Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  1,409
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Todella nämä herrat Dalot ja Telles ovat "mestareita" sijoittumaan kentällä väärin.
 2. Päin p.....ttähän R.R ohjasi manulaivan. Kun muistellaan hänen tuloaan niin tavoitteet oli ihan muualla kuin kautta aikain surkeimman vallu kauden rakentaminen.."Taktikkonero" kirjoiteltiin. Melkein heti hänen tulonsa jälkeen R.R alkoi antaa julkisuuteen ihmeellusiä lausuntoja jotka pikkuhiljaa muotoituivat pelkäksi arvosteluksi lähes kaikkea ja kaikkia kohtaan manu organisaatiossa. Tämä äijä olisi pitänyt potkia ulos jo pari kuukautta sitten. R.R onnustui lamauttamaan henkisesti koko joukkueen. Hänen arvostelunsa mm.tammikuun siirtoikkunasta on uskomatonta shittiä. Äijä ei näe omissa toimissaan mitään arvosteltavaa, eli "moskovan opit" minä tiedän, näyttävät menneen perille. Olen sitä mieltä että tätä saksalaista ei tarvita manussa missään tehtävässä, änkyrä äijä joka ei edes oikein osaa englantiakaan vaan puhuu mitä sattuu. Joukkueen "taktiikka" sekoilutkin naurattavat. R.R ei ole pystynyt tuomaan mitään manulle. Joukkue lamaantui täysin kun kesken kautta käytiin etsimään uutta pelitapaa. Tästä voi syyttää kyllä osittain manu päättäjiä jotka toivat "pelastajan" moskovasta. Conte ei kelvannut? Nyt Conte on näyttänyt miten hän nosti alkukauden alisuorittajan taistelemaan mestareiden liigapaikasta ja riistivät pisteen pooliltakin. Eli hävettävä kausi manulta, kaikki on mennyt pieleen. Ja kun nykyrosteria katsoo niin surullista on todeta ettei joukossa ole kovin montaakaan joiden pohjalle voisi tulevaisuutta rakentaa. Tarvitaan laitapakkeja,toppari,keskikenttäpelaaja,pari hyökkääjää. Ja paljon massia. Ja useita siirtoikkunoita. Ja lopuksi vielä heitän märän rätin meille manua seuraaville, jospa Pogban seuraava seura löytyy siniseltä puolelta Manchesteria ja hän johdattaa chittyn ensi kaudella mest.liigan voittoon?!!😋🤭🤫🤥
 3. Tälläinen kentällä nukkuminen pitäisi johtaa siihen että joka äijältä pidätettäisiin viikon palkka. Ei tehdä työtä ei palkkaa.
 4. Jännitettävää on kauden viimeiseen otteluun asti, meneekö tehdyt ja päästetyt maalit miinukselle eli omiin enemmän kuin tehtyjä.🤭😋🙄😴
 5. Eipä tästä manujoukkiosta erotu yhtäkään äijää jota kiinnostaisi pelata punapaidalle, eikä näistä toivottavasti kovin montaa nähdäkään ensi kauden avauskokoonpanossa. Laitapakit ihan kuraa. Mc Tn kroppa ei toimi on niin jäykkää. Elanga ei pärjää lainkaan kaksintaisteluissa. Muutoinkin joukkue on liikkumaton ja jos pallo saadaan niin ei mitään tempoa vaan hidastetaan pelkäksi pallotteluksi. Vastustajalla aivan toisenlainen tempo ja fyysisyys. Hävettävä eka puoliaika manulta, pitäisihän edes pientä ylpeyttä äijien tuntea kun pukevat edustuspaidan päälleen. Onneksi tämä kausi päättyy ja R.R häipyy takavasemmalle gegenprässeineen.
 6. Milloin viimeksi manun omaan verkkoon uponnut yli 50 maalia kauden aikana Englannin pääsarjassa.?
 7. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Mata😍🤩. Matan pallon hieno pallon käsittelytaito oli upeaa nähtävää ja tilanteiden tulkitseminen myös. Ihmetellä pitää ettei hän saanut kauden mittaan kunnon mahdollusuutta osoittaa tarpeellisuuttaan.
 8. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Fyysinen kunto Olen pohjilta heikko ja sitten muutos kesken kauden. R.R taktiikka ja tavoite? Mikä/mitkä ne oli. Liian suuri muutos? Loukkaantumiset Cavani,Pogba, Shaw, Varane, Rasse. Greenwood poistui.
