Jump to content

herpati

Members
 • Content count

  869
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by herpati

 1. Siirtohuhut

  Näitä klippejä löytyy sadoittain eri pelaajista. Yli 100 miljoonaa on liikaa Sanchosta. Tällä hetkellä on vaikea löytää seuraa joka em.hinnan pystyisi edes maksamaan. Manukin joutuisi tekemään erilaisia rahoitusjärjestelyjä. Kerta könttä maksu ei tule kyseeseen. Jos ko.siirto etenee niin siirtosumma tultaneen sitomaan mm.murtautumiseen avauskokoonpanoon, maaleihin,maali syöttöihin,pokaalien saavuttamiseen,mestareiden liigassa/valioliigassa menestymiseen jne.
 2. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  Laiskotellen kaksi maalia!
 3. Siirtohuhut

  Sanchon "uutisoidaan"😋 hyväksyneen henkilökohtaiset siirtoehtonsa? Mutta kuten eräs pelaaja kommentoi, onko Sancho se tärkein lenkki joukkueen vahvistamisessa.? lainaan tekstin, " If you bring in a striker, do you upset the balance at the moment with the three of Martial, Rashford and Greenwood"! Olisiko kuitenkin vasen "jalkaisen" topparin hankinta tärkeämpää. Nyt tämä Sancho hypetys on kestänyt jo liiankin kauan ja voi olla että manun taustoissa on asetettu joukkueen vahvistaminen tärkeysjärjestykseen ja (50milj) Sancho ei olekaan etusijalla. No, tulemme näkemään mitä tapahtuu.🤔
 4. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Matic uusi soppari😀😃🥰🤩👍
 5. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Voitto, 3 pistettä, Greenwood, Bruno, Pogba siinä tärkeimmät. Harry😴 DeGea🤔🤐 Ja tietysti Martin maali 👏👏
 6. Siirtohuhut

  Ei olisi ollut mitään järkeä maksaa Bellinghamista kymmeniä miljoonia tässä tilanteessa ja muutenkin 17-vuotiaasta. Kuitenkaan vielä vuosiin hänestä ei todennäköisesti olisi ollut ykkösjoukkueeseen. Tässä tapauksessa taas nähtiin huhujen vellovan, ja ennenkaikkea sen miten manun taloudellisella arvolla pumpattiin hintaa ylös päin jos ostajana olisi manu. Siirtohinta Saksaan onkin ihan eri tasolla eli alempana. Mikään pelaaja ei 17-vuotiaana ei ole useiden kymmenien miljoinien arvoinen. Ja nyt kun Bellingham nuorukaisena siirtyy Saksaan täysin uuteen ympäristöön/kulttuuriin niin mikään ei takaa sitä että hänestä tulee huippupelaaja huippusarjoihin. Nimittäin sopeutuminen vieraaseen maahan on yksilöllistä, persoonakohtaista. On monia tapauksia että kaukana kotoa tuleekin "äitiä" ikävä. Toivottavasti Jude on henkiseltä kantiltaan valmis.
 7. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  😒 Aamun shokkiuutisia englannista", Bruno ja Paul P. loukkaantuivat treeneissä". Mediat arvuuttelevat avauskokoonpanoa päivän peliin! Toivotaan ettei kyse ole kuin pikku kolhuista.🤔
 8. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Metro uk, uutisoi. Ei faktatasolla mutta jotain perääkin voi olla. Lähellä Aston Villaa ollut/oleva Tim Sherwood, "uskon että Jackin siirto manuun on jo valmis/tehty".
 9. Ajatuksia tästä kaudesta

  Jos manun huhupuheet Sanchon hinnasta (50milj.) pitää edes huhuasteella paikkaansa ,niin hänen tilanne on kartoitettu siten että Sancho pelaa Dortmundissa ensi kauden.
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  Kuten ns.asiantuntijatkin (engl.) kommentoivat Harry tarvitsee kumppanin, Lindelöf menettelee rotaatiossa. Keskustoppari ei voi olla niin niin epävarma pääpalloissa kuin hän on. Bailly on nopea ja notkea mutta luottaa ominaisuuksiinda liikaa ja mokia tulee. Pallovarmaa pohjapelaajaa keskelle myös pitää kartoittaa nyt Matic hoitaa homman muttei kauan. Fred on arpa edelleen hyvän ja heikomman päivän ero on suuri. Sancho olisi ratkaisu moneen mutta ei liene vielä saatavissa. Hyökkäyspäässä voi jopa käydä että Ighaloa tarvitaan rotaatioon vielä ensi kaudeksi. Moni pelaaja voi ottaa hänestä oppia mitä red divils paita tarkoittaa.
 11. Ajatuksia tästä kaudesta

