Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  1,040
 • Joined

 • Last visited

About herpati

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Brunon onnistumis syöttöprosentti ottelussa 58%, huonoin manussa!🤔
 2. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Viimeiset 30-35 min peli parani ja pari huippupaikkaa saatiin. Viasat studiossa Kottilan jutut poolin poissaoloista hymyilittivät miten paljon poolin pakkien poissaolot vaikuttavat....hyökkäykseen😂😀 Pool oli nimellisesti hallitseva mutta kehutut hyökkääjät olivat näkymättömiä. Manun topparit selvyityivät hyvin, jopa koko puolustuslinja+++. Pogba oli keskeinen hahmo kun rakenneltiin peliä ylöspäin, eritoten toisella jaksolla, ja huippu maalipaikkakin. Mc T ja Fred paransivat toisella. Brumolla oli miljoonan taalan maalipaikka.
 3. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Pari toppariemme virhettä selvitettiin, Victorin ryntäily keskiviivalla🥶. Brunon syötöt🤔 25min meni ennen kuin saatiin edes jonkunlainen palloittelu aikaan. Ongelmana on ettei pohjalla Fred ja McT saa riistoja. Pogba paljon pallon kanssa mutta kenelle syötät? Martialin pitäisi osallistua rakenteluun enemmän.
 4. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Martialilta vaaditaan aktiivistä liikettä jotta olisi pelattavissa, myös syvyys suuntaan. Toivotaan että Victor pärjää pääpelissään. Thiagon kanssa oltava tarkkana.United ❤
 5. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Poolin laitapakkien nousut ja keskitykset on saatava kuriin. Ja se vaatii mm. laitureilta kovaa työtä ja juoksumäärää.
 6. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Hyviä pontteja peliin. Voipi olla että käytännössä pelataan 4-3-3 tai jopa joulukuusta. Pogba Fredin ja Mc Tn kanssa. Pogba vapaammalla roolilla. Ja samaa mieltä että Rasse vasemmalle. Mutta Martial vai Cavani? Jos Cavani niin Rasse ja Martial vaihtelevat paikkoja pelin sisällä!? Mikä on topparivalinta Bailly/Victor.? Ehkä se on Bailly ajatellen poolin erikoistilanteita, Victorin pääpeli ei aina vakuuta. Saa nähdä saavatko neljän keltaisen äijät viidennet. Kovin positiivisia mielialoja on kantautunut ManUn miesistöltä sekä valmennukselta engl.mediaan.
 7. Kausi 2020-21 käyntiin

  Ja useimmat keltaiset turhautumisesta.
 8. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  En tiedä mitä pelejä olet katsonut sillä Pogba on parantanut koko ajan kun on toipunut koronasta. OG on ollut koko ajan sitä mieltä että Pogba parantaa, mainiten vielä nytkin koronan vaikuttaneen pitkään Pogban fysiikkaan heikentävästi. Jotenkin tuntuu että kun selässä lukee Pogba niin hän yksin tekee ihmeitä. Eilenkin eka jaksolla hän oli tavallinen rivipelaaja mutta miksi? Jokainen joka matsin katsoi niin yksilön peliesitykseen tarvitaan koko joukkuetta ja eilen hyökkääjien apua. Ja ratkaisevaa oli myös se että Pogba pelasi toisella jaksolla vapaammassa roolissa. Ja poolin matsi on taas uusi matsi, ja voi olla että taktinen lähestyminen OGlla on puolustusvoittoinen jolloin Fred ja Mc T ovat keskikentän pohjalla.
 9. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Eka jaksolla burnley jaksoi liikkua, toisella olikin veto pois lukuunottamatta aivan ottelun loppua jolloin manulaiset alkoivat koomailemaan. Harryn maalin hylkääminen sytytti joukkueen, puoliajalta joukkue tuli uudella draivilla peliin. Cavani tuli hakemaan palloa ja Rassekin sai lisää tatsia otteisiinsa. Hyökkääjien parantunut liike toi Pogban kentän hahmoksi monipuolisella syöttövalikoimallaan. Kukaan ei varmaan enää huuda että Pogba ulos, sen sijaan uusi soppari olisi paikallaan. Bruno oli vaisu jotenkin voimaton/turhautunut. Bailly ja Harry hoitivat alakerran. Cavani paransi ottelun edetessä. Martial tuhlaili maalipaikkoja. Matic täytti hyvin paikkansa. Ottelu antoi joukkueelle hyvän lähtökohdan viikonvaihteen liver matsiin.
 10. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Pogban hyvä esitys toisella puoliajalla toi voiton!
 11. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Olihan sekava eka jakso. Cavani joutunut dumarin silmätikuksi ja samalla koko manun joukkue niin monta puhuttelua Harrylle kapteenina. Ongelmana näyttää olevan hyökkääjien liike palloa ei tule juuri kukaan hakemaan ja jos rasse tulee niin hautomiseksi menee. Kuten oli tiedossa burnley heittää kaikki vaparit boxiin ja väännöksi menee. Bruno täysin turhautunut, näitä keltaisia on aiheesta nähty. Radikaali vaihto Bruno pois v Beek tilalle!? Pogbasta näkee ettei pelaa mielipaikallaan.
 12. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Burnleyn erikoistilanteet hallintaan niin hyvä tulee.
 13. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Ja liverin jälkeen Fulham ja sitten jälleen liver. Eli Harry ottaa liver pelissä keltaisen ja huilaa Fulham matsin?
 14. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Ottaako OG riskin Harryn kanssa, vaan jättää penkille, sillä seuraava keltainen tietää hänelle yhden pelin pelikieltoa. Keltaisia kasassa neljä.
 15. Kausi 2020-21 käyntiin

  Seuraavana cupissa, Liverpool, kotona.
×