Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  1,116
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Vaisuhkon eka jakson jälkeen nähtiin ryhdistäytyminen, manu hallitsi ja Pogban vahvuus kaksintaisteluissa terävöitti hyökkäyspeliä. Cavanin liike oli erinomaista. Ja Fred yllätti maalillaan. Asenne toisella jaksolla oli kaikilla kohdallaan, eräs tämän kauden parhaista puoliajoista. Keltaisia kortteja sateli ja punaisen uhka oli päällä. Hieno ja ansaittu voitto ja ilman vieras tappiota vallussa jatketaan.
 2. Kaiken huippu vian Ville Kuusinen joka huutaa toista keltaista Mc Tlle🤐
 3. Jesse Lingard

  Nythän Jesse pelaa parhaassa roolissaan eli Brunon tapaan. Manussa paikka sementoitu Brunolle.
 4. EL 8.3.2021 Granada vs Manchester United@Los Ca´rmenes

  Vääntöpeli. Ei juurikaan hienouksia, poislukien Victorin hieno oivallus ja Rassen haltuunotto ja maali. Victorilta muutoinkin hyvä esitys. Jamesin ja Greenwoodin peli aivan liian mielikuvituksentonta puskemista. Ymmärrän kyllä että OG yrittää ajaa Greenwoodia sisään. Kolme äijää huilaa toisen osan Shaw,Mc T ja Harry saa nyt pakollisen huilin, hänen varoitus oli kevyt. Lopputulos oli hyvä, peliesitys sekava.
 5. EL 8.3.2021 Granada vs Manchester United@Los Ca´rmenes

  Johdossa tauolle mutta liike puuttuu täysin. Pallollinen äijä ihmeissään kun kuuri kukaan ei tee itseään pelattavaksi. Pari äijää Shaw ja Mc T. varoitustilien täyttymisen takia huilaavat toisen osaottelun. Reagoiko OG tähän puoliajalla ulosajovaaran takia?
 6. Kausi 2020-21 käyntiin

  Kausi kääntyy loppusuoralle. Nyt näyttää siltä että ensi kaudella manu pelaa mestareiden liigaa. Harmittavat, yllättävät kompuroinnit ovat päästäneet chittyn karkuun ja vallun mestaruus on menetetty. Pokaaleja on yritetty metsästää ja liigacupista ja engl.cupista loppuvaiheessa tippumiset ovat olleet harmittavia sillä onhan selvää että manun kaltainen seura kaipaa pokaaleja. Mutta vielä on yksi mahdollisuus, Eurooppa liiga. Jo torstaita näemme miten matka Euroopassa jatkuu. Espanjalainen joukkue pitää aina ottaa vakavasti. Manun pelaajatilanne ei ole optimaalinen ko.otteluun lähdettäessä. Rassen ongelmat loukkaantumisen suhteen ovat olleet jo jonkin aikaa esillä ja eilinen toi lisää mietittävää. Martial lienee kauan pois. Bailly sai maajoukkuereussulla korona altistuksen eikä ole palannut Englantiin. Miten jatkossa OG ryhmittää hyökkäyksen? Cavani oli Bringhton pelissä täysin ulkona pelistä. Olisiko OGn Granadaa vastaan laitettava otteitaan parantava Greenwood piikkiin? James oikealle, Pogba vasemmalle jos Rasse ei ole pelikuntoinen. Joka tapauksessa hyökkäyspäässä on OGlla mietittävää. Puolustusta miettiessä pitää laittaa sormet ristiin että Harry kestää rasitukset sillä hänen pelimääränsä on kauden aikana ollu valtava. Samoin pitää toivoa että jatkuvaa fysiohoitoa selkäänsä saavan Victorin pelikunnon säilyminen Baillyn poissa ollessa on tärkeää. Kohti torstaita on kuitenkin hyvä mennä kun hankala Bringhton voitto saavutettiin.
 7. Hyvä asia eka puoliajalta, ollaan vain yksi maali tappiolla. Cavani kankea kuin lumiukko pakkasessa. Ja Brunon ja Pogban syötöt😒
 8. Siirtohuhut

