Jump to content

Otso

Members
 • Content count

  79
 • Joined

 • Last visited

About Otso

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/16/1989
 1. Vuoden maali Valioliigassa 2006

  Wiganin Camara teki todella kauniin volleymaalin Sunderlandia. Aivan mieletön pyörähdys ja suoraan ilmasta takayläkulmaan. Myös nuoremman Ferdinandin maali Fulhamia vastaan oli aika kaunis. Rooneyn rakentama maali Nistelrooylle Charltonia vastaan oli myös todella kaunis. Gerrardin kaikki maalit tuntuvat olevan myös todella kauniita katsoa. Loppujen lopuksi ääni kuitenkin Camaralle.
 2. Uusi sponsori hakusessa...

  Olisivat kyllä voineet vaihtaa sen vieraspaidan väriä, sillä tuo sininen on aivan karmean näköinen ja välillä tekee oikein pahaa katsella sitä. AIG-logo olisi mielestäni ihan mukava, jos siinä ei olisi tuota laatikkoa ympärillä ja se olisi vähän pienempi. No saatinpa sentään hyvät rahat.
 3. Englannin MM-kisa joukkue

  Englanti siis vie mestaruuden. Eiköhän se puolustus mene kuitenkin niin, että Gary Neville on siellä omalla paikallaan oikealla laidalla, jossa on tottunut Beckhamin kanssa pelaamaan. Toivottavasti se Cole tervehtyy kisoihin, sillä kaikki muut vasemmat pakit ovat sen verran kuraa, että oikein pahaa tekee. Vsihtopenkiltä poimisin Bridgen, Johnsonin ja Jenasin, joista ainoastaan Bridge saattaa ansaita lipun kisakoneeseen. Ottakaa vaikka sen Konchesky, sillä Johnsonilla ei ole mielestäni minkäänlaisia näyttöjä kisoja varten. Jenasia parempia keskikenttäpelaajia Englannilta löytyy, mutta ilmeisesti Tottenhamissa pelaaminen tekee miehestä automaattisesti paremman kuin Barton, Parker ja minun suuri suosikkini Kevin Nolan (Kevin Nolan for England!!). Näistä pelaajista ainakin Bartonilla ja Nolanilla on paljon kovemmat näytöt kuin Jenasilla. Crouch tulee kisoihin mukaan siksi, että pelaa Liverpoolissa ja on ainoa oikeasti pääpelaajalta näyttävä kaveri koko Englannin hyökkäyskalustossa. Maalintekijän vikaa kaverissa ei valitettavasti ole pätkän vertaa. Defoea en ottaisi myöskään juuri olemattomien näyttöjen takia mukaan kisoihin. Bent saakoon Defoen paikan, koska on pelannut käsittämättömän hyvin. Harmittaa vaan Andy Johnsonin puolesta, sillä jos kaveri olisi tällä kaudella ollut valioliigassa se 20 maalia mättävä mies, olisi kisapaikka varma, mutta maalit tulivat kauden liaan aikaisin.
 4. Taidatpa kyllä olla oikeassa. Englantilaisilla on sentään paras voittoprosentti noissa finaaleissa, joten on meillä jotain ylpeilemisen aihetta .
 5. Millaisesta tasaisuudesta puhut? Tottakai tilanne on tällä hetkellä Englannissa se, että isot ovat isoja ja pienet pieniä, mutta vaikkapa rahallisesti Englannissa suhteellinen ero suurimpien ja piempien välillä ei ole niin suuri kuin vaikkapa Espanjassa, jossa pienemmät joukkueet vetävät aivan marginaalisella budjetilla verrattuna isoihin joukkueisiin. Sama juttu Italiassa. Engalnnista löytyy eniten joukkueita maaiman 30 rikkaimman joukkueen seasta. Sarjakin on mielestäni tällä hetkellä paljon tasaisempi kuin vaikkapa Espanja. Isot joukkueet ovat toki omassa kastissaan, mutta sen jälkeen on aika tasaista. Tällä hetkellä viidentenä olevan Arsenalin ja kuudentenatoista olevan Fulhamin ero on 12 pistettä. Espanjassa vastaavien sijoitusten ero on 20 pistettä. Italiassa ero on 1 pistettä. Mielestäni Englannissa on siis suhteellisen tasainen sarja. Sitten on ihan oma kysymys mistä tykkää, kun katsotaan pelin ulkoasua. Englannissa ei välillä ole järjen hiventäkään, mutta vauhtia tuntuu riittävän. Tämä miellyttää joitain, mutta ei kaikkia ja on ainakin enemmän minun mieleeni kuin Espanjan ja Italian paikoitellen hieman hidastempoinen pallottel (Älkää ottako pahalla, mutta Serie A on paikoitellen sellaista unilääkettä, että oikein pahaa tekee.) Etelä-Euroopasta löytyy kyllä enemmän henkilökohtaista taitoa kuin Englannista, mutta joukkuepelihän tämä on. Ja sitten itse aiheeseen. Vähän on surkuhupaisaa, kun ainossa englantilaisjoukkueessa ei ole yhtään englantilaista pelaajaa. Vaikka periaattessa pitäisi vihata kilpailevia englantilaisseuroja, niin silti harmittaa tämä huono menestys. Nyt saa taas lukea englantilaisen jalkapallon kehnosta tasosta. Viime kaudella oli tosin kaksi seuraa neljän parhaan joukossa ja Espanjalla ei yhtään, joten kai tämä on sitten vain välivuosi. Ensi vuonna pytty sitten palaa takaisin Manchesteriin.
 6. Ole Gunnar Solskjaer

