Jump to content

Jahnny

Members
 • Viestit

  8 376
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

5 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä Jahnny

 • Taso
  Senior Member
 • Syntymäpäivä 08.05.1993

core_pfieldgroups_99

 • Biography
  Arsenalin ja Paris Saint-Germainin uskolliseksi kannattajaksi kasvanut vuosien saatossa.
 • Minä kannatan:
  Ranska

Contact Methods

 • Skype
  janjulk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Turku

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 509 profiilin katselua
 1. Wenger

 2. Englannin Valioliiga 2016/17

  Ensimmäistä kertaa 45 vuoteen kokoonpano on mallia 4-3-3 eikä 4-4-2, niin mahtuu Kun Agüerokin mukaan. On muuten pojat viime kauden ketju tämä.
 3. Wenger

  Tyhjä olo, mutta oikeanlainen. Henry Winter (Times): David Dein invited 9 of us correspondents into Highbury board-room to meet Wenger in '96. Arsène spoke for 50 mins, and we were spellbound by his attacking philosophy, belief in nutrition (broccoli!) and obsession with Arsenal FC as a community club. A visionary had arrived. I remember talking to Sol Campbell in Colney canteen and he demonstrated how Wenger insisted if players were to drink tea or coffee (milk bad), and if you had to have sugar, there was a Wenger-approved technique of stirring it in to make all the granules absorb. Perfectionist. Interviewed Wenger once at Hornby’s school for kids with Autism. Wenger argued passionately that society had to appreciate these kids’ unique mind-set, their different intelligence, acute logic and work with computers tackling complex problems. Look inside GCHQ now. Wenger always dealt with fans’ interest calmly and with a smile. Walking into the 2010 World Cup final in Soweto, he stopped maybe 60-70 times to accommodate autograph requests. Had to run the last bit to get to TV studio. Always a touch of class about Wenger. Only saw Wenger truly well refreshed once, night before a World Cup final, when he encountered 4-5 English journalists in a restaurant well after midnight. “Ah, les Ros-bifs!” he began, and chatted away. Great company. Talks about anything sport to politics. Wry humour too. Truly obsessed with football. On his 60th birthday, we urged him after press conference at Colney to have a night off from watching football, go see a show in the West End etc. He wanted to watch a Bundesliga game but promised to put candles on top of the TV to mark his birthday. Compassionate man. Arsenal have a link-up with a community affected by Chernobyl and Wenger sends messages and shirts. One Ukrainian girl affected by the fall-out asked to be buried in an Arsenal track top that Wenger and Club had sent because “they were the only ones who cared”. Two days before start of this season, Wenger dropped everything to attend an FWA event raising funds for survivors of Grenfell. Spoke passionately about society’s need to protect people better. Did great Q&A. A few WengerOuts in the room and he charmed them with his dignity. I spoke to a 25-year-old Arsenal supporter whose parents had separated when he was very young. He said he’d never met Wenger but would always be grateful to Wenger because he was the only stable male figure in his life. Wenger was a constant. For a decade, Wenger’s football was glorious, innovative and attacking, and the Invincibles are legends. He let it drift, got overtaken, and surrounded himself with people who didn’t question him enough. Wenger right to go now and he deserves a statue outside the Emirates.
 4. Videot

 5. Arsenal F.C. 2017–2018 – Still The Arsenal

  Arsenal FC | A Catalyst For Change (Documentary) One year on from Ivan Gazidis' claim that Arsène Wenger must as a 'catalyst for change at Arsenal', I explore what measures have been taken to ensure that statement is being fulfilled, as well as highlighting the issues that have been amplified this season. Many thanks to Giles Anyiam, Faisal Khan, James McNicholas, Clive Palmer, Warren Ratcliffe and Dave Seager. Without your contributions this would not have been possible.
 6. Arsenal F.C. 2017–2018 – Still The Arsenal

