Jump to content

hippo

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About hippo

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/16/1975
 1. Juventus 2011-12

  Re: Juventus 2011-12 No tuleehan sieltä edes joku suht kova nimimieskin: Eljero Elia
 2. Juventus 2011-12

  Re: Juventus 2011-12 Juven kannattaminen rupeaa ottamaan jo todella koville! Marottan lupailemat kovat nimet sitten konkretisoituvat siirtorajan lopulla todellisiin tekijämiehiin: Tuulennopea Emanuele Giaccherini Cesenasta ja Paraguain ihmemies suoraan Ranskan divarista, Marcelo Estigarribia tulevat aiheuttamaan pelkoa tulevalla kaudella vastustajissa vasemman laidan nousuillaan... Ei hel****i!
 3. Latvia-Fin, Höntsäpeli, 10.8.2011

  Re: Latvia-Fin, Höntsäpeli, 10.8.2011 "Upeassa" Ruotsi pelissä ei pelattu joulukuusella vaikka kovasti reenattiin ennen peliä. Mutta Latviaa vastaan sitä käytettiin.
 4. Paris Saint-Germain F.C. 2011-2012

  Re: Paris Saint-Germain F.C. 2011-2012 Qatarilaiset ovat panneet tuulemaan Pariisissa. Mahtavaa joukkuetta ollaan rakentamassa. Itse olenkin aina ihmetellyt että Euroopan yhdestä suurimmista kaupungista ei saada yhtään pärjäävää futisjengiä. Nyt tulee asiaan muutos ja toivottavasti jatkossa tsemppaa muutkin patonkimaan jengit panostamaan kunnolla, jottei liiga olisi pelkkä kasvatussarja Valioliigalle.
 5. Inter kaudella 2011/12

  Re: Inter kaudella 2011/12 Goal.commin turinoissa tänään Sneijderin siirrossa oli puhetta Interin rahavaikeuksista. Onko tässä perää, arvon Interistit? Onko Moratti rahapulassa? Inter on ollut kyllä hiljainen siirtomarkkinoilla, vaikka tosin ei sinne hirveästi vahvistusta tarvitakkaan. Nimilista on edelleen Serie A:n kärkipäätä naapurin kanssa.
 6. Napoli

  Re: Napoli Komea paita pilattu tosiaan toisella mainoksella... Äkkiä sääntö Serie A:han, että ei mitään tilkkutäkkejä vaan sallitaan 1 ainoa mainos rintaan. Tuo Juven koti ja vieras paidan eri mainoskin on vähän siinä ja siinä...
 7. Katsojamäärät??

  Käsittääkseni Italiassakin on katsojaluvuissa kausikorttilaiset mukana, olivat katsomossa tai eivät. Siihen sitten lisätään tiketin kyseiseen otteluun ostaneet.
 8. Juventus 2011-12

  Täytyy se "brassivihaajankin" myöntää että Melolla oli hyvä kausi. Juven parhaimmistoa, ja pelasi fiksusti muutamaa tyhmää punaista lukuunottamatta. Jotenkin vaan toissakauden ja MM-kisojen peliesitykset liian hyvässä muistissa. Lisäksi Inleriä ollaan tuomassa samalle pelipaikalle, joka omassa rankingissa on parempi pelimanne. Sveitsiläisiä kun muutenkin ollaan tuomassa vähän joka paikalle niin... ei kun Melo myyntiin/vaihtoon vaikkapa Rossi kaupan kylkiäisiksi. Keskikenttä näyttää vahvistuvan myös Michele Pazienzalla: http://en.wikipedia.org/wiki/Michele_Pazienza Hyvä vahvistus rotaation kannalta, ja sopimuksen päättymisen vuoksi ei tuhlata siirtorahaa.
 9. Juventus 2011-12

  Aivan samoilla linjoilla, ei yhtään brassia juveen. Melonkaan häipymistä en yhtään surisi, saatikka Amaurin... Tuo Perotti vasempaan laitaan ei olisi yhtään hullumpi ratkaisu.
 10. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Vasen laitapakki sitten hankittu. Hyvä hankinta, De Ceglien kanssa tulee kunnon kilpailutilanne peliajasta. Jos ei Paoloa sitten ryssitä jonnekkin muualle. http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/05/26/2504179/official-juventus-sign-reto-ziegler-from-sampdoria
 11. Juventus 2010-11

  Ei tuo 4-4-2 se ongelmista suurin ole. ManU porskutti Valioliigan mestaruuteen ja tod.näk. myös Champions Leaguen mestaruuteen samalla järjestelmällä. Kyllä ne ongelmat ovat enemmänkin pelaajissa ja valmennuksessa. Jotenkin se kausi notkahti Q:n loukkaantumiseen. Oltiin kolmantena, muistaakseni parhaalla maalierolla ja vähiten hävittyjä peleillä. Ok, tasureita oli liikaa. Ero kärkeenkään ei ollut mitenkään toivoton. 30-40 prossaa avausmiehistä aina lasaretissa ja Del Nerin jäätyminen pelin aikana... (Momon vaihto kentälle tai laitapakin vaihto toiseen laitapakkiin takaa-ajo tilanteessa, ei oikein aina toiminut)
 12. AC Milan 2010/2011

  Onnea Milanon paremmalle joukkueelle!
 13. Pelipaita keskustelut

  Myönnetään että "ykkös-seepra" on aika erikoisen näköinen. Vierasasu kelpaisi kyllä heti! Toivoisin kyllä nykyisen "kakkosen" Italian lipun väreissä olevan asun jatkavan myös. Uudella stadikallakin nuo värit toistuvat esim. pysty palkeissa jne. Mutta palataanpa kotiasuun. Viime vuosien suurin ongelma paidoissa on ollut omasta mielestäni pelaajan nimen ja numeron toteutus. Nykyinen keltainen on aivan per... Hyvin jos se toteutetaan tuohon linkin prototyyppiin, niin mikä ettei siihen tottuisi.
 14. Paris Saint-Germain F.C. 2010-2011

  Sen verran vakuuttavasti Sakho on pelannut ja hurmannut meikäläisenkin, että ilomielin näkisin miehen Juvessa tai Arsussa... Varsinkin Arsenalin jokseenkin "kiltti" keskuspuolustus tarvitsisi Sakhon tyyppisen pelaajan.
 15. Pelipaita keskustelut

  Itseasiassa tämähän näyttää ihan siedettävältä. Perinteinen Juven "pinkki" tuunattu 2010+ luvulle.
×