Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  1,211
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Juuri näin on kuten wipu kirjoittaa, hyökkäävien pelaajien riistot ja taklauset eli niiden puuttuminen on nollatasoa, joka johtaa alakerran ongelmiin liian usein kun vastutaja pääsee kontraamaan.
 2. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Näköjään Sancholla paljon parannettavaa, liikkuminen hidasta. Ansaittu voitto. Atkinson tunaroi, ainakin yksi rp.kun CR7 taklsttiin olisi pitänyt viheltää. De Geaa on vaikea sivuuttaa peluutuksessa. Harry mokaili monta kertaa, Shaw paljon pelissä mukana. CR7 aina vaarallinen. Linkku sai itseluottamusta. Varane varma. Vaikka Ville Kuusiselle ko.pelaaja onkin Varaani🤮
 3. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  OG nukkuu, vaihtoja 70 min. Greenw. ei vedossa. Sancho sisään.
 4. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Kenttätasapaino? Hukassa. OGn ideologia näkyy painotus hyökkäävään muotoon. Onneksi on CR7 joka haistaa tilanteet.
 5. Ole Gunnar Solskjaer

  OGl mediatilaisuudessa kysyttäessä taktiikasta YB pelissä ja muutoimkin. "En ole täällä kertomassa taktiikoista"🤔 Pinna kiristyy?
 6. Taitaapi olla vain yhden pelin pelikielto. M.E.N
 7. Pitkä ollut hatutus tänään. Kaikkien aikojen fiaskoesitys julistaa mm.engl.media. OGn ideologia hyökkäysorientoituneesta pelitavasta koki romahduksen, oltiin valmiita iloiseen Olen hyökkäyspeliin, siinäkö suunnitelma kun vastassa oli ennakkoon lohkon heikoin.? Varasuunnitelma? Sitä ei ollut. Täydellistä idiotismia. Kyllä pistää epäilyttämään tätä ikuisuus projektia. Ole tietää varmasti tilanteen, nyt ei ole enää tekosyitä, tai putoaa päitä.
 8. Todella pakka hajosi kuin korttitalo ja aivan hämmästyttävällä tavalla, ei mitään juonta koko toisen jakson pelissä. Ja kun vastus ei ollut huipputasoa niin ei voi ihmettelemättä mitä ihmettä tapahtui! Tämän on oltava herätys koko tiimille.🤢 WBn ulosajon syy Olen mukaan, "tekonurmi" huh, mikä selitys.🤭😒 Karmea on OG taivallus sieniliigassa, yksi voitto viidestä viime pelistä. Ja nyt OG ei voi mennä sen taakse ettei olisi kasassa riittävä miehistö. Jo seuraava vallumatsi kertoo oliko kyseessä työtapaturma, on kuitenkin varmaa että west ham antaa kovan vastuksen ja näin ennakkoon ajatellen on kovempi ja laadukkaampi kuin YBoys.
 9. Muutama asiantuntija engl.mediasta kommentoi kuin yhdestä suusta seuraavaa." OGn vaihtorumbassa ei ollut mitään ajatusta, eikä ajoitusta".
 10. Jesse koomasi palloa löysästi DeGealle, vastustaja nappasi karkin ja kiitti.
 11. Vajaalla pelatessa jos/kun manun äijä taisteli pallosta niin oli aina yksin, ei apuja, Pogba yritti ja taisteli mutta muut olivat harmaata massaa. Totuushan on se että voidaan todella kysyä mitkä oli OGn neuvot/ohjeet puoliajalla? Koomailua oli koko toinen puolikas.
 12. Ansaittu häviö. Ilman selityksiä. Kysympä, oliko/onko YB niin kova jengi ettei ManU pystynyt paremmin vastaamaan vajaalla pelatessaan. Näytti ettei ollut mitään suunnitelmaa sille että jouduttaisiin vajaamiehiseksi, OGn ja valmennuksen piikkiin meni. Organisointi petti täysin, OG ajautui kuten pelaajatkin paniikkiin, vaihdosta tulleet näyttivät siltä etteivät tienneet mitään roolistaan. Surkea suoritus.
 13. Astui taklauksessa vastustajan jalkapöydän päälle, menetti ensin pallon ja kurotti huolimattomasti tilanteeseen ja ulos jopa ansaitusti.
 14. Puolustamisen harjoittelu? Saa nähdä saadaanko edes tasuri.
 15. Epäyhtenäistä on puolustaminen. Kusessa ollaan kun tasoittivat.
×