Jump to content

hippo

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hippo

 1. Juventus 2011-12

  Re: Juventus 2011-12 No tuleehan sieltä edes joku suht kova nimimieskin: Eljero Elia
 2. Juventus 2011-12

  Re: Juventus 2011-12 Juven kannattaminen rupeaa ottamaan jo todella koville! Marottan lupailemat kovat nimet sitten konkretisoituvat siirtorajan lopulla todellisiin tekijämiehiin: Tuulennopea Emanuele Giaccherini Cesenasta ja Paraguain ihmemies suoraan Ranskan divarista, Marcelo Estigarribia tulevat aiheuttamaan pelkoa tulevalla kaudella vastustajissa vasemman laidan nousuillaan... Ei hel****i!
 3. Latvia-Fin, Höntsäpeli, 10.8.2011

  Re: Latvia-Fin, Höntsäpeli, 10.8.2011 "Upeassa" Ruotsi pelissä ei pelattu joulukuusella vaikka kovasti reenattiin ennen peliä. Mutta Latviaa vastaan sitä käytettiin.
 4. Paris Saint-Germain F.C. 2011-2012

  Re: Paris Saint-Germain F.C. 2011-2012 Qatarilaiset ovat panneet tuulemaan Pariisissa. Mahtavaa joukkuetta ollaan rakentamassa. Itse olenkin aina ihmetellyt että Euroopan yhdestä suurimmista kaupungista ei saada yhtään pärjäävää futisjengiä. Nyt tulee asiaan muutos ja toivottavasti jatkossa tsemppaa muutkin patonkimaan jengit panostamaan kunnolla, jottei liiga olisi pelkkä kasvatussarja Valioliigalle.
 5. Inter kaudella 2011/12

  Re: Inter kaudella 2011/12 Goal.commin turinoissa tänään Sneijderin siirrossa oli puhetta Interin rahavaikeuksista. Onko tässä perää, arvon Interistit? Onko Moratti rahapulassa? Inter on ollut kyllä hiljainen siirtomarkkinoilla, vaikka tosin ei sinne hirveästi vahvistusta tarvitakkaan. Nimilista on edelleen Serie A:n kärkipäätä naapurin kanssa.
 6. Napoli

  Re: Napoli Komea paita pilattu tosiaan toisella mainoksella... Äkkiä sääntö Serie A:han, että ei mitään tilkkutäkkejä vaan sallitaan 1 ainoa mainos rintaan. Tuo Juven koti ja vieras paidan eri mainoskin on vähän siinä ja siinä...
 7. Katsojamäärät??

  Käsittääkseni Italiassakin on katsojaluvuissa kausikorttilaiset mukana, olivat katsomossa tai eivät. Siihen sitten lisätään tiketin kyseiseen otteluun ostaneet.
 8. Juventus 2011-12

  Täytyy se "brassivihaajankin" myöntää että Melolla oli hyvä kausi. Juven parhaimmistoa, ja pelasi fiksusti muutamaa tyhmää punaista lukuunottamatta. Jotenkin vaan toissakauden ja MM-kisojen peliesitykset liian hyvässä muistissa. Lisäksi Inleriä ollaan tuomassa samalle pelipaikalle, joka omassa rankingissa on parempi pelimanne. Sveitsiläisiä kun muutenkin ollaan tuomassa vähän joka paikalle niin... ei kun Melo myyntiin/vaihtoon vaikkapa Rossi kaupan kylkiäisiksi. Keskikenttä näyttää vahvistuvan myös Michele Pazienzalla: http://en.wikipedia.org/wiki/Michele_Pazienza Hyvä vahvistus rotaation kannalta, ja sopimuksen päättymisen vuoksi ei tuhlata siirtorahaa.
 9. Juventus 2011-12

  Aivan samoilla linjoilla, ei yhtään brassia juveen. Melonkaan häipymistä en yhtään surisi, saatikka Amaurin... Tuo Perotti vasempaan laitaan ei olisi yhtään hullumpi ratkaisu.
 10. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Vasen laitapakki sitten hankittu. Hyvä hankinta, De Ceglien kanssa tulee kunnon kilpailutilanne peliajasta. Jos ei Paoloa sitten ryssitä jonnekkin muualle. http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/05/26/2504179/official-juventus-sign-reto-ziegler-from-sampdoria
 11. Juventus 2010-11

  Ei tuo 4-4-2 se ongelmista suurin ole. ManU porskutti Valioliigan mestaruuteen ja tod.näk. myös Champions Leaguen mestaruuteen samalla järjestelmällä. Kyllä ne ongelmat ovat enemmänkin pelaajissa ja valmennuksessa. Jotenkin se kausi notkahti Q:n loukkaantumiseen. Oltiin kolmantena, muistaakseni parhaalla maalierolla ja vähiten hävittyjä peleillä. Ok, tasureita oli liikaa. Ero kärkeenkään ei ollut mitenkään toivoton. 30-40 prossaa avausmiehistä aina lasaretissa ja Del Nerin jäätyminen pelin aikana... (Momon vaihto kentälle tai laitapakin vaihto toiseen laitapakkiin takaa-ajo tilanteessa, ei oikein aina toiminut)
 12. AC Milan 2010/2011

