Jump to content

Andyboy

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Andyboy

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/26/1947
 1. UEFA Champions League 2012/13

  Kaikki kommentit tuomareista ovat aivan turhia. Kysymys kuuluu: Onko Villanova tämän tason pelien koutsi? Kotinurkilla voi pärjäillä, muttei näissä kekkereissä. Jos peluuttaa Chilen kankeakoipea matsista toiseen, niin on joko puusilmä tai muuten onneton? Hieman sydäntä peliin ja taktisia muutoksia, please.Xavi, Busgues. Messi ja Iniesta: missä oli sydän? Pelaajista puolet on aivan pihalla ja olisi aika lopettaa kaikki ylistykset La Masian suuntaan, sillä nämä Tellot. Thiagot Bartrat ja muut eivät ikinä ole kyllin hyviä. mikäli halutaan pelata Euroopan huipulla. Sitten näihin ns. hankintoihin: Ukrainasta asti on värvätty kaikenlaisia metsänpeikkoja suurella rahalla ja tulokset on nähty. Adriano, Alex. Alexis jne. Miksi? Pelimiehiä on maailmalla pilvin pimein ja sitten hankitaan tällaisia pellejä? Eilinen peli oli toivottavasti kuolinkouristus tälle neitifutikselle? Pedro ja Alba ovat käytökseltään äijiä, mutta taidoiltaan teinityttöjä. Alves, Piquet ja se saatanan jäykkäpolvi Valdes ovat kaikki surkeuden huippuja. Toivottavasti ei tarvitse kauan enää katsella? Kiitos ja hyvää yötä!
 2. Barcelona 2012/13 - Guardiolan aikakauden loppu

  Jos Thiagosta tulee joskus jalkapalloilija, niin minusta tulee paavi?
 3. Cityn pelaajien keskuudessa järjestettiin kysely, jossa jokainen sai kirjoittaa lapulle sen pelaajan nimen, jota piti kaikkein tyhmimpänä tässä välkkyjen tiimissä? Ankaran laskennan jälkeen paljastui, että Dzeko ja Balotelli saivat yhtä paljon ääniä. No italian poika voitti kuitenkin, kun oma ääni ratkaisi.
 4. Barcelona 2012/13 - Guardiolan aikakauden loppu

  Yritin jo viime kaudella avata teidän puusilmien näkökenttää Valdesin suhteen, mutta sain kurat silmille?! Miten hyvä Barca olisikaan ilman Vikiä? Ulospotkut hoitaa paremmin kuka tahansa ja sijoittuminen ja jalkapeli eivät ole tämän liigan tasoista. Saako näistä asioista yleensä puhua vai pitääkö olla hiljaa vaan...
 5. Barcelona 2011/12

  Allekirjoitajan edellisen, mutta olen lisäksi sitä mieltä, että Viki on yksi La Ligan huonoimmista maalivahdeista ja myös sille pitäisi Pepín keksiä jotain? Tai vähän jo alkaa tuntua siltä, että nämä huonot otteet kielivät siitä, että Pepille riittää....Niin ja sitten vielä yksi huomio. Thiagosta ei taida tulla oikein näiden pelien tasoiseksi pelaajaksi ja Tellollakin on vielä pitkä matka näille tanhuville.
 6. Barcelona 2010/11

  Suuri hengenluoja ja taktisten kuvioiden nero iski jälleen! Ai kuka? No Peppi Pitkätukkahan se. Ilman Messiä Barca olisi sarjan keskivaiheilla. Kesäleningit voisivat pukea ylleen jo tässä vaiheessa neidit Sergio ja Pedrito.Samassa jonossa voisi pillittäjä Alves myös odottaa vuoroaan. Eikö tämä ollutkaan rehtien miesten rehti peli? Kävin surukseni jälleen kerran paikanpäällä Camp Noulla, mutta 50 minuuttia tassuttelua riitti. Vastassa oli timantin kova Almeria. Hohhoijaa. Taidan lähteä ongelle.
 7. Manchester United - Bolton Wanderers 19.3.

  Evans on kautta aikojen huonoin pelaaja Manussa! Rafael saisi olla loukkaantuneena vaikka loppuvuoden. Sen verran vastenmielisen oloinen tyyppi, että äklöttää!
 8. Barcelona 2010/11

  Terveiset Barcelonasta! Tuli taas nähtyä paikanpäällä yksi Barcan surkea peli.Mallorcalla oli yksi tilanne ja maali! Pam! Victor Valdez ja Abidal suurimpia syyllisiä, mutta tätähän se aina on kun ei tule tilanteita ja sitten kun tulee, niin... Messi sen yhden Barcan veskan taas tempaisi, mutta kyllä hänkin vaikutti väsyneeltä. Pedro on Primadonna ja Bojan Feather. Piquet on lähes ainoa miehen mittainen blaugrana kentällä ja uudet kasvot samanlaisia nappuloita aina vaan. Macherano oli varmaan syönyt jotain rauhoittavaa, kun ei kortti viuhunut? Barcelonassa alkavat jo omatkin ihmetellä velttoa peliä ja huonoa asennetta. Miljonäärit tallustelevat kuin golfkentällä ja yhtään laukausta ei saada aikaiseksi? David Villan turhautuminen varmaan jatkuu pelikiellon jälkeenkin ja Valencian menestys kaivelee. No toisaalta Silva on ehkä ManC:n heikoin hankinta moneen vuoteen, jos se yhtään helpottaa? Camp Nou´lla oli sentään vanha kunnon meininki ja täysi tupa. Kelit shortseille sopivat ja kaikki pelasi kuten aina ennenkin moitteettomasti! Toivottavasti Barcakin alkaa...
 9. Barcelona 2010/11

  Ei tuollaista barca-spektaakkelia montaa kestä talven aikana?! Itse menen parin viikon päästä katsomaan, kun Mallorca nuijii Nou Campilla tylyt luvut nurmelle. Olen barcafani, mutta kriittinen sellainen. Kuka se oli joka välttämättä päätti hankkia riveihin metsänpeikolta näyttävän ukrainalaisen puujalan? Tai kolmemetrisen, kankean kosovonalbaanin? Pep´hän se siellä luuraa ja nyt se on hankkinut argentiinalaisen pikkurikollisen ja brassin, jolla on puusilmät ja jalat väärinpäin perseessä kiinni? Istuvat molemmat muuten jatkossa aika tiiviisti penkillä. Lisää omia nuoria vaan kehiin, sillä ei 440 miljoonan veloista muuten selvitä mitenkään. Todellinen talousihme tämä edellinen presidentti Laporta, joka muutti velat saataviksi käden käänteessä. Ok. Kannuja on tullut ja tulee varmaan jatkossakin, mutta joku tolkku sentään pitäisi säilyttää. Sitäpaitsi Pep kyttää selvästi Espanjan maajoukkuecoutsin paikkaa, koska ei tee sopimusta kuin vuodeksi kerrallaan. Toivotaan nyt kuitenkin, että barcalaiset ryhdistäytyvät ja plankkaavat greekut tiistaina?
×