Jump to content

LFC4Ever

Members
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About LFC4Ever

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/23/1994
 1. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Olipa todella karu toinen puoliaika Poolilta. Ensimmäisella puoliajalla peli näytti todella hyvältä ja paikkoja oli tehdä useampikin maali ja katkaista Sunderlandilta selkäranka mutta tällä kertaa ei vaan onnistanut. Toisella puoliajalla korttitalo sitten hajosikin täysin. Erityisesti kokematon Flanagan oli välillä täysin kuutamolla, Carroll turhautui eikä saanut mitään aikaan ja Downing katosi kokonaan kuvasta kun hänet siirrettin keskelle. Adamin ja Lucasin pelinrakentelu oli olematonta ja keskikentälle kaivattiin selkeästi lisää luovuutta. Lyhyesti: toisella puoliajalla kentällä oli ihan eri joukkue kuin ekalla puoliajalla ja yksi henkilökohtainen virhe maksoi tänään 2 pistettä.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Noista pelaajista Chamberlain ja Wickham ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia hakuja. Molemmat nuoria 17/18 vuotiaita jotka ovat todistaneet pysyvänsä miesten peleissä hyvin mukana. Clichy tuskin on kenenkään toiveissa korkealla, mutta jos mies noin halvalla lähtee niin ehkä hänet voisi kelpuuttaa, sillä ei tuolle paikalle kannata mitään 25 miljoonan Coentraota hankkia kun Robinson on muutaman vuoden sisällä jo mahdollisesti avauksessa. Adamin ja Downingin hankinnoissa taas ei ole mitään järkeä. Adamin edellä on jo Gerrard, Meireles, Lucas ja Henderson, ja mukana on myös Shelvey ja Spearing jotka tarvitsevat peliaikaa elleivät lähde jonnekin lainalle. Downing taas ei ole Liverpoolissa avauskokoonpanon tasoa, varsinkaan jos Mata tulee jolloin laiturin paikat menevät Suarezille ja Matalle ja penkillä on vielä Kuyt. Noilla Downingiin kulutetuilla rahoilla saisi juuri vaikka Chamberlainin jonka potentiaali on jossain sellaisella tasolla mistä Downing voi vain haaveilla.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-transfer-news-Reds-missed-out-Phil-Jones-grab-namesake-centre-back-Lloyd-Jones-Wales-Youth-international-from-Plymouth-article746173.html Eli Liverpoolin viimeisin hankinta on Walesin nuorten maajoukkueissakin esiintynyt nuori toppari Lloyd Jones. Siirtosummasta ei artikkelissa mainita muuta kuin että summa on kuusi numeroinen. Itse en kaverista tiedä mitään mutta ilmeisesti melko lupaava kun junnusta noinkin kova summa maksettiin.
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Tuskinpa Suarezia näin nopeasti pois myytäisiin, varsinkaan viimeaikaisten esitysten jälkeen.
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Eiköhän tämä toisten mollaaminen ala jo riittää. Pidetään keskustelu aiheessa tästä lähtien jooko? Sitten itse asiaan. Liverpool 16-vuotiaan hyökkäjä lupauksen perässä http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6473968,00.html? Tämä olisi loistava hankinta akatemiaan/reserveihin. Potentiaalia on vaikka mihin ja hintaakaan tuskin kertysi paljon. Aiheeseen liittyen tässä akatemian valmentaja Rodolfo Borrell puhuu akatemian tilanteesta. http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/we-want-world-s-top-starlets Niille tiedoksi jotka eivät miestä tunne, Borrell oli Barcelonassa akatemian valmentajana ennen kuin siirtyi Liverpooliin 2009. Barcassa hän valmensi sellaisia tulevia tähtiä kuin Fabregas ja Messi, joten todella kova tekijä on kyseessä.
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Itse en maksaisi Ashley Youngista senttiäkään yli 20 miljoonaa. Tuolla hinnalla saisi jo Matan tai Arda Turanin, ja jos David Silvasta maksettiin 30 miljoonaa niin Young ei ole todellakaan 25 miljoonan arvoinen pelaaja. Gary Cahillia ja Fabio Coentraota on ilmeisesti huhuttu meille. Molemmat olisivat loistavia hankintoja puolustukseen ja nuoriakin vielä. Cahillin luulisi lähtevän sillä 15 miljoonalla ja Coentrao varmaankin n. 20 miljoonaa. David Luiz olisi myös ihan hyvä vaihtoehto mutta itse suosisin englantilaista Cahillia. Oma suosikki laiturin paikalle olisi Arda Turan. Erittäin taitava ja tekninen, sopisi mielestäni loistavasti Poolin vasemmalle laidalle. http://www.youtube.com/watch?v=24zicTWcmGE Tossa vähän näytettä miehen taidoista.
 7. Liverpool F.C 2010-2011