  Onnea Milanon paremmalle joukkueelle!
 13. Pelipaita keskustelut

  Myönnetään että "ykkös-seepra" on aika erikoisen näköinen. Vierasasu kelpaisi kyllä heti! Toivoisin kyllä nykyisen "kakkosen" Italian lipun väreissä olevan asun jatkavan myös. Uudella stadikallakin nuo värit toistuvat esim. pysty palkeissa jne. Mutta palataanpa kotiasuun. Viime vuosien suurin ongelma paidoissa on ollut omasta mielestäni pelaajan nimen ja numeron toteutus. Nykyinen keltainen on aivan per... Hyvin jos se toteutetaan tuohon linkin prototyyppiin, niin mikä ettei siihen tottuisi.
 14. Paris Saint-Germain F.C. 2010-2011

  Sen verran vakuuttavasti Sakho on pelannut ja hurmannut meikäläisenkin, että ilomielin näkisin miehen Juvessa tai Arsussa... Varsinkin Arsenalin jokseenkin "kiltti" keskuspuolustus tarvitsisi Sakhon tyyppisen pelaajan.
 15. Pelipaita keskustelut

  Itseasiassa tämähän näyttää ihan siedettävältä. Perinteinen Juven "pinkki" tuunattu 2010+ luvulle.
 16. Katsojamäärät??

  Monella paikkakunnalla Stadion on myös liian iso. San Sironkin vetää täyteen vain paikallispelit ja ehkä Juven tulo vieraaksi. Tunnelma kärsii kun on 20000-40000 tyhjää paikkaa. Mutta itselleni oli yllätys, että Interillä kovammat luvut kuin Milanilla. Milania kuitenkin pidetään enemmän kansanseurana ja Interiä elitistinä. Tosin kyllähän Interin viimeaikojen menestys on ollut aikalailla dominoivaa sarjassa, jos unohdetaan tämä kausi. Roomassa taas juoksuradat pilaa kovasti tunnelmaa. Itse kovasti toivon, että kumpikin roomalaisjoukkue saisi oman stadikan 40000-50000 kapasiteetilla. Lazio enemmän Rooman lähiöön ja Roma keskustaan. San Siro/Giuseppe Meazza on kuitenkin niin hieno ja periaatteessa "käsite", että en siellä lähtisi erottamaan seuroja eri paikkoihin. Briteissä futiksella on ollut Valioliigan synnyn jälkeen niin kova noste, että katsomot täyttyvät ääriään myöten monella seuralla. Arsulla joudutaan kausikortteja jonottamaan, kun kaikille halukkaille ei riitä. ManU:n peleissä taitaa käydä Skandinaavisia turisteja enemmän, kuin Manchesteriläisiä... Stadionit ovat suhteellisen tuoreita, seurojen omistamia. Huliganismi nujerrettu. Kyllä Italiassa pitää katsoa peiliin ja ottaa mallia Englannista miten asiat ovat muuttuneet reilussa 10 vuodessa. Ei 80-90 luvun brittikatsomoissakaan juuri naisia ja lapsia näkynyt. Nyt asiat ovat ihan toisin. Myös Saksan ja Espanjan futiskulttuuri on aivan toiselta planeetalta mitä se on Italiassa. Ikäväkseni olen huomannut että Ranskassa ollaan valumassa esim. PSGn ja Marseillen tapauksissa kohti Italian meininkiä. Penkkejä poltetaan, stadionin ulkopuolella tapellaan joukolla jne.
 17. Juventukseen liitetyt pelaajat

  http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/02/08/2342944/juventus-target-palermo-ace-javier-pastore-as-part-of-major Marottahan heiluu tuuliviirinä. Ensin ei meinaa olla rahaa Aquamanin ostoon ja nyt kesällä mahdollisesti onkin rahaa että eikun haisemaan... Juven status siirtomarkkinoilla on nykyään vähän sitä sun tätä, laatupelaajat eivät välttämättä edes enää suostu tulemaan joukkueeseen joka taistelee pääsystä eurooppaliigaan. Vielä kun Italian joukkueilta tipahtaa huonon menestyksen johdosta 1 champions league paikka poijes. Euroopan kovimpaan sarjaan on entistä vaikeampi päästä. No itse pelimannesta: Pastore on kyllä tulevaisuuden pelimies parhaasta päästä. Vahvistaisi joukkuetta kuin joukkuetta Serie A:ssa. Mutta istuisiko mies Del Nerin tiukkaan 4-4-2? No toisaalta nykyisellä menestyksellä, onko Del Neri enää puikoissa kun kausi 2011-2012 alkaa?
 18. Juventus 2010-11

  Ihan ei vielä euroopan huipulle näillä hyökkääjillä päästä, mutta kyllä terveenä ollessaan Del Piero, Quagliarella, Matri, Toni ja Iaquinta kalusto riittää jo Serie A:n kärkisijoista taistelemaan. Loukkaantumisherkkyyden takia valitettavasti 2-3 ukkoa pahimmillaan aina lasaretissa. Jotenkin tuntuu että kun, Vinovo rakennettiin ja muutettiin Olimpicolle pelaamaan, paikat ei enää kestä oikein kellään pelaajalla.
 19. Juventus 2010-11

