Jump to content

Yappis

Members
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Yappis reacted to Iqhmael in Siirtohuhut   
  Niin, tämä kun ei taaskaan ole sitä Football Manageria. Voisikohan taustalla olla yksinkertaisesti se, että LvG ei vain ole kiinnostunut Clynesta pelaajana eikä näe, että olisi Valenciaan nähden riittävän suuri upgrade. Mistään jäätymiskyvystä pelaajamarkkinoilla on mielestäni turha puhua, kun ei oikeasti tiedetä sitä, että mitkä ovat ne pelaajat joiden perässä United oikeasti on. Pitää kuitenkin muistaa se, että kausihan loppuu tosiasiassa vasta kesä-heinäkuun vaihteessa ja siirtoikkunakin aukeaa virallisesti vasta 1.7. Muissa isoissa Euroopan liigoissa tuo siirtoikkuna taitaa aueta jo kesäkuun puolella, mutta Briteissä tosiaan vasta heinäkuussa. Ja näin ollen esim. La Ligasta ja Ligue 1:sta Valioliigaan siirtyvät pelaajat voidaan vahvistaa vasta heinäkuun puolella vaikka sopimukset oltaisiinkin jo allekirjoitettu aiemmin.
  (Telegraph)
   
   

 2. Like
  Yappis reacted to Livöpuul in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Ei vaan pysty ymmärtämään, että miksi Ron Manager ei voi kertoa "lähdettään". Kyllähän mäkin voin heittää ison kasan lehtien huhuttuja nimiä ilmoille, ja sitten kun siirtoa ei tapahdu, niin keksii vaan jonkun syyn. Ja silloin, kun siirto tapahtuu, niin "lähde" on jälleen oikeassa.
 3. Like
  Yappis reacted to Public Enemy in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Tiedätkö sä mitä ulosostopykälä edes meinaa? Tarkoittaa sitä, että sen ulosostopykälän osoittamalla hinnalla myyvän seuran on pakko hyväksyä tarjous ja ostava seura pääsee itse pelaajan kanssa neuvottelemaan henkilökohtaisesta sopimuksesta. Eli jos Firminon ulosostohinta on vaikkapa 25m€. Pool maksaa miehestä 30m€ ja joku toinen seura tarjoaa 25m€ niin Hoffenheim joutuu hyväksymään molemmat tarjoukset ja siirto on enää pelaajasta kiinni.
   
  Oletan, että lähteenä tälle enemmän kuin ulosostohinnan maksamiselle on joku twitter-agentti ja sitä kautta sitten koko juttu täyttä roskaa tai sitten Liverpoolin siirtokomitealla on pallo hieman hukassa.
 4. Like
  Yappis reacted to Jahnny in Siirtohuhut   
  ESPN uutisoi Manchester Unitedin päässeen sopimukseen 1899 Hoffenheimin kanssa Roberto Firminosta, joka suorittaisi lääkärintarkastuksen ennen kuin aloittaisi Copa Américan maajoukkueensa kanssa. Siirtosummaksi kirjoitetaan £13-20 miljoonaa. Itse arvioisin noin £20 miljoonan arvoiseksi. Jos siis United on pelaajan noinkin edullisella hintalapulla (£13 miljoonaa) hankkinut kuin huhutaan, niin voidaan puhua ryöstöstä. Siirto voisi hyvinkin olla mahdollinen, mutta katsotaan nyt.
   
  Todella vähälle mediahuomiolle jäänyt pelaaja kyseessä ottaen huomioon, että kuinka kova nimi kyseessä. Ei kysymystäkään, että eikö rahkeet riittäisi Manchester Unitedissa. Niin aliarvostettuna pelaajana itse Roberto Firminoa pidän.
   
  Brasilialainen on vähemmän yllättäen todella teknisesti taitava pelaaja. Roberto Firmino täyttää tänä vuonna 24 vuotta ja on myös todella lupaava pelaaja. Pelipaikka on parhaimmillaan kärkihyökkääjän alapuolella hyökkäävänä keskikenttänä tai sitten alempana keskushyökkääjänä. Brasilian maajoukkueessa kuitenkin on pelannut myös puhtaana kärkihyökkääjänä, vaikka tuo ei pelaajalle aivan ominaisin rooli olekaan. Hyvin tasainen pelaaja ominaisuuksiltaan eli näkyviä heikkouksia ei juurikaan ole puolustusominaisuuksia lukuunottamatta. Parhaimmillaan siis pallon kanssa haastoissa ja lyhytsyöttöpelissä.
   
