Jump to content

herpati

Members
 • Viestit

  615
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä herpati

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 09.05.1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

  PSG vei taktisesti pelin 100-0. PSG aloitti 3-4-2-1 ryhmityksellä vaihtoi välillä 4-2-3-1:een. Olen olisi pitänyt tämä huomioida! PSG oli keslikentän valtias, miesylivoima! Ei siinä Pogballe ja Maticille jäänyt aikaa avata peliä kun paineistus tuli edestä ja takaa. Eka puoliajalla harmitti kun Martial jäi hyödyttömäksi laidallaan, ei palloja Rassellekaan. Karvas taktinen köyhyys paistoi läpi, pelinjohto ei tehnyt mitään muutoksia. Uskomaton munaus oli PSGn avausmaali, kulmasta kaaripallo maalille ja vastustaja tekee jalalla maalin! Nyt edessä on lisää todellisia testejä ja ennenkaikkea nyt testataan Olen taktiset kyvyt, pelkällä ilolla ja hymyillä ei seuraavia pelejä voiteta. Mestareiden liiga on ohi mitä suurimmalla todennäköisyydellä ellei PSG syyllisty pahaan asennevammaan kotipelissään.
 2. 9.2.2019 Fulham vs Manchester United@ Craven Cottage

  Alussa Fulhamin karvaus yllätti. Halpa maali manulle ja Fulhamin selkäranka katkesi. Helppo voitto.
 3. 3.2.2019 Leicester City vs Manchester United@King Power Stadium

  Vaikea vieraspeli ja kolme pistettä. Riittää minulle.
 4. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  No niin. Nyt palattiin vanhaan tutuun parin edellisen pelin jälkeen eli pallonhallintaan. Se ei ole olut manun paras ase pitkiin aikoihin. Useati turvauduttiin Youngin keskityksiin jotka suurlta osin Burnleyn topparit hoitivat. Olisi luullut että Rasse otetaan ennemmin pois kun hyvä päätarget Lukaku, koska oli tiedossa että pallo tulee monasti boxiin keskityksistä ja toisella puoliajalla Rasse olikin aika näkymätön. Maksettiinko nyt hintaa kierrätyksestä. Luulen että Ole laittoi Perreiran kentälle Herreran asemasta ajatuksella ettei puolustuspää joudu tiukoille eikä joutunutkaan mutta kaksi virhettä ja omissa kolisi. Eli nyt Ole on sen tilanteen edessä että vastustajat tietävät manun vahvuuden eli vastaiskut. Eli haastetta riittää seuraaviin peleihin joissa vastustaja antaa pallonhallinnan manulle ja puolustaa syvällä. Voidaan sanoa että piste voitettiin mutta kaksi hävittiin. Mutta toivottavasti pelistä valmennus oppikin jotain.
 5. 25/1/2019: Arsenal - Manchester United (FA Cup 4th round)

  Arsun vahvuus on hyökkäyksessä eli puolustusryhmitys on manulla avainasemassa. Arsua ei saa päästää juoksemaan puolustuslinjaa vastaan. Kumpikin joukkue varmaankin panostaa cuppiin. Burnley peli on jo 29.1 eli tiistaina joten liikaa lepoa ei ole tiedossa, vaikuttaako se jotenkin kokoonpanoon jää nähtäväksi?
 6. 19.1.2019 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

