Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  941
 • Joined

 • Last visited

About herpati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1954

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Mitenhän palloa saadaan hyökkäyspäähän ko.ryhmityksellä?
 2. Tärkein saavutettiin eli kolme pistettä. Entä pelillisesti, mitä nähtiin? Kyllähän totuus oli ettei esitys ollut kovinkaan erityinen. De Gea kokosi itsensä Shawn oman maalin jälkeen ja antoi joukkueelle mahdollisuuden voittoon parilla game saverilla. Ongelmat hyökkäyspäässä näkyivät. Harry oli hyvä ja osoitti että vaikeuksien kautta hän pystyi kokoamaan henkisen kanttinsa. Harry oli jopa hyökkäyspäässä manun vaarallisin pelaaja! Bruno hoiti voiton, tasapelin jo häämöttäessä. Mata osoitti että hänen pelinäkemystään tarvitaan. Rasse teki töitä ja maali varmaan antaa itse luottamusta. OGlla on ongelmana kun mennään tuleviin otteluihin miten muodostaa monista keskikenttäpelaajista se oikea muoto ja kokoonpano. Ja toivokaamme että Cavani pystyy auttamaan hyökkäyspään ongelmissa, nyt vain yksi maali hyökkäyspelaajalle neljästä.
 3. Onneton on ottelun tempo.
 4. Kausi 2020-21 käyntiin

  Kyllähän de Gea epäröi ulostulossaan, ja kun tuli rpn rajalle vastaan niin omissa kolisi. Ja kun läpiajosta ei ollut kyse vaan toppari oli tilanteessa mukana vastustajan hyökkääjän kanssa niin moken piikkiin suurimmalta osin maali voidaa katsoa menneen.
 5. Tärkeä peli. Nyt pelaajat tarvitsevat onnistumisia. Metaalipuolen pitää olla kohdillaan. Uskoa omaan tekemiseen. Valmennusjohdon on tehtävä kaikkensa jotta joukkue on valmis otteluun. Voitto on tavoite, tasuri ei riitä. Avainpelaajien on parannettava. On selvää että Newcastlen jälkeen vastustajat kovenee, PSG. Chelsea,Arsenal, Leipzig, Everton siinä on tekemistä. Ja jollei Newcastle peli tuo kolmea pistettä niin voi vain arvailla mikä on tilanne marraskuun alkupuolella?
 6. Ole Gunnar Solskjaer

  OG kärjessä eräässä asiassa. Nimittäin vedonlyöntikerroin eräällä vedonlyöntitoimistolla potkuista enää 2,2 ! Pari seuraavaa peliä näyttää suunnan. Suuri suu Roy Keane kertoo mielipiteenään että joukkue on heittämässä Olen bussin alle samalla tavoin kuin Mourinhon. Jotainhan kummallista on otteluissa ollut nähtävissä!
 7. Bruno Fernandes

  Huhut kertovat että tottenhan ottelun puoliajalla Bruno olisi polttanut täysin hihansa Harryn kanssa. Mm.arvostellut Harryn munattomuutta Martualin ulosajotilanteessa. Bruno olisi sanonut Harrylle ettei ole manu paidan arvoinen. Olen oli pakko ottaa Bruno pois ja jättää pukuhuoneeseen. Eli osoittaako Bruno oikeaa paloa punapaitaa kohtaan? Jotainhan joukkueen kemiassa näyttäisi olevan pielessä.
 8. Siirtohuhut

  Laitanpa lisää spekulaatiota liittyen manun toimintaan siirtomarkkinoilla. Mistä manun jähmeys vahvistusten hankkimisessa voisiivat johtua.? Yleinen käsitys kehittynyt markkinoilla että kyllä manu maksaa ylihintaa? Valmennuksen taso ei vakuuta pelaajia suurtymään seuraan? Epäillään OGn taktisia kykyjä?
 9. Kaksi kotipeliä valiossa ja kaksi tappiota. Vallussa seuraavana kotona chelsea. Sitä ennen newcastle vieraissa jossa "tuomionkellot" kilisee jolle kulle jos ei voitto irtoa. Ja sitten Pariisiin.
 10. Eivät pysty edes sumppu puolustamiseen. Heikko on metaalinen taso. Martin punainen ei ole syy lopettaa pelaaminen.
 11. Sanat eivät riitä kertomaan.......🤮
 12. Mitähän sieltä tänään tulee🤔?
 13. Siirtohuhut

  Voipi perussyy näihin vuodesta toiseen toistuvissa siirtosaagoissa löytyä atlantin takaa. Omistajat näkevät manussa vain bisneskoneen. Glazerit ovat viime vuosina nostaneet seurasta lähes 100 miljoonaa. Glazereiden juoksupoika Ed W.toimii juuri niinkuin omistajat vaativat, mahdolliset hankinnat rahoitettava tulorahoituksella. Jo vuosia on puhuttu ja puhuttu manun organisaation muutoksesta urheilutoimen pomon palkkaamisesta. Miksi tämä ei etene? Monia ehdokkaita on mainittu mutta tulos nolla, syy lienee ettei kukaan halua toimeen jossa ei ole omaa päätösvaltaa vaan kädet on sidottu omistajien taholta.
 14. Siirtohuhut

  Siirtoaika lähenee loppuaan, tuleeko ketään? Toivottavasti ei ainakaan mitään viime hetken paniikkihankintaa. Smalling tapaus ihmetyttää, mitähän manun joukoissa tuumaillaan? Kyse ei kuitenkaan ole kovin suuresta siirtosummasta.
 15. Ei ollut niin selvä peli kuin voisi lopputuloksesta päätellä. Manun hyökkäyspään pelistä ei voinut juurikaan puhua ennen kuin OG teki onnistuneen taktisen muutoksen 69min.kun otti pois kentältä heikon Jamesin ja Ighalon, Pogba ja Rasse tulivat tilalle. Pogba otti keskikentän haltuun ja siihen asti koko toisen puoliajan kestänyt Bringhtonin painostus päättyi. Pogban ja v Beekin yhteistyö toimi hyvin. Matalta positiivinen esitys, Henderson otti 1-0 tilanteessa vastustajan painaessa yhden huipputorjunnan. Fred yritti ja yritti kuten aina mutta avaussyötöt epäonnistuivat liian usein. Bailly antoi hyvän näytteen kunnostaan.
×