Jump to content

Leija_Spede

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Leija_Spede

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/09/1989
 1. Fifa Ultimate Team

  Re: Fifa Ultimate Team No ei jumala*ta Miten meikäläinen ei koskaan saa noista pakoista mitään? 15 euroa käytin, eikä sieltä tullut kun jotain Kompanytä ja Edin Dzekoa. Kovan työn kautta nuo kolikot mulle kertyy, en pysty oikein edes kuvittelemaan miltä tuntuisi, jos pakasta tulisi joku superstara, josta napasahtaisi 200 000 tilille! Suomi-squadin olen huvin vuoksi jo tehnyt. Harmillista, kun Forssellia, eikä Väykää pelissä ole. Muuten sitä rahaa onkin jo melkoisesti, mutta enpä tiedä minkälaisen joukkueen tekisin...
 2. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Ei tullut meikäläisellekään kovin kummoisia pelureita niistä loyalty pakoista. Gabby Agbonlahor ja Pirlo taisivat olla parhaat pelaajat. Laitoin nuo pakoista saamani janarit myyntiin ja hommasin IF Dannyn reiluun kymmpitonniin heti ensimmäisenä iltana. Pankin puolelle on nyt kertynyt vajaa 30 000 coinssia. --------Eto'o--------Doumbia -------------IF Danny -----Nani---------------Moutinho -------------Meireles --Cole---Luiz----Kompany---Bosingwa Tuollaista kokoonpanoa olen suunnitellut sitten tulevaisuuteen. Kyllä siinä saattaa olla vastustajan toppareilla vähän pitelemistä, kun Eto'on ja Doumbian kumpienkin pace on helposti yli 90
 3. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Eipä ole tosiaan muuta eroa. Sitten on vielä FIFA 12 Ultimate Edition, josta saa muistaakseni kolme pakkaa kuussa.
 4. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Juu, kyllä sä voit noutaa ne pakat huomennakin. Ihme touhua kyllä EA:lta. Tyypilliseen tapaan taas myöhässä...
 5. Pitkävetoa

  Re: Pitkävetoa Tuota samaista kohdetta mietin minäkin. Kaiken järjen mukaan Villarealin pitäisi voittaa nousija Granada melko helposti, vaikka peliä ei pelatakaan Madrigalilla, ja keskiviikkona tuli turpiin Müncheniltä. Vinkki: esim. PAFilla Villarealin kerroin on 2.45. edit: Nottingham Forest - Derby County 1.8 3.45 4.2, eli ihan hyvät kertoimet on laitettu Derbylle.
 6. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Juu, kyllä se on jo siellä. Päivän naurut tuli kyllä tuolle Tomisen videolle!
 7. Väärän kokoisen paidan menin tilaamaan. Paita on tilattu Manchester Cityn online storesta, eli täysin aito ja käyttämätön. Koko: chest 36", selässä lukee #16 ja Kun Agüero. 70e + postit. Kuvia laitan mielelläni kiinostuneille.
 8. FIFA11 - Paitsio Cup 2. Yleiset keskustelut

  Melkeinpä koko päivä aikaa, elikä sinun pillin mukaan marssitaan.
 9. Mikä stadion?-peli

  Sieltähän se tuli.
 10. Mikä stadion?-peli

  Eipä tullut mitään vaikeaa arvoitusta mieleen...
 11. Mikä stadion?-peli

  Borussia Dortmundin stadion, Signal Iduna Park? Ensimmäinen kuva vaikuttaa joltain signaalilta, ja viimeinen onkin kuva Park Chu Youngista.
 12. FIFA11 - Paitsio Cup 2. Yleiset keskustelut

  Joo kyllä ainakin meikäläisen puolesta homma on harvinaisen bueno sen puolseta, että sä hoidat Jynssin osuuden kotiin. Olen muuten viikon poissa tulevasta maanantaista lähtien, joten huomenna pelaisin mielelläni viimeisen ottelun (vaikka olen ilmeisestikin jo jatkossa). Heti kun palaan reissusta, niin pelaan pikimmiten otteluni seuraavaa vastustajaa vastaan
 13. Maalivahtipeli

  Mielenkiinnolla kyllä odottelen De Gean tulevaisuutta Unitedissa. Jalalla pelaamista en lähtisi laittaamaan suurimmaksi ongelmaksi, vaan paremminkin kommunikoinnin puolustajien, etenkin toppariparin Vidic-Ferdinand/Smalling kanssa. Jokunen maali upposi Atleticossa perseillen tilanteet Godinin ja Perean kanssa. Sitten leviteltiin käsiä ja mietittiin kenen vika. Vaikka Vidic ja Ferdinand ovatkin hieman kovemman kaliiperin jannuja verrattuna Godiniin ja Pereaan, niin yksikin paha moka Manu:ssa on jo liikaa. Jos se kielitaito on tällaista "I am what I am" luokkaa, niin taivas varjele mitä sieltä tulee! --> Yksi kausi menee kyllä sisäänajossa, mutta toivon todella, ettei Manulle tule samanlaista maaivahti rumbaa kuin Smeichelin kanssa.
 14. Mikä stadion?-peli

  Kaukaa haettu, mutta onko Stadio Artemio Franchi? Eziosta tulee mieleen Firenze ja Firenzestä Fiorentina. Alempaa kuvaa en oikein tajua.
 15. Mikä joukkue? -peli

  Näin! Tuon sahankin perusteella moni olisi varmaankin jo arvannut...
×