Jump to content

elap

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About elap

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/03/1994
 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat Ankaltahan tuo kuulostaa. Turha näitä on kovin tosissaan ottaa, varsinkaan tässä vaiheessa kautta. Siitä, onko Krasic ollut tällä kaudella parhaita, voidaan nyt olla monta mieltä.. Kovasti on toiminta siirtyny futisforumin puolelle, sinne vaa rohkeesti sekaa.
 2. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat Kovasti on tänään uutisoitu Juven tehneen yli 50 milj tarjouksen Tevezistä. Hmm..
 3. Re: Goal nyt on pahinta paskaa mitä postilaatikkoonsa voi koskaan saada. Jokan numero kertoo vuorotellen Cristiano Ronaldosta ja Messistä. Samaa shittiä numerosta toiseen vailla minkäänlaisia mielenkiintoisia aiheita. Tämän lisäksi suomennettu suoraan ruotsin kielestä ja kieli yhtä tökerä kuin olisi google kääntäjällä käännetty. Tämäkin arvostelu nyt varsin helläkätisesti ilmaistu, olihan mielipiteen kirjoittaja 13v Arsenal fani.
 4. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat Vittu nää massikeisarit pilaa jalkapallon. Ensin vietiin Dzeko, nyt Aguero.. No, ei peliä ole vielä menetetty. Ja jos uhakakuva toteutuu, täytyy huomioida että Tevez vapautuu markkinoille alennusmyynyyntiin. Ihansama! Tästä Aguero siirrosta ei kyllä jaksa lässyttää enää yhtään enempää, Copa American jälkeen keskustelun voi aloittaa uudelleen. Mutta mikä on Amaurin tilanne?
 5. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat http://yle.fi/urheilu/lajit/jalkapallo/ ... 03592.html ..se siitä Aguerosta.
 6. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat Aguero Hiljaista foorumilla ollut Agueron suhteen. Sillä nyt, hyvät ystävät, nyt se iso kala mistä ollaan puhuttu on lähellä. Nykii jo! Aguerokin näyttää jo vihreää valoa Torinon suuntaan, kuten myös Atletico kuten kaikki jo tiedämme. Atletico hoputtaa jo Kunia tekemään ratkaisunsa, joka nähtänee jo viikonloppuna. Reali on jo pelattu pelistä ulos. Ilmeisesti Chelsea on tullut viime päivinä leikkiin mukaan. Mitään huhuja suurempaa ei kuitenkaan saarilta ole kuulunut, ja hyvä niin. Toivotaan ettei madot lopu viime hetkillä kesken.. Siinä tapauksessa voitaisiin uhrata jopa kaikkien rakastaman Felipe Melo syötiksi. No, Dzeko-pettymyshän tästä kuitenkin on tulossa. Mitään ei tule kuulumaan moneen viikkoon ja elappi kummastelee foorumilla että missä se Aguero viipyy. Ja kunnes sitten herra Tevez päättää turvautua koti-ikävä korttiin, ja suunnata Interiin, ja sheikit iskee punnat pöytään ja kala ui Englanttin.
 7. Juventus 2010-11

