Jump to content

Johtava97

Members
 • Content count

  1,587
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Johtava97

 1. Laitetaan aihe pystyyn. Pähkäilin tämän tarpeellisuutta, mutta mielestäni kaikille pelaajille on turha omaa aihetta tehdä, joten tämä olkoon hyvä. Eli siis, Joshua King on tehnyt uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää miehen Old Traffordilla vuoteen 2013. Lähde: http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/May/joshua-king-signs-new-deal.aspx
 2. Veikkausliiga 2014

  Kiitokset. Paitsiota tullut lueskeltua säännöllisesti ja joskus vähän vähemmän samoin kuin Futisforumia ja Twitteriä. Jostain syystä kynnys kirjoittamiseen on kasvanut, kenties äidinkielenaineiden tai muiden mielenkiinnonkohteiden takia, mutta katsotaan, mitä alkava kausi tuo tullessaan. Ensi lauantaina Lahdella ensimmäinen harkkapeli, joka siis sovittiin tuon peruuntuneen MYPA-liigacupväännön tilalle. Silti uusi kausi tuntuu vielä niin kaukaiselta, että odottelen omalta osaltani ainakin otteluohjelmien julkaisuun asti. Ties vaikka tässä joku kabinettinousu saataisiin vielä aikaan.
 3. Veikkausliiga 2014

  Joo, isoja päätöksiä ja tietysti tunteet pinnassa Myllykoskella. Surullistahan se on, että näitä kabinetin kautta joudutaan tehdä. Toisaalta Hongan viime kausien puuhastelut on nähty, ja niistä on ilmeisesti opittu. Tuskinpa kukaan uskoi MYPA:n tai Hongan pystyvän viemään ensi kauden tyylikkäästi läpi. Parempi liigan uskottavuudelle ja perheellisten pelaajien tilipussille, sillä ensi kaudella negatiivisia talousuutisia tuskin tullee ja vielä on aikaa pelaajilla löytää uusi työnantaja. Myllykoski voi kyllä syyttää täysin itseään. Käsittömättömän suurilla budjeteilla vedetty viime kaudellakin, jos vertaa vaikka verrattain isosta kaupungista tulevaan Lahteen. Täällä menee kovaa ja rahaa tulee ennennäkemättömällä tavalla ottelutapahtumista. MYPA sen sijaan oli budjetoinut säälittävät 90 000 ottelutapahtumatuloja ensi kaudelle, 16 kotipeliin. Jokainen voi itse laskea, mutta eipä noilla summilla juuri veikkausliigaseuraa pyöritä. Ainakin on selvää, että toimistolla on puuhasteltu. MYPA:n tulevaisuus ratkennee lähipäivinä, kun Ykköseen pitäisi hakea lisenssiä. En suuresti ihmettelisi, jos seura päättäisi laittaa pillit pussiin. Eihän siitä kauaa ole, kun seuran taustoilta kuiskittiin edustusjoukkueen alasajosta. Ilves sen sijaan tuonee mukavasti väriä Veikkausliigaan. Hajuton, väritön ja mauton ovat Ilveksestä kaukana, mitä valitettavasti ei voi sanoa viime vuosien MYPA:sta.
 4. Shinji Kagawa

