Jump to content

Berba

Members
 • Content count

  257
 • Joined

 • Last visited

About Berba

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/05/1995

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited
 1. Siirtohuhut

  Eihän se nyt taas lähtenyt.. https://www.skysports.com/football/news/11667/11728815/manchester-united-rule-out-move-for-ajax-defender-matthijs-de-ligt Olikin liian hyvää ollakseen totta.
 2. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Kukaan löytänyt hyvää streamia peliin?
 3. CL 2.10.2018 Manchester United vs Valencia

  Itsellä alkaa olla sellainen tilanne, että toivon tappiota, jotta tähän sekoiluun saataisiin jotain muutosta.
 4. Onko tuosta De Gean tilanteesta mitään tietoa? Aika pahalta näyttää.
 5. Ininänne on musiikkia korville. Väärin edetty.
 6. Englannin Valioliiga 2016/17

  9 voittoa kymmeneen viimeiseen peliin on kyllä todellista housuunpaskomista.
 7. Tää on helppo, Fellaini jatkaa dominointiaan nyt myös playmakerin roolissa.
 8. 23.4.2017 Burnley vs Manchester United

  Mihin peliin viittaat?
 9. Onhan se toki näinkin, mutta aivan yhtä mustana en Unitedin tilannetta näe. Valioliigassa top 4-sijoitukset vaikeutuvat entisestään, kun varsinkin pikkujoukkueita vastaan Zlatan on ollut täysin korvaamaton tällä kaudella. Toisaalta tämän voi kuitenkin nähdä myös hyvänä mahdollisuutena Rashfordille jatkaa erinomaisia otteitaan kärjessä, minkä lisäksi avautuu näyttöpaikkoja Martialille, kun Marcus ei voi jokaista peliä pelata. Pitkällä aikavälillä ei tämä joukkueelle ole kovin kova kolaus, ellei Mestarien liigan paikka mene sivu suun. Eurooppaliiga on varmasti Unitedin ykköstavoite, eikä tilanne muutu sen osalta. Tämä varmisti sen, että United on tulevana kesänä varmasti hyökkääjämarkkinoilla, enkä ihmettelisi, vaikka nähtäisiin uusi ME-ylilyönti esim. Griezmannista tai Mbappesta. Koska joukkue alkaa muuten muistuttamaan jo tasapainoltaan ja nimiltään huippujoukkuetta on hyökkääjälle tilausta, sillä ilman Zlatania (ja Rooneya) se osasto on käsittämättömän ohut. Tämä hankinta olisi kuitenkin tapahtunut vuoden tai parin sisään joka tapauksessa.
 10. Zlatan Ibrahimović (Man Utd 2016-)

  Zlatan sivussa monien lähteiden mukaan tammikuuhun 2018 ristisidevamman vuoksi... Unitedin kannalta tietysti hyvä, ettei jatkosopimusta ole tehty, mutta on se todella sääli, jos ura loppuu näin. Nyt jäädään sitten odottelemaan seuran ja Zlatanin kommentteja.
 11. Euroopan liiga

  Osaatko Jahnny kertoa miksi on yleinen konsensus, että Celta on melkeinpä vaikein vastus lopun joukkueista? En ole siis joukkueen pelejä nähnyt ensimmäistäkään tällä kaudella, mutta pelkän tekstitv-scouttauksen perusteella näyttää olevan melko tavallinen espanjalainen keskikastin joukkue. Kokoonpanosta omaan silmään pomppaa lähinnä Pool-reject Aspas, joka on paukuttanut liigassa 16 maalia. Olisi siis hauska kuulla jotain analyysiä Celtan vahvuuksista, jos joku on enemmän seurannut, kun oma tieto on aivan nollissa.
 12. 16.4.2017 Manchester United vs Chelsea

  Kilpailevalta foorumilta, mutta erinomainen juttu eilisestä ottelusta. http://www.valioliiga.com/2017/04/17/ammattivalmentajan-analyysi-mourinho-teki-jotain-taysin-poikkeuksellista-contekin-jahmettyi/
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Midfield Maestro, hinnatonta...
 14. Euroopan liiga

  Noista joukkueista Lyon, Roma, Besiktas sekä saksalaiset ovat omaan silmään sellaiset, jotka mielellään välttäisi. Muut ManUn pitäisi kairata huonompanakin päivänä.
 15. Ihan päivänselvä rangaistuspotkuhan tuo oli. Miten ihmeessä tuota Monrealin käsienkäyttöä voisi muuna kuin rikkeenä nähdä?
×