  DDG halunnee palata Espanjaan koska haluaa että vuoden alussa syntynyt lapsi saa kasvaa kotimaassaan.
 9. Harmitus paistaa kommenteista läpi. Englannin cupissa menestymisessä on edelleen fanien joukossa glooriaa. Jälkipeli näyttää olevan pettymyksen purkamista. Kokonaisuutenahan ottelu on heikko tasoinen molemmilta joukkueilta. Lahja eka maali vastustajalle osoitti suuntaa ottelulle. Mahdoton on osoittaa manun joukkueesta onnistunutta peliesitystä. Kuitenkin meidän fanien on oikeus kommentoida pelaajien ja tausta voimien edesottamuksia. Kokonaisuutenahan näytti siltä että Milan voitto oli tyhjentänyt joukkueen kuin ilmapallon, valmennusta myöten. Näytti että otteluun valmistautumimen oli puolinaista. Siihen kun lisätään vielä rotaation kentälle tuoma sekoitus niin yhtenäisyys oli kaukana esityksestä. VDB joutui kovaan paikkaan ja varmaan paine oli kova. Jotkut eivät hyväksy yksittäisten pelaajien arvostelua mutta olihan VDBn esitys arka jopa vastuuta/palloa välttelevä(anteeksi vain). Näin jälkikäteen eniten ihmetyttää Maticin valinta avaukseen ennen Mc Ttä koska Leicesterin vahvuus on ollut nopeat juoksut puolustuslinjaa vastaan. Maalivahti tilanne manussa onkin sitten asia erikseen. Tämä peli on ohi mutta kun mediaa on seurannut niin jotenkin ihmetyttää keskustelu siitä että manuun on tulossa se ja se maalivahti ja de Gea poistuu. Paljon odotettiin englannin cupista, pettymyksen maku jäi emmekä fanit pääse edes jossittelemaan sillä niin heikko oli joukkueen esitys.
 10. Joo,mihin Hendersson oli menossa leicesterin kolmanessa maalissa? Jos lähtee keskityspalloon ja jos sitten käydään peruuttelemaan niin voi käydä huonosti, viivalla pysyessään olisi tod näk torjunut puskun.
 11. Olen avauskokoonpano???? Esitys karvas pettymys. Ei löytynyt cup huumaa joukkueesta. Vaikea ymmärtää kierrärystä koska on tulossa maajoukkue tauko. Eli pokaali saalistus nyt eurooppa liigan varassa.
 12. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Ihme tapahtui Pogban muodossa. Voi jopa sanoa että ansaittu jatkopaikka toisen jakson esityksellä.
 13. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Ihmeitä pitää toisella jaksolla tapahtua jotta jatkoon mentäisiin. Tai sitten Pogba kentälle jospa hän pystyisi pelaamaan ylös päin. Nythän Fred ja Mc T ovat avuttomia kun pitäisi nostaa peliä.
 14. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Kyllähän esim. 2-2 riittää jatkoon.
 15. 14.3.2021 Manchester United vs West Ham@Old Trafford

  Tärkeä voitto. West Ham lähti otteluun omaa pää puhtaana taktiikalla. Pari huipputorjuntaa Fabianskilta. Hyvä kulmuri Brunolta ja pallo omiin west hamilta. Oli selvää että sen jälkeen west ham muuttaa taktiikkaa ja pari vaihtoa toivat heidät paremmin peliin mukaan mutta uhkaa manun maalille he eivät juurikaan saaneet. Manun voitto oli ansaittu. Shaw esitti jälleen maailman luokan työskentelyä, taitoa harhautuksineen, aktiivista liikettä,taktista näkemystä. Aivan huippu äijä. Hendolle ei tullut yhtään torjuntaa, se kertoo kaiken west hamin hyökkäämisestä. Victor ja Harry hoitivat hommansa, Greenwood oli aktiivinen samoin Mc T. Seuraavat kaksi peliä näyttävät ollaanko euroopassa/engl.cupissa taistelemassa pokaaleista?
×