Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  728
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Samaa mieltä Martialista. Otteet vaihtelevat suuresti jopa ottelun sisällä. Jotenkin välillä tuntuu että hänellä on tyypillisen ranskalaisen diivan otteita, ylimielisyyttä, laiskuutta liikkumisen suhteen. Onko fysiikka kunnossa? Rasse tykkää pelata ja on parhaimmillaan vasemmalta. Mikä martin ryhmitys kentällä?
 2. Paljon töitä eka jaksolla, hyvää peliä. McT. toi voimaa keskialueelle, toisella jaksolla loppua kohden alkoi jalka painaa. Rasse oli esimerkillinen muutoinkin kuin maalien muodossa. Laitapakit molemmat olivat ok, sensijaan Harry oli hieman epävarma. Fred teki paljon töitä. Lingard kohtuullinen mutta voimaton kaksimkamppailuissa. Nyt tämä peli antoi varmaankin OGlle selvyyttä kenttäryhmityksen muodosta jolla voitaisiin jatkaa. OG voinee hengittää voiton jälkeen vähän vapaammin ja vahvistanee koko joukkueen henkistä kanttia kohti mcity peliä.
 3. Lingard avain hyökkäykseen lähdössä.
 4. Aika monenlaisia juttuja on laitettu Olen suuhun Englannin mediassa viime päivinä. Jos kiinnostaa niin kannattaa selailla brittimedian sportsivuja.
 5. Ajatuksia tästä kaudesta

  Pelillinen ilme ei ole kehittynyt. Ja nyt viime peleissä joukkueen alkukauden tiiviihkö puolustuspelikin on alkanut rakoilla. OG on yrittänyt ajaa kaksikkoa Fred, Pereira keskikentälle. Moni ns.asiantuntija olisi antanut vielä mahdollisuuden Maticille muuta OG laittoi miehen koirankoppiin, liian helpostiko? Olisi Matic ollut ainakin fyysisempi kuin em.kaksikko. Onkin mielenkiintoista onko Matic Moun joukoissa tammikuussa? Joukkue kaipaa kentälle pelillistä johtajaa, esimerkkiä. Voi olla ettei Pogbastakaan siihen ole, toivottavasti olen väärässä. Mutta kun hän palaa niin muutamien pelien jälkeen selvinnee hänen sitoutumisensa manuun. On jotenkin kuvaavaa ettei OG joukkoineen vielä kauden tässäkään vaiheessa ole saanut selville millä ryhmityksellä otteluun mennään. Mikä on paras ryhmitys? Ei tuo 4-3-3 näytä hyökkäyksen kohdalla oikein toimivan, Rassen ja Martialin yhteispeli pätkii. Jotenkin näyttää siltä että vastustajien pelitavan scouttauksessa olisi parantamisen varaa. Seuraavat kaksi peliä ovat vaaankieliasemassa monella tapaa, pystyykö manu pelaamaan palloa epävarman Tottenhamin puolustuksen selustaan? Olisiko manulla mahdollisuus haavoittaa kaukana parhaastaan olevaa mcityä. Näiden ottelujen jälkeen olemme viisaampia, toivotaan parasta.
 6. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Eka jakso oli painajaismainen. Grealish näytti miten peliä johdetaan joka puolella kenttää. Manun onneksi hän onnistui vain yhden kerran. Missä oli Martial eka jaksolla? Toisella sentään paransi otteitaan. Rasse oli manun näkyvin. Molemmat laitapakit olivat vaikeuksissa sijoittumisen suhteen kun piti kontrolloida tilannetta noustako hyökkäyksiin vai pelata alempaa. Kaikenkaikkiaan manun peli ei näytä kehittymisen merkkejä. Mielikuvitus puuttuu, joidenkin pelaajien otteista on jopa nähtävissä pelkoa epäonnistumisesta turhan hätäilyn muodossa. Olen projekti polkee paikallaan.
 7. Ajatuksia tästä kaudesta

  Aika varovaista on arvosteluni Olea kohtaan. Ole pelaa niillä korteilla mitkä hänellä on käytössään. Mutta hän on tällä hetkellä avainasemassa tulevissa pelaajahankinnoissa joita ensi kauteen mennessä tarvitaan. Ja hankinnat pitää olla tasapainossa joukkueen ikärakenteeseen nähden. Manun johtoa mielestäni voi arvostella syystäkin. Oliko mm.manun nykyinen valmennustiimi huolella valittu, onko toimitusjohtajan valta pelaajahankinnoissa liian suuri? Manun ongelmapaikat pelaajistossa on tiedossa mutta miten saada näille paikoille sopivat pelaajat. Kysymys on siitä mikä on seuran kokonaiskuva/uskottavuus pelaajamarkkinoilla, miten houkuttelevana seura näyttäytyy pelaajan nnäkökulmasta? Pelkkä huippupalkka ei enää ole ainut syy tulla manuun.
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  On likipitäen varmaa että nyt nähtävissä olevalla toimintalinjalla champparipaikat ovat kaukana, useamman vuoden päässä. Sekavuus jatkuu manun johdossa jossa toimtusjohtaja kuvitellee olevansa jalkapallon asiantuntija eikä kuuntele laajan scouttauksenkaan ohjeita. Urheilutoimenjohtajaa kaivataan, mutta mikä maksaa.Sekö että Edin kautta jenkkeihin kulkeva määräysvalta heikkenisi? Kun puhutaaan manun valmennuksen tilasta niin pitää huomioida koko valmennustiimi. Onko se kokonaisuutena ajan tasalla, niin mukava mies kuin Mike P. onkin niin onko hänen tietotaito ajantasalla, mukava mies on myös Carrick. K.Mc Kenna on lähes tuntematon valmentaja ja jolla on suuri vastuu taktisesta valmentautumisesta peleihin. mm. the Sun on arvostellut McKennaa manun onnettomasta hyökkäyspelin rakenteesta. Kokonaisuutena voidaan selityksittä sanoa että manun valmennusryhmän on ohut kokemuksen puolelta. Onko ryhmä koottu harkinnalla vai hätäisesti vuosi sitten alkaneen puhdistuksen jälkeen? On selvää ettei pelkillä nuorilla rakenneta tulevaisuuteen menestyvää joukkuetta, nuori joukkue kaipaa/tarvitsee omassa joukkueessa olevia esikuvia. Valioliiga on kova sarja joka vaatii taitojen lisäksi fyysisyyttä. On selvää että kun nykyinen tv.rahojen potti joka jaetaan valioliigaseurojen kesken jatkaa vain kasvamistaan niin se mahdollistaa valioliigaseurojen pelaajahankinnat,kilpailu kovenee. Miten manu tässä kilpailussa pärjää sen tulee näyttämään jo ensi kauden joukkue.
 9. EL 28.11.2019 FC Astana vs Manchester United@Astana Arena

