Jump to content

OdeZ

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About OdeZ

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/14/1995
 1. C'moon äijä, älä ny mitään facebookkia tähän sekota ! Tää on fudis foorumi, älä tuu aukoo päätäs ku et selvästikkään mitään lajista ymmärrä ja haluut vaan provosoida.. Lopeta, toi on naurettavaa
 2. Manun hyökkäyspeli on kyllä ihan kuollutta ja ideatonta kun Nani on poissa.. Jos Rooney ei ala kohta lämpeemään ja loukkaantumissuma pienenemään niin mestaruus ja myös muut kannut karkkavat käsistä :// onko muuten tietoa Valencian ja Parkin tilanteesta?
 3. Mielenkiintoista nähdä miten "vanhakettu" Brown pärjää. Loistopelillä voisi varmistaa itsellensä vielä muutaman muunkin ottelun täksi kaudeksi..
 4. Barcelona 2010/11

  Hyviä pointteja Joey. Ja turhaa alkaa vääntämään mutta eiköhän se ole nyt Leon joka provosoi.. Mutta jätetään asia eikä aloteta mitään ikuisuuttaa kestävää vääntöö..?
 5. Huhuja

  Olis se vaa ollu upeeta jos Ronaldinho ois tullu taituroimaan Eewoodille
 6. Barcelona 2010/11

  Tämän päiväinen ottelu kertoo hyvin Barcelonasta ja siitä, miten helpolla voitto La Ligassa ansaitaan. Se kertoo myös La Ligan huonosta tasosta, jossa 2 jengiä taistelee voitosta ja muut vikisee.. Viimeisimästä ottelusta Arsenalia vastaan huomasi sen, että heti kun Barca sai vastaansa joukkueen, joka ei heitä jatkuvasti pitkää palloa vaan yrittää oikeasti pelata jalkapalloa, Barca on pulassa. Arsenal oli parempi ja ansaitsi voiton.
 7. Mahdollista myös, että O'shea pelaa topparin tontilla huomenna...?
×