Jump to content

herpati

Members
 • Viestit

  605
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä herpati

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 09.05.1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 1.12.2018 Southampton vs Manchester United@ St Marys Stadium

  Joopa. Yö on pitkällä täällä kaukana idässä. Faneja kokoontuu, punaiset paidat, United, One and Only Red Devils...UNITED.. Mitähän peliltä voi odottaa . .normaalia hidasta etenemistäkö....pelkoa pallon menettämisestäkö....vai jotain erilaista.Mutta forever United. Ja nyt huurteinen........
 2. CL 27.11.2018 Manchester United vs Young boys@Old Trafford

  Tottakai tuuletimme Fellainin maalia täällä kaukana kotoa kellon ollessa vähää vailla 6 aamulla joka tuli kukkupallon jälkitilanteesta. Hyvin tilannetta kuvasi se että manu oli pimeydessä lisäminuuteilla mutta kun auringon ensi säteet kultasivat taivaanrannan saaden meren kimmaltamaan manulaisetkin kautta maailman siirtyivät voitokkaaseen valoon..Niin, Rassella oli paikkoja...kyllähän hänen olisi pitänyt saada pallo verkkoon ainakin yhden kerran. Kun lukee mm.Scholesin lausuntoja niin sekin on Moun vika ettei Rasse osu verkkoon ja yleensäkin mediassa kaikki on Moun syytä jopa sekin että joukkueen bussi juuttuu ruuhkaan. Jotenkin tuntuu että joukkueessa on liikaa "vauvoja" jotka saaneet liian varhain liian paljon eivätkä kestä lainkaan vastoinkäymisiä. Lukaku sensijaan osoitti kypsyyttä kommentoidessaan penkitystään, "tietysti vihastuin, puimme asian läpi pomon kanssa ja ymmärsin penkityksen syyt, ne täytyy kestää ja mennä eteenpäin sekä luottaa valmennukseen/Mourinhoon koska mou on rautainen manageri, maailman parhaimmistoa." Oikea asenne, vai mitä.
 3. CL 7.11.2018 Juventus vs Manchester United@Allianz Stadium