  Taidan olla liian täpinöissäni, kun jo aiheen menen avaamaan, mutta eiköhän tämä aika selvä tapaus ala olemaan. Kun Unitedin lääkintäpuoli tiedetään, todella epätodennäköiseltä vaikuttaa sopimuksen kaatuminen medicalissa. Nyt tässä on noin puoli vuotta (?) Kagawaa meille huhuiltu, ja lopulta olo on aivan uskomaton. Sir Alex tekee pitkästä aikaa jättisiirron, jonka vaikutus joukkueelle tulee olemaan kiistaton. Unitedille kävi iso tuuri, kun Kagawan sopimus on loppumassa juuri ensi kesänä, sillä tarve joukkueen vahvistamiselle on tällä hetkellä suuri. Näin saatiin myös hinta asettumaan kohdilleen, sillä ties kuinka monta kymmentä miljoonaa lopulliseen hintaan (joka on oletettavasti noin 15 miljoonaa euroa) olisi tullut lisää. Vaikka ensimmäisenkään hankinnan sopimusta ei ole allekirjoitettu, todella tyytyväinen saa Fergien toimiin olla siirtomarkkinoilla. Hazardin hankinta oli mitä ilmeisimmin enää pelaajasta kiinni. Myös keskikentän pelaajan tarpeen skotti on tunnustanut, mutta markkinoiden vuoksi mitään ei ole vielä tarttunut kiinni. Jo näillä toimilla Fergie on jälleen ostanut hätäisimmät fanit puolelleen ja Unitedin jokavuotinen yhden kauden projekti on jälleen hyvällä tiellä. Kagawa tulee olemaan todellakin ryöstö. The Japan Timesin verkkosivusto nimittäin huhuilee Shinjille vain noin 50 000 punnan viikkopalkkaa, mikä kuulostaa vallan hullulta. Toki palkka Dortmundissa oli vielä pienempi, mutta herranjestas - ulkomailta narratulle maailmanluokan pelaajalle maksetaan vain vähän kovempaa palkkaa kuin omalle kasvatille, manchesterilaiselle Danny Welbeckille ollaan sorvaamassa... http://www.japantimes.co.jp/text/sc20120607a1.html? [ATTACH=CONFIG]201[/ATTACH] Pakko oli laittaa vielä tervetulo-kuva Unitedin nettisivuilta!
 5. Carl Jenkinson

  Aika avata nuorukaiselle oma aihe. Kyseessä on 19-vuotias Ykkösliigan Charltonissa pelaava suomalaispuolustaja. Jenkinsonissa on jo pitkään tiedetty olevan potentiaalia. Nyt Carl on siis tekemässä unelmasiirron Arsenaliin. Arsu maksaa miljoona puntaa Charltonille, jotta asiassa ei mennä välimieskädittelyyn, koska sopimus on katkolla. Carl on tekemässä siis neljän vuoden sopimuksen. Nähtäväksi jää, miten Jenkinson onnistuu suurseurassa, ja onko Arsenalilla ylipäätään suunnitelmia suomalaisen varalle.
 6. Helsingin jalkapalloklubi 2014

  Itse yritin Veikkausksen kautta maanantaina, jolloin oli vielä hyvin lippuja jäljellä. Halvimmat olivat kuitenkin jo menneet, taisi olla vain yksi pieni katsomonosa niitä tarjolla. Seuraavaksi "edullisimmat" olivatkin sitten noita 55e pilettejä kaarteiden yläriveille, jotka jäivät hankkimatta. Klubin kannattajille käsittääkseni oli auki jo viikonloppuna, ja FF2 taisi linkkikin pyöriä. Heille tarjottiin kalliimpia lippuja, joten voi olla, että tunnelma Stadionilla tulee olemaan huono. Vähän puuhastelun makua, mutta mennyt mikä mennyt. Ainakin hallihanke lähtee kunnolla käyntiin.
 7. Helsingin jalkapalloklubi 2014

  Vihdoin varmistui Klubin ja Barcelonan välinen harjoitusottelu, joka pelataan siis Olympiastadionilla 9. elokuuta. Liput ovat jo kausikorttilaisille myynnissä, muiden kannattaa olla hereillä ensi tiistaina yhdeksän aikaan, jolloin lipunmyynti virallisesti alkaa. HJK:n lupaus käyttää mahdolliset voitot harjoitushallin rakentamiseen junioreille sai ilmeisesti katalaanit kiinnostumaan hankkeesta. Hienoa, että tämän päivän jalkapallomaailmassa on jotain positiivisia poikkeuksia. Pakkohan tuonne on yrittää päästä. Vaikka liput ovat hintavia, rahat menevät hyvään tarkoitukseen, eivätkä ainakaan hj*lliksen taskuun. http://www.urheilulehti.fi/jalkapallo/nain-hjk-kaappasi-barcelonan-helsinkiin-kysymys-ei-ollut-rahasta
 8. Baltic Cup 2014

