Jump to content

Yaperobobo

Members
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

About Yaperobobo

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Lempäälä
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Uijui, kiima kasvaa ja kohta mennään. Hyvä että RvP palaa kokoonpanoon. Rooney on oikeutetusti ykköskärki, mutta mites suunnitelma B? Wilsonin varaan en vielä laskisi, eikä Falcao ole vakuuttanut. Mielenkiintoista nähdä mikä on hollantilaisen rooli jatkossa, peli on alkanut klikata miehen poissa ollessa. RvP tosin sopiikin paremmin yhden kärjen taktiikkaan. Vuosi sopimusta jäljellä, enkä usko että ainakaan isompaa roolia olisi enää luvassa. Annettavaa toki on. Noh, takaisin sivuraiteilta. Kyllähän punaisilla on loistavat asemat lähteä tähän derbyyn. Peli on alkanut toimia, ja Cityn kone yskii. Huhut kertovat myös että Kompany olisi mahdollisesti sivussa.
 2. 22.3.2015 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Di Maria väläyttelee taitojaan, mutta edelleen yrittää liian usein liian hienoa / monimutkaista ratkaisua. Jotenki paistaa sellainen väkisin puurtaminen. Tuomari antoi pelaajien pelata aggressiivisesti ja jäi useampikin kortti molemmilta joukkueilta saaatta. Valioliiga jatkaa tasoaan, ei mitään uutta auringon alla, vesi on märkää jne. Mutta on se kumma että peliä ei saada tapettua kahden maalin johtoasemassa ja yhden miehen ylivoimalla. Turhaan ylipelataan, peiliin katsomisen paikka. Sika-Skrtelin loppukuitille
 3. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Noh, onneksi tuomari jätti muutaman kortin heiluttamatta myös Poolilaisille niin voidaan sanoa että "tasan nää menee". Viihdyttävää ja kovatempoista peliä, aggressiivista vääntöä puolin ja toisin. Pool pelasi tosiaan paremmin vajaalla. Jälleen kerran ManU ei pystynyt johtoasemassa tapamaan peliä, on se kumma kun kahden maalin johtoasemassa ja yhden pelaajan ylivoimalla päästetään kaveri kaventamaan. Ps. Viper muista nitrot.
 4. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Juuri naureskeltiin kavereiden kanssa kuinka paljon täällä tänään itketään tuomarista. Viper ei ainakaan pettänyt. Jatkakaa.
 5. 11.2.2015 Manchester United vs Burnley @Old Trafford

  http://www.drakulastream.eu on tyhmästä nimestään huolimatta palvellut meikäläistä ihan luotettavasti. Miinuspuolena ettei HD streameja löydy.
 6. Välierät

  Mitä täällä tapahtuu? Uskomatonta.
 7. Sami Hyypiän valmennusura

  Mielestäni Hyypiän uran kannalta erittäin hyvä ratkaisu. Mestaruussarja on haastava, mutta kuitenkin floppauksen mahdollisuudet ovat huomattavasti pienemmät kuin Valioliigassa. Lisäksi uskoisin Brightonista löytyvän kärsivällisyyttä ja työrauhaa jotta Hyypiä voi tehdä joukkueesta selvästi omannäköisensä ja lähteä rakentamaan. Suomen A-maajoukkue olisi ollut huonoin mahdollinen valinta. Uran kannalta umpikuja, heikot menestymismahdollisuudet ja epärealististen oletuksien luoma kova paine.
 8. David Moyes - Sunderland manager

  Tien pää. Moyesille onnea jatkoon jossain pienemmässä seurassa, Manchester Unitedin kokoisen seuran peräsimessä ei taso ja hermot vaan riittäneet. Seuran imagohan tässä episodissa kerkesi ryvettyä pahemman kerran, ratkaisu oli väistämätöntä "damage controllia". Toivottavasti seuraaja selviää nopeasti, ja päästään juonimaan tulevaa kasvojen pesua ajoissa.
 9. Unitedin pelaajat Twitterissä

  http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2532656/The-bitter-twisted-b-tchy-spiteful-fans-Ive-come-Watch-pundit-Cundys-rant-against-Liverpool-fans.html Terveisiä ChelseaTV:ltä
 10. Unitedin pelaajat Twitterissä

  Kun tarpeeksi tulee paskaa niskaan, niin kyllähän se väistämättä alkaa psyykeeseen vaikka kuinka yrittäisi olla välittämättä. Surullisinta tässä on se että suurin osa paskasta tuli oman joukkueen faneilta ja että myös Cleverleyn läheiset saivat osansa.
 11. Siirtohuhut

  Uskoisin että ensi kaudella kapteenin nauhaa kantaa Rooney jos mies saadaan jatkamaan seurassa. Vaihtoehtoisesti Carrick
 12. 4.12.2013 Manchester United vs Everton, @ Old Trafford

  Niin mikä pelitapa?
 13. Jätän tämän vain tähän http://www.youtube.com/watch?v=uVb2gbMtN3I
 14. Oikein. Itse näen punaisen olleen hyväksyttävä, mutta tuomaroinnin MUUHUN LINJAAN NÄHDEN kohtuuttoman kova.
×