Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  653
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Onnea Liver, mutta hävettävä esitys mestareiden liigan finaalissa, siis pelillinen esitys nolla. Kainalo/käsi oli naurettava rp. Mitään ei pool ansainnut. Mutta joskus taivaan tähdet olivat puolennanne. Ehkä viime vuosien heikoin mestateidenliigan finaali tasoltaan. Ei edes Virkkusen hehkutus pelastanut finaalin tasoa, se oli kouluarvosanoin 6..Mutta jonkun piti voittaa. ONNEA.inwa
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pogbaan voi osittain olla tyytyväinen. Mutta kun nyt keväällä joukkue olisi kaivannut sytyttäjää,taistelijaa,esikuvaa niin Pogbakin vaipui tavalliseksi kuolevaiseksi. Pogban metaliteetti on hänen ongelmansa, niin on ollut ja tullee olemaan. Hänellä on niin monta rautaa tulessa kentän ulkopuolella että siitä aiheutuva julkisuus näyttää Pogbaan yhä vaikuttavan. Voisi sanoa olipa Pogban tulevaisuus missä hyvänsä niin hän kaivannee metaalivalmennusta, tosin voi olla ettei hän ainakaan vielä ole edes valmis sitä vastaanottamaan. Osittain Pogbaan vaikuttaa myös niin moni taustalla häärivä henkilö mm.hänen veljensä joka tuntuu kertoilevan Pogban suulla sitä ja tätä. Pogba elää nyt ratkausevia aikoja nouseeko hän absoluuttiselle maailman huippupelaajan tasolle vai ei. Se on hänestä itsestään kiinni. Mutta jos hän ei erota ympärillään pyörivistä joo joo tyypeistä sellaisia jotka haluavat vain hänen parastaan niin ristiriitaisuudet pelaaja Pogban ja yksityishenkilö Pogban välillä tulevat jatkumaan.
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Joku viikko sitten asiasta oli juttua Englannin mediassa. Ko.jutuissa käsiteltiin myös muiden manussa pelaavien espanjalaisten pelaajien pitkittyviä sopimusneuvotteluja....mm.DeGea.
 4. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  On varmaa että nyt manun taustoissa alkaa selvitykset missä mennään. On selvää että joukkueessa on money moneypelaajia ja seisovat peilin edessä hokien että "olen hyvä pelaaja, massia riittää". Kovasti arveluttaa myös valmennuksellinen taso joka on joukkueessa tällä hetkellä ja tällä tarkoitan koko tiimiä. Ei riitä että ollaan kavereita,hymypoikia,kokemusta manun mestaruusvuosilta{Phelan). Onko tiimi huipputasoa jota menestykseen tarvitaan? Pitäisikö pre season kiertueita tarkastella kriittisesti? Nyt on monasti tuntunut että ne ovat loman jatkoa pelaajille. Nyt manu on siinä tilanteessa ettei todennäköisesti ensi kauden joukkueeseen tule yhtään maailman ykköstähteä sillä mikään ei puhu vetovoiman puolesta ja rahalla ei kannata kukkoilla. Eli suuria ovat arvoitukset ensi kauden suhteen.
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ymmärrys loppui meiltäkin omaa seuraa seuratessa, teiltä varmaan loppui myös kun mestaruus jäi jälleen saavuttamatta. Pelillisesti Liverpoolilta hieno kausi. Onnea!
 6. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Ole antanut taas haastattelun ennen peliä. "Laitan pelaajat kuntokuurille" oli hänen viesti. Eli hän ei itse ota mitään vastuuta näistä surkeista esityksistä jotka ovat taktisestikin olleet nollasarjaa. Ja mitkä pelaajat hän aikoo laittaa kunrokuurille sillä lähtijöitä ainakin riittää. Uusista ei tietoa ja ketkähän haluavat tullakaan kun valmentaja ei löydä rikkaa omasta silmästä. Ainakaan nyt kentällä olleista pelaajista ei monikaan pelannut punapaidalle saatikka Olelle.
 7. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Pelihän näkyy viasatilla.
 8. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Törkeää Old Traffordille saapuneiden katsojien aliarvioimista lampaiden esitys. Tämä jää fanien mieleen koska olisihan se pieni ilo jos voitettaisiin edes joku tippujista. Joudummeko tyytymään siihen iloon ettei pool vieläkään voita valioliugan mestaruutta?