  Aivan turhia syytöksiä nuo, että Welbeck olisi tilanteessa filmannut. Tulihan tuo naurettavan helposti, vaikka siinä tulikin Ricky-Rodilta kontakti selkään ja jalat kopsahtivat yhteensä, mutta jos on yhtään katsonut Arsenalin otteluita, niin ei kukaan voi olettaa, että tuo Unpredictable Bambi olisi tilanteessa pysynyt pystyssä, vaikka olisi kaikkensa sen vuoksi antanut. On kyseessä kuitenkin sen verran huono jalkapalloilija. Näin muuten, niin en lähtisi tuomariakaan ensisijaisesti syyttelemään, vaikka milanolaisten puolella olisin, sillä niin huono esitys nähtiin italialaisilta näissä molemmissa otteluissa, että kyllä siellä pitäisi ensimmäiseksi katsoa peiliin omien otteiden puolesta ja sen jälkeen vasta jossitella tuomarin suuntaan paria tilannetta tai jopa lukuista muutamaa, minkä käsityksen jotkut ovat antaneet. Oli miten oli, niin ottelupari paketoitiin melko helposti. Milan pelasi taktisesti täysin Arsenalin pussiin, sillä toisin kuin englantilaiset pikkuseurat, jotka lähtivät prässäämään korkealta ja laittoivat lontoolaisseuran ahdinkoon, niin Euroopassa vastustaja oli passiivinen, puolusti syvällä ja antoi Arsenalille kaiken ajan pallon kanssa ratkaista loppujen lopuksi helpohkokin mysteeri rikkoa puolustus sekä tehdä tarvittava haluttuun tulokseen. Näin muuten Europa Leaguen osalta, niin Cech oli todella hyvä tuossa yhdessä ottelussaan, mutta kyllä tuota Ospinaa aivan mielellään tällä hetkellä katsoo. Perussuorittamista. Welbeck oli eilen selvästi ottelun hahmo ja paras pelaaja, mutta Xhakalta myös todella hyvää tekemistä. Saksalaiset Mustafi ja Özil esiintyivät myös edukseen eikä Ramseyn tai Wilsheren otteissa ollut myöskään valittamista. Koko kilpailun ohelta, niin täytyy myös nostaa esille Mkhitaryanin merkitys joukkueelle ja eiköhän Bellerínille löydy myös suuri rooli loppua kohden. Chambers parantanut tosin paljon ja itse olen ollut todella tyytyväinen tällä kaudella muutenkin tekemiseen sekä voisi sanoa, että kehitystäkin tapahtunut. Monreal on edelleen paras pelaaja ja tulee dominoimaan seuraavat kymmenen vuotta, kun Messi ja Ronaldo alkavat tästä nyt hiipumaan. Nyt sitten maajoukkuetauolle seuraavaksi. Pelaajista 9 kappaletta on tähän mennessä kutsuttu maajoukkueensa mukaan, ja nämä pelaajat ovat Elneny, Iwobi, Kolasinac, Koscielny, Mkhitaryan, Özil, Welbeck, Wilshere ja Xhaka. Gabonin, Kolumbian ja Walesin suunnalta ei ole vielä kuulunut, joten Aubameyang, Ospina ja Ramsey vielä kysymysmerkkejä. Lacazette, Monreal ja Mustafi saavat levätä tämän maajoukkuetauon ajan, kuten myös Bellerín, Chambers ja Holding. Nuorista sitten Maitland-Niles ja Mavropanos ovat alle 21-vuotiaiden mukana.
 7. Manchester United - Kausi 2017/18

  Pogba ostettiin ennätyshinnalla joten tietenkin pelaajalla on maailman kalleimman titteli päänsä päällä. Ei nyt virallisesti ole suurin siirtosumma nykyään, mitä pelaajasta on maksettu, mutta ei tuo poista sitä faktaa, että Pogba tuli seuraan maailman kalleimpana pelaajana ja näin ollen mainitut pointit tämän ohelta ovat aivan täysin relevantteja edelleen. Ei ole myöskään väärin sanoa, että Pogba tulee aina olemaan maailman kallein pelaaja, sillä sanallisesti tätä käytetään myös muista pelaajista puhuttaessa, jotka ovat rikkoneet aikoinaan kyseisen ennätyksellisen siirtosumman. Se, että joskus tulevaisuudessa on sitten maksettu suurempia summia, niin ei sen pitäisi vaikuttaa negatiivisesti odotuksiin pelaajan tasosta tai muuttaa niitä merkittävästi, sillä Pogbaa ei hankittu nyt myöhemmin. Tuohan olisi sama asia kuin toteaisi, että Cruyffin siirtyessä FC Barcelonaan vain £1,8 miljoonan siirtosummalla tai Ronaldon siirtyessä Interiin £25,2 miljoonalla, niin kumpikaan pelaajista ei ollut maailmanluokan nimiä, koska nykypäivänä heidän ennätykselliset siirtosummat eivät ole enää nykyiseen ennätykseen suhteessa merkittäviä. Kun Ball siirtyi £750 tuhannella Arsenaliin, niin kyseessä oli maailman kallein pelaaja ja näin ollen odotukset olivat tietynlaiset eivätkä ne muuttuneet siitä, vaikka kahden vuoden päästä maailmanennätyssumma olikin jo kolminkertainen.
 8. Arsenal F.C. 2017–2018 – Still The Arsenal

