Jump to content

Yaperobobo

Members
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yaperobobo

 1. Uijui, kiima kasvaa ja kohta mennään. Hyvä että RvP palaa kokoonpanoon. Rooney on oikeutetusti ykköskärki, mutta mites suunnitelma B? Wilsonin varaan en vielä laskisi, eikä Falcao ole vakuuttanut. Mielenkiintoista nähdä mikä on hollantilaisen rooli jatkossa, peli on alkanut klikata miehen poissa ollessa. RvP tosin sopiikin paremmin yhden kärjen taktiikkaan. Vuosi sopimusta jäljellä, enkä usko että ainakaan isompaa roolia olisi enää luvassa. Annettavaa toki on. Noh, takaisin sivuraiteilta. Kyllähän punaisilla on loistavat asemat lähteä tähän derbyyn. Peli on alkanut toimia, ja Cityn kone yskii. Huhut kertovat myös että Kompany olisi mahdollisesti sivussa.
 2. 22.3.2015 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Di Maria väläyttelee taitojaan, mutta edelleen yrittää liian usein liian hienoa / monimutkaista ratkaisua. Jotenki paistaa sellainen väkisin puurtaminen. Tuomari antoi pelaajien pelata aggressiivisesti ja jäi useampikin kortti molemmilta joukkueilta saaatta. Valioliiga jatkaa tasoaan, ei mitään uutta auringon alla, vesi on märkää jne. Mutta on se kumma että peliä ei saada tapettua kahden maalin johtoasemassa ja yhden miehen ylivoimalla. Turhaan ylipelataan, peiliin katsomisen paikka. Sika-Skrtelin loppukuitille
 3. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Noh, onneksi tuomari jätti muutaman kortin heiluttamatta myös Poolilaisille niin voidaan sanoa että "tasan nää menee". Viihdyttävää ja kovatempoista peliä, aggressiivista vääntöä puolin ja toisin. Pool pelasi tosiaan paremmin vajaalla. Jälleen kerran ManU ei pystynyt johtoasemassa tapamaan peliä, on se kumma kun kahden maalin johtoasemassa ja yhden pelaajan ylivoimalla päästetään kaveri kaventamaan. Ps. Viper muista nitrot.
 4. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Juuri naureskeltiin kavereiden kanssa kuinka paljon täällä tänään itketään tuomarista. Viper ei ainakaan pettänyt. Jatkakaa.
 5. 11.2.2015 Manchester United vs Burnley @Old Trafford

  http://www.drakulastream.eu on tyhmästä nimestään huolimatta palvellut meikäläistä ihan luotettavasti. Miinuspuolena ettei HD streameja löydy.
 6. Välierät

  Mitä täällä tapahtuu? Uskomatonta.
 7. Sami Hyypiän valmennusura

  Mielestäni Hyypiän uran kannalta erittäin hyvä ratkaisu. Mestaruussarja on haastava, mutta kuitenkin floppauksen mahdollisuudet ovat huomattavasti pienemmät kuin Valioliigassa. Lisäksi uskoisin Brightonista löytyvän kärsivällisyyttä ja työrauhaa jotta Hyypiä voi tehdä joukkueesta selvästi omannäköisensä ja lähteä rakentamaan. Suomen A-maajoukkue olisi ollut huonoin mahdollinen valinta. Uran kannalta umpikuja, heikot menestymismahdollisuudet ja epärealististen oletuksien luoma kova paine.
 8. David Moyes - Sunderland manager

  Tien pää. Moyesille onnea jatkoon jossain pienemmässä seurassa, Manchester Unitedin kokoisen seuran peräsimessä ei taso ja hermot vaan riittäneet. Seuran imagohan tässä episodissa kerkesi ryvettyä pahemman kerran, ratkaisu oli väistämätöntä "damage controllia". Toivottavasti seuraaja selviää nopeasti, ja päästään juonimaan tulevaa kasvojen pesua ajoissa.
 9. Unitedin pelaajat Twitterissä

  http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2532656/The-bitter-twisted-b-tchy-spiteful-fans-Ive-come-Watch-pundit-Cundys-rant-against-Liverpool-fans.html Terveisiä ChelseaTV:ltä
 10. Unitedin pelaajat Twitterissä

  Kun tarpeeksi tulee paskaa niskaan, niin kyllähän se väistämättä alkaa psyykeeseen vaikka kuinka yrittäisi olla välittämättä. Surullisinta tässä on se että suurin osa paskasta tuli oman joukkueen faneilta ja että myös Cleverleyn läheiset saivat osansa.
 11. Siirtohuhut

  Uskoisin että ensi kaudella kapteenin nauhaa kantaa Rooney jos mies saadaan jatkamaan seurassa. Vaihtoehtoisesti Carrick
 12. 4.12.2013 Manchester United vs Everton, @ Old Trafford