  Totta. Mutta jälkilähetys on nähtävissä klo alk. 21.30 viaplayssä. Tässä on vain se kummallinen juttu ettei jälkilähetykset näy kaikissa tv-malleissa.
 7. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Joo oli iloista pelaamista mutta ei pidä käydä hekseleitä paukuttelemaan. Cardiff oli helppo pala, Hudds ei niinkään varsinkin kun vastustaja karvasi ylhäältä, silloin nähtiin se heikkous mikä manulla on ollut jo kauan eli pakkien heikkous saada palloa eteenpäin. Tosin se osaltaan johtui ja on johtunut siitä ettei keskikentän pelaajien liike ole riittänyt tai sitten laitapakkien pelaaminen ylöspäin on ollut puutteellista. Fred sai jälleen mahdollisuuden mutta voi voi, kadotti miehensä pari kertaa todella pahassa paikassa mutta onneksemme hudsin pelaajat munasivat tilanteet. Fredin kohdalla tuleekin mieleen moun sanonta, Fred on avauskokoonpanon mies silloin kun manun puolustus saadaan kuntoon! Pogba sai nytkin pelata ylempänä ja se näkyi peliilon löytymisenä. Rasse oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla loistava, kadottaen otettaan toisella, väsymyksen vuoksiko? Manun kokoonpano hudsiakin vastaan oli varsin hyökkäävä. Todenäköisesti seuraavakin peli vedetään suurinpiirtein samalla taktiikalla, tosin Bournemouth tulee heittämään haasteen vastahyökkäyksissään joten terrieri Herreraa mielestäni kaivataan heti avauskentälliseen, Martial tullee Matan paikalle. Dalot oli huds pelissä epävarma joten saa nähdä kuka ko.paikan ottaa. M.E.N nimisi pelin avainpelaajiksi Pogban,Rassen ja De Gean. De Gean nimeäminen ottelut parhaimmistoon osoittaa ettei peli ollut helppo mutta onneksemme manun maalilla oli mies paikallaan. Eli jalat maassa eteenpäin ja odotellaan milloin se ihme tapahtuu että oma pää pysyy puhtaana.
 8. Joulun ajan otteluohjelmasta manun kohdalla voi sanoa että paperilla helpohko mutta yhtään pistettä ei tule ilmaiseksi, toivottavasti OG pystyy olemaan reaalinen valitsessaan avauskokoonpanoa Cardiff peliin eikä anna naamataulun vaikuttaa pelaajavalintoihinsa. Pgbaahan joutui manun johtoryhmä jo hillitsemään iloitessaan Moun lähdöstä. Aika törkeää oli somettaa että siitäs sait mou kun yritit mustamaalata minua (Pogbaa) fanien silmissä. Totuushan on että hän on itse käyttäytynyt vähintäänkin epäkunnioittavasti punapaitaa kohtaan. Em. Pogban lausuntokin tuo ilmi sen seikan että hänelle on tärkeää fanit, tärkeämmät kuin manu?
 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pogbasta verran että hän on menettänyt lukuisten manukanntattajien tuen. Niin monia ylimielisiä viestejä videoineen Pogba on maailmalle välittänyt. Hauskaa pitää olla mutta Pogba on itsekeskeisyydessään mennyt liian pitkälle. No, manu (Ed) voi olla tyytyväinen rahavirtaan jonka Pogba on manun kassaan tuottanut mutta olemmeko me manufanit saaneet nauttia Pogban loistavista tai edes hyvistä suorituksista? Tarkoittaneeko "paluu juurille" Sir Alexin mielipiteitä siitä ettei Pogba ole manupaidan arvoinen pelaaja? Vai annetanko Pogballe vielä mahdollisuus manussa se nähdään aivan pian. Toivoisin että Pogba miehistyy, katsoo itseään peilistä ja tulee siihen johtopäätökseen että hän haluaa näyttää että on punapaidan arvoinen, mutta jos regee kiinnostaa enemmän niin Pogba saa mennä.
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  Bisnes edellä E.W. ! Samalla todennäköisesti tammikuun hankinnat jäihin! 24 miljoonaa Joselle! Rahasta ei ole ollut eikä ole kiinni. Mutta Jose on uskaltanut arvostella "pomo" Ediä! Siksi potkut. Voi olla että Ed on hämmentänyt koko ajan pakkaa ja luonut eripuraa toimillaan. Pogba ei olisi manussa ilman Ediä. Pogba hakittiin suureksi osaksi vain rahantekokoneeksi/markkinointipelleksi. Ed on hankkinut paljon sponssisopimuksia joka on tärkeää mutta jalkapalloseuran johtaminen vaatii paljon muutakin. Jose nauraa partaansa lähtiessään, Ed osoitti itsepäisyytensä. Jose puhui tammikuun hankinnoista hyvin epäilevään sävyyn ja taitaa olla että hyvin tiesi mistä puhui, Ed on hyvin todennäköiseti jo ne tyrmännyt, ja se oli nyt viimeinen pisara Josen ja bisnes Edin välillä. Toivottavasti manun johdossa tulisi muutoksia jossa talousasiat ja jalkapalloasiat erotettaisiin paremmin toisistaan. Ikävöiden muistelen toim.joht D.Gillin aikoja manussa jolloin mentiin jalkapallo edellä...One and Only! Ja kauniiksi lopuksi ......Jose piakkoin Real Madridin puikkoihin!....olisipa se ristiriitainen lopputulema...eli kehno vetäjä Realiin, näinhän mm.media on Josesta toitottanut. No nyt toivotaan ihmeitä mm.mestareiden liigassa Carrickin johdolla.....siis toivossa on hyvä elää..
 11. 1.12.2018 Southampton vs Manchester United@ St Marys Stadium

  Joopa. Yö on pitkällä täällä kaukana idässä. Faneja kokoontuu, punaiset paidat, United, One and Only Red Devils...UNITED.. Mitähän peliltä voi odottaa . .normaalia hidasta etenemistäkö....pelkoa pallon menettämisestäkö....vai jotain erilaista.Mutta forever United. Ja nyt huurteinen........
 12. CL 27.11.2018 Manchester United vs Young boys@Old Trafford