  Vaikka Roberto Firmino viihtyykin enemmän keskikentällä, niin on tuo hyökkääjän rooli sinänsä ihan perusteltuakin. Tällä 2014–2015 kaudella 36 ottelussa on kuitenkin osumia syntynyt se 10 maalia ja lisäksi 12 maalisyöttöä. Viime kaudella 2013–2014 taas oli sitäkin vakuuttavampi, sillä 37 ottelussa syntyi huikeat 22 maalia ja 16 maalisyöttöä.
   
  Ainoa kysymysmerkki tässä on, että onko Unitedilla juurikaan tarvetta? Varmasti loistava hankinta varsinkin johonkin naurettavaan £13 miljoonan hintaan, mutta en sanoisi Roberto Firminolla vahvistettava mitään kriittistä aluetta.
   
  2015 Copa Américassa voi Roberto Firminoa seurata ensimmäisen kerran maanantaina 15.6. ja ottelu alkaa kello 00:30. Eli siis selvennykseksi kannattaa jäädä sunnuntaina puolenyön aikaan vielä pystyyn.
   
  https://www.youtube.com/watch?v=er-GdWLW5F4
   

 5. Like
  Yappis reacted to ippe in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Ehkä on vähän foliohattu päässä kirjoitettu juttu, mutta uskon, että Liverpool ECHO antaa tahallisesti vääriä tietoja liittyen siirtoihin ja ohje tähän tulee sueran sisältä. Kirjoittajana näissä kaikissa on sattumalta James Pearce, joka rakastaa Rodgersia enemmän kuin BR:rän vaimo. Muutama esimerkki:

  Liverpool ECHO 1.7.2013 Mkhitaryan on medicalia vaille Liverpoolin mies, siirtosumma £25m.
  9.7.2013 Mkhitaryan siirtyy Borussia Dortmundiin, siirtosumma £25 miljoonaa.

  Liverpool ECHO 1.8.2013 Liverpool on tehnyt £23 miljoonan tarjouksen Atleticon Diego Costasta ja Atleticon uskotaan olevan avoin päästämään miehen siirtymään.
  15.7.2014 Diego Costa siirtyy Chelseaan £32 miljoonan korvauksella.

  Liverpool ECHO 15.8.2013 Liverpool on lisännyt kiinnostustaan Williania kohtaan ja pelaaja on kiinnostunut siirtymään Liverpooliin, siirtosumma £30 miljoonaa. 
  28.8.2013 Pelaaja siirtyy Chelseaan käytyään ensin Tottenhamin lääkärintarkastuksessa £30 miljoonan siirtosummalla.

  Liverpool ECHO 20.1.2014 Salah on siirtymässä Liverpooliin £8 miljoonan korvauksella.
  26.1.2014 Salah siirtyy Chelseaan £11 miljoonan siirtosummalla.

  Liverpool ECHO 3.7.2014 Alexis Sanchez siirtyy mielummin Liverpooliin kuin Arsenaliin.
  10.7.2014 Alexis Sanchez siirtyy Arsenaliin, siirtosumma £35 miljoonaa.

  Liverpool ECHO 2.5.2015 Liverpool uskoo, että Depay on siirtymässä seuraan. Positiivisia neuvotteluita on käyty jne.
  7.5.2015 Memphis Depay siirtyy Manchester Unitediin, siirtosumma £25 miljoonaa.
   
  Haistoin sentään ton Depayn kuvion jo aiemmin tällä sivulla, kun sanoin, että eiköhän jamppa virnistele kohta Old Traffordilla Van Gaalin myhäillessä taustalla, mutta onhan tämä Liverpoolin siirtokuvioissa sulaminen ja ECHOn uutisointi asiasta säälittävää.

  Eiköhän tämän kesän hankinnat ole Ings ja Milner ilmaisilla siirroilla ja koku "neverhöörd" ranskalainen. ECHOn mukaan ollaan lähellä ties kenen hankkimista, mutta todellisuudessa ei saada yhtäkään A-korin pelaajaa, ja Rodgers vinkuu puikoissa koko seuraavan kauden kun ei ole huippukärkeä Sturridgen makoillessa lasaretissa. Kyllä taas v#tuttaa....

