Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  831
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Bruno uskomaton, kaikissa maaleissa mukana, liikkuu laajalla alueella, säätelee manun pelin tempoa.
 2. EL 26.2.2020 Manchester United vs Club Brugge@Old Trafford

  Ole kertoi, Martial loukkaantunut eilen harjoituksissa, ei todennäköisesti vakava.
 3. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Voitto ja kolme pistettä sekä Brunon vahvat otteet siinä pelin anti. Onneksi vastassa oli heikohko joukkue, joka ei käyttänyt manu pelaajien lukemattomia harhasyöttöjä hyväkseen, etenkin niihin syyllistyi Fred. On hyvä merkki että Martial parantaa aktiivisuuttaan, toivottavasti ei kuten monasti aikaisemmin vajoa muutaman hyvän matsin jälkeen varjojen maille, tasaisuutta martti, kiitos. James nosti tasoaan, mutta voimaa, fyysisyyttä kaksinkamppailuihin tarvitaan. Shaw oli hyvä, Lindelöfin akilleen kantapää on pääpallot. Harry aloitti haparoiden, parantaen ottelun edetessä. Matic täytti paikkansa.
 4. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jälkilähetys klo 20.30 viaplay. Peli oli alunperin lauantai klo 17 ottelu. Tv sopimus antaa luvan vain yhden ko.pelin suoraan televisisointiin, tämä on voimassa vaikka ottelu siirrettäisiin.
 5. Tämäkin peli todisti että rosteri on todella ohut pelimiesten suhteen.
 6. Aivan hirvittävää "jalkapalloa".
 7. Puolivaloilla manu lähtenyt peliin. Kävellään vailla mitään ideaa. Mutta onneksi vasta 1-0 häviöllä. No, Martti läpi......maaliiii.
 8. Toivottavasti Ole tietää mitä teki avauskokoonpanon nimetessään. Tauon jälkeen yksi peli takana joten "lepuutus"on väärä sana. Jospa "linkku" yllättää kun on huomannut tilanteensa peluutuksessa.
 9. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mutta jos jää europelit kokonaan niin vaihtoon.
 10. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Pogbasta sen verran että ennen kuin hänet otetaan pelaavaan kokoonpanoon niin minun mielestä on tärkeää selvittää mitä Pogba aikoo/haluaa? Jos haluaa lähteä seurasta niin hänen varaan ei kannata juurikaan satsata antamalla peliaikaa muiden kustannuksella.
 11. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Joopa, toiisen jakson loppupuolella oli useita tilanteita joissa oli mahdollista lähteä omasta päästä maltilla lyhyin avauksin mutta mitä ihmettä pallo heitettiin pitkänä vailla kohdetta, eli pallo luovutettiin suosiolla. Olikohan manun onni eilen että Lindelöf sairastui ja Bailly tuli vailla pelikokemusta ja oli todella hyvä?!. Tällä näytöllä hän ohittaa Lindelöfin avauskokoonpanossa. Nyt vain Olen on osoitettava pelisilmää. Tosin Baillyn pelityyli on riskialtis joka perustuu pallonhallintaan mutta onhan hän parhaimmillaan monta kertaa fyysisempikin pakki kuin Lindelöf. Martial teki maalin mutta oli muuten näkymätön, mutta ehkäpä hän parantaa kun manu saa kohde hyökkääjän keskelle eli Ighalon.
 12. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Tärkeä, uskoa pelaajille antanut voitto. Bruno hyvä. Bailly yllättävän hyvä lukuunottamatta yhtä pahaa harhailua. Fred energinen Joukkueesta kokonaisuutena löytyi taistelua. Var oli puolellamme tällä kertaa. Tästä hyvä jatkaa.
 13. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  No,johto tässä vaiheessa kelpaa. Ongelmat hyökkäyspelissä ovat nähtävissä. Voimakas fyysinen hyökkääjä puuttuu. Toivottavasti Ighalo on apu voimattomuuteen.
 14. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Näyttää että 3-4-1-2 ryhmityksellä mennään. Bruno kymppipaikalla.
 15. Ajatuksia tästä kaudesta

  On selvää että chelski peli viitoittaa manun tietä loppukauteen, häviöön ei ole varaa muutoin seuraavista viidestä liigapelistä pitää haalia pisteitä roppakaupalla, vastassa watford,everton,city,totte,sheffield u. Eli vähän yli kuukausi eteenpäin ja nähdään missä mennään. Nyt on löydyttävä peliilo ja jokaisen pelaajan on oltava mentaalisesti valmis pelaamaan joukkueelle ja myös faneille, vapaamatkustajia ei kaivata.
×