Jump to content

CHiBBoBO

Members
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About CHiBBoBO

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/06/1989
 1. MVH vs. muu maailma

  Re: MVH vs. chibbobo Mm. tää jää epäselväksi.. Kuinka jalkapallo voi sun mielestä olla joukkuepeli, jos ympärillä oleva joukkue ei saa vaikuttaa johtopäätökseen arvioidessa yksilöitä ? Maailman paras jalkapalloilija ei ole sama asia kuin fyysisiltä ominaisuuksiltaan maailman paras jalkapalloilija. Jalkapalloa pelataan myös oman, joukkuekavereiden ja vielä vastustajienkin pään sisällä. Luulen että, joku muukin on koittanut aiemmin selittää sulle tätä samaa asiaa. Etkö sä nyt ymmärrä, että sun ei kannata tulla selittämään näitä juttujasi ihmisille, jotka yrittävät keskustella jalkapallosta (lue joukkuepelistä). Tai sunhan mielestä varmasti kannattaa, mutta onnistut tekemään ainakin itsesi ja minut samalla pelleksi. On tuolla varmaan joku fysiikka/tekniikka-ketju jossain. Voit mennä sinne rankkaamaan pelaajia noilla kriteereilläsi. Luultavasti bannit tulossa kohta, jos jatkan tätä, mutta pitäähän kansalle toki tarjota viinaa ja sirkushuveja. Jos et kuitenkaan oikeasti pysty käsittämään tuota ylempää kappaletta, niin we're done here sir/madam. Jatka sä vaan mielipiteittesi esittämistä, kaikilla on siihen oikeus, mutta kannattaa vähän miettiä missä ne esittää. Ellei tarkoituksena ole sitten ärsyttää toisia ihmisiä tahallaan.. (= eräs kalastusmuoto, jossa nuottaa vedetään veneen perässä.) Myönnetään toki, että tyhmimmät kalatahan siihen verkkoon lopulta jäävät, mutta hei mähän oonkin jo laitoshoidossa.
 2. MVH vs. muu maailma

  Re: MVH vs. muu maailma Miks sä väittelet jalkapallofoorumilla siitä kuka on maailman paras pelaaja, jos asteikolla millä mittaat parhautta on hyvin vähän tekemistä jalkapallo nimisen pelin kanssa ?
 3. MVH vs. muu maailma

  Re: MVH vs. muu maailma Joo, no myönnetään, että oli ehkä vähän ylireagointia. Ei kuitenkaan oikein jaksaisi etsiä oikeasti asiasältöisiä viestejä esim. tuolta Barcelona ketjusta, kun ehkä 70% viesteistä on saman kaverin suoltamaa BSsää. Jokaisella on tietysti oikeus omaan mielipiteeseensä, mutta jos haluatte täyttää ketjut tuollaisella tavaralla, niin ihan sama sitten mulle. Poistakaa tai lukitkaa tämä ketju ja jatkakaa samaan malliin.
 4. MVH vs. muu maailma

