Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  701
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ajatuksia tästä kaudesta

  Huhutaan että manulla olisi jo suullinen sopimus M. Mandzukicin kanssa. 33-v. hätäapu?
 2. Finanssiasiat

  Manun osake pudonnut tammikuusta 21,20 taalasta tämän hetkiseen 15,85 taalaan. 900miljoonaa kadonnut. Jokohan Glazereiden mielenkiinto pelilliseen menestykseen heräisi? Juttu löytyy M.E.N (Mancher Eavning News). Yleensä toimitusjohtaja laitetaan ulos ko.romahduksesta, mutta kun Ed on kuten tunnettua Glazerien vasalli niin olisi ihme jos niin kävisi. Ed tuli aikanaan manun toimariksi suoraan Glazereiden hommista
 3. Ole Gunnar Solskjaer

  Englannin mediaan levinnyt nämä "normaalit"?! kun joukkue on kriisissä jutut OGn tilanteesta, näiden mukaan osa manun joukkueesta on kääntänyt selkänsä OGlle ja hänen "taktisille viisauksilleen", ja OG olisi pelaajilleen julkisesti kertonut että he näyttävät haluavansa hänet "lankulle".
 4. "Sarkasmisi kertoo kaiken". Eräs tilasto kertoo karun totuuden, Harry M.eniten kosketuksia palloon vastustajan rp.alueella! (4) OG kommentoi eilen, " meillä on ollut treeneissä hauskaa joukkueen kanssa". Eli on se OG hauska kaveri. Mitä tämä kertoo? Jokainen tehköön omat johtopäätöksensä.
 5. Kaikkein surkeinta tässä on ettei OG saa lainkaan peliä kehittymään. Yksikään pelaaja ei erotu kentällä positiivisessa mielessä. Pelko näkyy pelaajien otteista,helpot virheet lisääntyvät,pallo jää jalkaan kun pitäisi saada se eteenpäin. Prosessi on kesken, tämän taakse on hyvä mennä mutta kun mitään kehittymistä ei näy niin useimmissa tapauksissa jotain tapahtuu ja kun koko joukkuetta ei voi vaihtaa niin.......!
 6. Painajainen pahenee.....paniikkinappi......herkässä.
 7. Uskaltaisikohan toivoa että Rasse pudottaisi gorillan selästään! Vai laukooko Mata rp rajan tuntumasta vaparin ylämummoon, Rasse on jo saanut näissä vapareissa mahdollisuutensa.
 8. OG kertoi pelin jälkeen, "olen erittäin tyytyväinen poikiin". 😏 Gomes on lupaus ja varmasti lahjakas mutta kova työ on hänellä edessään aivan absoluuttiselle huipulle. Hän on vain n.160cm pitkä ja tämä asettaa erilaisia vaatimuksia fyysiseen kehittymiseen. Eilen yritystä hänellä oli mutta kaksinkamppailuissa hän otti yleensä kontaktia pelialustaan. Ikäisiään vastaan hän varmasti pärjää mutta taitoa ja ymmärrystä manun valmennusjohdolta vaatii että nuorukaisella riittää uskoa omaan kehittymiseen.
 9. Ei hävitty, siinä pieni positiivinen asia koko pelistä. Ei yhtään laukausta kohti vastustajan maalia!
 10. Nuoret ovat nuoria, innokkaita kyllä mutta luonnollisesti fyysisesti voimattomia ja se näkyy. Mikähän lienee taktiikka etenemisessä hyökkäysalueelle? Pelin tasolla eka jaksolla ei päässyt kehumaan.
 11. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Aihioita voittoon oli mutta viimeisteliöiden puute oli ja on huutava. Rasse on vaipumassa epätoivoon elekieli kertoo kaiken. Taktisesti OG peluutti jälleen Pogbaa väärällä paikalla eli keskikentän pohjalla jolloin hänen liikkuvuutensa oli rajoitettu, onhan aikaisemmin jo nähty että Pogba vaatii vapaamman roolin jolloin hyökkäyspelaamiseen saataisiin lisää luovuutta. Lingardia ei olisi pitänyt laittaa avaukseen vaan joko Fred tai Matic pohjapelaajaksi jolloin Pogba olisi saanut oikean roolin. Taktisesti voidaan jälleen sanoa ettei OG vakuuttanut. Youngin aika alkaa olla ohi sellaista kohellusta hänen pelinsä oli, rotaatiopelaaja. Tuanzebellä oli pääasiassa hyviä hetkiä mutta yksi munaus pilasi pelin. James vakutti nopeudellaan, nuo jalat jos olisi keskushyökkääjällä niin vastustaja olisi vaikeuksissa. Pitäisiköhän Rassen ja Jamesin pelin sisällä vaihdella paikkoja? McTominay on pelien myötä osoittanut huimaa kehittymistä, ennenkaikkea ylöspäin pelaamisessa, uskallusta haastamiseen on tullut paljon lisää.
 12. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Uskomatonta että nämä henkilökohtaiset mokat jatkuu ja toinen oli tulla heti perään.
 13. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Crisu siinä oikeassa ettei Lingardin otteet kentällä ole avauskokoonpanopaikan arvoiset. Pereira sentään yrittää ehkä liikaakin ja siksi virheitä tulee.
 14. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Pelihän näyttää suunnan, onko manulla toivoa edes kuuden kärkeen? Arsu on kansainvälisten vedonlyöjien lievä suosikki. OG tunnustaa että hyökkääjistömme on kapea. Mutta huhupuheet siitä että tammikuussa hankittaisiin joku uransa ehtoopuolella oleva (Mandzukis juvesta) ihmetyttävät. Tammikuussahan todennäköisesti tiedetään onko kaudesta enää mitään pelastettavissa!? Jos ei niin ei turhia hankintoja,kiitos. Arsu pelissä manun menestyminen mielestäni riippuu onnistuuko keskikenttä Pogban johdolla pelaamaan palloa nopeammin mieheltä toiselle ja eteenpäin. Nyt tarvittaisiin häikäisevää Pogbaa joka tosin alkaa olla vain kaukainen muisto. Entä Rasse? Jos pelaa niin nyt tehon löydyttävä. Suuria en ennakkoon pelistä odottele mutta tulipa menestystä tai ei niin "the red devils forever".
 15. Ajatuksia tästä kaudesta

  Ehdottomasti siirry "pukkijoihin". Viasatkin on sinne siirtynyt. Poolin kaksi viime vallupeliähän ovat varmaankin totisesti aiheuttaneet sinulle tuskaa niin epäpoolimaisesti joukkueesi on pelannut eli onni on ollut puolellasi. Tosin sitäkin menestymiseen tarvitaan. Pysyhän silti vain lestissäsi ei sinun tarvitse sarkasmilla tulla vieraisiin pöytiin.
×