Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  630
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Kun Sir Alex astui syrjään niin samoihin aikoihin tapahtui toinen seuran sisällä merkittävä muutos David Gill siirtyi syrjään ja Ed Woodward astui toimitusjohtajan puikkoihin. Silloin alkoi epävarmuuden vuodet. Sattumaako? Tämä Ed tuli suoraan Glazereiden hommista. Hän oli päätekijänä neuvotteluissa 2005 kun manu siirtyi amerikkalaisomistukseen. Ed on mennyt täysin bisnes edellä. Miten ihmeessä tälläinen tyyppi on vaikuttamassa pelaajahankintoihin? Nyt organisaatiossa puuhataan erillisen jalkapallojohtajan pestin puolesta, mutta miksi mitään ei tapahdu. Itsevaltias Ed esteenä?
 2. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Pelillisen hirveyden keskellä tulee mieleen jos/kun vahvistuksia yritetään hankkia niin keitä manu nykyisellään kiinnostaa? OGn vetovoima on heikko. Vaarana on että iskee hankintapaniikki ja tulee ns. "Ed W" ylihintaisia/palkkaisia hutihankintoja.
 3. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Ei osaa OG:n porukka tehdä mitään taktisia muutoksia. Pelaajille palkanylennyksien sijaan alennukset. Nyt turskan pyyntiin Ole G. (4-0)
 4. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Hirveä alku, hengetön joukkue. Ei lainkaan pallollista peliä. Joukkue tarvitsee suuren remontin kesällä. Ja ehkäpä OG laitetaan myös lankulle!
 5. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Mitähän peliltä vosi odottaa? Suoraan sanottuna vähän epäilyttää pystytäänkö voittoon? Pelin tason on parannuttava. Joka ukon on pistettävä kaikki peliin niin fyysisesti kuin myös emotionaalisesti. Siellä ei riitä vaikkapa Martialin viime peleissään esittävä näennäinen yritys (jos martti nyt avaa) Kokoonpanoon tullee jonkunverran muutoksia. Omkin mielenkiintoista nähdä tuleeko Matic avaukseen. Onhan selvää kun manu pelasi parhaita pelejään OGn aikana niin keskikentällä olivat Matic ja Herrera, mutta nyt on molempien pelikunto kyseenalainen ja jos Herrera on lähtemässä pois niin hän lienee sivussa jo sen takia. Vastassa on Everton joka on viime aikoina pelannut hyvin ja huonosti joka kuvaa hyvin heidän sarjasijoitustaan vailla panoksia. Mutta on aivan varmaa että kun vstaan asettuu manu niin mitään he eivät anna ilmaiseksi. Maalipaikat jäänevät vähiin molemmilla. Nyt ei ole varaa tuhlailla paikkoja kuten tuhlattiin pari paikka ottelun alussa barcaa vastaan. Paineeton Everton vastaan ManU joka taistelee sarjan kärkipään sijoituksista, pakkovoitto voidaan näin sanoa. Miten joukkue käsittelee tämän on avain hyvään lopputulokseen. Saa nähdä kuittaako Alexis 75000puntaa olemalla avauksessa, näin uskomaton sopimuksen yksityiskohta on Englannissa vuotanut mediaan eli joka pelistä ko.floppi (toistaiseksi) kuittaa 75000 jos on avauksessa. Huima on jo palkka n.400000/vko. Täytyy sanoa että manun sopimusneuvottelijaa on viety kuin "pässiä narussa". Toivotaan voittoa!
 6. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Hyvä alku otteluun. Paikat jopa kahteen maaliin. Mutta ei. Sitten virheiden suma ja selkärangat paukkuivat. Ihmetellä pitää miten vastustajan maali lamautti hyvin käynnistyneen pelin totaalisesti. Henkinen kantti petti?! Toista puoliaikaa en katsonut kuin pätkittäin. Innostuin katsomaan Ajaxin loistavaa peliä Juventusta vastaan. Ajax oli nopea, mielikuvituksellista hyökkäyspeliä pelaava joukkue joka olisi ottaa jopa murskavoiton sillä niin monia maalipaikkoja he rakensivat. Eräs pelaaja erottui Ajaxin ryhmästä, nimittäin ex-manu Daley Blind pelasi loistavasti.
 7. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Maalit jäi alussa tekemättä. Onnetonta viimeistelyä. Sitten Young jälleen umpipaska ja kaikkien munauksien äiti De Gealle, eihän tuollaista munausta maailmanluokan mv.tee?! Nukkumaan puoliajalta varsinkin kun ei pysty kuuntelemaan Mertarantaa jalkapalloselostajana.
 8. 13.4.2019 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Kauden surkeimmalla pelillä onnekkaasti kolme pistettä. Joukkue täysin epätasapainossa. De Gean haamupelastus antoi mahdollisuuden voittoon. Pallollinen peli? Sitä ei ollut lainkaan! Valmennusryhmän taktinen taito näyttää rajaliselta. Jotain tartyis tehdä, mestareiden liiga paikka jää näillä otteilla haaveeksi. Mistä oikein johtuu pelaajien ikäänkuin päämäärättömyys kentällä? Onko se osittain sitä että joukkuessa on epätietoisuutta siitä että ketkä ylipäänsä nykyisestä pelaajaringistä ovat ensi kaudella joukkueessa. Huhut kertovat 4-6 pelaajan poistumisesta! Osittain epäyhtenäisyys johtuu suuresta rotaatiosta eri pelien kesken, tämähän on suurelta osin ollut pakonsanelemaa loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Jokatapauksessa on selvää että se buusti minkä OG:n saapuminen sai aikaan on ohi. Pelaajien vapautuneisuus on muuttunut jähmettyneisyydeksi, liike on loppunut, palloa siirrellään laiskasti ja ne syötöt ja keskitykset .... voi ei.. ovat olleet täyttä kuraa ja kun pelaajat odottavat palloa paikallaan seisoen ottamatta askeltakaan palloa vastaan niin peli ei rullaa ja kuten nähtiin syöttöketjuja ei saatu juuri lainkaan.
 9. 13.4.2019 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Miksi ruotsin poika ja skotti penkillä? OG sekoittaa pakkaa liikaa. Epävarmuutta?
 10. CL 10.4. 2019 Manchester United vs Barcelona@Old Trafford

