Jump to content

herpati

Members
 • Viestit

  599
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä herpati

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 09.05.1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Dalot sai vamman U21 maaottelussa. (slight boubt) Sama tiedote myös Matic.Herrera. Fellaini jätti harjoitukset kesken torstaina. Jesse ei mukana lauantaina erittäin todennäköisesti.
 2. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Muisti huono. Kelataanpa Baillyn otteita peli peliltä taaksepäin niin monia mokia on valitettavasti kontolla.
 3. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Vai Fellaini sotkee manun pakkaa! Kannattaa lukea mm. M.E.N arvostelut Newcastle pelistä. Fell kuuluu avaukseen näillä näytöillä. Fell hoitaa puolustamisen,keskikentän ja on vaarallinen vastustajan maalilla. Ja toppareista sen verran kuten tiedämme mou haki topparia, no E.W munasi homman. Rivissä olleet topparit odottivat myös että joku nimimies tulee ja se loi epävarmuutta henkiselle puolelle ja siitä ollaan nyt maksettu hintaa. Old Traffordin fanitkin aistivat tämän ja ovat mou puolella ja E.Wtä vastaan.
 4. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Erittäin hyvä Mourinhon letkaus ottelun jälkeen miten media ja osa ns.faneja suhtautuvat häneen. " ystäväni soitti minulla aamulla Lontoosta sanoen kun tulet huomenna Lontooseen ja täällä sataa vettä niin sekin on Sinun syy". Ja rassesta ja mc tominaysta hän sanoi seuraavaa, " minä itse olen kokenut lähes kaiken mahdollisen jalkapallomaailmassa ja kokemukset ovat voimani ja selviän mutta nämä nuorukaiset heillä ei ole kokemusta ja he ovat sellaisissa ulkoisissa paineissa pelatessaan manussa että se näkyy heistä." ManU englannin/maailman rakastetuimpia ja sen takia myös vihatuimpia seuroja yhdelläkään manun pelaajalla ei ole helppoa median/fanien paineessa. Meidän fanien pitäisi pystyä erottamaan edes osittain faktat fiktioista kun seuraamme mediaa. Ja ennenkaikkea muistaa, nykymedia tekee raflaavilla otsikoilla kylmää bisnestä ja huom.monasti juttu tehdään mutu tuntumalla faktoista välittämättä. Ja vielä eräs asia elisen pelin loppunäytöksestä Josen silmin, " olin iloinen, otettu kun yleisö lauloi nimeäni".
 5. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Jätkät pelasivat toisella puoliajalla punapaidalle, Joselle ja faneille. Raivo löytyi. Ja Josen vaihdot olivat taktinen nappisuoritus. Mata, Fell, Alexis onnistuivat. Martial oli toisella puoliajalla loistava, Pogba pelasi hyvällä tasolla De Gea piti eka jaksolla manun mukana pelissä. Valitettavasti Rasse ei tunnu onnistuvan millään. Bailly yössä.
 6. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Lukakun avauskokoonpanopaikan kyseenalaistaisin, mutta todennäköisesti Mourinho ei voi sitä tehdä koska se antaisi "taas" väärän kuvan. Lukaku on ollut huono viime peleissä, ne kosketukset palloon ovat olleet tavanomaistakin huonompia. Rasse piikkiin olisi kokeilun arvoinen.
 7. Manchester United- Kausi 2018-19

  Jos joku ulos niin Ed W.
 8. CL 2.10.2018 Manchester United vs Valencia

  Odotan että Alexis on avauksessa. Ellei niin manun sisäiset ongelmat ovat todellisia.
 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Evra tulkiksi, ei mitään muuta käyttöä jos näin kävisi. Ja Mourinholle 15-20 miljoonaa tilille. Jo seura katsoo että hengen rikkoja on Pogba niin hän saa mennä. En ole ihan varma että Pogba kannattaa pitää, taustatiedot Manchesterista (ei huhut) ovat sitä luokkaa että Pogba on puuttunut sellaisiin asioihin jotka eivät kuulu pelaajalle. Ehkä molemmat lähtevät. Mutta suuri on riski vaihtaa vetäjää kesken kauden. Huominen peli on voitettava muutoin loppuviikko voi olla myrskyinen. Muistakaamme:" We`ll keep our red flag flying high cause MAN UNITED will never die"
 10. CL 2.10.2018 Manchester United vs Valencia

  Viime tiedot kertoo että Herrera.Lingard.Young.Rojo sivussa huomenna.
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Osa identiteettiä on hukattu BISNEKSEEN. Bisnes edellä mennään ja ikävä kyllä Ed Woodward on juoksupoikana jenkkien rahastuksessa. Ei Glazerit ole jalkapalloperhe vaan pörssipelureita joille omat rahavirrat ovat tärkeimpiä kuin manun menestys.
 12. Paul Pogba

  Tosiasiahan on että Pogban piti olla manussa eräs avainpelaajista. Ei ole ollut ainakaan tällä kaudella. Ja otteista näkyy että päässä kiristää. Sir Alex lausui juuri äskettäin, "olimme aikoinaan tekemässä nuoren Pogban kanssa suunnitelmia tulevaisuuteen mm.sopimusteknisiä seikkoja painottaen, mutta M. Raiola tuli ja sotki Pogban sekä hänen perheen päät, niimpä päätin Pogba sai mennä". Sir Alex ei olisi halunnut Pogbaa takaisin. Mutta tämä Ed W...........!
 13. Paul Pogba

  Joko olemme nähneet Pogban viimeisen ottelun Red Devils paidassa. Veikkauksia!? Huhu. ManU asettanut hinnaksi 200milj puntaa.
 14. Paul Pogba

  Pogba ei nykyisillä otteillaan ole se pelaaja joka olisi takuupeluri ensi kauden mestareidenligaan. Nyt hänellä on vain yksi tie jatkaakseen manussa. Näyttää onko hän manupaidan arvoinen.!?Jos spekulaatiot ja selvät vihjailut toisen värisen paidan kantamisesta jos jatkuvat niin Mou voi laittaa Pogban akatemiaan tammikuuhun asti.
 15. Paul Pogba

  "Hullut" maksaa!
×