Jump to content

Meyerside

Members
 • Content count

  451
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Meyerside

 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Tosiaan Stevie pitäis ehkä pudottaa alemmaksi, pystyis muuttamaan pelityyliän rauhallisemmaksi, sillä ei hänestä keskikentän jyrää saa. Paikat voisi pysyä paremmin kunnossakin sen takia. Ja tosiaan Stevien syöttötaidoilla ja laukauksella olisi hyvä pelote myös ylöspäin. Mutta joo itse heittäisin Raulin,Adamin ja Stevien kentälle ja lucas tulis sitten vaihdosta kentälle.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Tässä kun on oltu koko ajan brittipelaaja huhujen keskellä niin on ihan unohtunut että muualtakin löytyy hyviä toppareita . Mutta Godin olis todella kiva lisä ja varmasti halvempikin kuin brittikollegat.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 10 milliä Cissokhosta on todella ryöstö. Saadaan hyvä LB ja Clarke saa koulittua hänestä Valion eliittiä puolustussuuntaankin. Comollin pitäis olla nyt hereillä ja koittaa heittää jotain pelaajaa tohon rahasumman päälle, esim. Ngogia tai vastaavaa. Odotan että ainakin Poulsen,Jova,Aurelio ja N'gog ja ehkäpä Colekin vaihtavat maisemaa. Ja Aquakin on varmaan lähdössä kunhan sopiva tarjous tulee.
 4. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Kiva nähdä Adam-Meireles kaksikon yhteispeliä vihdoinkin Vielä kun Downing ois mukana näissä peleissä niin aijai..
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Hyvä että toi Donikin saatiin, nyt on ainakin paras maalivahtikaksikko meillä, ja löytyypä hyvä tuuraajaa jos esim. Pepe ei täysin kunnossa S'landia vastaan ole. Nyt sitten kaikki voimat LB:n hankintaan.
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Jos tollanen "marquee signing" on vielä tulossa niin ehdottomasti rahat Bainesiin! Tai ylipäätään puolustuspäähän. Hyökkäys ja keskikenttä on nyt kunnossa.
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Ipeltä hyviä pohdintoja..Mutta kyllähän tässä tulee luultavasti käymään että Aqua myydään..Siellä on muuten liikaa pelaajia samalle pelipaikalle.. Loppu siirtoikkuna sitten menee sen LB:n ja/tai topparin hankitaa odotellessa. Dann mitä luultavimmin tulossa, hinnasta ei olla päästy tosin sopuun Bhamin kanssa. LB:si haluaisin Bainesin, luultavimmin päädytään johonkin toiseen vaihtoehtoon. Johnson--Agger--Dann--Baines Tollainen puolustuspää ois aika nasulia..
 8. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Raulilla on ainakin nilkassa joku pikku vamma, siksi ei ole edes penkillä, Maxista en tiedä.
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Jees hyvä että yksi noista turhista saatiin ulostettua ja vieläpä saatiin 1,5 milliä. Jovankin siirto alkaa olemaan lähellä. Aquilanista saadaan varmaan hyvät rahat mikäli myydään ja ainakin Fiorentina oli kiinnostunut miehestä. Colelle voisin antaa jopa toisen mahdollisuuden mikäli jampan palkka ei olis sitä 90k.. Noh eiköhän hänetkin saada myytyä toiseen valju-seuraan. Voisi koittaa antaa Evertonille rahaa+ Cole Bainesista Mutta LB-hankinta on itelle ainakin täysin auki. Itse toivoisin Bainesia mutta kaukaiselta kuulostaa vielä. Toivottavasti Donin ja Stun siirrot virallistettaisiin pian.. http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... owning-fee KYLLÄ!!VIIMEIN!! GET IN!! Kauan sitä saatiin odottaa mutta viimein tuli varmistus Tervetuloa Anfieldille Stu
 10. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Joo eiköhän vihdoin saada Stu pooliin.. Villan paras pelaaja viimekaudella joten heikennetään hyvin Villaakin. Saadaan ainakin laatua keskityksiin. Nyt ollaan hankittu 3 top-15 maalintekopaikan luojaa! Henderson,Adam ja Downing olivat kaikki tuossa joukossa viimekaudella, kun taas poolilaisia ei siellä paljon näkynyt. Kyllä tässä Kenny tietää mitä tekee. Todella tyytyväinen Downingin ostoon (kunhan vain virallisilta sivuilta saa lukea vielä).