  Juu pahasti pelkään minäkin, että ensi kausi aloitetaan taas Amauri ykköshyökkääjänä... Mitään takeitahan ei ole että Parma miestä ostaisi omakseen. Saatikka siitä että Juve lopulta ostaisi Quaqliarellaa tai Matria omakseen. Ettei vaan kesällä Portugalin ruikuttaja Tiagokin palaa taas Torinon maisemiin... http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-to-bring-back-aquilani Toivottavasti edes Aquaman saataisiin pidettyä/ostettua ensi kaudeksi...
 20. Katsojamäärät??

  Vanhentuneet stadionit ja katsomoväkivalta. Siinäpä kaksi suurta tekijää miksi pelejä ei käydä katsomassa paikanpäällä. Stadionit ovat kaupunkien omistuksessa, ja taloustilanne Italiassakin on mitä on. Joten ei päättäjillä ole edes halua uudistaa niitä. Talvikausi myös vaikuttaa. Eli ei sielläkään kovin lämmintä ole tällähetkellä. Stadionit ovat suurimmaksi osaksi kattamattomia. Tuuli ja sade tulee suoraan katsojien päälle. Melkeimpä joka joukkueella on omat fanaattiset Ultransa, jotka aiheuttavat pelkoa niin omien kuin vieraiden normi kannattajissa.
 21. Juventukseen liitetyt pelaajat

  http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/01/13/2303982/amauri-reveals-along-with-president-maurizio-zamparini-that Jihaa. Jos tämä toteuttuu niin voi hymyillä onnesta muutaman päivän. Amauri Palermoon ja tukku rahaa mukaan. Vaihdossa otettaan Cassani ja Nocerino. No ok, ihan noin hyvään ei Zamparinikaan suostu ikinä. Mutta kunhan ottaa vaan Amaurin, vaikka ilmaseks
 22. Loukkaantumiset 2010/11

  Kauan se Toni kerkes ehjänä ollakki, ei hel**ta mikä mäihä Juvella on näiden loukkaantumisien suhteen. Jossain mättää sitten ja pahasti. Kenttä, harjoituskeskus, fysiot vai mikä...
 23. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Toivottavasti jää vain huhuksi. Niin paljon kun haluaisinkin päästä eroon Amaurista Juven paidassa, ei Maccaronekaan vie joukkuetta yhtään eteenpäin. Jotenkin tuntuu että viimeset pari vuotta on enemmän kuin pikkaisen ollut suunta hukassa. Halutaanko että ollaan Serie-A:n TOP-5 joukkue vai Champions Leaguen TOP-5 joukkue. Amaurit, Traoret, Maccaronet, Tonit, Martinezit jne. eivät todellakaan ole jälkimmäistä jengiä. Laatupelaajat tietysti maksavat, mutta niitä joukkue tarvitsee voittaakseen edes kotimaisen sarjan joskus. Muutama laadukas laitapakki ja hyökkääjä tarvitaan. Mielellään suhteellisen nuoria kuten aiemmin ehdotin esim. Rossia hyökkäykseen. Niin hyvä kuin Forlan tällähetkellä onkin ei hänestä ole kuin vuosi tai kaksi hyötyä. Uudelle stadionille tarvittaisiin uusia ikoneita, jotka kannattelevat joukkuetta monia vuosia eteenpäin.
 24. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Nyt Marotta äkkiä ostoksille. Dzeko ryssittiin sitten Cityyn. Toni on ihan hyvä hätävara ja varamies ykköshyökkääjälle. Ainoa ongelma kun sitäkään ei ole. Ja sitten se kakkoshyökkääjäkin meni loukkaantumaan. Del Piero ei yksinään enää jaksa kaikkia pelejä. Olisiko nyt aika panostaa kunnolla ja ostaa ne hyökkääjät moneksi moneksi vuodeksi eteenpäin. Pazzini/Gilardino kärkeen ja Rossi kakkoshyökkääjäksi. Ensin mainitut miehet ovat omista seuroistaan jo valmiina lähtemään. Amauria vaihtokaupassa ihan keneen tahansa jos vain suostuisivat ottamaan...
 25. Serie A kierrosseuranta

  Hattua täytyy nostaa Napolin nousulle nykyiseen asemaansa. Toivottavasti tulee pysymäänkin Top 5 seurana isojen pohjoisen ja Rooman seurojen kiusana. Palermosta ei oikein ollut ottamaan tuota paikkaa. Itse ottelusta... Juvella taas kausi lähtemässä menemään päin p... No paljon ei kyllä tuolla tehokärki parilla voinut odotellakkaan. Siinä on Napolin pakeilla tullut ennen ottelua paskat housuun naurusta, ei pelosta kun kuulleet Toni - Amauri parin tulevan vastaan. Ei hyvää päivää.
×