 9. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Ja lammas Smalligia ei kiinnostanut edes yrittää juosta, 0-2. Taso, taito,tahto ei riitä taaskaan sarjasta tippujalle. Kestääköhän OGn tiimillä kantti katsoa ensi kauteen?!
 10. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Peliä katsellessa on tullut mieleen että miten ihmeessä saadaan ensi kaudeksi kasaan sellainen miehistö joka taustelisi edes sijoista 5-6. Nyt kentällä olevat itseluottamusta vailla olevista on vaikea uskoa moista. Dalot esitti kauden jossain vaiheessa lupaavia otteita nyt ihan nolla, Lingaard juoksentelee vailla tsemppiä. Nuori Greenwoid ollut positiivinen mutta negatiivinen maalipaikoissaan joita on ollut useita. Rassen itseluottamus kateissa tai ajatukset ihan muualla. Toivottavasti OG pystyisi tekemään jotain positiivistä tauolla. Olisi surullista ellei tätäkään sarjasta tippujaa pystytä voittamaan.
 11. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Moss ulkona kuin lumiukko. Mutta häviöllä ovat. Tappio tästä pelistä olisikin kruunu häpeälle.
 12. Manchester United- Kausi 2018-19

  Herrera ei lähtynyt pelkästään rahan takia. Joukkueen taustajoukkojen kuppikuntaisuus oli ehkäpä suurin syy hänen poistumiseen. Ja voi olla että De Gea poistuu samasta syystä. Manun tulevaisuus vaikuttaa erittäin epäselvältä.
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ed W. on Glazereiden taskussa. Yhtälö on kestämätön. Pörssikurssit tärkeintä ja sponsorisopimukset. Ed istuu kivikasvoisena katsomossa, ymmärtääköhän jalkapallosta mitään. Saa nähdä miten kauan kokematon OG kestää paineet manun menestymättömyydestä. Näin jälkikäteenhän tuntuu uskomattomalta että OGn kokemuksella kovista kansallisista ja kansainvälisistä otteluista hänet valittiin manuun tehtävään jossa ollaan 24/7 esillä. Kuten nyt on nähty mihinkään taktisiin muutoksiin OG ei pelien aikana ole juurikaan pystynyt. Ja nyt kun manu ajautui pelilliseen kriisiin OG syyllistää pelaajia jopa enemmän kuin Mourinho aikanaan. Saa nähdä mitä kesällä tapahtuu. Lähtijöitä lienee 4-6. Mikä on manun/OGn vetovoima? Olen melko varma siitä että mahdolliset tulijat kiinnittää huomionsa minkälaiset valmennukselliset tekijät ovat seurassa. Ed ei saa taas ajatella vain että rahalla saa vaikkapa Balen. Nyt pitäisi olla asiantuntemusta hankintapäätöksissä. Onkin eri asia onko manussa sitä?
 14. ManU houkuttelee nimiä?! Minulla alkaa mennä em.asia epäilyksen puolelle. Ykköshuiput voitaneen unohtaa, ehkä kakkoskorin tulevaisuuden nimiä voidaan saada. Eniten tässä viime aikojen keskusteluissa ja infossa mitä OG on tuonut esiin pistää esiin se että OG itse on lähtenyt sille tielle että joukkueessa on ns.vapaamatkustajia! Mielestäni se on vaikuttanut pelaajien otteisiin jo pitemmän aikaa. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Mitä Glazerit haluavat? Pikavoitot he ovat jo korjanneet tauskuihinsa.
 15. Surullista selittelyä OGltä jo kuukauden verran että "joukkue vaatii uudistumista sekä pelaajiston että taktiikan osalta". Kiitos vain OG puheesi taisi tarttua hyvin joukkueeseen kun oikeastaan kukaan ei halua tällä hetkellä pelata punapaidalle. Ikäänkuin OG olisi luovuttanut ajat sitten ja käynyt selittelemään eihän tästä mitään tule, ei ole minun vika.......Ja siihen kun lisätään muutamien pelaajien seisominen pelin edessä vakuutellen että minun on saatava/olen ansainnut hurja(n) palkankorotus niin katastrofihan siitä tuli.
×