Jump to content

jussi-rönkä

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About jussi-rönkä

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/26/1991
 1. Siirtohuhut (Arsenal)

  Alkaa oleen jo kuutio sepeliä täynnä tää foorum, tehkää vaikka oma topic johkin muualle. Puhukaa Arsenalin siirroista/huhuista täällä ja tuota teidän sössötystä voitte jatkaa muualla, Kiitos.
 2. Siirtohuhut (Arsenal)

  No siis Citystä nyt ei kukaan diggaa, joukkue niin ylimielisiä ja ärsyttäviä pelaajia täynnä, RVP menisi heittämällä Balotellin sijasta kärkeen, Van Persie mahtuu maailmassa top femmaan helposti kaikista maailman pelaajista. Toivon itekkin että Juventus tai ehkä sitten Barcelona ostaisi Persien, Cityyn nyt ei todellakaan kannattaisi noin hyvän pelaajan mennä pilaamaan uraansa ja mainetta, MANU nyt ois ehkä sitten 3. vaihtoehto mihin itse toivoisin hänen siirtyvän. Juventus jokatapauksessa varmasti parhain ja toivoisin myös itse ettei Englantiin kaveri jäisi.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Itsehän olen 3 matsia Emiratesilla käynyt katsomassa: West Ham, Blackburn ja Man city. Liput sain todella helposti, joten nyt vähän ammattitaitoo sinne ruudun toisellekkin puolen, pienellä vaivalla/kysymisellä saat liput huippu mestoille. Voin vain mielessäni ajatella kuinka helppoa on saada Poolin tasoisen jengin peliin liput, tuskin edes Anfieldin stadioni täyttyy, taso vain laskee kausi kaudelta.
 4. Siirtohuhut (Arsenal)

  http://www.givemefootball.com/premier-league/van-persie-back-at-arsenal?state=37742292f294471c92c753ce2190d4e6 RVP tänää ollu arsu renuis
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Moe, ensimmäinen viestini tulee tänne Poolin foorumille. Joo siis tuosta Walcot VS Dembsey, voin kertoa satoja, jopa tuhansia peliä nähneenä että kyllä Walcot on täysin predaattori verrattuna Dembseyhen, toki Dembsey monipuolinen,pääpelivoimaa ja asenne kunnossa, mutta jos walcottiin vertaa tuntuu kuin vertaisi minua johkin Emuun esimerkiksi, olen puolta parempi. Walcot nyt vaan on niin jumalainen ja sopisi kuin etu tukka sialle Poolin avaukseen, huikea nopeus keskitys ja pelisilmä, muunmuassa viime kaudella maailman parhaimmaksi pelaajaksi valittu RVP nautti Walcotin tarjoiluista. Jep ja Carroll lainalle, kaikkee pitää kokeilla paitti omaa siskoo. You'll never walc alone.
×