Jump to content

mytynre

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About mytynre

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/12/1994
 1. Real Madrid C.F. Copa del Rey 10-11

  Sergio Ramos ja pokaali : [video=youtube;DSvmAtOnrkA] Eiköhän tuo ole muovipokaali niinkuin yleensä juhlissa käytetään. Tai ainakin todella toivon, että näin on!
 2. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Pienen pientä merimiesnaurua.
 3. Real Madrid 10/11

  Leon voi varmasti vilkaista toiseen kertaan muutkin Espanjan pelit niin näkee mihin se MM-kulta ratkesi..
 4. Real Madrid 10/11

  Robben kerkesi ensin. Siis tuo Iniestan MM-finaali ja koko MM-kisat olivat kyllä niin iljettävää, niinkuin kyllä melkein koko Espanjan maajoukkue. En siis Barca fanina tälle tulisi yhtään huutelemaan.
 5. UCL 2010/11 - Real Madrid

  Noniiiin päästään maksaa kalavelkoja. Vähän kyllä pelottaa. Lyonilla pirun hyviä pelaajia hyökkäyksessä jos onnistuvat.
 6. Barcelona 2010/11

  Sinuahan en tuolla viestillä tarkoittanut..
 7. Barcelona 2010/11

  Säälittävää tulla laukomaan tuollaisia kommentteja Messistä. Kyllä itsellä tippu propsit pariin Real kaveriin.
 8. Real Madrid 10/11

  Ja täydellinen nöyryytys sieltä sitten tuli. Taas tuli todettua, että ei se Madridin puolustus kestä hyvää hyökkäyspeliä. Jospa Mourinho alkaisi pikkuhiljaa tajuamaan, että Lassana on maailman paras omalla pelipaikallaan. Jeffrenille Sikailulle. Herrasmiehet kaatuvat herrasmiesten tavoin
 9. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  E: Reports in England are claiming that Tottenham have failed in their last minute bid to sign Rafael van der Vaart from Real Madrid Innosta puhkuen tulin tänne lukemaan, että VdV olis vihdoin saatu lähtemään. Mutta ei, vittu ei.
 10. Kenestä pelaajasta pidät/et pidä?

  Suosikit: Guti (Kaikkien aikojen suosikkipelaajani. Tuollaista pelisilmää ei kellään muulla ole) Casillas (Maailman paras maalivahti jo monta vuotta) Lassana Diarra (Täydellinen keskikentän taistelija) Inhokit: VdV (Ei tarpeeksi hyvä Real Madridiin. Jäätyi ratkaisuhetkillä) Drenthe (Sama homma kuin VdV) Kaka (Täydellinen hazardi viime kaudella)
 11. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Vai että Diarra 3. kapteeni? No kun Raúl ja Guti lähti niin jokuhan sinne pitää nostaa. Itse ehkä enemmän olisin ollut Arbeloan tai Xabi Alonson puolesta mutta nyt sitten näin? Niin Real Madridissa kapteeni menee sen mukaan kuinka kauan on joukkueessa ollut..
×