 9. United 2022 eteenpäin>

  Eteenpäin joopa. Saa nähdä miten Ten Hag käy ensi kauden joukkuetta rakentamaan. Monta palapelin osaaluetta vastii ratkaisuaan. Ja nähdäkseni niitä on mahdotonta ratkaista yhden siirtoikkunan aikana, ongelmaalueita on niin monia. Tärkeimmästä päästä tietenkin keskikenttä. Ja nyt näyttää siltä ettei yksi hankinta ko.paikalle riitä kun näyttää siltä ettei McT ole avauskentällisen pelaaja. Hänen raju pituuskasvunsa on tuonut ongelmia tekniikkaan, hän ei näytä pystyvän riittävän hyvim pallolliseen peliin joka on tärkeinpiä ominaisuuksia ko.paikalla. Molempien laitapakkien (Telles, AvB) tilanne? Kumpikaan ei täytä nykyjaliksen vaatimaa määritelmää nykyaikaisesta nousevasta laitapakista. Hyökkäyspäässäkin on ongelmia ratkaistavana. Rasse? Nythän näyttää siltä että on että CR7 tarvitaan. Ja uusi hyökkääjä tarvitaan. Miten näitä ongelmskohtia lähdetään ratkomaan kun vielä topparinkin kohdalla on mietittävää? Eli useita uusia äijiä tarvitaan ennenkaikkea nyt tärkein ensin keskikenttä kuntoon.
 10. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Se oli sitä R.Rn gegenprässiä😂 "Juostiin" kohti omaa päätyä ja kun pakka oli levällään keskikenttääijät ylhäällä niin kaaos oli jokaisen nähtävissä näin varsinkin eka jaksolla. Surulla seurasi mm.McTn epätoivoisia yrityksiä olla pallollinen rakentaja. Laitapakkien sijoittuminen oli useimmiten pielessä. Entä rasse?Hänen kohdallaan on Ten Hagilla vakava keskustelun paikka. CR 7 näytti motivoituneelta, ammattimieheltä. Bruno ei tiennyt paikkaansa kentällä ja homma meni juoksenteluksi. Topparipari selvisi kohtuudella. De Gea jatkoi huippuesityksiä.
 11. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Täytyy sanoa että R.R nukkuu kun rasse saa olla kentällä. Ei Hannibal M.voi pelata huinommin kuin rasse.
 12. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Kyllähän manun pelaaminen on sekavaa juoksentelua. Taktiikka? R.R tuo ihmeäijä tuli moskovasta suurin puhein, mitään ei ole ollut puheiden takana. Ihme ulostuloja joukkueen/pelaajien suoranaista arvostelua. Mitä manun johto haki R.Rn pestatessaan. Eikös tavoite ollut joku pokaali ja ainakin mest.liigapaikka, eihän tuolloin puhuttu että siivoojaksi R.R tulee? Konsulttiarvo Ten Hagin tulon jälkeen?
 13. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Alkuasetelmat otteluun mentäessä? Vaikka kotiottelu niin ManU altavastaaja?!
 14. Siirtohuhut

  Kyllähän laitapakkienkin tilanne ensi kautta varten ajatteluttaa. Nkunku siirrolle on tullut viestiä Saksasta ettei lähde suurella rahallakaan minnekään. Nunezia Benficasta huhuillaan hyökkäykseen. Mutta kun ajatellaan realistiseti näitä pelipaikkoja joihin pitäisi saada uusia äijiä niin 200miljoonaa joka huhujen mukaan on Glazereilta irtoamassa ei riitä. CR7 ensi kautta arvaillaan, mutta kun ajatellaan että on jaliksen mm-kisat ja rolle on suurella todennäköisesti Portugalin joukkueessa niin se tarkoittanee sitä että CR7 panostaa vielä kerran kaikkensa tulevaan kauteen ja se tarkoittaa kovaa treeniä yms. Eli mielestäni rollesta kannattaisi pitää kiinni. Jos CR7 lähtee niin riittääkö edes yhden hyökkääjän hankinta?
 15. 23.4.2022 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Eihän eilen kentällä olleista monikaan saata olla enää manun ensi kauden joukkueessa.😋
×