  Laitetaampa nyt omia ajatuksia tännekki pitkästä aikaa. Viime kauden pettymykset pikkuhiljaa sulateltu. Contesta nyt en osaa suurempia analyysejä heittää, kun en miehestä juurikaan tiedä. Ensimmäisenä mielikuvana kun tästä kuulin, tuli samantien mieleeni Ferraran epäonnistuminen. Nuori ja kokematon, ja meriitit loppupeleissä varsin olemattomat. Kokemustakaan ei suurseuran peräsimessä ole. Silti juvesydämmessäni on sellainen pieni ja kummallinen tunne ja kipinä, että tämä se kaveri on. Tämä on se kaveri joka vie Juven sinne mihin se oikeasti kuuluu! No, aika näyttää osuuko tuo tunne oikeeaan, vai tuhlataanko taas yksi arvokas vuosi. Ja mitä pelaajapuoleen tulee, alkaa sekin jo kuulostaa lupaavalta. Ainakin puheet ovat kovat. Ainoana uhkakuvana näen Melon myymisen. Miksi ihmeessä? Miksi ihmeessä Juve haluaisi luopua tämän hetken parhaasta ja ylivoimaisesti tärkeimmästä pelaajastaan?! Tiedän, että joku neropatti tulee äskeiseen kommenttini puuttumaan, mutta tämä on oma mielipiteeni. En uskalla/halua ajatella mikä Juven sarjasijoitus olisi viimekaudella ollut ilman Meloa. Ainoa, milloin voisin melon ulostamisen hyväksyä, olisi se että rahat käytettäisiin Agueron hankintaan. Ja mikäli Melo myytäisiin tarkoittaisi se Inlerin ostoa, ei näin. Kovalla hinnalla taas yksi jantteri, jolla suuri floppaamis riski. Aquilanin lunastamisen sen sijaan koen erittäin tärkeää, jopa pakollisena. Vaikka viimekausi oli varsin epätasainen, on loukkaantumisrulietti vihdoin ohi, ja kaikki puitteet ovat sille että kaveri nousisi Serie A:n eliitiin tulevalla kaudella, kun ympäristökin on nyt tuttu. Ziegleristä ja Pirlosta en jaksa alkaa erityisempiä kirjoittelemaan. Ziegler nyt oli pakollinen vahvistus laitapakkeihin, saa nähdä miten kaveri onnistuu. Toivotaan parasta. Pirlon näen varsin positiivisena asiana. Edes ikä ja Milan tausta ei tätä hankintaa kaada. Vaikka erityisempaa sateentekijää on kaverista turha odottaa, on hän edelleen yksi pelipaikkansa parhaita Italiassa. Hyvä että keskikentälle löytyy laajuutta, ja otettava myös huomioon, että mies tuli ilmaissiirrolla, kuten myös Ziegler. Näistä alkukesän siiroista voi myös päätellä, että jotain Marrottalla on nyt mielessä. Rahaahan oli luvattu paljon? Eikä sitä ole vielä käytetty penniäkään? Hmm.. NYT SE AGUEERO SINNE TORINOON JA V**UN VAUHILLA! Ei tätä tilaisuutta voi olla käyttämättä hyväksi! Nuori tähtistatuksen omaava hyökkääjä, joka haluaa pois seurastaan. Ja nimenomaan tähtistatuksen omaava pelaaja, sellaista juuri Juve tällä hetkellä kaipaa. Hinta on toki kova, mutta kaikki resurssit Juventuksella tähän kaappaukseen olisi. Jopa itse Agueron suunnalta. Toivottavasti nyt toimitaan. Ei tainnut tämä teksti antaa foorumille suurempia keskustelun aiheita tai mieltä mullistavia kommentteja, aika samaa jauhantaa mitä mitä ennenkin, ja vanhan toistoa, mutta menköön nyt vaikka sitten foorumin herättelynä. Elap kiittää ja kuittaa, mieleinkiintoinen kesä tulossa. Ufo. tä?
 8. Juventus 2010-11

  Laitetaampa nyt omia ajatuksia tännekki pitkästä aikaa. Viime kauden pettymykset pikkuhiljaa sulateltu. Contesta nyt en osaa suurempia analyysejä heittää, kun en miehestä juurikaan tiedä. Ensimmäisenä mielikuvana kun tästä kuulin, tuli samantien mieleeni Ferraran epäonnistuminen. Nuori ja kokematon, ja meriitit loppupeleissä varsin olemattomat. Kokemustakaan ei suurseuran peräsimessä ole. Silti juvesydämmessäni on sellainen pieni ja kummallinen tunne ja kipinä, että tämä se kaveri on. Tämä on se kaveri joka vie Juven sinne mihin se oikeasti kuuluu! No, aika näyttää osuuko tuo tunne oikeeaan, vai tuhlataanko taas yksi arvokas vuosi. Ja mitä pelaajapuoleen tulee, alkaa sekin jo kuulostaa lupaavalta. Ainakin puheet ovat kovat. Ainoana uhkakuvana näen Melon myymisen. Miksi ihmeessä? Miksi ihmeessä Juve haluaisi luopua tämän hetken parhaasta ja ylivoimaisesti tärkeimmästä pelaajastaan?! Tiedän, että joku neropatti tulee äskeiseen kommenttini puuttumaan, mutta tämä on oma mielipiteeni. En uskalla/halua ajatella mikä Juven sarjasijoitus olisi viimekaudella ollut ilman Meloa. Ainoa, milloin voisin melon ulostamisen hyväksyä, olisi se että rahat käytettäisiin Agueron hankintaan. Ja mikäli Melo myytäisiin tarkoittaisi se Inlerin ostoa, ei näin. Kovalla hinnalla taas yksi jantteri, jolla suuri floppaamis riski. Aquilanin lunastamisen sen sijaan koen erittäin tärkeää, jopa pakollisena. Vaikka viimekausi oli varsin epätasainen, on loukkaantumisrulietti vihdoin ohi, ja kaikki puitteet ovat sille että kaveri nousisi Serie A:n eliitiin tulevalla kaudella, kun ympäristökin on nyt tuttu. Ziegleristä ja Pirlosta en jaksa alkaa erityisempiä kirjoittelemaan. Ziegler nyt oli pakollinen vahvistus laitapakkeihin, saa nähdä miten kaveri onnistuu. Toivotaan parasta. Pirlon näen varsin positiivisena asiana. Edes ikä ja Milan tausta ei tätä hankintaa kaada. Vaikka erityisempaa sateentekijää on kaverista turha odottaa, on hän edelleen yksi pelipaikkansa parhaita Italiassa. Hyvä että keskikentälle löytyy laajuutta, ja otettava myös huomioon, että mies tuli ilmaissiirrolla, kuten myös Ziegler. Näistä alkukesän siiroista voi myös päätellä, että jotain Marrottalla on nyt mielessä. Rahaahan oli luvattu paljon? Eikä sitä ole vielä käytetty penniäkään? Hmm.. NYT SE AGUEERO SINNE TORINOON JA V**UN VAUHILLA! Ei tätä tilaisuutta voi olla käyttämättä hyväksi! Nuori tähtistatuksen omaava hyökkääjä, joka haluaa pois seurastaan. Ja nimenomaan tähtistatuksen omaava pelaaja, sellaista juuri Juve tällä hetkellä kaipaa. Hinta on toki kova, mutta kaikki resurssit Juventuksella tähän kaappaukseen olisi. Jopa itse Agueron suunnalta. Toivottavasti nyt toimitaan. Ei tainnut tämä teksti antaa foorumille suurempia keskustelun aiheita tai mieltä mullistavia kommentteja, aika samaa jauhantaa mitä mitä ennenkin, ja edellisen toistoa, mutta menköön nyt vaikka sitten foorumin herättelynä. Elap kiittää ja kuittaa, mieleinkiintoinen kesä tulossa. Ufo. tä?
 9. Fm 2011

