoa sopimusta testissä olleelle Charles Isimemelle. 22-vuotias pelaaja matkustaa takaisin kotiinsa tänään torstaina.
 21. Hjk 2010

  Maali on tässä: http://fkekranas.lt/live_new/lt/tv/rungtynes/ekranas-1-0-hjk/
 22. Hjk 2010

  Jos nyt yritän muista Ekranasin maalia niin sieltä tuli joku kukkupallo kohti Magnussonia ja sitten tältä huono kosketus siinä 16 rajalla ja Liettualainen ryösti pallon ja liukui sen taka-alakulmaan. Muuten näin ottelusta vain viimeisen puolituntisen ja Klubi hallitsi, jos peli jatkuu samana niin Klubi on jatkossa. Niin, tosiaan kenttä oli aivan karmaisevassa kunnossa, etenkin laidat olivat jättimäisiä lätäköitä.
 23. Kisojen tähdistökenttä

  ---------------------------Casillas-------------------------------------------------- ---Ramos---------------Puyol-----------Pique---------------------van Bronchorst--- ------------------------------Perez----------------------------------------------- --------------------------Xavi----------Sneijder---------------------------------- ---Robben-----------------------Forlan-------------------------------Villa----------
 24. Fifa 11

  Tarkoittaako tämä sitä, että voit ladata pelin koneellesi ja siinä on Veikkausliiga mukana? Vai pitääkö sinulla samalla olla ostettuna FIFA 11 PC:lle ja sitten ladata ne siihen mukaan?
 25. "Minä Kannatan" -logojen uudistus

  Jos vaan millään jaksat/te, niin voisitteko tehdä Turkin logon?
×