Jump to content

JJude-

Members
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

About JJude-

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/13/1994

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Espoo, Suomi
 • Interests
  Jalkapallo
 • Occupation
  Opiskelija

Contact Methods

 • Skype
  judeee-@hotmail.com
 1. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Ja nykyään toimii taas, varmaa monille aika tuttu sivusto http://atdhe.tv/ Tuon kautta nyt oon pää osin tsiigaillu.
 2. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Eilinen peli oli kyllä aika ailahtelevaa, olis pitäny pystyy matsi ratksemaa jo 1. puoliskolla, mutta ei kelvannu nii pääs Brighton peliin mukaan. Pelin loppu puolella oli jo ainekset aika isoonki katastrofiin, mutta voitto tuli ja seuraavalle kierrokselle käy matka. Eilinen peli kyllä todisti, että se on se Carrols jonka takia jostain syystä ei voida pelata lyhyt syöttöpeliä. Bellamy kyllä todisti, että ansaitsee paikan avauksessa, niin kuin myös Kuyt. Lauantaina lähtisin kokeilemaan jotain tälläista: Reina Pakisto Lucas-Speardo Kuyt-Gerrard-Bellamy/Suarez Suarez/Bellamy Vaikka Spearing välillä eilen vähän sähläsikin, niin mielestäni Adam kyllä on vähäsen enemmän sählänny kentällä ollessaan. En pitänyt Adamista ennen siirtoa, enkä kyllä todellakaan miehestä pidä nytkään. Lucas-Spearing kaksikko osaa katkoa vastustjan hyökkäyksiä kyll erinomaisesti ja molemmat osaa pelata palloa yksinkertaisilla syötöillä. Yläkerrasta sen verran, että pitäs onnistua lyhyt syöttöpeli enemmän kuin erinomaisesti, Suarez ja Bellamy erittäin vaarallisia ja sähäkkiä hyökkäyspäässä, Kuyt kivenkova työmyyrä molempiin suuntiin ja Stevien syötöt, pelinrakentelun ja kaukolaukaukset kaikki varmaan jo tietävät. Joku varmaan tulee sanomaan, että noin radikaalisti ei kannata ruveta muuttamaan avausta, mutta kun ei ole meidän Valju avauskokoonpanot yksinkertaisesti toiminut, niin pakkohan valmennusjohdossa jonkun on tajuttava, että kun ei toimi niin ei vaan toimi.
 3. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Ei vissiin taida olla Aquilani tai Ngog lähdössä ? Mielestäni Ngog saisi lähteä, kaveri loisti viimekaudellakin näissä Pre-Season matseissa ja Eurooppa-liiga karsinnoissa, mutta sit taas Valioliigassa ei saanu mitään aikaan. Sitten vielä Insua, tämän miehen olen valmis pitämään meidän joukkueessa, ja jopa miksei 1 vaihtoehtona sinne vasemmaks pakiks ? Aquilanista kanta on aina ollut, ettei saa myydä, ei sitten missään nimessä! E: Oho! Meni mulla vähän noi Quotet vituiks!
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Tälläinen pienehkö pointti tänne Aquilanista. Miksi kaikki ovat juuri tätä maagista Italialaista heittämässä pois ? Mielestäni aina kun poolissa pääsi kentälle niin esitti aivan maagisia otteita kentällä. Syötöt kaikki millintarkkoja, rakensi peliä ja onnistui maalinkin teossa ihan mukavasti. Ihan rupeaa meikäläistä suututtamaan tää asia ! http://www.youtube.com/watch?v=5C5DWywIHCU Tossa video pätkää meidän parhaimmista pelinrakenteiluista Benitezin aikana. Siellä on kolme tilannetta missä Aquilani on mukana ja jokaisessa niissä hänellä on kyllä aika iso rooli. Itse heittäisin jopa mielummin maagisen debyyttikauden jälkeen Meirelesin ulos, kuin Aquilanin. Siis kattokaas nyt ihan vakavasti tosta videosta vaikka tota 4. kohtaa. Siis ei jumalauta jos Aquaman ja Gerrard pelais samaantyyliin yhteen enskaudella meidän punaisissa ?! Sit toi 1. jättää varmaan kaikki hiljaseks. Pitkään aikaan en oo foorumille kirjotellu, oon vain lukenu näitä teidän kirjoitteluja, mutta nyt tuli vaan niin turhautunu fiilis siitä, kuinka kylmästi kaikki on kyseista italialaista heivaamassa pihalle. Ite oon vain sitä mieltä, että vaikka Adam meille nyt ilmeisesti tulee, niin ei MISSÄÄN NIMESSÄ Aquilania pihalle, ihan kuka muu tahansa!
