Jump to content

Kontu

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Kontu

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Fudis
 1. Videot

  Katsoin ton ristianon kompin, hyvii kikkoja jne mut hyvin oot onnistunu pilaamaa ton compin noil kokoaikasil flasheillä, vaikeempi nähäkki et mitä siinä ees tapahtuu ja mua ärsyttää muutenki ne suuresti. Muuten hyvä comppi mut koita vähä säästellä noit flashejä ens kerralla enemmän .
 2. Uusi sponsori hakusessa...

  Ferrari ois kyllä aika asialline ku punanen on vähä niiku ferrarin väriki edit: nii ja se tärkein hyvät rahatki varmaa tulis niin ja mistä tää teijän Nokia- viha oikeen johtuu kuulostaa musta aika järjettömältä boikotoida nokiaa kun se on aika tärkee suomen taloudes kumminki :roll:
 3. Videot

  Kiitos kaikille hyvistä videoista . Postatkaa vaan tänne lisää jotain teijän mielestä hyvii compilikaatioita/kikkailuja. Onks muuten kellää roberto carlosista complikaatioo? Entä Ronaldosta?
 4. Ryan Giggs

  Aivan näin Pohje... ja Koskis ihan näin että ymmärrät mitä tasoa tuo 13 sek on niin sanotaanko nyt esim että mun 50v faija joka tosin harrastaa liikuntaa paljon ja on hyvässä kunnossa ikäisekseen mutta kumminkin niin juoksi 13,7 viime vuonna eikä todellakaan ole pikajuoksija vaan pikemminkin maratoonari (juossu maratonin 7 kertaa paras aika jotain 2,45 suuntaan ) Mutjoo nyt kyl loppuu tän mun offtopicki.
 5. Ryan Giggs

  Oliks toi vitsi? Siis että nopeimmat pelaajat juoksevat just ja just 100m alle 12 tai 13 sekuntia? Nopeimmat pelaajat juoksevat aivan 100% varmasti reppaasti alle 11 sek satasen. Miks kirjotat asiasta josta et tiiä, muuten toi 13 sek on ihan turisti aika. Niin ja kyllä se gigs varmasti vielä pari vuotta sitten sen satasen alle 11 sek veti , mutta en tiiä meniskö enää. Ja muuten fudispelaajille toi esim 50m on paljo tärkeempi, et mihin aikaan sen pääsee kun 100m. Itekki vedän tosi nopee 50m mut sen jälkee rupee hyytyy, ku fudikseski tottunu juoksee vaan n 50m tai alle matkoja täysillä yleensä. Toivottavasti saitte täst ees jotain selvää aika kiirees kirjotin niin varmaan paljon virheitä.
 6. Mourinho

  ei ei ei ei näin..veikkaanpa että jos muurinen pääsis puikkoihin niin chealsea voittais sen ekan pelin ku muurinen on ja loput menis päin v*ttua. Muurinen tod. näk vaihtais kokonaan pelityylä ja taktiikkaa niin mitä chealsean pelaajat on varmasti kovasti treenannu.
 7. Mourinho

  Mourinhossa on tyyliä. Ja isolla rahalla ja kova joukkuehan se on, mutta ei se aina sitä sano että sillon voitettas mennen tullen kaikki, tästä hyvänä esimerkkinä real madrid joka välillä takertelee pahastikin ja romahtaa jossain ns "helpoissa peleissä" täysin.Sellaista ei chealsealle tapahdu, kiitos mourinhon. Mun mielestä ehdottomasti maailman paras valmentaja ja kaiken lisäksi tyylikäs.
×