  Mulla oli luultavasti jotain asiaa tuonne Barcelonan kausiketjuun, mutta unohdin sen kun päädyin lukemaan tämän erään ilmeisen hienon ihmisen sepustuksia. Ajattelin sitten, että jatkossa kaikki halukkaat voisivat haastaa kyseisen sanan säilällä kamppailevan gladiaattorin täällä, niin pysytään paremmin asiassa joka topicissa. Jotain aiempiakin postauksia voisi varmaan siirtää tänne. Modet ? Ei sitten mitään bannia MVHlle, koska kuten noista quoteista näkee niin kyseinen herra/rouva onnistuu aika ajoin piristämään päivää. Alla muutamia quoteja MVHlta, osa kaipaisi kyllä pientä lisäselvitystä.. MVH vastaus siihen mitä Xavin pitäisi tehdä. Eli hänen mielestään Xavin kontribuutio seuraaviin asioihin on hyvin vähäinen. Kahteen edelliseen quoteen viitaten haluaisin kuulla MVHn mielipiteen siitä, kuinka Fabregas pärjäisi Stoken paidassa. Ja sitten kaiken tuon jälkeen ehkä käsittämättömin lause kyseisen kaverin postaushistorian perusteella. Hauskintahan tässä on, että tuo yllä oleva lause on tyyliin ainoa järkevä lause, jonka olen MVHlta lukenut. Sait varmaan MVH tarpeeksi huomiota. Onnistuit kuluttamaan mun "kallista" aikaa puolen tunnin verran perjantai yönä. Mission accomplished. Joten voit nyt painua h*vettiin, jos olet trolli. Jos taas ihan tosissaa kirjoittelet näitä juttujasi niin jatketaan täällä. Jookos ? Aloita vaikka vastaamalla tuohon kysymykseeni Fabregasista. PS. Eihän tää nyt sitten oo sitä nettikiusaamista, mistä ne lääkärisedät -ja tädit varoittelee ? Oon kuitenkin väsänny tätä jo sen verran kauan ja MVH vaikuttaa varsin kovapintaiselta kaverilta, niin menköön nyt sitten.
 5. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. En jaksa uskoa, että Arteta vaihtaa Evertonista Arsenaliin 28 vuotiaana vain istuakseen penkillä. Fysioroomin penkkiä saattaa kyllä kuluttaa, mutta eiköhän tuo ole jonkunlainen hätävara korvaaja Fabregasille. Eli Arsenalin keskikenttä olisi tälloin terveystilanteen salliessa muotoa: ----Arteta---- Song----Wilshere
 6. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. Eipä oikein kukaan kuumota näistä viimeisimmistä siirroista, mutta se hyvä puoli Artetassa on, että nyt Fabregasille rakennetussa pelitavassa on ainakin yksi kaveri, joka pystyy täyttämään edes toisen Cescin saappaista. Ehkäpä Ramsey tai jopa Wilshere voi sitten täytellä noita saappaita jo vuoden parin päästä, jos jatketaan tulevaisuudessakin samalla systeemillä. Tuota Benayounin siirtoa en oikein ymmärrä, kun meillä on kuitenkin penkillä mm. Rosicky, Miyachi, AOC ja Arshavin. No, ehkäpä Wenger mietti, että annetaan jälkimmäisen istua penkillä ja laitetaan sen sijaan kentälle kaveri, joka ainakin antaa itsestään 100%. Paljonkohan Anzhi Makachakala olisi valmis maksamaan AAsta tammikuun siirtoikkunan aikana ? Sen verran vielä Artetasta ja Benayounista, että molemmat ovat tuttuun Arsu-tyyliin loukkaantumisherkkiä, niin saa nyt sitten nähdä kuinka monta peliä pelaavat kaudessa..
 7. 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford

  Re: 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford Ihme selittelyä täälläkin taas muutamalta kaverilta. Niin pitkään kun pelin nimi on jalkapallo, on Manu ainakin tällä hetkellä noiden lukemien verran Arsenalia edellä. Manulaisilla tietoa siitä, että onko kukaan toimittaja kysynyt pelin jälkeen Phil Jonesilta klassista "Miltä nyt tuntuu ?" Viitaten siis siihen, kun ainakin mun tietojen mukaan valitsi kesällä Manun ja Arsenalin väliltä. On luultavasti ilmeisen tyytyväinen valintaansa.
 8. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Ois kyllä kiva nähdä Oxlade-Chamberlainin debyytti, mutta eihän tätä nyt jumalauta kestä kattoo
 9. Lauri Dalla Valle