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Aston villa fani foorumeilla oli puhetta että diili olis tehty ja hintaa olis tosiaan se 20 milliä, tai tarkemmin 19.75 milliä. Diilin viimeistely olis huomen tai keskiviikkona. Virallista tietoa odotellessa..
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Outoa että Wenger tarjoaisi 18 milliä englantilaisesta yli 20 vuotiaasta pelaajasta...Sama lähde tietää kyllä kertoa että Downing haluaisi mielummin L'pooliin kuin Arsenaaliin..Onkohan Mata kaupassa tapahtunut jotain jos tuo uutinen pitää paikkansa? Molempiin ei Arsenalin rahat, kuten ippe totesikin, riitä. Voi olla myös että Villa koittaa saada meidät maksamaan väh. 18 milliä Stusta pistämällä tällasta infoo medialle. Downing on varmaan myös Kennyn hankintalistalla se 1. tavoite tällä hetkellä, joten eiköhän hänet vielä meillä nähdä. Mielellään ainakin itse näkisin jampan poolin paidassa. Voisi koittaa heittää N'gogia ja/tai Colea rahan lisäksi..
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Sunderland ostamassa Aquaa 14 millillä. Mielellään en päästäis Aquaa toisee valioliiga tiimiin, mutta mielummin Sunderlandiin kuin esim. Spursiin johon miestä on myös huhuiltu.
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Tässä kun siirtoikkuna on kuumimmillaan niin on tultu ajateltua vähän ensikauden ryhmitystäkin. Eli jos nyt 3 seuraavaa huhuttua jamppaa tulevat (Downing,Cissokho ja Dann) niin ajattelin pistää vähän miten itse peluuttaisin joukkuetta. --Reina-- Johnson--Dann--Agger--Cissokho Stevie G--Adam--Raul Downing---Carroll---Suarez Subs: Carra/Skrtel,Doni,Kelly,Kuyt,Maxi,Hendo ja Lucas. Eli 4-3-3 paketilla jossa keskikentän muodostais Gerrard,Adam ja Raul. Syöttötaitoa ja luovuutta löytyisi jokaselta jampalta, vähän mietein että onko oikein jättää Lucas penkille mutta Lucasin pistäisin kentälle sitten johtaessamme peliä tohon Adamin tilalle. Henderson pelaisi avauksessa vähän pienempiä seuroja vastaan niin että hän ottaisi Stevien paikan ja Stevie Adamin. Kuyt olisi vaihtomies Downingille. Ja jos sieltä joku Mata tulee niin hän tietenkin menisi avaukseen Stun tilalle.
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... urday.html Elikkäs huomiseen mennessä haluaa Downing siirron toteutuvan ja puhuu tänää Mcleishin kanssa. Toivottavasti jo tänään voimme lukea siirtouutisia hänestä . Matasta sen verran että jos Arsenal myy Nasrin ja Cescin niin se voi vaikuttaa Matan haluihin siirtyä tykkimiehiin. Mutta toivottavasti mies päätyy meille!
 16. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Nyt kun keskikenttä on lopullisessa muotissa hankintojen osalta niin hyvä siirtyä laitureihin ja puolustukseen. Toki Poulsenin ja kumppaneide myyntiäkin olisi suotavaa nähdä. Itse en kyllä enään pitäisi Aqua, huippu pelimies vaikka onkin niin ei siellä enään olee tilaa kun on jo heittää 4 jamppaa samalle pelipaikalle. Ja Aquilanista saa mitä tod.näk. parhaimman hinnan näistä pois lähtijöistä. Harmi että miehen ura ei ottanut tulta alleen täällä. Sitten Downingiin pitäisi siirtää katseet. Villa on sanonut että ei alle 19 millin lähde mutta koska mies on ilmeisesti halukas vaihtamaan maisemaa niin voi hyvinkin olla että lopullinen hinta olisi jotain 17 millin luokkaa..Tai 15 m + pelaaj(i)a. Cissokhoa on nyt huhuttu taas meille ja 10 m + n'gogia on väläytelty. Ehdottomasti tolla hinnalla mies meille. Tulee varmasti jännittävä loppuviikko/ siirtoikkuna Ainiin ja edit. Todella loistava homma toi Glenin jatkosoppari!