  Loppukevennykseksi vielä: 


 6. Like
  Yappis reacted to Needles in Siirtohuhut   
  Ollaanpa nyt ihan rehellisiä. Jos Rodgers olisi voittanut viimeisen kolme vuoden aikana edes Hymypoika-patsaan, niin kyllä se siellä päässä laskettaisiin. Luultavasti vielä vaadittaisiin vielä miehelle patsasta tästä hyvästä
 7. Like
  Yappis reacted to Needles in Siirtohuhut   
   
  Ja olisiko käsissä jälleen uusi Falcao: vuosi sitten ehdoton tähtipelaaja, joka vakavan loukkaantumisen jälkeen ei ikinä palaa vanhalle tasolleen. Itse näen tässä hankinnassa sen verran vaaran merkkejä, että jättäisin väliin. Jos keskikentälle pitää joku hobitti saada, niin hankkisin sellaisen, joka pystyy paikkaamaan myös Carrickia tarvittaessa (tai korvata tulevaisuudessa kokonaan). Joka pystyy aktiiviseen prässipeliin ja joka on varmuudella tarpeeksi fyysinen Englantiin. Jos ADM herättää kiinnostusta Pariisissa, niin kova bisnesmies edes yrittäisi saada Verrattin lisättyä kauppaan. Sen mitä olen mieheltä UCL-pelejä nähnyt, niin tämä Italian Tom Cleverley on potentiaalinen tulevaisuuden supertähti. 
   
   https://www.youtube.com/watch?v=KuDyo3qZW28
   
  Jos Pariisissa yritetään tosissaan Pogbaa ja Di Mariaa hankkia kesän aikana, niin joitakin pelaajia on myytävä. Ja siinä voisi olla jonkinlainen sauma iskeä. 
   
   
  Nopeasti näköjään suurmiehen uroteot unohtuvat. Viime kaudella Englannin neljä suurinta seuraa nappasivat pokaalin mieheen.
   

 8. Like
  Yappis reacted to 20Legend in 18.4.2015 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge   
  Chelsean maalin analysointia.. ketään tuskin kiinnostaa, mutta ehkä joku jaksaa tämän katsoa läpi: 
   
   
   
 9. Like
  Yappis reacted to Lasse Tikka in Michael Carrick   
  Kaikki hyvä, mitä Carrickista sanotaan uppoaa itä-Lontoossa ihan satasella. Siitä sanottiin jo silloin, että se on pesukone: sä syötät likaisen pallon ja saat sen aina puhtaana takaisin.
   
  Ja ihan samanlainen muutenkin, kentän ulkopuolella: se oli niin West Ham, että kun seura ei noussut heti takaisin, se piti lopulta pakottaa ulos kun ei lähtenyt vaikka kuinka pyydettiin.
   
  Jos ei olisi pakotettu, olisi varmasti seurassa vieläkin. Mut sittenpä ei olisi ikinä noussut täyteen potentiaaliinsa eikä sillä olisi kaikkia pokaalejaan ym.. Hyvä että lähti.
 10. Like
  Yappis reacted to Jahnny in 12.4.2015 Manchester United - Manchester City @ Old Trafford   
  Manchester City osti niin paljon Arsenalin pelaajia, että putosivat itse 4. sijalle. On se Wenger vain nero.
 11. Like
  Yappis reacted to Needles in Kausi 2014-15: LvG & brand new start   
   
  Jostain olin lukeneeni, että Ogdenin inside-tietämys loppui samalla sekunnilla, kun Moyes poistui Carringtonin ovista. Ainakin tammikuun huhujen osalta mies oli yhtä pihalla kuin muutkin. Mutta mistä näitä tietää.
 12. Like
  Yappis got a reaction from Melrose in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
   
  Juuri naureskeltiin kavereiden kanssa kuinka paljon täällä tänään itketään tuomarista. Viper ei ainakaan pettänyt. Jatkakaa.
 13. Like
  Yappis got a reaction from Melrose in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
   
  Juuri naureskeltiin kavereiden kanssa kuinka paljon täällä tänään itketään tuomarista. Viper ei ainakaan pettänyt. Jatkakaa.
 14. Like
  Yappis reacted to 20Legend in Välierät   
 15. Like
  Yappis reacted to RedDevilKarra in Puolivälierät   
  Tässä äskeisen ottelun kohokohta:
   
   

 16. Like
  Yappis reacted to Public Enemy in Puolivälierät   
  Jengillä hieman karkasi kisojen aikana mopo käsistä ton Ranskan suhteen. Lohkovaiheessa voitto ylivoimalla Hondurasista ja surkeasta Sveitsistä ja lohkon päätösottelussa olikin jo vaikeuksia Ecuadoria vastaan. Nigeriaa vastaan olisi laulukuoro jo kutsunut jos dumari olisi ollut hereillä. Ja eilen sitten Saksaa vastaan täysin aseeton porukka. Ihan hyvä joukkue, mutta ei mestaruus nyt missään vaiheessa ollut realistista.
   