  Cechilla on 203 nollapeliä Premier Leaguessa. En tiedä sitten, että minkä takia näitä 4 ottelua ei lasketa. Eikä tosin kiinnostakaan.
 9. Arsène Wengerin seuraaja

  Arsenaliin on huhuttu jälleen suuri läjä nimiä. Massimiliano Allegri, Carlo Ancoletti, Mikel Arteta, Paulo Fonseca, Thierry Henry, Leonardo Jardim, Joachim Löw, Brendan Rodgers, ja niin edelleen. Ihailen suuresti varsinkin Fonsecan ja Jardimin töitä entisissä ja nykyisissä seuroissaan, mutta niin myös Löwia ja italialaisia, mutta haluan ottaa pienen silmäyksen entiseen Arsenal-kapteeniin Artetaan, sillä tuli vastaan Redditissa ihan mielenkiintoinen silmäys aiheesta. Ei Mikel olisi oma ykkösvaihtoehtoni, mutta en kiellä, että eikö olisi mielenkiintoinen ratkaisu ja yksi nimistä, joita tulisi tutkia, sillä onhan ollut juttua myös, että Pep Guardiola näkisi Mikelin seuraajanaan. Tässä kuitenkin muutamia pointteja. Mikel Artetalla on kokemusta riittävästi toimiakseen päävalmentajan roolissa Monella managerilla ja päävalmentajalla huipputasolla on yhteistä se, että löytyy runsaasti kokemusta pelaajanakin, mutta myös ympäri Eurooppaa. On suuri etu, että pelaajauralla on kokenut pelaamaan eri valmentajien alaisuudessa ja eri sarjoissa. Tämä heijastuukin sitten usein erilaisiin pelifilosofioihin. Arteta päässyt oppimaan urallaan muun muassa Alex McLeishin, Vahid Halilhodzicin, David Moyesin, Arsène Wengerin ja Pep Guardiolan alaisuudessa. Nämä valmentajat eroavat toisistaan ja tulevat erilaisista urapoluista, mikä vain positiivista tämän suhteen. Artetan oma tausta tulee alunperin Barcelonasta, jossa La Masian kasvattina nousi ammattilaiseksi. Voidaankin väittää, että tuo on aina merkittävä asia, sillä ei ole paljon parempia paikkoja oppia ymmärtämään lajia ja filosofian puolesta sopii myös Arsenaliin. Arteta on pelannut urallaan Englannissa, Espanjassa, Ranskassa ja Skotlannissa, joissa osoitti kaikkialla pystyvänsä pelaamaan huipputasolla. Valtaosa urasta meni hyökkäävänä keskikenttänä, mutta ajoittain laidallakin, ja oli tunnettu roolistaan pelinrakentajana. Myöhemmin sitten putosi kentällisessä alemmaksi puolustavan keskikentän rooliin, jossa yhdistyi taidot lukea peliä useammasta näkökulmasta kuin aikaisemmin. Ei ole koskaan ollut mikään salaisuus, että Artetan pelillinen älykkyys ja kentän tapahtumien ymmärtäminen on ollut aina korkealla tasolla. Ennen kuin Arteta eläköityi pelaajana, niin Mikel toimi sivussa Arsenalin nuorten joukkueissa valmentajana, varsinkin alle 18-vuotiaiden, hankkien näin ollen pohjalle kokemusta, sekä toimi vastuun vähentyessä Arsène Wengerinkin rinnalla ottaen oppia. Tämän jälkeen ei suurempaa vastuuta tullut Arsenalissa valmennuksen puolella, joten viimeiset kaksi vuotta on mennytkin Guardiolan oikeana kätenä, mikä on noin saman verran kuin Guardiola sai kokemusta valmentajana ennen kuin otti päävastuun Barcelonassa. Mikel Arteta on saanut enemmän arvostusta ja kiitosta kuin luullaan Aloitetaan siitä, että Guardiolalla oli valta valita oikeastaan kuka tahansa korkeasti kouluttautuneista ja kokeneista valmentajista, joista olisi ollut hänelle suuri apu astuessaan Manchester Cityn manageriksi, mutta Pep halusi tästä kaikesta huolimatta tähän rooliin Artetan. Valinta on mitä ilmeisemmin osoittautunut oikeaksi ja Pep ei ole unohtanut jättää kiitoksiaan mainitsematta. Tämän kauden osalta ehkä suurimpana esimerkkinä Artetan henkilökohtainen työ Raheem Sterlingin yksilövalmennuksessa, joka nostanut pelaajan aivan uudelle tasolleen. Toisessa leirissä Tottenham Hotspurissa, niin Mauricio Pochettino, joka jakanut osan urastaan Artetan kanssa, on myös osoittanut arvostustaan entistä kollegaansa kohtaan. Pochettino on kertonut kuinka toimiessaan Paris Saint-Germainin kapteenina Barcelonasta tullut Mikel kasvoi nopeasti hyvin pidetyksi persoonaksi pukukopissa ja nautti läheisestäkin arvostuksesta sekä pelaajien että valmentajien välillä. Pochettinohan olisi myös halunnut Artetan osaksi valmennusta Spursiin, mutta tämä ei tietyistä syistä