 17. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Hyviä uutisia siis Adam tulee Anfieldille! Kaveri tuo syvyyttä nyt keskikentälle ja eiköhän tämä tarkoita että Aqua lähtee. Aqualle oisin suonut toisen mahdollisuuden mutta toisaalta Adam on tottunut brittisaarten peleihin ja kaverilla on aika uskomaton vasenjalka. Eli vasenjalkaisuus tuo variaatioita peliin. Kulmapotkuista voidaan myös odottaa pitkästä aikaa pelottavaa asetta, nyt kun jamppa meille saapuu. Stevie,Raul,Adam,Hendo nelikolla on todella mukava lähteä kauteen. Ja Lucasia en maininnut tossa listassa sen takia koska on CDM eikä CM kuten nuo muut.
 18. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Ihmetyttää että vasta tiistaina oltais pistetty tarjous Downingista. Noh 15 milliä oli hyvä alkutarjous joten eiköhän siihen ko lisätä pari milliä niin Stewart Anfieldille astelee. Jotain pelaajaa voisi myös koittaa heittää Villan suuntaan, esim. rahaa + Cole.
 19. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Evertonille vaan 20 miljuunaa käteen ja Baines Anfieldille! Kallein mutta myös paras vaihtoehto LB:si. Aika vähän kyllä ollut huhuja nyt mistään pelaajista liikkeellä viime aikoina, voi tarkoittaa hyvää. Ja edittiä että jos ite olisin Kenny niin hankkisin nämä seuraavat jampat: Mata 18-25 milliä Baines 20-25 milliä Dann 8-12 milliä. Noi 3 kun saatais nii eipä siinä paljon muuta tarvittais, Adamiakaan ei enään tarvita kun Aqua on palannut. Downingin voisin toki vieläkin ottaa joukkueeseen.
 20. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Tänään oli poolin sivuilla kuvia ekoista harkoista ja Aquamanhan siellä oli joukossa mukana Eli taitaa Adam jäädä hankkimatta vaikka eihän harjoituksissa olo tarkota että ei myytäis. Mutta mielummin pidetään Aqua kuin otetaan Adam.
 21. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Itteäni ainakin miellyttää tämä hiljaisuus siirtokohteiden suhteen, kyllähän Kenny tietää miten nää pitää hoitaa..Mutta eiköhä piakkoin ala tapahtua.
 22. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Niin eikös ton Aquan pitänyt tulla takaisin? Meneekö sittenki muualle? Toi Diego olis tolla 7 millil todella edullinen, mutta Premier League kokemusta ei ole. Ja hän onkin sitten puhdas CAM? Ottaisin ehkä kuitenkin mielummin Diegon 7 millillä kuin Adamin 9:llä
 23. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Tämä ketju ottaa huolestuttavia piirteitä kun täälä kun käy niin kaiken maailman naiseksi pukeutuneet pelaajat vaan näkyy . Huvittavia kuvia ei siinä mitään.
 24. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Ajattelin paljon samanlaista kokoonpanoa..Tuota saisi helposti muunneltuakin pelin aikana. Pahoissa vieraspeleissä voi sitten heittää Lucasia kentälle rappaamaan aloitukseen. Toppari hankintaan varmaankin ulkomailta, eiköhän se olisi briteistä jo hankittu jos oltaisiin haluttu.
 25. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Blackpool_BFC Blackpool FC News Charlie Adam has agreed to sign for Liverpool FC, should all be made official by tomorrow. #LFC Siinä varmistus! Tervetulloo Anfieldille! Jonjo Shelvey lainaksi Bpooliin ja Stephen Darby siirtyy kokonaan osana kauppaa.
×