  Ole on taas loukkaantunut. Tällä kertaa reserviottelussa murtui poskiluu. Muutenkin aika outo ottelu, sillä meiltä loukkaantui kolme pelaajaa ensimmäisellä puoliajalla. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/4784578.stm
 7. Paul Scholes

  Ei hyvältä näytä. Scholes alkoi juuri päästä vähän parempaan vireeseen. Meillä ei ole oikeastaan nimeksikään keskikentän keskustassa pelaavia pelaajia. Kaikki jotka siihenkin paikkaan sopisivat, ovat puolustavia pelaajia. Fletcherin, Smithin ja O'Shean kierrätys ei oikeasti toimi tällä tasolla.
 8. La Liga

  Kyllähän siitä aivan selvästi punainen pitäisi antaa, mutta tuomarilla oli ilmeisesti oma näkemyksensä tilanteesta. Olisiko mahdollista saada videota kyseisestä tilanteesta, kun en Soccerpulsesta löytänyt?
 9. La Liga

  Kyllä ne maailman huonoimmat tuomarit löytyvät tuolta sumujen saarelta. Mielenkiinnosta haluaisin tietää, että mikä tämä tuomio, josta puhut, oli?
 10. United - Pool 22.1

  Mahtava tulos, vaikka otteet eivät aina olleetkaan niin kauhean hyviä. Pitkään aikaan ei ole tullut huudettua niin kovaa kuin Rion maalin jälkeen. Puolustus toimi tänään hyvin, vaikka pienestä nukahduksesta meinasi tullakin maali. Onneksi Cisse ei ole maailman parhaita maalintekijöitä. Rio oli selkeästi joukkueen paras ja Brownkin pelasi hyvän ottelun. Evra pelasi selkeästi paremmin kuin Cityä vastaan ja Gary pelasi tavallisella tasollaan. Keskikenttä oli aika vaisu ja Giggs oli mielestäni ensimmäisellä puoliajalla paikoitellen hävyttömän huono. Toisella puoliajalla sai sitten pelistä kiinni ja pari hyvää nousua. Richardson oli yllättävän vaisu. Rooney jaksoi tehdä töitä koko kentällä, mutta muuten meidän paikoin aneeminen hyökkäyspelimme oli aika karmeaa katseltavaa. Tulos kuitenkin tyydytää ja Chelseakin pelasi tasan Charltonin kanssa.
 11. Sven Göran Eriksson