  Hyvä kun Kaukokin on viimein mahtunut maajoukkueryhmää! Taisihan tuo pelata taannoin Thaimaata vastaan (vai mikä höntsä se oli), mutta kiva nähdä, miten pärjää samaa liigaa tahkonneiden Sparvin ja erityisesti Ringin kanssa kuusen keskellä. Juuri Kaukon takia tuli muutama FSV:n ottelu katseltua. Jonin syöttöihin on tullut kivasti puhtia verrattuna aikaan Lahdessa, ja miehen sijoittuminen kentällä on myös parantunut. Turhat ja hätäiset juoksentelut ovat viimeistään nyt jääneet pois, joten Mixu saa Kaukosta tulevaisuudessa varman keskikentän pohjan, jonka merkitys ei näy maaleissa tai maalisyötöissä. Toinen mielenkiintoinen tapaus on tosiaan Markkanen. Teki upean maalin, mutta sopiiko Mixun taktiikkaan, mene ja tiedä. Ainakin monipuolisesti vaihtoehtoja on hyökkäyspäähän.
 9. Katsoi ja luki ennen matsia mielellään ennakointiasi! Yleisömäärä jäi sen verran surkeaksi, että suomalaisena hävettää. Onhan tämä ihan sairas kansa, jos joku virolaisten puuhastelema eloklassikko-farssikin vetänee monta kertaa enemmän porukkaa kuin SUOMEN MAAJOUKKUE. No, helmiä sijoille ja niin edelleen. Ensimmäisen puoliajan katselin romanialaista (wau!) striimiä, joka pelitti ihan hyvin. Sekavaa ja virherikasta peliä, mutta ihan viihdyttävä vääntö. Suomen puolustus oli kyllä täyttä kuraa, ja se konkretisoitui noissa karmaisevissa maaleissa. Täytyy muistaa, ettei kentällä kuitenkaan ollut missään määrin vahvin Suomi. Varsin luottavaisin mielin odottelen karsintoja. Paljon on puhuttu superhelposta lohkosta. Totta, isoimpia munia ei tällä kertaa Suomen koriin tippunut, mutta silti maajoukkue lähtee haastajana. Nyt on todellinen mahdollisuus kisoihin, muttei se katastofi olisi, jos tuosta lohkosta ei jatkoon mentäisi. Joulukuusella Ranskaan, miksei
 10. Kuopion Palloseura 2014

  Ari Lahti oli ESS:n mukaan puhellut, että yksivuotisesta sopimuksesta huolimatta ei olisi yllätys, mikäli KuPSin ja Rajamäen yhteistyi jatkuisi usemman vuoden. Varmaan halusivat Kuopiossa katsoa ensin, mitä kausi tuo mukanaan. Joukkue ei ole häävi ja lähtee muihin nähden takamatkalta, joten putoamispeikko keikkunee ainakin kesällä mukana. Rajamäen valintaa on kritisoitu, osittain aiheesta, mutta fakta on, että TPS-aikana puolet kokoonpanosta oli sairastuvalla. Varmasti Rapa on mainettaan parempi.
 11. Veikkausliiga 2014

  VeikkausTV on itselläni pelittänyt jos ei nyt kiitettävästi niin ainakin tyydyttävästi. En tiedä, tarkoitatko PouPou hötöllä epätarkkuutta, mutta ainakin kuvanlaatu on ollut minulle täysin riittävä ihan televisioruutuunkin, jonne saan kuvan kätevästi AppleTV:n kautta. Verrattuna UrhoTV:n viimekautisiin nettilähetyksiin ei taaksepäin ole menty yhtään. Myös VeikkausTV:n La Liga -lähetykset pyörivät Veikkausliigan kanssa samalla laadulla. Toisaalta Klubben-Honka -pelin seuraaminen oli avauspuoliajalla todella vaikeaa johtuen ilkeistä varjoista, jotka yläkatsomo kentälle teki. Haastavat olivat olosuhteet tuotannolle, mutta luulenpa VeikkausTV:n parantavan. Twitterissä asiakaspalvelu on ollut erinomaista, ja vikoja ja puutteita pyrkivät korjaamaan mahdollisuuksien mukaan. Sinne vaan parannusehdotuksia. Kohta mennään taas, kun VeikkausTV näyttää RoPS-Inter -väännön. Erityisesti kiinnostaa, onko turkulaisilla potentiaalia nousta välivuoden jälkeen mestaruustaisteluun.
 12. FC Lahti