koskaan toteutunut. Tietysti nyt viime aikoina ollut huhuissa Spursin kiinnostus Artetan suuntaan jälleen sekä olihan myös Everton valmis ottamaan Mikelin päävalmentajakseen ennen kuin nimesivät lopulta Sam Allardycen, sillä Artetan päätös oli vielä Manchesterissa. Arteta on tunnetusti parhaimpia ystäviä Xabi Alonson kanssa, mutta läpi uran on saanut aina positiivisia kommentteja ja arvostusta eri pelaajilta ja valmentajilta. Voisi uskoa, että moni pelaaja olisi valmis pelaamaan Artetan alaisuudessa. Mikel Arteta rakastaa Arsenalia Usein kritisoidaan, kun pelaajat eivät tunnu antavan kaikkea seuralleen tai ei löydy todellisia johtajia, mutta Arteta on juuri tällainen esimerkillinen tapaus. Mikel oli aina johtaja Arsenalissa sekä kentällä että sen ulkopuolella ja ei koskaan piilottanut intohimoaan seuraa kohtaan. Arteta oli seuran kapteeni ja en usko, että kukaan enää epäili pelaajan omistautumista seuralle viimeisen ottelunsa jälkeen, kun Mikel valutti kyyneleet nurmikolle ja tarina sai päätöksensä. Arteta olisi varmasti halukas käyttämään mahdollisuutensa toimia tällaisessa roolissa Arsenalissa. Valmentajat kuten Massimiliano Allegri, Paulo Fonseca, Leonardo Jardim, Joachim Löw ja Brendan Rodgers tuntuvat olevan tällä hetkellä hyvässä paikassa nykyisissä seuroissaan. Varsinkin Allegria, Jardimia ja Löwia voisi kuvitella olevan hyvin haastava taivutella Arsenaliin tällä hetkellä. Mikel Artetalla olisi suuri tuki ympärillään On selvää, että Arsenalin tuleva manageri ei tulisi toimimaan tehtävässään yksin. Arsène Wengerin aikakausi on päättymässä ja moni muukin asia tulee muuttumaan – sekä on jo suuresti muuttunutkin. Artetalla tulisi olemaan ympärillä osaavia toimijoita sekä valmennuksessa että muutenkin seurassa. On täysin fakta, että Arsènen seuraajalla tulee olemaan pienempi rooli kuin seurahistorian kaikkien aikojen managerilla seuran rakennuksellisista näkökulmista. Muuta huomioitavaa Arteta on monikulttuurinen kuten jo todettu, mutta on myös taitava eri kielien kanssa. Arteta puhuu täysin sujuvasti espanjaa, mutta lisäksi myös kataloniaa ja muita variaatioita, sekä baskia ja englantia, mutta myös ainakin italiaa, portugalia ja ranskaa. Muistaakseni kykenee myös jotenkin saksan kielen ja muita sieltä täältä. Kyseessä olisi nuori valmentaja, joka olisi automaattisesti raikas tuulahdus tekemiseen ja tarkoittaisi myös sitä, että Artetalla on hyvinkin tuore käsitys jalkapallosta lajina nykyaikaisesti. Ymmärtää pelaajia ja omaa tietynlaisen vision toiminnasta tämän kaiken ympärillä. Arteta tuntee seuran ja ylipäätään joukkueen. Paljon on muuttunut sen jälkeen, kun Mikel jätti Arsenalin, mutta harvalla ehdokkaalla päävalmentajaksi on yhtä hyvää ja ennen kaikkea selkeää kuvaa siitä kuinka asiat on Arsenalissa viime aikoina tehty. Artetalla on varmasti käsitys siitä, että mitä joukkueen ja seuran vuoksi olisi mahdollista tehdä nykytilanteessa, kun taas monelle muulle täysin ulkopuoliselle kyseessä voisi olla enemmänkin vain askel tuntemattomaan. Uuden managerin ei tarvitse olla nimi, joka on seurassa seuraavat kaksikymmentä vuotta. Lyhytaikaiset työsuhteet ovat arkipäivää nykyään ja tämä pitää tiedostaa Arsenalissakin, vaikka tilanne on ollutkin nyt jo pitkään tietynlainen. Jatkossa asiat tehdään kuitenkin varmasti erilailla. On myös oikein ottaa riskejä ja tappiotkin voidaan ottaa vastaan – varsinkin, kun kyseessä on näin taloudellisesti tasapainoinen seura kuin Arsenal. Lyhyesti yhteenvetona: Arteta on tällä hetkellä tunnistetusti yksi lupaavimmista nimistä tulevaisuuden manageriksi ja tällä hetkellä olisi osittain jopa väärin todeta, jos ei uskoisi uran seuraavan askeleen olevan jonkin seuran päävalmentajana. Ei olisi täysin mahdoton ajatus, että Arteta toimisi lähitulevaisuudessa jopa Arsenalin päävalmentajana, ja vaikka kyseessä ei olisi monenkaan ensimmäinen vaihtoehto, niin selvästi kuitenkin jonkinlainen mahdollisuus, joka ehkä tiettyjen perusteluiden nojalla tulisi ottaa ennen kuin myöhäistä.
 10. Wenger