  Brassit myös jatkavat suht vakuuttavasti menoaan ja harmi, että Saksan kanssa kohtaavat jo välierässä. Saksaa vastaan homma saattaa mennä jo hankalaksi, kun puolustuksesta on Silva poissa. Luizilta vaaditaan ehdottomasti roolin ottamista puolustuspäässä ja kun vierelle tulee toinen tälläinen "kakkosmies" niin saa nähdä miten homma toimii. Neymar missaa sitten loppukisat ja saa nähdä miten Scolari lähtee tuota menetystä paikkaamaan. Oscar pystyy kuitenkin pelillisesti paikkaamaan tuon Neymarin aukon joten siltä osin ei ongelmaa. Saattaa jopa olla joukkueellekin ihan hyväksi, että siellä ei olla pakotettuja pelaamaan jatkuvasti Neymarin kautta tilanteita.
   
  Ja FIFA aloittanut omat tutkintansa Zunigan taklauksesta. Aivan naurettavaa. Matuidin sikailu Onazia kohtaan oli paljon törkeämpi, mutta tuo ei johtanut minkäänlaiseen toimintaan FIFA:n kannalta. Periaatteessa ihan hyvä, että näihin puututaan, mutta ei se nyt voi mennä niin, että niihin puututaan vaan jos FIFA:n kultapoika on rikkeen kohteena.
 17. Like
  Yappis reacted to Public Enemy in Liverpoolin pelaajakohut   
   
  Suarezia tässä rankaistaan. Liverpool ei ole saanut seurana minkäänlaisia sanktioita.
   
  Kannattaisi varmaan FIFA:n sijaan suunnata ne haistattelut Suarezin suuntaan joka jälleen kerran omalla typeryydellään on Liverpoolinkin tähän tilanteeseen laittanut.
 18. Like
  Yappis reacted to Ron Manager in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Chelsea ei kuulemma omista Markovicista mitään, mutta joku rahallinen kytkös heillä on pelaajaan. Kenties tuo PE mainitsema €7.5m osto-optio Benfican osuuteen pelaajasta. Toinen 50% on sitten jonkun kolmannen osapuolen omistuksessa, joka saa määritellä itse hinnan omistukselleen.
   
  Chelsea ei siis pysty blokkaamaan Markovicin siirtoa Pooliin, mikäli kauppasummasta päästään sopuun. Todennäköistä kuitenkin on, että Chelsea pystyy hankkimaan pelaajan Poolia halvemmalla, mikäli sen nyt haluavat tehdä. Jos he eivät tee asian suhteen mitään, niin Poolilla on mahdollisuus hankkia Markovic tänä kesänä. Pool on kuitenkin ainoastaan tehnyt kyselyn pelaajasta, joten mitään tarjousta ei ole tehty. Ja tuskin 20 miljoonaa tulee riittämään Markovicin hankkimiseen, ainakaan Poolille.
   
  Osaomistusten hankaluuksiin kaatui esim. viime kesän Mikhitarian siirto. Pool ei päässyt koskaan edes neuvottelemaan tahon kanssa, joka omisti osuuden Mikhitaryanin oikeuksista. Saksassa osaomistukset ovat mahdollisia ja käsittääkseni Dortmund osti ainoastaan Shaktarin osuuden pelaajasta. En tiedä tarkkaan voiko Englantilaisseura omistaa osuuden pelaajasta, mutta osaomistuksessa olevaa pelaajaa ei voi ainakaan peluuttaa.
   
  Muutenkin pelaajien osaomistus on täysin järjetön idea ja mahdollistaa nopeasti mietittynä helpon tavan kiertää FFP sääntöjä.
 19. Like
  Yappis reacted to Maz in Täällä keskustellaan moderaattoreiden toiminnasta   
  Pakko tässä vaiheessa sanoa, että sekä tässä että Unitedin siirtohuhut-ketjussa melko paljolti samoilla linjoilla ippen ja Meyerside2:n kanssa, enkä ymmärrä mikä täällä nyt hiertää etteikö moderaattoritkin saisi osallistua keskusteluun ihan siinä missä muutkin (sääntöjen rajoissa tietenkin). Ja niin metsä vastaa kuin sinne huutaakin, että jos United-fanit käy Poolin puolella vittuilemassa niin viimeistään siinä vaiheessa pitäisi olla valmis näkemään ihan sitä samaa toiseenkin suuntaan. Ja toisaalta, ei sielläkään puolella ole itketty vuosien saatossa esim. mun, Webmasterin, G.Rossin tai kenenkään muidenkaan moderaattoreiden viesteistä. Jos pahoittaa mielensä noista viesteistä ja haluaa siitä jotain sitten sanoa niin ihan turha vetää moderaattori-korttia tuohon mukaan. Ja tämä keskustelu asiasta sitten muuten loppuu just tasan tähän näin.
 20. Like
  Yappis reacted to ippe in Lohko D   
  Mistä noi kiellot muuten tuli? Rooneyn kohdalla taidetaan ainakin puhua siitä, kun tallasi tai "tallasi" oliko se Makedonian pelaajaa tässä kausi kaksi takaperin? Scholesin kohdalla taidan olla sen verran jonne etten muista. Jos pelikielto vaikuttaa Valioliigassakin niin se on vähän pahempi juttu se. Viimeksi taisi tulla kahdeksan matsia joten eiköhän tuleva kausi ala taas bannista.
   
