Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  1,450
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Heti ensi minuutit pelissä kauhistuttivat ainakin minua. Manun ryhmitys aivan levällään, liian leveällä niin leveys kuin kentän pituus suuntaan. City pääsi rymistelemään hyökätessään liian vapaasti kun manun ylimmät äijät jäivät kävelemään, korkeintaan hölkkäämään kohti omaa maalia. Ihmeellustä olikin ettei oikeastaan yksikään chittyn maaleista tullut yhdenkään manu pelaajan yksilöllisestä virheestä.vaan chittyn taidokkaista suorituksista, ja ylivoimaisena "hirvenä" toimi Haaland jonka nopeus,mahtava fyysisyys,sekä taito olivat yliverraiset. Hänen pituus yhdistettynä voimaan oli uskomatonta nähtävää, hänen kiihdytysvoima isona, raskastekoisena pelaajana oli vastustamatonta. Joku voi ihmetellä tätä ylistystä mutta se on faktaa, valitettavasti manun johto ei ehkä kääntänyt tarpeeksi "kiviä" jotta Haaland olisi valinnut manun. Nyt pitäisi ollakin hereillä tapaus Bellinghamin kanssa. No, nyt eteenpäin, Omonia torstaina ja everton seur.vkonloppuna.
 2. Mielestäni tapaus CR7 näyttää siltä että lähtee tammikuussa, joten EtHllä ei ole mitään tarvettakaan häntä käyttää.
 3. Masentavaa😴😴😪😔 Ei muuta kuin hieno maali Anthonyltä.
 4. Olisi jo aika lopettaa "Harryn" halveksunta. Hän on omiamme, kapteenimme, WE ARE UNITED❤ Haalandin pysäyttämiseen tarvittaneen fyysisesti kovaa äijää joka ei kaihda kovia otteita. Martinez 20cm lyhyempi, kova koetinkivi edessä.(Vidic oli aikoinaan "hullun" kova tämän tyyppisissä peleissä). Puolustus edellä matsiin lähdettäneen, matsi lienee niin Rassen ominaisuuksille sopiva että on surku jollei ole pelikuntoinen. M.E.N ennakoi tänä aamuna että Rasse avaisi. Saa nähdä vasemman paikin paikalla Malaciako jatkaa, vaiko erittäin positiivista palautetta maaotteluista ja Erikin treeneistä saanut Shaw? Joka tapauksessa joukkueen iskukyvyn pitäisi riittää. Menestyksen ottelussa ratkaissee pienet taktiset yksityiskohdat sekä tietenkin virheettömyys. Yhtenäisenä on joukkue menossa matsiin, klipit treeneistä näyttävät että yhteishenki on palannut joukkueeseen, olkaamme mukana yhteishengen kohottamisessa. UNITED FOREVER ❤
 5. EL 15.9.2022 Sheriff vs Manchester United@Zimbru Stadium

  Laiskottelun makuinen, löysä tempoinen ottelu. Voitto.
 6. EL 15.9.2022 Sheriff vs Manchester United@Zimbru Stadium