  Pakkopullapeli. Eka jaksohan oli selvää manun hallintaa. Kotiyleisö hurrasi kun oma joukkue pääsi yli keskikentän manun puoliskolle ja aika harvakseen. Ei silti manun poikaset juurikaan maalipaikoille päässeet. Lingard sai maalin pitkästä aikaa. Toinen puoliaika olikin sitten tasainen ja onnekas oma maali ratkaisi kotijoukkueen voiton. Olihan siinä manulla pari kolmekin hyvää maalipaikkaa mutta Chong sohi 3metristä yli tyhjän maalin ja kotimokke torjui pari. Manusta ei erottunut juuri kukaan ehkä Gomes erottui ja Chong varsinkin eka puoliajalla. Ongelmahan oli manulle tuttu hallintaa ajoittain mutta matalan plokin murtaminen ei onnistu. Kokonaisuutena nuorukaiset pelasivat kohtuullusesti, tappio oli epäonnekas.
 10. EL 28.11.2019 FC Astana vs Manchester United@Astana Arena

  Tekonurmikenttä ja vähintään kymmenen astetta pakkasta odottaa pelaajia.
 11. Ajatuksia tästä kaudesta

  Manun johto Olesta alkaen on tilanteen edessä jossa luodaan pelillistä menestymiskaarta pitkälle tulevaisuuteen. Ja eräs merkittävä asia kun ajatellaan näitä tavoitteita on joukkueen pelaajarakenne. Gary Neville otti esiin mielestäni erittäin tärkeän seikan. Nimittäin joukkueen ikärakenteen ja sitä kautta kokemuksen. Nyt manu on panostanut nuoriin tulevaisuuden pelaajiin ja huhujen mukaan jatkaisi myös samalla linjalla. G.N kuitenkin painotti että menestyvä joukkue tarvitsee määrätynlaisen ikärakenteen. Hänen mielestään manu tarvitsisi tällä hetkellä jo rutinoituneita pelaajia ikäluokassa 25-28. Ja kun katsotaan tällä hetkellä parhaita seurajoukkueita heillä on tasapainoinen ikärakenne jopa voisi sanoa että kokemus on pääasiassa valttia. Nuoret ovat tulevaisuus mutta jos/kun manu metsästää kuitenkin menestystä lähi vuosina se vaatii määrätynlaisen joukkuerakenteen.
 12. Siirtohuhut

  Hei haloo, ei kyse jälkiviisaudesta/jossitelusta puolestani vaan hypoteesista johon jokainen voi ainoastaan vastata mielessään.
 13. Siirtohuhut

  Pokaaleita tai ei. Heitänpä hypoteesin. Jos manuun oltaisiin valitsemassa manageria, vaihtoehdot olisivat OG ha Poch niin kumman sinä valitsisit!? Olettama on siis että kumpikin vapailla markkinoilla ilman sopimusta minnekään. 😉
 14. Pelkäsin etukäteen miten keskikenttä toimii ja se ei toiminut vaan se oli kuten M.E.N otsikoi disaster(katastrofi). Kentällä manulla ei ollut yhtään sellaista pelaajaa joka olisi ottanut joukkueessa ns.johtavan esimerkillisen pelaajan roolin omalla esimerkillään, McT.on monasti ollut tälläinen pelaaja nyt keskikenttäpelaajat olivat voimattomia pelaajia joiden riistotaklaukset puuttuivat täysin. Harrykin puolustuksessa oli hermostunut (joukkueen otteisiin?) eikä osoittanut johtajuutta. Pelillisesti joukkue ei näyttänyt ymmärtävän missään vaiheessa sitä taktiikkaa jonka OG joukkoineen oli otteluun laatinut. Muutaman minuutin tehojakso toi pisteen muutenhan vastustaja hallitsi ottelua. Kolmen alakerta ja vähän pelannut Jones sekä ko.taktiikkaa vähän käytännössä joukkueen kanssa pelanneet W.B ja Williams olivat OGn aloitustaktiikassa vaikeuksissa ja kun englannin mediaa on tänä aamuna seurannut tämä taktinen seikka tuomitaan lähes poikkeuksetta.
 15. Pitkiä syöttöjähän on yritetty ja surkeasti niissä epäonnistuttu.
×