  Jos Villa tippuu niin Grealishin hinta tippuu. Ja silloin pelaaja halunnee lähteä eli manu odottelee kaikessa rauhassa jos nyt ko.pelaaja kiinnostaa.
 12. Helppo matsi. Avauskokonpano alkaa sementoitua. Fernandes++++ Greenwood++++ Matic+++++ DeGea ++++ Pogba+++
 13. Juuri näin käsikirjoituksen mukaan ottelu edennyt, kaksi edelle hyvissä ajoin. Nyt todennäköisesti aletaan säästelemään bensaa. Ja vaihdot alkanevat hyvissä ajoin. Onhan se melkoinen ero kun keskikentän pohjaa rauhoittaa Matic, "höyryävän" Fredin sijaan. Rasselta voisi/pitää odottaa enemmän, jotenkin pientä turhautumista näkyvissä?
 14. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Angel Gomesista liikkuu huhuja että hän haluaa pois manusta. Taustoilta kuuluu ettei hän hyväksy lainasiirtoja vaan haluaa peliaikaa. Manun puoli empii sillä Gomes kaipaa kovuutta eli suoraan sanottuna lihaksia/massaa, pituudelleen hän kun ei voi enää mitään. Eli taitoa on mutta riittääkö se yksinomaan kovatahtisessa vallussa. Mielipiteitä?
 15. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Näin sade päivänä on aikaa luurailla kansainvälisillä sport medioiden sivustoilla ja sieltä poimittuna seuraava Sanchoon liittyen." ManU ei tarjoa ko.pelaajasta kuin 50miljoonaa puntaa! Korona ajan hintatarjous sanoo Dortmundin pomo". Eli jäitä hattuun ko.siirron suhteen. Ellei Sancho itse tee siirtopyyntöä ja nimenomaan manuun, enkä usko että tekee. Eli löytyykö joltain seuralta 100milj.? Pool!? Poolia vastaan voi olla Sanchon perhesiteet jotka ovat Manchesterin alueella.
 16. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Barcan "ihmepoika" 16-v. Mark Jurado ilmoittaa Instagamissa siirtyvänsä manuun. Ja korvaus kohdillaan vain 200000puntaa.
 17. Nyt ei ole varaa pelaajakokeiluihin. On pyrittävä ratkaisemaan ottelu hyvissä ajoin, ja sitten toisella puoliajalla vaihtoja jopa sallitut viisi.
 18. Kattelin uusintoja ottelun eri tilanteista ja ennenkaikkea pisti silmään Ighalo. Maali, vastustaja otti ulosajon kun Ighalo oli pääsemässä yksin läpi. Ja vielä ratkaisu osumassakin hän oli mukana. Eli OG luottanee mieheen tulevissakin matseissa.
 19. Yhdyn täysin M.E.N. arvosteluihin, ensimmäinen Brunon köyhä esitys manu paidassa, tosin juuri kukaan ei loistanut. Ighalo olisi ollut/ja olikin kova äijä boxissa jos hänelle olisi saatu palloa pelatuksi. Hän osoitti perinteistä targetin voimaotteita. Romeron olisi pitänyt saada maaliin mennyt kaukokuti kiinni. Harry erottui pelissä edukseen. Muut olivat tasaisen harmaata massaa. Ylimielisyys näkyi. Linkusta sen verran että se oli tuttua pörräämistä, mikä oikein oli hänen roolinsa, pelasiko hän hänelle annetun taktisen ohjeen mukaan? Liian usein kun hänellä oli mahdollisuus nopeaan ylös päin menoon hän syyllistyi ns.takakiertoon eli ei lähtenyt hyökkäämään vaan kääntyi kohti keskikenttää ja tilaisuus nopeaan meni ohi, ei näin. Pelkkä yritys joka näkyy vain juoksemisena ei riitä ko.paikan pelaajalle.(ks.m.e.n. analyysi)
 20. Kovasta pelitahdista? Tällä rotaatiolla mitä on käytetty!
 21. Kenen oiikkiin tämä kaikkia pelaajia koskeva asenne vamma menee? Norwich on selvinnyt kävelytempolla.
 22. Nyt kentällä olevalla kokoonpanolla voittomaalin tekeminen tulee olemaan tuskaa. Ei yhtään maalipaikkaa eka jaksolla. Toivottavasti OG näkee tilanteen vaativan nopeita vaihtoja.
 23. Bruno on yksin. McT. ei saa palloa ylös päin nopeasti ja pallo jää jalkaan. Fred touhuaa samoin kuin joskus heikoimmillaan. Ja linkku🥵 Nyt ainakin näyttää että tarvitaan viiden pelaajan vaihdot ja paljon aikaisemmin kuin SU pelissä.
 24. Ei liiku pallo nopeasti.....
 25. Martial oli energinen. Koko hänen elekielensä oli ihan jotain muuta kuin monasti aikaisemmin. Koko joukkueen ryhti/itseluottamus näyttää nousseen tauon aikana, pallo liikkuu pelaajalta toiselle nopeammin. Jotenkin näytti siltä että tauon aikana on treenattu oikeita asioita, moni pelaaja näyttää fyysisemmältä eli salitreenit yksin ovat toimineet!? Oli ilo katsella keskikentän toimivuutta, Fernandes,Pogba,Matic, jokainen heistä pystyi pallolliseen peliin. Matic taistelee nyt nähdyillä otteillaan avauskokoonpanopaikasta. Rasse tuhlaili paikkoja mutta osoitti kovaa kuntoa raatamalla myös puolustus päässä. Ainut heikkous mikä eilen pisti silmään on laitapakkien vaisu hyökkäyspään peliin osallistuminen. Joukkueessa on nyt jonkin verran leveyttäkin jota tarvitaan kun pelejä tulee tiiviiseen tahtiin. Saa nähdä millä miehistöllä lähdetään cup peliin putoajajoukkue Norwichia vastaan jolle ottelu on loppukauden tärkein. Toivottavsti OG taustoineen on asettanut cup menestyksen tavoitteeksi. Lisäys. OG:n tuore kommentti. "En ole koskaan sanonut että neljänneksi vaan kolmanneksi ja voittaa kaksi cuppia"😍
×