Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  839
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mitä mieltä, jos kausi pelataan loppuun ilman vaaraa sarjasta putoamisesta? Onko tiedossa että häntäporukat pelaavat höntsää? Onko keskinäisissä peleissä etu sarjan kärkipään joukkueilla suurempi kuin jos hätä putoamisesta ei painaisi päälle? Entä mikä vaikutus olisi vedonlyöntimarkkinoille? Itse olen sitä mieltä että ei joululahjoja häntäpään porukoille. Jos lahja annetaan sehän suurelta osaltaan vesittää mielenkiintoa matseihin ja antaa yleisölle vinkin että ei niin väliä peleillä vaan vallun johdon pitää saada tv-rahat kassaan. Jos pelkästään manun loppumatseja ajattelee niin jäljellä olisi monta peliä näitä ennakkoon heikompia vastaan.
 2. EL 12.3.2020 LASK vs Manchester United@Linzer Stadion

  Olipa heppoinen vastus. Ilo oli seurata Ighalon esitystä.
 3. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Hieno esitys. Ottelun alku näytti pahalta. Mutta Martialin maali sytytti koko joukkueen, alettiin mennä vastustajan iholle. Mcityn nimellistä hallintaa mutta maalipaikkoja oli manulla suurempaankin voittoon. Virheetön puolustuspeli, Shaw mainio, Harry paransi pelin kuluessa ja kun Lindelöf oli näkymätön niin silloin myös häneltä hyvä ottelu. WBn liukkarit purivat hienosti. Matic on ehdoton avauksen mies. Entä Martial? Tätä on odotettu, taisteluilme oli nähtävissä. Upea ilme koko joukkueella. Tästä on hyvä jatkaa.
 4. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  Tulkintoja on monenlaisia, nyt tehtiin tälläinen tulkinta ja sekin on sääntöjen mukainen tulkinta vaikeasta tilanteesta. Pykäliä voidaan pyöritellä jälkipelinä. Totta kai Gylfi vaikutti tilanteeseen väistämällä palloa ollen maalivahdin alueella joka varmaankin oli tässä tilanteessa ratkaisevaa.
 5. David de Gea

  Squawka Football tilastot kertoo että viime ja tämän kauden aikana De Gea tehnyt 7 kardinaalimunausta, tällä kaudella kolme. 🤔
 6. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  Eka jakso hallussa temponvaihteluineen. Toinen puolisko evertonin hallussa, onneksi Harry hoiteli evertonin kulmurit. Lindelöfin avauskokoonpanopaikka alkaa olla epävarma, voimaa kaksinkampailuissa puuttuu ja pääpallotaitoa ei ole. Fred ja Matic hoitivat hommansa, Fredin keltainen kortti oli tuomarin emämoka, muka tahallinen käsivirhe, oliko se edes käsi vai polvi? Tasapeli ehkä oikeutettu peli tapahtumien mukaan mutta ellei DG olisi töpännyt niin........!
 7. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  Voipi vaikka ollakin. Jos nyt joku ilmaisisi kiinnostusta De Geaan niin rahat pois. Samalla saataisiin järkeä palkkakuluihinkin.
 8. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Seuraava vastus: LASK Itävalta.
 9. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Bruno uskomaton, kaikissa maaleissa mukana, liikkuu laajalla alueella, säätelee manun pelin tempoa.
 10. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Ole kertoi, Martial loukkaantunut eilen harjoituksissa, ei todennäköisesti vakava.
 11. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Voitto ja kolme pistettä sekä Brunon vahvat otteet siinä pelin anti. Onneksi vastassa oli heikohko joukkue, joka ei käyttänyt manu pelaajien lukemattomia harhasyöttöjä hyväkseen, etenkin niihin syyllistyi Fred. On hyvä merkki että Martial parantaa aktiivisuuttaan, toivottavasti ei kuten monasti aikaisemmin vajoa muutaman hyvän matsin jälkeen varjojen maille, tasaisuutta martti, kiitos. James nosti tasoaan, mutta voimaa, fyysisyyttä kaksinkamppailuihin tarvitaan. Shaw oli hyvä, Lindelöfin akilleen kantapää on pääpallot. Harry aloitti haparoiden, parantaen ottelun edetessä. Matic täytti paikkansa.
 12. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jälkilähetys klo 20.30 viaplay. Peli oli alunperin lauantai klo 17 ottelu. Tv sopimus antaa luvan vain yhden ko.pelin suoraan televisisointiin, tämä on voimassa vaikka ottelu siirrettäisiin.
 13. Tämäkin peli todisti että rosteri on todella ohut pelimiesten suhteen.
 14. Aivan hirvittävää "jalkapalloa".
 15. Puolivaloilla manu lähtenyt peliin. Kävellään vailla mitään ideaa. Mutta onneksi vasta 1-0 häviöllä. No, Martti läpi......maaliiii.
×