  Tervehdys Sixten! Viimeiset kaksi vuotta olet sössöttänyt, totanoin, hukatuista paikoista. Kyllähän teillä oli neljä hyvää paikkaa, mutta kun vastustajalle annatte sellaiset 6-7 vastaavaa, voitto voi olla silti epätodennäköinen. Varauksella sama tekonurmella varustettuihin kakkoskenttiin, sillä talvikauden pelien huonoja yleisöolosuhteita olisi syytä parantaa. Kuitenkin muilla nurmipaikkakunnilla alusta oli jo sitä kuuluisaa samettia, mutta Lahdessa oli jotenkin onnistuttu sössiä asia. Toki kulunut talvi oli alustalle haastava, hiihtostadionista kun puhutaan, eikä nurmi kaikkein uusinkaan ole. Kyllä se jo seuraavassa kotipelissä on upea alusta, samoin kuin viime vuonnakin. Ei kaupungin kannata yhden kevätpelin takia välttämättä tässä taloustilanteessa panostaa miljoonia esimerkiksi Kisapuiston olosuhteisiin. Muistetaan kuitenkin se, että kuudessatoista muussa pelissä muovimatto Lahdessa olisi häväistys niin pelaajille kuin katsojillekin.
 13. FC Lahti

  Äskeisessä videossa tuo Lahden erittäin hieno hyökkäys ja Shalan hienoakin hienompi maali alkaen ajasta 5.43.
 14. FC Lahti

  Mahtava kotiavaus! Katto kesti, mutta Klubi ei. Lahti teki peräti kolme hienoa maalia, joita olisi voinut tulla jopa kaksi lisää: harvoin Klubia vastaan on varaa kämmätä pilkkua. Kotijoukkueen puolustus oli rautaa, ja maalissa Moisander osoitti olevansa luokkaa-kahta tanskalaista kilpaveljeään parempi. Lahti pelasi huonosti Myllykoskella sarja-avauksessa, mutta nyt Korkeakunnas oli saanut tehtyä joukkueelleen erinomaisen taktiikan. Etenkin avauspuoliajalla kova prässi sai Klubin pyörittelemään palloa puolustusalueella, eikä maalipaikkoja tullut. Tasoitusmaali aivan puoliajan lopussa oli täysi lahja, mutta Lahden reagointi tähän oli huima: heti seuraavasta hyökkäyksestä Hauhia tykitti pallon kauniisti verkkoon. Ja vielä seuraavasta. Lahti riisti pelivälineen heti aloituksen jälkeen ja pelasi helsinkiläiset viidessätoista sekunnissa ja kahdeksalla syötöllä täysin solmuun. Vanha klubih#orien kaataja Drilon Shala päätti hienon kuvion tinttaamalla pallon volleysta takayläkulmaan. Yksi hienoimpia näkemiäni veikkausliigamaaleja! Toisen puoliajan alussa HJK oli päästä mukaan peliin. Kaksi peräkkäistä erinomaista paikkaa parista metristä, mutta Moisander oli kummallakin kerralla muuri. Kandji pääsi vielä vähän myöhemmin pujottelemaan vetopaikkaan, mutta Moisander nappasi tämänkin, jonka jälkeen vierailijan eväät oli selvästi syöty. Boströmin pakista ei löytynyt uusia kikkoja, eikä toisaalta vaihtopenkilläkään ollut Konania ja Mannströmiä kummoisempia veijareita peliä kääntämään. Lahti sai pelin täydelliseen kontrolliin pitäen palloa kahden maalin johtoasemassakin, erittäin kypsää peliä. Voitto oli jopa maukkaampi kuin kuuluisa 3-0 murskaus kesällä 2012. Oi Lahti on!
 15. FC Lahti