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  No en viestiäni sillä, että olisi mitenkään sääli ettei meille tulisi, kunhan vain totesin !
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  "I have not chosen - I have not yet signed. What is certain about next season, though, is that I will play in England," onkohan sitten 100 varma, että on tehty se esisopimus ?
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ei voi muuta sanoa kuin täysin samaa mieltä !
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Hyviä kysymyksiä tuli Villainilta! 1. Itse en usko, että Englantiin sopeutuminen on minkään näkönen ongelma. 2. Luulenpa, että 23 vuotias kaveri pystyy peliään aika radikaalisti vielä muuttamaan ja uskon, että Clarke saa kaverin puolustamaan ! Sitten vielä sekin seikka, että jos Kenny pelais 3-5-2 muodostelmalla jossa on kolme topparia, jättäis laitapelaajille vähemmän puolustusvelvoitteita ja voitte vaan miettiä miten kaunista olis ku laidalla menee Coentrao ja Johnson! 3. Noin 180cm kaveri kyseessä, eli aika keskikokoinen jantteri. Voihan se olla, että kaverilla voimaa on jumalattomasti, mutta jos ei ole niin eikun puntille vaan! 4.En usko olevan minkään näkönen ongelma vaikka ei puhuisi, mutta uskon kaverin osaavan kyllä jonkun verran Englantia. Eihän Suarezkaan osannut melkein sanaakaan Englantia, kun meille tuli ! 5. Tossa 2 kohdassa tuli jo tosta taktiikasta tuli vähän puhutta, eli jos tolla mennään, niin sopii paremmin kuin nenä päähän ! En näe kyllä, että noista nyt ongelmaa tulee, mutta onhan se pakko kyllä myöntää, että on toi 30 miljoonaa euroa kyllä tähtitieteellinen summa laitapuolustajasta, mutta uskon, että olis kuitenkin hyvä hankinta.
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Coentrao Pakkohan tässä on heittää omakin lusikka tähän Coentrao soppaan ! 25 miljoonaa kuulostaa kyllä aika hurjalta kasalta massia, mutta luulenpa, että tämä Portuhalilainen taituri on hintalappunsa ansainnut ! Kulutin tossa äsken 30min katsellessa Youtube videoita kaverin taidoista(tästä tulee varmaan joku mainitsemaan, että "Ei Youtube kerro mitään pelaajasta") Tulin sellaseen johto päätökseen, että Coentrao on Pooliin saatava! Siis aivan maaginen vasemman laidan viilettäjä, pistää vastustajat nippuun kuin Lionel Messi. Kaverilta ei palloa saa jalasta melkein millään. Keskitykset löytävät melkein joka kerta perille ja osaa kaveri vielä verkkoakin heiluttaa jos on tarvetta! Tammikuussa tuli oltua aika mehuissa Suarezista, nyt on tullut sellainen samanlainen tunne Coentraosta, kuin Suarezista Tammikuussa ! Oma mielipide on se, että kaveri ehdottomasti Anfield Roadille !
 10. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Satuin huomaamaan, että huhut Ashley Youngin siirrosta Merseysidelle vaan kiihtyy kiihtymistään kesää kohti. Lehdet pitävät asiaa jo melkein varmana, että Young olisi meille kesällä tulossa. Hyvä jos mies tänne saadaan! Sitten huomasin toisen huhun, Give me footballin mukaan Juan Mata olisi kanssa yksi pelaajista joka mahdollisesti meille kesällä siirtyisi. Samaisen jutun mukaan Matalla olisi 60 miljoonan ulosostohinta sopimuksessaan ? Kuulostaa kyllä aivan jumalattoman hirveältä hinnalta. Valencia on rahallisissa vaikeuksissa, joka mahdollistaisi halvemman hinnan. Arvioiden mukaan hinta olisi kuitenkin 20-30 milj. En kyllä lähtis mieheen niinkään paljoa rahaa sijoittamaan, vaikka erittäin kova pelimies onkin. 15 milj. olisi sopiva hinta miehestä, jos sillä rahalla saataisiin, niiin ehdottomasti Spanski Anfieldille.
 11. Liverpool F.C 2010-2011