  Pelin nähtyäni en pidä barcaa mestareiden liigan voittajasuosikkina. Pallottelua kyllä, oliko se ylimielisyyttää vai ei niin joukkue on näyttää taantuneen viime vuosista. Barcan maali oli todella inhottava, vähän ihmettelin miksi Shaw ikäänkuin yritti väistää palloa, näytti silti että hän olisi pystynyt pysäyttämään pallon kropallaan......Muutoin Shaw höntyili hyökkäyspäänhän ihan hyvin mutta puolustuspään pelissä oli vaikeuksissa. Toinen laitapaikki Young oli ihan yössä lukemattomine onnettomine keskityksineen. Ennen peliä arvelutti miten keskikentän McT ja Fred pärjäävät mutta ko.herrat olivat manun parhaita. Fredille näyttää sopivan nämä UCL pelit. Toiseen vieraspelin ihmeeseen PSG pelin jälkeen on vaikea uskoa mutta pallo on pyöreä.
 11. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  Mithän pelistä kirjoittaisi? Aloitettiin hyvin, pallo liikkui, pelaajat liikkuivat hakivat paikkaa, tehtiin aikainen johtomaali. Kaikki oli hyvin. Sitten De Gea avasi kovaa kohti Frediä! Miksi sateessa liukkaalla kentällä sellainen avaus? Fred epäonnistuu. Pallo pian omassa maalissa. Entä sitten. Joukkueen peli hajoaa! Miksi? Ennen maalia wolves oli antamassa pelin manulle. Maali muutti pelin kulun. Henkinen johtaja puuttui kentältä, sytyttäjää taisteluun ei löytynyt, surffailijoita kylläkin. Ainut plussan ansainnut pelaaja oli McTominay pelaaja joka halusi kantaa punapaitaa ylpeydellä ja antoi pelissä parhaansa. Jotain joukkueessa on pielessä kun vastustajan maali lannistaa siten kun nyt tapahtui. Ei hyvältä näytä. Joukkue pelasi OGlle vakipaikan, kyllä. Mutta nyt kun pitäisi jatkaa voittavia otteita joukkue on täysin epätasapainossa. Laitapakkien tulevat pelikiellot tulevat asettamaan haasteita seuraavaan vallupeliin. Jouduttaneen ottamaan Rojo kentälle. Rojosta ja Romerosta on englannin mediassa levinnyt vähemmän mairittelevia kuvia heidän naureskellessaan penkillä ottelun yliajalla kun OG yrittää antaa viime ohjeita pelaajille. Fanien kommentit asiasta ovat viiltävän yksimielisiä, ukot ulos manusta. (juttu metro.uk/sport sivustolla)
 12. 30.3.2019 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Kolme pistettä! Mutta toinen peräkkäinen huolestuttavan heikko esitys joukkueelta ja myös OGn porukalta. Wolves peli jo tiistaina ja pisteitä pakko saada, toivotaan että wolvesin lataus olisi jo cup pelissä.
 13. Chelsea FC 2018/2019

  Onnea chelskiläiset. Kauden karmein hyväksytty paitsiomaali hyväksenne Cardiff pelissä. Hyvä teille, mutta hävettää tuomareiden puolesta.
 14. Huonoin peli OGn aikana. Oliko Martial ja Jesse kentällä? Kaikki jotka kärsineet vammoista ja nyt kentällä epäonnistuivat! OG ei pystynyt pelin aikana minkäänlaisiin taktisiin muutoksiin. Arsu peli oli sentään ihan ok ja tappio epäonnekas mutta nyt wolves oli paljon parempi. Ja mikä pahinta pelin uusinta on vielä valioliigassa edessä, toivottavasti nyt jotain opittiin tästä tappiosta.
 15. 24.2.2019 Manchester United vs Liverpool

  Uskomaton loukkaantumissuma jo eka puoliajalla. Ja rassekin sai vamman eka jaksolla ja pelasi puolikuntoisena toisen jakson. Nyt vain sormet ristiin että loukkaantumiset eivät olisi pahoja. Hyvin ottelusta kuitenkin selvittiin. Pool oli täysin hampaaton, hidas pallottelussaan ja Salah oli täysin Shawn taskussa. Allison pelasti poolille pisteen.Vaikea vieraspeli jo keskiviikkona, CP on vedossa.
×