  Tottakai tuuletimme Fellainin maalia täällä kaukana kotoa kellon ollessa vähää vailla 6 aamulla joka tuli kukkupallon jälkitilanteesta. Hyvin tilannetta kuvasi se että manu oli pimeydessä lisäminuuteilla mutta kun auringon ensi säteet kultasivat taivaanrannan saaden meren kimmaltamaan manulaisetkin kautta maailman siirtyivät voitokkaaseen valoon..Niin, Rassella oli paikkoja...kyllähän hänen olisi pitänyt saada pallo verkkoon ainakin yhden kerran. Kun lukee mm.Scholesin lausuntoja niin sekin on Moun vika ettei Rasse osu verkkoon ja yleensäkin mediassa kaikki on Moun syytä jopa sekin että joukkueen bussi juuttuu ruuhkaan. Jotenkin tuntuu että joukkueessa on liikaa "vauvoja" jotka saaneet liian varhain liian paljon eivätkä kestä lainkaan vastoinkäymisiä. Lukaku sensijaan osoitti kypsyyttä kommentoidessaan penkitystään, "tietysti vihastuin, puimme asian läpi pomon kanssa ja ymmärsin penkityksen syyt, ne täytyy kestää ja mennä eteenpäin sekä luottaa valmennukseen/Mourinhoon koska mou on rautainen manageri, maailman parhaimmistoa." Oikea asenne, vai mitä.
 13. CL 7.11.2018 Juventus vs Manchester United@Allianz Stadium

  Jose kertoi pelin jäljeisestä tapahtumasta. " juve fanit menivät liian pitkälle ivassaan, minä kestän kyllä kaiken mikä kohdistuu minuun itseeni mutta se mitä sain kuulla koko ottelun ajan kohdistui mm.perheeseeni". Eli olisiko Josen pitänyt olla reagoimatta? Kuka olisi pystynyt olemaan reagoimatta.? Juven järkkärit eivät puuttuneet sikailuun Josen takana katsomossa. Juven imago seurana laski minun mietteissä. Hyvä Jose!!!!!
 14. Manchester United- Kausi 2018-19

  Kuten (20Legend) kirjoittaaettä prässipelin nostaminen on tuonut kentälle liikaa välejä joita vastustajat ovat käyttäneet hyväksi. Mourinhon sanoin, " kun olemme yrittäneet muuttaa pelinvirausta hyökkääväämpään suuntaan niin se on tehty miellyttämään faneja, mutta samalla ryhmitysmuutokset ovat tehneet sen että puolustuksemme on haavoittuvaisempi." Mikä on sitten hyvä viime vuonna tiivis riskittömämpi puolustuspeli vai juoksukilpailu joka tuntuu niin innostavan monia ja kuten mediaseksikkäät joukkueet tuntuvat pelaavan. Tosin esim.Liverpool on jonkinverran rauhoittanut yltiöpäistä vastaiskutaktiikkaa joka viime vuonna oli heidän tavaramerkkinsä. Toivottasti Herrera olisi nyt vastaus siihen että keskikentällä olisi vaihtoehto eli pelaaja joka pystyy täyttämään ko.aluetta juuri siellä missä pallo liikkuu tai oikeastaan mihin se pallo on mahdollisesti menossa. Matic on hidas jalalla ja ottaa liikaa tarpeettomia riskejä pallonkanssa sekä on viime aikoina ollut epävarma syötöissään. Pogbasta voisi tällä hetkellä sanoa että hänen pelihuumorinsa on nousussa ja ehkäpä pelisysteemikin alkaa olla hänelle suotuisa. Martial on sitten vihdoinkin osoittanut potentiaalinsa. Koko hänen elekieli osoittaa että nyt on stressi helpottanut. Hänen tilanteensahan muistuttaa suurelta määrin samanlaista kuin tapaus Shaw. Kenelle kunnia että nämä kaksi ovat nousseet sille tasolle kun heiltä on odotettu!?. Eihän Mourinho näistä kunniaa saa medilata eikä oikein faneilakaan mutta mielestäni Mou on osaltaan ko.pelaajien esilletulon takuumies. Mikä lienee Lukakun tilanne? Iso raskas mies jonka pallokosketukset heikentyneet sitten alkukauden! Tulevat pelit näyttää miten Mourinho näkee tilanteen. Ensisijaisesti Lukakun itse on ryhdistäydyttävä ja näytettävä jo treeneissä että hän ei masennu eikä ala kiukuttelemaan. Entä fellaini?. Hän on ollut jo jonkin aikaa lasaretissa. Olemme varmaankin huomanneet että monissa peleissä kenttätasapaino on huutanut Felliä kentälle. Fellaini olisi Iso apu puolustuksessa pääpalloisssa jotka ovat olleet todellinen murheenkryyni manulle tällä kaudella. Samoin tarvetta hänelle olisi hyökkäyspään erikoistilanteissa vastustajan maalin tuntumassa. Mitä sitten tammikuu tuo tullessaan. Jokainen meistä teitää mikä on ollut manun heikoin kohta. Nyt tullan näkemään mitkä ovat Edin ja omistajien intressit . Lähdetäänkö hankintalinjalle, löytyykö ylipäänsä markkinoilta sellaisia pelaajia jotka olisivat todellisai vahvistuksia. Mielenkiintoista!
 15. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Raivosi itselleen Chelsean avausmaalista, kadotti miehensä.
×