  Onko teitä siellä Myllykoskella vai mikä nykyään onkaan ylipäätään edes tuota kahtatuhatta?
 16. FC Lahti

  Tuohon stadionasiaan sen verran, että ainakin tiedetään minne HJK-fanit sijoitetaan huhtikuun yhdeksäntenätoista (huonot). Eihän tuo mukavalta kuulosta, mutta tuskin tässä pelejä Kisapuistoonkaan tullaan siirtämään. Ilmeisesti tehdyssä tarkastuksessa oltiin "hyvin kriittisiä" ja "stadion on turvallinen käyttää". http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/2014/04/11/kosteusvikoja-surkeaa-terasta...-lahden-stadionille-miljoonaremontti?ref=ece_frontpage-section-teaser-groupSection-teaserHalfWidth Samaa odotan. Johan tässä on toivottukin kauden avausta. Teemana tullee olemaan vieraissa kotona, sen verran pitäisi Lahdesta lähteä kannattajia matkaan, että kotietu haalitaan.
 17. Veikkausliiga 2014

  Onhan tuo aivan käsittämätöntä, ettei matkakorvausvilppiä olisi muka huomattu ennen kuin nyt. Oli syy kenen tahansa, Honka menetti koko organisaationsa ainoan ammattimaisen osan. Toivottavasti koko valmennusosaaminen ei mennyt Lehkosuon mukana, vaan siellä olisi vahva back-up. Vaikea nähdä, että Honka pystyisi jatkossa rimpuilemaan ilman nuoria kehittävää ja hyviä tuloksia saavaa majutason koutsia, joka on toimiston puuhastellessa paikannut toimimalla myös seuran kasvoina. Honka on kyllä niin nähty, että vain stadionprojektin onnistumisella näkisin espoolaiset mielelläni liigassa. HIFK tullee täyttämään markkinaraon pääkaupunkiseudulla ja saisi Klubikin kunnon paikallisvastustajan. Toisaalta kaikkein typerintä olisi nyt kuopata jonkunlaiset perinteet omaava potentiaalinen seura ja aloittaa kokonaan alusta uuden jengin kanssa. Tämä kun on ollut varmaan suomifutiksen ongelmista suurimpia.
 18. Myllykosken Pallo

  MyPa oli vaisu ellei peräti todella heikko, kun taas Lahti Korkeakunnaksen sanoin tässä vaiheessa jo "pelottavan" hyvä, joten ei Sihvola tai kaksikaan olisi myllykoskelaisille kesää tehnyt. Yksi-kaksi puolittaista paikkaa maalin lisäksi, joka sekin oli varsin onnekas muuttaessaan reilusti suuntaa Kortteesta. Ei Muurisen joukkue vielä seksiä tihkunut.
 19. FIFA - Creation Centre

  Joku päivä takaperin etsin Creation Centrestä Veikkausliigaa yhtenä pakettina, ja siellähän se Turbokermit oli tehnyt joukkueet johonkin edelliseen FIFA-versioon, hienoa lutuuria! Jos sinua sattuisi huvittaa tehdä ensi kesän kuumin joukkue ja suuri mitalisuosikki, jonka ryhmä on peräti lähellä valmista, annan mielelläni näkemykseni FC Lahden pelureista!
 20. FC Lahti