  Voiko pelissä siirtää pelaajia valmiiksi, ennen kuin aloittaa uuden pelin?
 10. Pelipaita keskustelut

  Nyt se Nike vittuun Torinosta! Nämä niken viimevuosien viritelmät sahalaitoineen ja lohikäärmeineen on ollu jotain aivan kamalaa.
 11. Ottelut kaudella 2010/2011

  Ei mitenkään, mielestäni kyllä paras valinta oikealle, mutta viime aikoina alkanu kyllä kaverilla vähän vapisee.. Kertoo toki paljon juventuksen laitapakkien tasosta.
 12. Ottelut kaudella 2010/2011

  Pistikö muuten muilla silmiin Sörenssenin käsittämätön epävarmuus Genoa pelissä? :s
 13. Fm 2011

  Wilzee, käännätkö itse tekstit tänne foorumille vai oletko saanut väännettyä pelin suomenkielelle jotenkin?
 14. Juventukseen liitetyt pelaajat

  http://www.urheiluviikko.net/agentti-rossi-siirtyy-vain-voittajaseuraan/49416/
 15. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kuulostaa aika epäreilulta, että olet odottanut maalivahdilta, joka on ollut lähestulkoon 2 vuotta loukkaantuneena, suurta "vastuun kantoa" joukkueen puolustuksen virheistä. Ja nuo kömmähdykset kaadat suoraan Juventuksen ykkös topprin niskaan. Kuulostaa jopa varsin idioottimaiselta. Ota huomioon että puolustukseen kuuluu myös muitakin pelaajia kuin topparit. Ei voi edes paljoa kyllä odottaa yhdeltä puolustajalta tuollaisen apina lauman johtamiseen mitä Chiellini ympärillä on viime vuosina pyörinyt. Eihän siihen pystynyt edes "suuri ja mahtava" Fabio Cannavaro. Hänen jos kenen, olisi pitänyt osata johtaa ja organisoida puollustusta. Laidoilla pyörii 18v toppari, Traore ja Grygera, ja olet kolme vuotta odottanut että Chiellini & Buffon "ottaisivat vastuuta" ja saisivat tämän kaltaiset jantterit pelaamaan hyvin ja organisoidusti? Jos laitapakkeina olisi edes serie An tasolle kuulvat laitapakit, uskon, että nämä toppariparin virheet katoaisivat lähes täysin. Sanot sinä mitä sanot, on Chiellini-Bonucci lähivuosina varmasti Italian ja maailman kovinta eliittiä, ovat(/olisivat) jo nyt, kuten jo sanottua, jos ympärillä olisivat edes hieman tasokkaammat pelikaverit. Lyhyesti sanottuna siis, on turha odottaa ihmeitä puollustukselta josta 50% pelaajista on täyttä paskaa. Onneksi tämä asia tulee kuntoon ensi kesänä. =) (toivossa on hyvä elää..) Pahoittelen yhdyssana virheitä ja tekstin sujuvuutta, hieman väsyyneenä tuli kirjoitettua.
×