Jump to content

Cathi777

Members
 • Content count

  127
 • Joined

 • Last visited

About Cathi777

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/07/1983

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Liverpool
 1. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Kyllähän tuo todella kova summa mielestäni. Ja asettaa kaverille kyllä kovasti paineita, koska jos tuollainen summa maksetaan niin tuloksia pitää kyllä tulla välittömästi. Kyllähän tuossa sitä lädilisää on, mutta se on selkeästi Poolin juttu ollut viime vuosina, että näitä enkkuja sisään tuodaan.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ja nyt se on sitten viimein varmistunut eli Adam Lallana siirtyy joukkueen vahvuuteen. Teretulemast! http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/165545-liverpool-complete-lallana-deal
 3. Liverpoolin pelaajakohut

  Nythän sitten Suarezin spedeilyjen takia menee aika mielenkiintoiseksi koko homma. Nyt jos tulee oikein kunnolla penaltya niin kaveria ei pian nähdä juuri missään peleissä ensi kaudella. Ja ei sitä kyllä tässä tilanteessa kukaan ostakaan. Vaikea sanoa, että haluanko edes pitää koko kaveria enää joukkueessa, vaikka ehkä yksi maailman kovimmista hyökkääjistä onkin. Toisaalta nyt ei siitä mitään rahaakaan varmaan saa niin ei pystytä juuri ihmeempiä korvaajiakaan hankkia. Eli tuo hyökkäyspuoli voikin olla yksi aika mielenkiintoinen juttu koko ensi kaudelle. Kyllähän jotain hoitoa pitäisi kaverin alkaa saada, kun tuollaisia tapahtuu jatkuvasti.
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ja tuokin siirto sai sitten varmistuksen. Erittäin hyvää toimintaa kyllä!
 5. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  No sitä juuri meinasin, että ei ollut loppuun asti tuollainen tilanne. Siinä kohtaa olisi pitänyt keksiä sitten jo jotain uutta, mutta eipä onnistunut.
 6. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Sakholla oli mielestäni vähän kaksijakoinen peli. Välillä oli erittäin hyvä, mutta toisiaan kaameaa sähläystä. Gerrard oli kanssa tänään aika kuutamolla. Ekassa maalissa ajoi itsensä ulos, kun tuli selkä edellä vastaan. Ja muutenkin huonoja syöttöjä ja ratkaisuja, ei ollut kapulta mikään paras päivä. Moses oli kyllä selkeästi Poolin paras tänään, juonikas ja aiheutti koko ajan hämminkiä vastustajan pakeille. Mutta mitä tapahtui toisella jaksolla? Jotenkin oma peli hajosi täysin ja yrityskin loppui. Kun saatiin pallo pois niin äijät jää makaamaan alas eikä ylöspäin edes yritetä pelata kuin muutaman miehen voimin. Kaikki pelit tällä kaudella ihan samanlaisia, varsinkin kolme viimeisintä. Nyt pitäisi jotain ryhtiliikettä saada aikaan, että koko peli jaksettaisiin pelata kunnolla. Välillä tuntuu, että Pool pelaa toisella jaksolla ihan tarkoituksella tuollaista peliä. Nyt ei vaan ollut edes sitä johtoa mitä olisi tuollaisella pelillä varjeltu.
 7. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Mut ei nuo kaksi ensimmäistä enää ole ihan niin kovia kuin joskus. Ja sitten nuo kaksi jälkimmäistä ei ole kyllä itseäni täysin vakuuttaneet topparin paikoilla. Eli tällä hetkellä pitäisin kyllä Poolin puolustusta paperilla kovempana.
 8. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Mikähän ylipäätään Wisdomin rooli tulee nyt jatkossa olemaan? Topparin paikalle ei ole mitään asiaa enää uusien hankintojen myötä. Eli laita on ainut vaihtoehto, jossa voisi sitten Gleniä tuurailla. Tai sitten olisi ehkä hyvä lähteä lainalle jonnekin. Ylipäätään tuo oikeapuoli on itse asiassa nyt hieman haavoittuva, kun ei kunnon tuuraajaa ehkä sille paikalle ole. Tietysti jos Ilori siinä paikalla toimii niin sitten olisi hän sitä kautta.
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kyllähän tuo olisi kuitenkin 35 millin hinnalla ollut aika riskiostos. Ja mitä tulee Enriqueen niin hyvä hän on puolustamaan. Nousee myös hyvin ylös ja tukee hyökkäyksiä. Ongelmia tulee sitten syötöissä ja varsinkin laukauksissa. Aina, kun hänellä pedataan vetopaikkaa niin tietää jo valmiiksi, että se tulee olemaan taivaan tuulissa. Myöskään syöttöpeli ei ole kovinkaan vahvaa ja monet laitanousut menevät sitä myöten hukkaan. Eli on hyvä jos saadaan hyökkäyssuuntaan parempi vaihtoehto ja sitten Enrique silloin, kun pitää puolustaa jotain vastustajan huippulaituria.
 10. LFC Paitsio Suomi kausi 2013-14

  Ja tosiaan oman haasteen tuo ensimmäinen kiekka, jossa on heti tuplapelit. Tai siis varsinkin juuri tuo Chelsea. Aston Villaan ei nyt niin kauheasti luottoa kyllä löydy, muuta kuin ehkä siihen yhteen mieheen. Toisaalta vastustajatkin pirun kovia kahdessa ekassa pelissä. Mut tosiaan, viime vuonna oli avauskokoonpano aika surkea ja taisin wildcardin käyttää kolmannella kiekalla. Sen verran metsään lähti jotenkin heti menemään. Jostain pitäisi vain kehitellä se tämän vuoden löyty, kun viime vuonne se oli se Michu.
 11. Liverpool kautta 13/14 odotellessa

  Joo, olihan se tuota jäätävän huonoa "viimeistelyä" lukuunottamatta. Ei tuollaista paikkaa vaan voi noin huonosti hoitaa.
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Nyt on kyllä Suarezin meininki niin rottamaista ettei mitään rajaa. Jätkä ensin itkee, että kun häntä englannissa kohdellaan niin huonosti. Nyt sitten kuitenkin menossa Arsenaliin! Koko ajan kertonut, että arvostaa seuraa, mutta selkeästi pelkkää paskapuhetta. Nyt vaan nopeasti kaveri ulos niin ehtii sitten vielä hankkia korvaajia tilalle. Hitto, että tekis mieli polttaa tuo seuran paita, jossa tämän kaverin nimi selässä lukee.
 13. LFC Paitsio Suomi kausi 2013-14

  Joo, mulle oli kyllä se viesti tullut.
 14. LFC Paitsio Suomi kausi 2013-14

  RVP:n hankkiminen on aika kaksi piippuinen juttu. Kyllä sen kautta aina paljon pisteitä saa joka tapauksessa ja sitten kun sijoittaa ne rahat muihin niin se on aina tiettyä riskiä. Viime kaudella monessa kohtaa itsellä epäonnistui juuri se, kun kävi sillä asialla kikkailemaan. Juuri silloin RVP tako tehoja ja ne vaihtoehto kaverit sitten eivät. Bale on tietysti toinen, mutta ei mielestäni ihan niin varma pisteautomaatti, mutta kova sellainen kuitenkin. Ja kyllähän kassa aika hyvin tosiaan tyhjenee jos molemmat ottaa.
 15. LFC Paitsio Suomi kausi 2013-14

  Mielellään mukana jos vaan porukkaan mahtuu.
×