  Fc Sheriff arvoituksellinen joukkue Transnistriasta joka on tunnustamaton alue (maa) Moldovassa. Ottelua peli pelata Shereffin kotikentällä vaan Moldovassa Chisanaussa. Eksotiikkaa tiedossa, kenttäolosuhteet ovat vaihtelevat. Helppoja pistetä ei ole tiedossa. Vedonlyöntimielessä liian yksipuolisesti manu suosikki. Tuttavani aikoo ottaa rahat pois pelaten kotivoittoa yli 10 kertoimella, sijoitaa puheen mukaan 50ekee. Toivottavasti saan kuittailun aihetta.
 7. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Hyvän olon tunne on eri asia kuin aliarvioiminen. Joukkuetta valittaessa ei ollut tiedossa sunnuntain pelin peruuntuminen. Olisiko se sitten muuttanut kokoonpanoa? Sitä emme tiedä.
 8. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Jotenkin näytti että viime aikojen hyvät otteet olivat tuudittaneet joukkueen valmennusta myöten hyvän olon tunteeseen. Rasse ei edes penkillä? Kyllähän häntä olisi toisen puoliajan loppurutistukseen tarvittu. Oliko Eriksenin vaihto vain huilia varten? Dalot pois? Tuntui että ajatus oli valmennuksessa että homma houtuu mutta ei mennytkään kuten suunniteltiin. Aliarvioitiinko vastustaja? Seuraavaksi vaaditaankin ryhtiä kun ensi viikolla manu matkustaa Fc Sheriffin vieraaksi ja asenteen on oltava kohdillaan, helppoja pinnoja ei ole tiedossa. Sheriff muistetaan mm. viime kauden voitostaan Real Madridista champparissa.
 9. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Saa nähdä miten ETH lähtee otteluun. Kierrätystä joo, mutta maltilla. Onhan selvää että eurooppaliigasta on haettava menestystä. Ei pidä luulla että edessä helppo peli. Asennetta tarvitaan.
 10. 4.9.2022 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Taistelu,päättäväisyys,henkinen asenne,yhtenäisyys olivat voiton takeena. Melkoinen kehitys joukkueen ilmeessä. Eriksen oli avainäijä maaleja rakennettaessa. Rasse on takaisin, itseluottamus nousee maaleista kohisemalla. Antony oli yllättävän valmis valluun. McTn muodon muutos on hieno,taistelijahan hän on aina ollut. Dalotin liikkuvuus laidalla on parantunut varsinkin puolustettaessa. Malacia oli aika ajoin vaikeuksissa. Martinez on pelannut itsensä manufanien sydämiin. Bruno ei tehnyt nyt riskisyöttöjä. Arsu näytti vaaralliselta mutta maltillinen oman pään peli piti heidät poissa todellisilta maalipaikoilta ja pari torjui De Gea. Nyt tästä on hyvä jatkaa eteen päin. Epäonnistumisen jännitys ja paine on helpottunut. Nyt ETH joutuu pohtimaan miten miehistöä peluutetaan. Otteluja on tiehään. Se vaatii taitavaa rotaatioita ja nythän joukkueessa on vaihtoehtojakin ja uskon että ETH tiimeineen huomioi tulevia vastustajia siten että miten.palettia voidaan pyörittää.
 11. Kolme pistettä ja omassa päässä nollapeli toisen kerran peräkkäin, milloinkahan edellisen kerran? Vähän maalipaikkoja molemmilla. De Gea torjui yhden hienosti. Silmiin pistävää oli että De Gea avasi pääasiassa pitkillä palloilla. Paljon oli pallollista epävarmuutta harhasyöttöinen, McTn pallollisen pelaamisen epävarmuus oli nähtävissä mutta taisteluilme oli ok. Sancho oli ekajaksolla näkyvässä roolissa, kadoten toisella joka olikin manulta heikompi kuin eka puolikas. CR7n tulo kentälle piristi hyökkäysotteita. Elanga oli näkymätön. Dalot hoitu hommansa hienosti molemmissa päissä kenttää, etenkin puolustusasenne oli hieno ja jotenkin paistoi läpi koko puolustusjengissä upea mentaalinen asenne. Varane johti jengiä ja Martinez säesti. Bruno yritti jälleen liikaa ja vaikeita syöttöjä, pari upeaa vastustajann"hassutusta" mutta paljon parannettavaa jäi. Tulos hieno, samoin asenne puolustuksellisesesti eli oltaisiinko sen edessä että omapää hoidetaan ja siitä menestys?
 12. Milloin manu viimeksi voittanut "ketut"? Viidestä viime pelistä kaksi tasan,kolme häviötä. Eli tilastollisen voiton vuoro?
 13. Siirtohuhut

  Huhutaan että CR7 olisi tyytyväinen siirtoikkunaan ja jää manuun. Samalla huhutaan että syy siihen että vasta heinäkuun alussa ilmaisi halunsa pois siirtymiseen oli se ettei pelaajahankinnat edenneet lainkaan. Huhutaan siis mutta illalla tiedetään. Ja pian pitäisi CR7n lupauksensa mukaan kommentoida saagaansa. Tämä ei liity siirtoihin mutta vinkkinä. Seuratkaahan tapaus Pogbaa ja hänen veljensä Mathiaksen "veljesrakkautta" nimittäin Italian ja Ranskan mediat uutisoivat että Mathias olisi kansainvälisen rikollisjengin jäsenenä osallisena veljensä Paulin törkeään kiristykseen ja ryöstöön. Tutkinnat on aloitettu. Ja siksi Mathias yrittää mollata Paulia kaikin tavoin.
 14. Tässä pelin jälkitunnelmissa mietin Rassen panosta pelissä. Hetken mietittyäni hänen esiintymisestä ei jäänyt mitään mieleen. Vaikeaa oli kaikilla hyökkääjillä kun ei palloja tullut, avaukset olivat liikaa pitkiä palloja.
 15. Kolme pistettä tärkein. Voitosta ei kannata liikaa innostua sillä ottet eivät vakuuttaneet. Varsinkin toinen puoliaika oli selviytymis taistelua.
×