  Itse olen aina ollut sitä mieltä, että Jovanovic ei ole saanut kunnollista näytön paikkaa. Kaverihan on jo melkein unohdettu kokonaan ? Onkohan ollut jo pitkäänkin tämä kyseinen "polviongelma", jonka takia ei sitten ole kaveria näkynyt kuukausiin. Toivottavasti miehelle annetaan näytön paikka maanantaina Fulhamia vastaan.
 12. Liverpool F.C 2010-2011

  Matsi oli aivan mahtava kaikilta pelaajilta, eipä paljon muuta kerrottavaa! Ainoa huolenaihe nyt on vaan se, että jos Suarez-Kuyt akseli toimii näinkin mahtavasti, niin mihin väliin saadan Carrol laitettua kentälle ? No ehkä Kenny jotain keksii.
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Aika hyvää pohnintaa oli Takatolpalla tossa! Melkeinpä samaa mieltä noista "tulevista tähdistä", mutta luulenpa, että siinä tullaan onnistumaan tulevaisuudessa paljon paremmin, koska luulenpa, että Comolli on se mies joka hankkii nämä kyseiset "tulevat starat" eikä siellä ole enään Benitez jakelemassa miljoonia erisuuntiin. Nuo on kyllä aina vähän kiikun kaakun, mutta onhan Comolli ennenkin onnistunut noissa löydöissä, niin miksei nytkin ? Tämä kohta kyllä pisti silmään, nimittäin eihän Benzema meilläkään olisi kuin 3. kärki, ja joutuisi varmaan peliajasta taistelemaan maalivainunsa löytäneen Kuytin kanssa ? Luulenpa, että Benzema nostelee mielummin isompia palkkashekkejä Realin kolmoskärkenä, kuin pienemällä rahalla meidän kolmoskärkenä, tai sitten mies hamuaa vaan sellaiseen seuraan missä olisi avauksen miehiä.
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Nyt on taas huhuja tullut lisää ja nimenomaan huhut St. Etiennen wingeristä Dimitri Payetista on kiihtynyt Poolin ympärillä. Talksportsin mukaan Damien Comolli käyttää suhteita vanhaan seuraansa ja on kuulemma aloittanut nevottelut jo 6,5 miljoonasta ylöspäin. 9 miljoonaa on arvioitu Payetin hinnaksi. Ite en kaverista tiedä oikein mitään, enkä oo herran pelejäkään nähnyt, mutta kun tilastot St. Etiennessä on 134 matsia, 20 maalia ja 14 maaliin johtanutta syöttöä, niin ei vaan kuulosta kaverilta joka tekis rosterissa kovinkaan ihemitä. Jos kovasta pelimiehestä on kyse niin pitäisi varmaankin olla kovemmat tehot, ja kun hakusessa on varmaankin sellainen wingeri joka pystyy tarjoilemaan Carrolin nuppiin nappi keskityksiä, niin toi 14 syöttöpinnaa 134 matsissa ei vaan jotenkin kuulosta ihmeelliseltä. Tosiaan kun en kaverista mitään oikein tiedä niin joku, joka enemmän kyseisestä herrasta tietää niin voisi kertoa paremmin ?
 15. Liverpool F.C 2010-2011

  Hetkittäin näytti jopa siltä, että Robinson olisi ollut jopa nopeampi kuin Walcot ? Noh enpä rohkene mitään vannomaan. Tuli myös sellainen seikka mieleen, että jos meiltä näin hemmetisti pulpahtelee noita junnuja reserveistä kokoonpanoon mukaan, niin taitaa lyhentyä kesänhankinta lista melkolailla ? Speardohan on erittäin kelvollinen puolustavaksi keskikentäksi. Oikeaksi pakiksi meillä on nyt Johnson, Kelly ja Flanagan, vasemmalle tarvitaan yksi jannu lisää siihen Robinsonin kaveriks, ei jannu kuitenkaan vielä ihan valmis oo. Yksi toppari on pakko hankkia, mutta onhan meillä sinne junnuja esim. Kelly, Wilson ja jos Ayala palaa lainalta ens kaudeks. Alkaa jo näyttää paljon paremmalta. Luulin joskus kuulleeni, että meidän Akatemia ei tuota kunnon pelimiehiä ? Edit: Olis varmaan kuulunu tonne Siirtospekulaatio puolelle, mutta joo.
×