Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  898
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Siirtohuhut

  Toivotaan pikaista päätöstä Sancho saagassa. Sitten huomio toppariin.
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tammikuun loppu, takana karvaita pistemenetyksiä. Juuri kukaan ei enää oikein uskonut mestareiden liigapaikkaan. Tuli Bruno,tapahtui ihme ja em.tavoite on saavutettu. Tästä on hyvä jatkaa. Toivotaan että joukkuetta saadaan vahvistettua,leveyttä kaivataan. Maalivahti tilanne on jonkinlaisessa käymistilassa, eilenkin DeGea surkeine hanskoineen? rämpylöi uhkaavasti. Kyllähän on selvää että manu tarvitsee huippu moken pärjätäkseen. Nythän tilanne on se ettei De Gealla ole haastajaa, joten Henderson kirittämään DGtä? Mutta tuleeko Hendesson enää kakkosmieheksi? Voipi olla että tulisi jos saisi selvän lupauksen peliajasta muissakin kuin cup-peleissä. Vallu päättyi hyvin. Mielenkiinnolla seurataan millä panostuksella jatketaan Eurooppa cupissa?
 3. Martti liikkeellään toi rpn ja voiton. Martial 🥰❤
 4. Ajatuksia tästä kaudesta

  Glazerien ajan pelaajahankintatapaa/hierarkiaa /kulttuuria on muutettava. Edin ja jenkkien on herättävä vallanjakoon. Eli em.sakilta valta pois jos aiotaan saada huipputyyppi hankituksi. Ei tarvita "nuoleskelijaa a la Ed" vaan vahva persoona jolla on usksllusta murtaa "jenkkiukkojen" kööri.
 5. Jaaha, se on elämän ja kuoleman peli edessä. Panoksen arvellaan manun kohdalla olevan jopa 70 milj.puntaa. Mestareiden liigapaikan saavuttamatta jääminen vetäisi suurella todennäköisyydellä jäihin suurkalametsästyksen pelaajahankinnoissa. Onneksemme manu voinee juoksuttaa kentällä parhaan miehistönsä. Nyt kaivataan joka äijästä parasta irti, huippumiehiltä itseluottamusta, toisten kannustamista. Pitää myös muistaa ettei innostuta liialliseen voimien tuhlaamiseen ottelun alkupuolella sillä energiavarastot ovat rajalliset. Alakerran porukan on vältettävä riskikikkailua pallon kanssa. Ja De Gea nyt on aikasi näyttää että olet manu ykköstorjuja. Ja toivotaan että topparipari on rautaa, ei höntyilyä. Uskon että Martial on henkisesti valmis ratkaisemaan pelin......💪ja toivotaan että rasse on saanut kroppansa ja päänsä toimimaan, viime ottelu oli heikko esitys. Brunolta ja Pogbalta odotetaan nyt niitä taikatemppuja. Ja Shawalta ylöspäin pelaamista. Toivotaan joukkueelle yhtenäisyyttä, UNITED!
 6. Ajatuksia tästä kaudesta

  Englannin mediassa pohdiskellaan miksi manun siirrot tuntuvat olevat vaikeita/hitaita toteutumaan. Erääksi syyksi ko.lähteet mainitsevat päätäntävaltaisen jalkapallojohtajan puuttumisen. Miksi näin? Nykyisellään Glazereiden vasallilla eli Ed W:llä ei ole valtaa siirtopäätöksiin, kaikki on hyväksytettävä jenkkilässä. Olen taipuvainen olemaan samaa mieltä. Tämä on tehnyt samalla vaikeaksi saada Glazereille sopiva mies jalispomoksi koska kumileimasimeksi kukaan ei ko.pestiin halua. Eli voi olla että jalkapallovastaavaa urheilutoimenjohtajaa ei manuun saadakaan, kiitos yksinvaltaisten omistajien ja hampaattoman Edin.
 7. Siirtohuhut

  Kun rehellisesti ajatellaan manun rosteria niin menestykseen tarvitaan todellakin leveyttä. Eli aikaa tarvitaan/muutama siirtoikkuna/acatemia pelaajien sisäänajo. Nuorten valmennuksen piiristä kuuluu tietoja että ensi kaudeksi tulisi edustusjoukkueen treeneihin mukaan 3-5 pelaajaa.
 8. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Uskomatonta että palloa pelattiin Williamsille, joka pelasi heti alaspäin. Manu ei ansainnut voittoa. West Ham parempi toisella jaksolla. OGn olisi pitänyt ottaa rasse aiemmin pois. No,jännitys säilyy. Katseet kääntyy liverin peliin🤪
 9. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Laitapakkiemme hyökkäyspeli ei riitä. Rasse pitikin siirtää Williamsin tontille.
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  Engl.media spekuloi jo mahdollusuutta että ManU ja Leicester päätyisivät play off otteluun mestareiden liiga paikasta!🤔
 11. Eli johtopäätös, toppari on ensi sijainen hankinta!?
 12. Vikctor Lindelöf jälleen vastustajan väärällä puolella, siis ykköstoppariparin pelaaja. Ei ikinä, nyt riittää! Ja De Gean tilanne, yhdeksäs virhe tällä kaudella joka johti vastustajan maaliin.
 13. Asenne, asenne ja asenne. Ajatus oli sijoittumisessa valioliigassa neljän joukkoon. On jotenkin koomista että manu joutuu liverin ottelua chelseaa vastaan seuraamaan vaikka voittaisi west hamin. Ja ennen kaikkea nyt muutama ottelu on mennyt huonommin pelillisesti, seuraava west ham on ottelu jossa on pystyttävä parhaaseen.
 14. Mikä on De Gean tulevaisuus manussa?
 15. Mike Dean kentän hahmo!
×