 11. Arsenal F.C. 2017–2018 – Still The Arsenal

  No nyt saattaa olla jotain suurta tapahtumassa. Josh Kroenkehan ei tunnetusti ole ainakaan ollut Arsène Wengerin suurimpia ihailijoita, toisin kuin isänsä. Joka tapauksessa iso asia, jota ei tulisi olla huomioimatta, kun ajattelee, että mitä kaikkia muita suuria muutoksia on tapahtunut nyt viimeisen vuoden sisään. Arsenal 'planning' for life after boss Arsène Wenger as owner Stan Kroenke's son, Josh, begins three-month visit ahead of club shake up. Arsenal's 'catalyst of change', which is intended to prepare for life after Arsène Wenger, has received fresh impetus with Josh Kroenke, son of owner Stan Kroenke, moving to London to conduct an in-depth review of all the club activities. Kroenke, 37, has taken a flat in London for three months and is visiting every section of the club in an attempt to gain a better understanding of how they are run. It represents a significant change in the Kroenke ownership model, which has previously been criticised for being too remote. The club insist Kroenke's visit is not in anticipation of a managerial change this summer, though it is acknowledged that they need to prepare for a future without Wenger. Club sources say that Kroenke will not be intervening in the running of Arsenal, but wants to gain a deeper understanding of all aspects of the club. He is also said to be bringing his expertise in the development of an e-sports strategy, comprising the rise of professional gamers and YouTubers, who can now attract 1.5million viewers to their clashes. Chief executive Ivan Gazidis promised discontented fans last year that there would be 'catalyst of change' at Arsenal and he is now assembling a management team to provide an infrastructure once Wenger leaves. The manager's future remains unclear with the club unlikely to want to start next season with the situation unresolved. Wenger has conceded that the constant speculation about his future did affect performances last season. Josh Kroenke is president and governor of the family's Denver Nuggets basketball team and Colorado Avalanche ice hockey team. He is by far the youngest member of the Arsenal board, which comprises his father, who is 70, Sir Chips Keswick, 78, Ken Friar, 83, Lord Harris, 75, and Gazidis, 53. His extended visit to London comes as Raúl Sanllehí has joined as director of football relations, with Sven Mislintat, head of recruitment, Huss Fahmy, contract negotiator, and Darren Burgess, head of high performance, all having been recruited since last summer. With Arsenal's seemingly only hope of making the Champions League next season being via the Europa League, this season could be their worst since Wenger arrived in 1996. Conversely, if Wenger wins the Carabao Cup a week today, it will be his fourth major trophy in five years.
×