  Re: Lauri Dalla Valle ESPN Soccernetin On The Move-blogi kertoo seuraavanlaista. "12.46 DONE DEAL Dundee United have snapped up Fulham's Finnish under-21 striker Lauri Dalla Valle on loan." Toivotaan, että peliaikaa ja onnistumisia tulisi Skotlannissa.
 10. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Vaikka Fabregasilta nähtiin viime kaudella huonojakin pelejä, ei häntä voi kuitenkaan syyttää Arsenalin pokaalittomuudesta. Ainakin viime kaudella mestaruus kaatui mielestäni kahteen ongelmaan: Erikoistilanne puolustaminen ja mentaalipuoli. Sitä edellisellä kaudella Arsenalissa pelasi niinkin kovan luokan tekijöitä kuin Sol Campbell ja Silvestre, että kyllä myös sitä kuraa löytyi, mutta ei sitä nyt ehkä ihan koko muu jengi ollut/ole.
 11. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Mulle tuli just tällanen fiilis, kun luin poolilaisten hehkutuksia voiton jälkeen. Pisteiden valossa voitte olla ehkä tyytyväisiä alkukauteen, mutta mitä nyt olen vajaa 180 minuuttia teidän peliä nähnyt tällä kaudella, niin aika kummalliselta kuulostaa, jos noihin esityksiin ollaan tyytyväisiä. Onko kukaan täällä väittänyt, että Arsenal pelasi hyvin ? Jokainen itsehän sen loppujen lopuksi päättää, että mikä on "hyvä" peliesitys suosikkijoukkueelleen. Jos tuo oli teidän mielestä se hyvä esitys, niin mikäs siinä. Ei kannata kuitenkaan ihmetellä, jos Eurooppa jää toista vuotta putkeen vain haaveeksi "hyvistä" esityksistä huolimatta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Arsenal menisi heittämällä UCLään ja jyräisi mestaruuteen.
 12. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Noniin, tästähän uhkaa tulla ihan kunnon keskustelu Kaivoin vähän statistiikkaa (Opta stats pe iltana klo 23:55 ftw.. ) noista kolmesta edellämainitusta pelintekijästä ja kyllähän tuo Fabregasin korvaamattomuus näkyy siinä kun katsoo läpisyöttöjä. Optan tilastojen mukaan Fabregas antoi 1887 pelatun minuutin aikana 110 onnistunutta läpisyöttöä, mikä on muuten yli kaksi kertaa enemmän kuin kyseisen tilaston kakkosella Arshavinilla. Silvalla ja Modricilla vastaavat luvut ovat em. järjestyksessä: 2564 min ja 30 läpisyöttöä sekä 2800 min ja 20 läpisyöttöä. "Key passeja" kaikki kolme antoivat reilut 60. Eli tilastot tukevat kyllä aika hyvin tuota Cescin kommenttia kroatilaisesta. Osasyy Modricin vähäisiin läpi/maalisyöttöihin on varmasti tuo syvempi rooli verrattuna Fabregasiin ja Silvaan. Tiedä sitten minkälaisiin lukuihin yltäisi vapaammassa roolissa. Niin joo, pelataanhan me myös huomenna. Miyachi ja Nasri mukana joukkueessa ja jälkimmäinen saattaa jopa aloittaa, kun loukkaantumistilanne on mitä on. Mikäli kertoimia on uskominen, niin loukkaantumisista huolimatta lähdetään huomiseen peliin ennakkosuosikkina. Veikataan avauskokoonpanoksi Szczesny; Sagna, Kos, Vermaelen, Jenkinson; Frimpong, Ramsey, Nasri; Walcott, RVP, Arshavin.
 13. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Itse mietiskelin sattuneesta syystä tuota samaa asiaa eilen. Ja tulin siihen tulokseen, että edellä esitettyjen nimien ohella Man Cityn Silva voisi olla samaa kaliberia. Tosin ei taida olla myytävänä... Pakko jatkaa listaa vielä yhdellä nimellä Oon tässä viime päivinä fantasioinut Chelsean Modric-tarjouksen kaappamisesta. Eihän tuokaan nyt ikinä tule tapahtumaan, kun tämän hetkinen seurakin on mitä se on.. Modric on tottunut viime kausina pelaamaan vähän Cesciä syvemmällä, mutta muistaakseen aiemmin urallaan pelannut ylempänä ja tehnyt aika paljon maalejakin. Mutta joo, en nyt tämän enempää viiti hehkuttaa "rakkaan" naapurin miehiä.
 14. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. Tuli vaan tässä mieleen kun selailin netistä siirtohuhuja, että nyt kun Nasri on matkaamassa suht. varmasti Cityyn, niin miksei Arsenal pyydä osamaksuna Nedum Onuohaa. Löytyy valioliigakokemusta, on nuori ja nopeajalkainen, pystyy pelaamaan ainakin laitapakkia ja keskuspuolustajaa, vaarallinen myös hyökkäyspäässä ja esittänyt hyviä otteita ainakin joka kerta kun allekirjoittanut on seurannut kaverin edesottamuksia. Ai mutta hetkinen, se ei olekaan kutosdivaritason ranskalainen, joka kellottaa satasen aikaan 33,45s ja jonka ajatus kulkee yhtä nopeasti kuin VR. Voidaan siis todennäköisesti unohtaa.
 15. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. No eipa tuosta siirrosta voisi kovin iloita, jos Cesc olisi meille pelannut. Mutta mun mielesta taa siirto tuli kreivin aikaan.. yksikin vuosi tata soosia, niin joukkueessa ei haluaisi pelata enaa kukaan muukaan! Raha ei ole kaikki mita tasta saatiin, vaikka voihan tuo siirto noustakin, jos Barca es?m. voittaa pari mestaruutta viiden vuoden sisalla seka kerran sieniliigan.. Huhut Jadsonin siirrosta aika vahvat ja hintaa kutakuinkin 10miljoonaa.. mun mielesta paras tapahtuu, jos saadaan peluri joka arsulle pelaa, tinttaliisan sijaan! Oon kyllä samaa mieltä oikeastaan kaikesta mitä kirjoitit, mutta silti tuo 34,2M£ mitä saadaan, jos kaikki sopimusehdot täyttyvät on imo liian vähän. Jos nyt oikein muistan, niin Fabregasilla oli kuitenkin sopimus vuoteen 2014 asti ja aivan varmasti tämän hetken TOP10 keskikenttäpelaajia maailmassa. Sitten kun ottaa vielä huomioon, että esim. Pastore matkasi 36,5M£:llä PSGhen. Vaikka Pastoren tapauksessa onkin kysymyksessä sheikkien öljymiljoonat, niin pitäisi tuon antaa ainakin jonkin verran vertailukohtaa. Mutta turhahan mun on loppujen lopuksi tuosta siirtosummasta kitistä. Kaupat on kuitenkin jo tehty ja ei kai tässä enää muu auta kuin ruveta odottelemaan Fabren korvaajaa.
×