Jump to content

Scholes #18

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Scholes #18


 1. Ollaanhan me jäljessä joka  osa-alueella. Itelle tulee mieleen et shittyn jätkät kehittyy vuosi vuodelta ja meillä junnataa paikoillaa, vaikka varmasti löytyy nuoremmista pelaajista potentiaalia korkeelle tasolle. Vaikee tietysti sanoa mistä johtuu, mut siihen ei ainakaa Mourinho auta. Eli näillä mennää niin kauan ennen ku ollaan päivitetty valmennus. Sori jos vähän väärä sivu, ku en yleensä ota kantaa mihinkään :)

   


 2. On tuossa jotain perää, mutta Unitedin tilanne ei ole sanotaanko vaikka PL-aikojen alusta hirveästi muuttunut. Tuolloin, kuten nykyäänkin, suurin osa tärkeimmistä hankinnoista on tehty pienemmistä Valioliigaseuroista. Sitten on näitä yksittäisiä täsmäiskuja Euroopan markkinoille. Valioliigan sisällä United on aina pärjännyt myös taloudellisesti ja käsittääkseni aika suuri osa pelaajista, joista on tarjottu, on myös saatu joukkueeseen. Chelsea ja City ovat toki muuttaneet tilanne hieman, mutta varsinkin Cityn tärkeimmät hankinnat on viime vuosina tehty Englannin ulkopuolelta, joten Unitedin asema "kotimarkkinoilla " ei ole juuri muuttunut.

   

  Manner-Euroopassa pelaavia supertähtiä United ei ole oikeastaan missään vaiheessa onnistunut juuri narraamaan. Veron on oikeastaan ainoa tällainen. RvN, Stam ja Kagawa toki olivat myös hankintahetkellä todellisia huippupelaajia, mutta eivät kuitenkaan niitä aivan kuumimpia nimiä. De Gean kanssa United taisi tulla sopivan aikaisin vesille.

   

  90-luvulla Italian huippuseurat hankkivat Euroopan kuumimmant nimet ja myöhemmin Chelsea ja City tulivat mukaan karkeloihin. Real ja Barca ovat aina olleet todella houkuttelevia pelaajien silmissä.

   

  Vuosi sitten United hankki RvP:n ja Kagawan ja kaksi vuotta sitten De Gean, joten United pystyy edelleen hommaamaan huippupelaajia, kunhan ollaan aikasin liikkeellä ja vakuutetaan pelaaja siitä että United on hänelle oikea paikka.

  Kagawa on meko varmasti tosi vakuuttunut,että Manu on sille oikea paikka/seura.

×