  Niin mikä pelitapa?
 13. Jätän tämän vain tähän http://www.youtube.com/watch?v=uVb2gbMtN3I
 14. Oikein. Itse näen punaisen olleen hyväksyttävä, mutta tuomaroinnin MUUHUN LINJAAN NÄHDEN kohtuuttoman kova.
 15. Kova ja rohkea tuomio. Tuomarin näkökulmasta ja ilman hidastusta tuo näytti aika pahalta, mutta eniten korpesi se että kaverilla kesti 2-3min tehdä tuomio. Assari vissiin teki suosituksen punaisesta(?) Kyllähän se spektaakkeli tuossa pilalle meni... ^ Kertookin olennaisen. Siinä vaiheessa kun ammattilaisjalkapalloilija ja paikallisvastustajan kapteeni kommentoi asiaa noin, on asiassa selkeästi jotain kyseenalaista.
 16. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Joka ei edes ollut paitsio. Sääntökirja kouraan.
 17. Hyvännäköistä peliä ensimmäisellä puoliajalla, mentiin Unitedin komennuksessa. Plussaa Rafaelille todella pirteästä peli-ilmeestä. Liverpoolilla kävi tosiaan säkä, kun RvP lähti temppuilemaan ja Wisdomikin sai töniä vapaasti Kagawaa. Muuten oltaisiin 2-0. Reinakin "loukkaantui" varsin heppaisen näköisesti ja Webb keskeytti Unitedin lupaavan vastahyökkäyksen, jotta Pepe saataisiin nurmen pinnasta ylös. #RIPReina, #WhatWouldReinaDo, "PRAY4REINA Liverpoolin pelaajista Agger esiintyi edukseen, hyvää peliä ja piti poolin puolustusta kasassa.
 18. 28.10.2012: Chelsea vs. Manchester United @ Stamford Bridge

  Ei ollenkaan huono idea, aiheesta kun tuntuu itse kullakin olevan sananen sanottavana...
 19. 28.10.2012: Chelsea vs. Manchester United @ Stamford Bridge

  1+1=3 vai miten se meni? Kaikesta saadaan tehtyä iso juttu ja yhtäläisyyksiä voidaan vedellä vaikka kuinka heppoisin perustein. Vai uskotko tosissaan että SAF soitti pelin jälkeen FA:lle ja käski pistää kaverin viheltelemään divaria? Tai että FA pelkää niin paljon että toimii vain ja ainoastaan miellyttääkseen SAFia?
 20. 28.10.2012: Chelsea vs. Manchester United @ Stamford Bridge

  Voi huh huh, ja foliohatut päähän!
 21. 28.10.2012: Chelsea vs. Manchester United @ Stamford Bridge

  Itse voin kyllä aivan suoralta kädeltä myöntää että tuomari oli tänään huono. Enkä kyllä näe tuota korvaamispointtia, mutta monien täälläkin foorumilla viljelemä latteus "nää tuomarivirheet kyllä tasottu kauden myötä" pitää kyllä jotenkin kummasti paikkansa. Tänään näin päin, mutta kyllä nuo pelit voisi ratkaista pelaamallakin. En silti mitenkään jaksa uskoa tähän "suureen tuomarisalaliittoon" jolla ManUlle järjestetään pisteitä. Toisaalta olen hukannutkin foliohattuni jonnekkin kaapin perukoille jo ajat sitten... Tuosta Evans / Torres tilanteesta olisi kiva saada rullata hidastuksia vielä pariin otteeseen, mutta en ainakaan näin suorilta allekirjoita tuota "napit sääreen" juttua. Ei se kontakti nyt NIIN pahalta näyttänyt.
 22. 28.10.2012: Chelsea vs. Manchester United @ Stamford Bridge

  Clattenburgilla vaikea päivä tänään, yllättävän kovaa antaa poikien pelata ennen vihellyksiä. "Väärissä" tuomioissa inhmillisiä virheitä, Torresin hypyssä lievä kontakti mutta tuo dramatisointi... Hernandez maalissa hieman paitsiossa, mutta jos olette koskaan kokeilleet linjatuomarointia niin tiedätte että noita on välillä aivan helkutin vaikea viheltää. Harmittaa kyllä voittaa tällä tavoin, mieluiten sitä voittaisi ihan 11v11. Enemmän melkein harmittaa nämä kaikki sankarit jotka tulevat aina itkemään kuinka FA on Fergie's Association (tehkää pohjatyönne), ja kuinka "FERGIE ANTANUT PERSETTÄ DUMARILLE" ja "TUOMARIT _AINA_ MUNAN PUOLELLA, MUUTEN OIS IHA PASKA" Nyt hei oikeesti...
 23. 23.9.2012 Liverpool - Manchester United @ Anfield

  Faktat ja lähteet pöytään, niin jutellaan lisää.
 24. Juventus 2012-2013

  Aivan pakko tarttua tuohon, ei herranjestas mitä tuubaa jätkä suoltaa Mikä tekee De Geasta floppiostoksen? Kaveri on 21, ja nyt jo erittäin hyvä maalivahti nuoresta iästään huolimatta. Potentiaalia vaikka mihin, ja nykytasollaankin pystyy aivan mainiosti ottamaan torjuntavastuun ManU:n maalilla. Nytkin kun ainakin pre-seasonin ja ensimmäisten pelien perusteella vire on löytynyt ja alkaa sopeutumaan Valioliigan niin kaveri tulee olemaan Valjun top 3 maalivahtien joukossa kauden päätyttyä. Mutta siinä olet oikeassa että Casillasia DDG tulee tuskin haastamaan vielä pitkään aikaan. Valdes ja Reina tosin ovat vallan mainiosti ohitettavissa sanotaanko seuraavan 3 vuoden sisään. PS. Pyhä Iker on 31 vuotias.
×