  Tässä on aivan jäätävän herkullinen loppukausi, kun kolmesta pelistä pitäisi kaivaa 9pts vaasalaisten jäädessä pariin pojoon. VPS pelaa tänään Klubia vastaan toivon mukaan häviten, joten kolmella voitolla uskon Lahden pääsevän pronssille. Olisihan se kerrassaan upeaa tämän kauden jälkeen. Kuten sanoit, Augea ei potkittu ulos yhtään liian myöhään. Korkeakunnaksesta Lahti saa varmasti pätevän ja pelaajia kehittävän koutsin, joka oli varmasti kyvykkäin Suomen markkinoilla olleista vaihtoehdoista. Vaikkei Toke ole Mypaa suurempaa seuraa koutsannut, luottoa löytyy, että mies kykenee siihen pykälää kovemmassa Lahdessa.
 21. Täällähän on komea ketju, giganttista peukkua kaikille! Tässä omat kronologisessä järkässä, ei jaksa päivämääriä alkaa näppäilemään. Liigacup: Lahti - JJK 0-0 JJK - Lahti 1-1 Lahti - TPS 0-1 Lahti - Inter 2-1 Lahti - KuPS 3-0 Lahti - JJK 2-1 Harkkahöntsät: Lahti - Honka 0-4 Suomen Cup: Lahti - KuPS 1-2 Maajoukkue: Suomi - Valko-Venäjä 1-0 Suomi - Espanja 0-2 Kakkonen: FC Lahti Akatemia - HIFK 0-3 Veikkausliiga: Lahti - KuPS 1-0 Lahti - HJK 0-1 Lahti - Jaro 1-2 Lahti - TPS 0-1 Lahti - VPS 0-2 Lahti - Inter 1-0 HJK - Lahti 2-1 Lahti - Mypa 3-0 Lahti - IFK Mariehamn 2-1 Lahti - Honka 0-1 HJK - Honka 4-2 Lahti - RoPS 2-3 Lahti - KuPS 2-0 Lahti - HJK 0-2 Lahti - Jaro 5-2 Maukkaimpina mieleen on jäänyt Suomen voitto Valko-Venäjästä, Lahen reipas 3-0-voitto Mypasta Kisapuistossa, viimeisin Jaron murskaus sekä mestaruuden ratkaissut HJK - Honka, joka oli taatusti yksi parhaista otteluista koko jalkapallomaailmassa kuluvana vuonna. Kauheimpia pelejä ovat olleet kotitappio Jarolle ja RoPSille, kahdelle kuranipulle, jotka olisi pitänyt hoitaa sekä ensimmäinen HJK-tappio kotona.
 22. Norwich City

  Eletään taas kevättä ja nuo niin ihanat nousijajoukkueet ovat taas tulossa. Kakkossuosikki Dag & Red tippui valitettavasti hissillä Kakkosliigaan, mutta kolmossuosikki Norwich taas yllätti nousemalla Aurinkoon! Kuluva kausi on ollut todellista nousijajoukkueiden juhlaa Mestaruussarjassa. Taulukon sijat 2, 7 ja 9 eivät jätä suuremmin sijaa selittelyille. Tietääkö kukaan onko ikinä aiemmin nousijat pystyneet Football Leaguessa vastaavaan saavutukseen? Antaa poikien vielä naattia, mutta kova kausi on tulossa. Sarjapaikan säilyttäminen ei liene sulaa mahdottomuutta?
 23. FF2

  Kieltämättä tuo video ja sanoma seurarakkaudesta ovat aika kornia, kun samaan aikaan ilmoitetaan seuraikoni Babatunde Wusun jättävän putoamista vastaan taistelevan joukkueensa ja lähtevän rahastamaan öljymaihin. Pieni ristiriita videon kanssa. Muutenkaan yleinen vastaanotto ei tainnut olla kauhean ihastunut - aika näyttää, tuoko tällainen mainostus lisää arvostusta vai karkottaako provoilu ihmisiä katsomoista. Onneksi päähuomion vei samaan aikaan jääkiekkoseura Ilves astetta tökerömmällä mainonnallaan.
 24. FF2