  Tai voihan se olla, että Suarez saa selitettyä FIFA:n jampoille, että hän haukotteli ja vahingossa kompastui Chiellinin olkapäähän hampaat edellä. Tarkasteltuani hidastuksia toista tuntia putkeen niin näinhän siinä taisi lopulta myös käydä. Pistäisin kentänhoitajan piikkiin jos siellä joku myyränkolo oli. Tässä kärsii viattoman pelaajan maine taas ihan syyttä suotta.
   
  Toiseen kappaleeseen sama. Varsinkin jos kausi alkaa muutamien pelien huililla niin lopettanee mukavasti muiden seurojen kiinnostuksen.
 21. Like
  Yappis reacted to ippe in Lohko G   
  C.Ronaldo on kävelevä "class act" ei siitä pääse yhtään mihinkään:
  Moni ei ehkä tiedä miehestä tätä puolta vaan luulee, että CR = luksusautot, lehtiotsikot & Irina Shayk, mutta Ronaldo on kentän ulkopuolellakin yksi hienoimmista jalkapalloilijoista. Eiköhän pari helppoa nurinmenoa ja käsienlevittelyä ole aika pieniä pahuuksia tähän verrattuna.
 22. Like
  Yappis reacted to Public Enemy in Parhaat maalivahdit   
  Itse ainakin lähtisin siitä liikenteeseen, että maailman parhaimpia maalivahteja on ne jotka pelaavat huippuseuroissa. Onhan nämä Marshallilt, Navasit ja Ochoa hyviä kassareita, mutta jotta voitaisiin puhua ihan maailman eliittiveskareista niin kyllä silloin pitäisi mun mielestä jotain sieltä palkintokaapista löytyäkin. Joillekin maalivahdeille sopii se, että tulee jatkuvasti laukauksia ja aikaa ns. lepsuiluun ei ole. Toiset taas ovat parhaimmillaan silloin, kun pitää ottaa se pari torjuntaa per matsi ja yleensä nämä onkin ne torjunnat jotka ratkaisevat matseja verrattuna siihen, että nämä useamman torjunnan ottelussa esittävät maalivahdit päästävät samalla sitten myös useamman maalinkin. Ja onhan se niinkin, että siinä pitää olla huippuseurassa se 90 minuuttia valmiina koko ajan ottamaan sen yhden ratkaisevan torjunnan vaikkapa ottelun viimeisimmällä minuutilla ja jos ensimmäiset 89. minuuttia on ollut vain ottelun katsomista niin ei se mikään helppo homma ole vaikka kohti tulisi vain se yksi laukaus.
   
  No, jotain sekalaista ajatusta maalivahdeista. Helvetin vaikea näitä on paremmusjärjestykseen kuitenkin laittaa, kun siihen maalivahdin hommaan kuuluu niin paljon muutakin kuin vain torjuminen.
   
  Paras maalivahti tällä hetkellä? Nähdyn perusteella väittäisin, että Thibaut Courtois.
 23. Like
  Yappis reacted to Lineker in Lohko G   
  Nimim.Saketzilta aika ristiriitaista tekstiä,toisessa topicissa sitä vituttaa kun Honduras pelaa sikaa ja täällä olis ihan okei jos joku Ghanalainen jyräisi Mullerin ihan paskaksi.
 24. Like
  Yappis reacted to Lasse Tikka in Liverpool FC- kausi 2013-2014.   
  Ei teillä Torres ja Ippe olisi ollut aikaa laittaa ihan semmoista yksityiskohtaista rapsaa?
   
  ...aivan pähkähulluja kahjoja täällä pyörimässä...
 25. Like
  Yappis reacted to Iqhmael in Manchester City 2013-14   
  Iltasanomien toimittajankin mukaan siirtotarjouksissa on alettu jo Cityn osalta pihistelemään:
  Manchester City suunnittelee brittilehti Expressin mukaan ennennäkemättömän suurta euron tarjousta FC Barcelonan supertähdestä Lionel Messistä.
×