  Kaikki varmaan tuntevat tämän managerin, joka jostain käsittämättömästä syystä mangeroi Englannin maajoukkuetta. Mies tuntuu aina olevan jonkin katastrofin keskipisteenä ja antaa välillä vähän erikoisempia lausuntoja. http://www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/news/news1.shtml Viimeisin Svenniksen moka oli kun hän oli puhunut suunsa puhtaaksi valepukuiselle toimittajalle ja hyökännyt joitakin Valioliigajoukkueita vastaan.. Sven oli sanonut, että voisi lopettaa maajoukkueen valmentamisen, jos hänelle maksettaisiin vain tarpeeksi. Joukkueeksi olisi tullut mitä ilmeisimmin Aston Villa. Sven kertoi myös, että saisi David Beckhamin suostuteltua takaisin Englantiin, jos vain haluaisi ja että Michael Owen ei ole tyytyväinen uraansa Newcastlessa ja pelaa joukkueessa vain rahan takia. Kaikkein suurin pommi oli kuitenkin, kuitenkin Sven kertoi kolmen Valiliiga-joukkueen korruptiosta. Joukkueiden kuvaukset linkin jutussa. Nopeasti suomennettuna joukkue 1 on loppupään joukkue, jonka managerilla on suuria ongelmia. Toinen joukkue on kärkipään joukkue ja yksi maan tunnetuimmista. Joukkueen manageri liittyy johonkin suuremman luokan pelaajasiirtoon, joka olisikin vain hämäystä. Kolmas joukkue on on myös kärkijoukkueita ja heidän on väitetty maksaneen laittomia palkkioita pelaajille Suomennokset eivät ole välttämättä aivan oikeita, mutta niin minä ne ymmärsin. Jokainen katsokoon itse linkin sivulta ja hankkikoon omat mielipiteensä asiasta. Mitä mieltä te olette asiasta? Mikäli Svennis puhuu totta tai juttu on yleensäkään totta, niin kyseessä voi olla isomman luokan paljastus. Kolmesta korruptioituneesta joukkueesta voi vain esittää arvauksia Svenin vinkkien avulla.
 12. Paul Scholes

  Herätetäänpä nyt tämä ketju kuolleista, sillä Scholes on taas ajankohtainen pelaaja. Mies on ollut kohta melkein kuukauden sivussa B'ham pelin jälkeen, sillä miehen näössä on jotain vikaa. Scholes on jo käynyt yhdellä alan asiantuntijalla, mutta apua ei saatu. Mitä mieltä olette tästä tilanteesta? Aika pahalta näyttää ainakin minusta, sillä Scholes oli juuri päässyt vähän parempaan vireeseen todella huonon alkukauden jälkeen. Meillä ei ole nyt oikeastaan yhtään hyökkäävää keskikentän keskustaa. Aika hälyyttävää on se, että ensimmäinen alan asiantuntija ei osannut ratkaista näköongelman syytä. Juttuja aiheesta: Manutd.com BBC Sport Daily Mirror
 13. Tulosveikkauksia ManU-Liverpool FC

  Tässäpä meillä aihe, josta ei varmaan kovinkaan helposti saa rakentavaa keskustelua. Veikkaan kuitenkin 2-0 ManUlle, sillä oma joukkue voittaa aina, vaikka kuinka huonolta näyttääkin. Ruud jatkaa maalitehtailuaan ja Rooney tekee meille sitten viimeisellä minuutilla toisen.
 14. Kuka voittaa?

  Juuri näin. Finaalissa kaatuu sitten Brasilia, kun viime kisoissa tuli hävittyä nololla maalilla (David Seaman oli niin mahtava maalivahti ).
×