  http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/9094283.stm Eli nyt se on viimeinki varmaa!!! Kauppa on tehty ja sitä eivät mitkään Hicksin tai Gillettin temput voi enää estää.
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Tällä hetkellä joukkue kaipaa mielestäni kipeimmin uutta laituria, vasenta pakkia ja hyökkääjää. Ja jos rahaa riittää niin keskikenttäpelaajaa. Lähdetään laituri osastosta: Kuyt on ykkösvaihtoehto oikealle. Mielestäni ansaitsee paikkansa avauksessa kovalla työnteolla ja tekee myös muutaman maali aina siellä sun täällä. Tekniikka ei häikäise mutta hoitaa takuuvarmasti hommansa. Jovanovic kuuluu vaihtopenkille, avaukseen ei pitäisi olla mitään asiaa ellei loukkaantumiset iske. Colen paras paikka on keskellä hyökkäävässä roolissa, ellei siihen pääse niin sitten toisella laidalla tai penkillä. Babel todennäköisesti myydään pois, ei ole missään vaiheessa vakuuttanut. Lähtee todennäköisesti hakemaan uutta nostetta uralle jostain pienemmästä Valioliiga seurasta tai esim. Bundesliigasta. Eli yhtä huippuluokan laituria tuo huutaisi. Juan Mata on liikkunut huhuissa ja olisi mielestäni paras vaihtoehto. Keskikenttä kaipaa yhtä kovaa kaveria. Gerrard on varma avauksen mies ja pystynee pelaamaan hyvällä tasolla vielä kauden tai kaksi. Meireles oli hyvä hankinta mutta jos keskikentälle tulee uusien omistajien rahoilla joku kovan luokan kaveri, niin Meireles putoaisi penkille. Poulsen ei ole vakuuttanut ja Lucas toivottavasti lähtee jo tammikuussa. Ainakin hyvää puolustavaa keskikenttäpelaajaa kaivattaisiin. Vaihtoehtoja esim. Lass Diarra tai Jeremy Toulalan. Myös Aquilani olisi tervetullut takaisin mutta luulen että jää kuitenkin Italiaan. Vasemmalla Koncheskyn ei pitäisi olla avauksen pelaaja Liverpoolin tasoisessa joukkueessa. Aurelio on jatkuvasti klesana eikä ole hänkään avauksen tasoa jos kärki kahinoihin mielitään. Insua voidaan ottaa takaisin penkille jos on kehittynyt Galassa, mutta ei ole hänestäkään avaukseen. Ykkösvaihtoehto olisi ehdottomasti Fabio Coentrao, mutta jos halvempaa haetaan niin Marcell Jansen olisi kokeilemisen arvoinen kaveri. Torres on ehdoton ykköshyökkääjä ja 2. kärkeä haetaan. Ngog kehittyy koko ajan mutta tuskin hänestä on vielä Torresin varamieheksi. Vaihtoehtoja tähän on paljon. Lisandro Lopez, Mario Gomez, Karim Benzema ja Giuseppe Rossi pystyisivät varmasti hoitamaan varamiehen/toisen hyökkäjän homman.
 9. Liverpool F.C 2010-2011

  Ainoa asia mitä H&G ovat pumpanneet Liverpooliin on velka. Ja omistajat ovat antaneet johtokunnalle (board) täyden vallan myydä seura. Eli ihan sama hyväksyykö omistaja tämän kaupan vai ei, he ovat itse luovuttaneet vallan johtokunnalle. Nyt he kuitenkin yrittävät epätoivoisesti estää kauppoja toteutumasta. Kaikista naurettavinta tässä jutussa on että H&G ilmeisesti vaati Liverpoolilta 1,6 MILJARDIN (!) dollarin vahingonkorvauksia!
 10. Liverpool F.C 2010-2011

  JEEESS! Vihdoinkin seuran kehitys pääsee jatkumaan ja varmasti myös joukkue saa tästä lisää virtaa. Sunnuntaina Everton murskataan ja siitä alkaa uusi nousu.
 11. Liverpool F.C 2010-2011

  En usko että NESV vetäytyisi kaupoista tuon 9 pisteen vuoksi. Kyllä he varmasti tiesivät että tällainen uhka on olemassa kun he kauppoja tekivät.
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Dzeko tai Suarez maksaisivat ainakin sen 35 miljoonaa, Benzeman saisi varmasti paljon halvemmalla, ehkä jollain 15-20 miljoonalla? Torres on kuitenkin se ehdoton ykkös kärki niin siihen kärkipariin/vara mieheen ei ehkä tarvitsisi panostaa niin paljoa ja kyllä Benzema hoitaisi varmasti hyvin tuon 2. kärjen roolin. Mario Gomez olisi toinen vaihtoehto ja hän lähtisi varmasti vielä halvemmalla. Torres, Benzema/Gomez ja Ngog olisi kyllä ihan hyvä hyökkäys.
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Benzema olisi loistava hankinta hyökkäykseen. Torres-Benzema olisi varmasti yksi valioliigan kovimmista kärkipareista ja plussana se että molemmat ovat vielä melko nuoria. En ole Realia kovin tarkasti seurannut mutta käsittääkseni Benzema on ollut aika floppi Madridissa? Joku Realia tarkemmin seurannut voisi kertoa vähän lisää Benzeman tilanteesta.
 14. Liverpool F.C 2010-2011

  Ihan asiallista tekstiä Pasilta. Jos Everton peli hävitään niin uskon että Hodgsonin lähtö on sen jälkeen erittäin lähellä. Jos siihen lyödään päälle vielä joku 9 pisteen rangaistus niin kyllä sen jälkeen alkaisi näyttää todella huonolta. Eli jos Nevertonille hävitään ja 9 pistettä otetaan pois niin oltaisiin 3 pistettä pakkasen puolella ja riippuen miten West Ham ja muut pelaisivat omat pelinsä niin oltaisiin vähintään 8 pistettä jäljessä toiseksi viimeistä joukkuetta, enkä usko että Hodgson pystyisi kurssia sen jälkeen enää kääntämään.
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  ----------------Reina---------------- Johnson---Agger---XXXXX---Coentrao ---------Gerrard---Meireles/Aquilani-- Kuyt----------------------------Mata ---------------Aguero---------------- ---------------Torres---------------- Penkillä: Jones Carragher Aurelio/Insua Meireles/Aquilani tai joku muu saman tasoinen Pacheco jne. Ainakin Skrtelistä saisi varmaan ihan hyvät rahat ja jos Aquilani jää Juveen niin niillä rahoilla joku saman tasoinen kaveri sisään.
×