  Ketjun aiheeseen: FutisForumilla tulee pyörittyä, joskaan ei kirjoitettua, koska yleinen aktiivisuus ja taso on siellä laajempaa ja suomifutispiirit ovat siellä. Esimerkiksi FC Lahden ketjuun kirjoitetaan enemmän kuin yhteenkään ketjuun täällä. Ulkomaista futista tulee taas lueskeltua Paitsiosta, koska laadukkaita kirjoittajia riittää (tai ainakin on riittänyt). Foorumisoftan muutokset ovat kyllä vieneet oman mielenkiintoni, mutta nyt ilmeisesti käännös parempaan päin on tehty. Tuo mieshuoraus-ketju on kyllä hyvää viihdettä. Parisataa sivua on jänkätty puolin ja toisin samoilla argumenteilla, eikä loppua näy. En osaa sanoa, onko mieshuoraus loppujen lopuksi suomalaisen jalkapallon tuhon aiheuttava syöpä vai vain seuraus siitä, että asiat ollaan hoidettu huonosti. Katsojamäärät ovat nyt kuitenkin reippaassa nousussa ja stadionprojekteja valmistellaan ympäri maan. Eteenpäin on menty ja tuotetta on hyvä lähteä rakentamaan vakaalta pohjalta. Kaikki kun ovat varmaan yhtä mieltä siitä, että futis on parasta paikan päällä. Vaikka surkea euromenestys antoi bensaa suurimpien dissaajien ja mieshuorien liekkeihin, ei tasoakaan voi arvioida yhden kesän perusteella. Viime vuosina erinomaisesti, nyt huonommin. Joku tiivistikin mieshuoraus-ilmiön hyvin, ilman mitään kiihkoja. Champions Liiga ja Euroopan sarjat ovat erinomaista kulutusviihdettä ja kaamoslääkettä talven keskellä, kun taas se oma paikallinen seura on tunne, kannatus ja perhe. Suomalaiset jalkapallon ystävät ovat siinä mielessä etuoikeutettua porukkaa, ettei ilman jalkapalloa tarvitse elää kuukauttakaan vuodessa. En näe, että ulkomaisen futiksen seuraamisessa on mitään ongelmaa. Sen sijaan väite siitä, että kannattaa ulkomaista seuraa tosissaan on ihmeellinen. Lahtelaisen paikallislehden pääkirjoituksessa kuukausi-kaksi takaperin rinnastettiin asia näin: miksi kauniin vaimon kanssa elävä mies lukkiutuu illaksi vessaan r*nkkaamaan aikuisviihdelehden neitosille.
 25. Veikkausliiga 2013

  Putoamispeikko on kyllä leiriytynyt sitkeästi Jyväskylään. Lahti oli yhtä pahassa tilanteessa 2010 kuin JJK nyt, joskin silloin oli huomattavasti vähemmän pelejä jäljellä. Kuhnurit onnistui kuin onnistuikin pääsemään "kuiville", kunnes surullinen toinen puoliaika kauden päätöspelissä ratkaisi putoamisen. Eli ei kannata vielä toivoa kadottaa. Tosin JJK menettää aina sympaattisen Babatunde Wusun. Markkasen Eero palailee koko ajan, eikä Wusu liene mikään järkyttävä pelillinen menetys. Jos siellä Keski-Suomessa on ollut vaiherikas kausi, samaa voi sanoa Lahdesta. Nämä kaksi joukkuetta olivat talvi-kevätkauden parhaat, mutta kauden alussa voittoja ei vain kuulunut, ja tilanne oli molemmilla surkea. Kautosen lähdettyä peli on ollut aivan toisenlaista ja liigan paskimmasta joukkueesta on tullut yksi kuumimmista. Kertoo paljon, että ilman Kautosen ajan järkyttävää pistekeskiarvoa lahtelaiset olisivat jo mitalisijoilla. Putoaminen vaikuttaa ainakin poissuljetulta, kun vahvistusta saadaan kahdesta paluumuuttajasta. Henri Toivomäki on kehissä jo seuraavassa pelissä. Mannerheimiä taas odotellaan Suomen puuhastelujalähetystön farssin vuoksi. Lauantaina on kieltämättä kiinnostava matsi, kun JJK ja Jaro kohtaavat siinä oikeassa supermatsissa. Onneksi tuo näkyy Urholta, tässä pientä esimakua JJK:n tekemänä:
×