  Jose kertoi pelin jäljeisestä tapahtumasta. " juve fanit menivät liian pitkälle ivassaan, minä kestän kyllä kaiken mikä kohdistuu minuun itseeni mutta se mitä sain kuulla koko ottelun ajan kohdistui mm.perheeseeni". Eli olisiko Josen pitänyt olla reagoimatta? Kuka olisi pystynyt olemaan reagoimatta.? Juven järkkärit eivät puuttuneet sikailuun Josen takana katsomossa. Juven imago seurana laski minun mietteissä. Hyvä Jose!!!!!
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Kuten (20Legend) kirjoittaaettä prässipelin nostaminen on tuonut kentälle liikaa välejä joita vastustajat ovat käyttäneet hyväksi. Mourinhon sanoin, " kun olemme yrittäneet muuttaa pelinvirausta hyökkääväämpään suuntaan niin se on tehty miellyttämään faneja, mutta samalla ryhmitysmuutokset ovat tehneet sen että puolustuksemme on haavoittuvaisempi." Mikä on sitten hyvä viime vuonna tiivis riskittömämpi puolustuspeli vai juoksukilpailu joka tuntuu niin innostavan monia ja kuten mediaseksikkäät joukkueet tuntuvat pelaavan. Tosin esim.Liverpool on jonkinverran rauhoittanut yltiöpäistä vastaiskutaktiikkaa joka viime vuonna oli heidän tavaramerkkinsä. Toivottasti Herrera olisi nyt vastaus siihen että keskikentällä olisi vaihtoehto eli pelaaja joka pystyy täyttämään ko.aluetta juuri siellä missä pallo liikkuu tai oikeastaan mihin se pallo on mahdollisesti menossa. Matic on hidas jalalla ja ottaa liikaa tarpeettomia riskejä pallonkanssa sekä on viime aikoina ollut epävarma syötöissään. Pogbasta voisi tällä hetkellä sanoa että hänen pelihuumorinsa on nousussa ja ehkäpä pelisysteemikin alkaa olla hänelle suotuisa. Martial on sitten vihdoinkin osoittanut potentiaalinsa. Koko hänen elekieli osoittaa että nyt on stressi helpottanut. Hänen tilanteensahan muistuttaa suurelta määrin samanlaista kuin tapaus Shaw. Kenelle kunnia että nämä kaksi ovat nousseet sille tasolle kun heiltä on odotettu!?. Eihän Mourinho näistä kunniaa saa medilata eikä oikein faneilakaan mutta mielestäni Mou on osaltaan ko.pelaajien esilletulon takuumies. Mikä lienee Lukakun tilanne? Iso raskas mies jonka pallokosketukset heikentyneet sitten alkukauden! Tulevat pelit näyttää miten Mourinho näkee tilanteen. Ensisijaisesti Lukakun itse on ryhdistäydyttävä ja näytettävä jo treeneissä että hän ei masennu eikä ala kiukuttelemaan. Entä fellaini?. Hän on ollut jo jonkin aikaa lasaretissa. Olemme varmaankin huomanneet että monissa peleissä kenttätasapaino on huutanut Felliä kentälle. Fellaini olisi Iso apu puolustuksessa pääpalloisssa jotka ovat olleet todellinen murheenkryyni manulle tällä kaudella. Samoin tarvetta hänelle olisi hyökkäyspään erikoistilanteissa vastustajan maalin tuntumassa. Mitä sitten tammikuu tuo tullessaan. Jokainen meistä teitää mikä on ollut manun heikoin kohta. Nyt tullan näkemään mitkä ovat Edin ja omistajien intressit . Lähdetäänkö hankintalinjalle, löytyykö ylipäänsä markkinoilta sellaisia pelaajia jotka olisivat todellisai vahvistuksia. Mielenkiintoista!
 5. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Raivosi itselleen Chelsean avausmaalista, kadotti miehensä.
 6. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Harardin olisi pitänyt jaksaa pitää chelseaa pystyssä pitempään. Toisella hänen jalka ei noussut. Eka jaksolla riitti kun vähän kosketti Hazardia niin nurin meni ja keltainen heilui helpostikin. Chelsea oli yllättävästi muutaman pelimiehen varassa ja voi olla onnellinen lopputuloksesta. Ja lopun Iannin chelskin aouvalmentajan törkeily on häpeäksi jalkapallolle ja eritoten Chelsealle, italian tuontiako!?
 7. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Dalot sai vamman U21 maaottelussa. (slight boubt) Sama tiedote myös Matic.Herrera. Fellaini jätti harjoitukset kesken torstaina. Jesse ei mukana lauantaina erittäin todennäköisesti.
 8. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Muisti huono. Kelataanpa Baillyn otteita peli peliltä taaksepäin niin monia mokia on valitettavasti kontolla.
 9. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Vai Fellaini sotkee manun pakkaa! Kannattaa lukea mm. M.E.N arvostelut Newcastle pelistä. Fell kuuluu avaukseen näillä näytöillä. Fell hoitaa puolustamisen,keskikentän ja on vaarallinen vastustajan maalilla. Ja toppareista sen verran kuten tiedämme mou haki topparia, no E.W munasi homman. Rivissä olleet topparit odottivat myös että joku nimimies tulee ja se loi epävarmuutta henkiselle puolelle ja siitä ollaan nyt maksettu hintaa. Old Traffordin fanitkin aistivat tämän ja ovat mou puolella ja E.Wtä vastaan.
 10. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Erittäin hyvä Mourinhon letkaus ottelun jälkeen miten media ja osa ns.faneja suhtautuvat häneen. " ystäväni soitti minulla aamulla Lontoosta sanoen kun tulet huomenna Lontooseen ja täällä sataa vettä niin sekin on Sinun syy". Ja rassesta ja mc tominaysta hän sanoi seuraavaa, " minä itse olen kokenut lähes kaiken mahdollisen jalkapallomaailmassa ja kokemukset ovat voimani ja selviän mutta nämä nuorukaiset heillä ei ole kokemusta ja he ovat sellaisissa ulkoisissa paineissa pelatessaan manussa että se näkyy heistä." ManU englannin/maailman rakastetuimpia ja sen takia myös vihatuimpia seuroja yhdelläkään manun pelaajalla ei ole helppoa median/fanien paineessa. Meidän fanien pitäisi pystyä erottamaan edes osittain faktat fiktioista kun seuraamme mediaa. Ja ennenkaikkea muistaa, nykymedia tekee raflaavilla otsikoilla kylmää bisnestä ja huom.monasti juttu tehdään mutu tuntumalla faktoista välittämättä. Ja vielä eräs asia elisen pelin loppunäytöksestä Josen silmin, " olin iloinen, otettu kun yleisö lauloi nimeäni".
 11. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Jätkät pelasivat toisella puoliajalla punapaidalle, Joselle ja faneille. Raivo löytyi. Ja Josen vaihdot olivat taktinen nappisuoritus. Mata, Fell, Alexis onnistuivat. Martial oli toisella puoliajalla loistava, Pogba pelasi hyvällä tasolla De Gea piti eka jaksolla manun mukana pelissä. Valitettavasti Rasse ei tunnu onnistuvan millään. Bailly yössä.
 12. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Lukakun avauskokoonpanopaikan kyseenalaistaisin, mutta todennäköisesti Mourinho ei voi sitä tehdä koska se antaisi "taas" väärän kuvan. Lukaku on ollut huono viime peleissä, ne kosketukset palloon ovat olleet tavanomaistakin huonompia. Rasse piikkiin olisi kokeilun arvoinen.
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Jos joku ulos niin Ed W.
 14. CL 2.10.2018 Manchester United vs Valencia

  Odotan että Alexis on avauksessa. Ellei niin manun sisäiset ongelmat ovat todellisia.
 15. Manchester United- Kausi 2018-19

  Evra tulkiksi, ei mitään muuta käyttöä jos näin kävisi. Ja Mourinholle 15-20 miljoonaa tilille. Jo seura katsoo että hengen rikkoja on Pogba niin hän saa mennä. En ole ihan varma että Pogba kannattaa pitää, taustatiedot Manchesterista (ei huhut) ovat sitä luokkaa että Pogba on puuttunut sellaisiin asioihin jotka eivät kuulu pelaajalle. Ehkä molemmat lähtevät. Mutta suuri on riski vaihtaa vetäjää kesken kauden. Huominen peli on voitettava muutoin loppuviikko voi olla myrskyinen. Muistakaamme:" We`ll keep our red flag flying high cause MAN UNITED will never die"
×