Jump to content

sir rudi

Members
 • Content count

  209
 • Joined

 • Last visited

About sir rudi

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/17/1987

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Kaiken kaikkiaan pari hyvää paikkaa joista olisi voinut maalinkin heittää, mutta eipä tämä esitys saa vielä hyppimään riemusta. Aika pelottavasti pari nukahdusta joista Valencia on sitten pari kertaa juossut linjaan taakse, mutta vedot on sitten ollut lähinnä säälittäviä. Kehutaan nyt Afroa sillä pelaa ihan hyvää peliä aina kun palloon pääsee niin pyrkii pelaamaan nopeasti ylöspäin ja sopivasti vähän kovuuttakin Carrollille yhdessä tilanteessa.
 2. Ei perkele jos tätä paskaa joutuu vielä kauden verran kattelemaan ..... ei mulla muuta
 3. Lähinnä toi Darmianin siirto toiselle puolelle oli kyllä virhe, varsinkin kun Rojo pärjäsi ihan hyvin siellä niin oli kyllä kyseenalainen siirto.
 4. On se kumma kun näitä suurempia vastaan pelataan hyvin ja taitaa arsu tappio olla ainut näitä suurempia vastaan tällä kaudella, mutta pienempiä vastaan sitten se homma ollaan kustu ja pahasti. Ihmeelliset vaihdot jälleen kerran ja City sai otetta niiden takia vähän turhaankin, mutta eipä siinä nyt loppujen lopuksi mitään hätää ollut.
 5. Junnu kolmikko on kyllä hyvällä pelipäällä. Vähän pistää huolestuttamaan Carrick Tourea vastaan ja toivottavasti Valencia tulee Darmianin tilalle puoliajan jälkeen.
 6. Managerispekulaatiot

  Ihmetyttää vain tämä tälläinen edestakasin veivaaminen, miksi tälläinen esisopimus, miksei samantien sitä Mourinhon sopimusta nyt vain voi virallistaa. Onko nyt tosiaan niin että LvG jatkaa jos joku top4 tai FA-cup saavutetaan ja sitten taas samaa paskaa vielä yksi kausi lisää.
 7. Tätä samaa nyt olen alkanut miettiä kun Matan, Herreran ja kumppanien esityksiä on katsellut. Tuntuu siltä että taso ei vaan riitä varsinkin kun vertailee muita top7 jengejä. Sieltä löytyy Silva,Özil,Coutinho,Eriksen ja Payetin kaltaisia pelaajia jotka vain useimmin pystyvät olemaan se ratkaiseva ero peleissä. Tässä pelissä joku voisi kehua Herreran esitystä(eikä siinä väärässä olisi), mutta vaikka paljon töitä tekee ja sinänsä aina näkyvä niin kyllä siitä vaan puuttuu sellainen huippupelaajan olemus.
 8. Ei tässä nyt varmaan kovin kova fakiiri tarvitse olla jos ennakoi seuraavaa: palloa pidetään enemmän, maalipaikkoja luodaan vähemmän, DDG:ltä vaaditaan 2-3 gamesaveria ja jokaisessa omanpään erikoistilanteessa persittä alkaa kylmäämään. Tosin aikainen maali voisi tilanteen muuttaa ja tehdä ottelusta jopa viihdyttävän.
 9. Turhaa selittelyä, sillä eikös valmentajan tehtävä ole saada pelaajat pelaamaan niinkuin haluaa? ja varsinkin kun hänellä on ollut kohta pari kautta saada homma toimimaan, joten ei kai tämän selkeämpää epäonnistumista voi olla. No anyway nyt sitten viimeistään olisi paikka vetää loppukausi Giggsyllä jos jotain vielä saataisiin sitä kautta aikaan. Vielä olisi FA cup mahkuja sekä neljän sakkin ,mutta tällä menolla ei siitä tule mitään.
 10. Peli muuttui muuten juuri tuolla hetkellä vielä masentavammaksi katsella. Eiköhän tuossa jotain perää voi olla. Fergie tuntuu ainakin kovasti haluavan Giggsyä tuohon pestiin ja Mou tuntuu olevan pelkkä kirosana
 11. Juuri kun näytti että homma lähtee vähän kulkemaan, niin tähän sitten repäistiin ehkä kauden tylsin ja surkein peli. Pelaajia ei kiinnostaa, valmentajista nyt puhumattakaan... kunhan taas vähän käytiin palloa potkimassa. Tämä on nyt tapahtunut LvG:n aikana ihan liian usein. Miksei Fellainia piikkiin lopussa ja edes jotain yritystä pitkillä palloilla? Luuleeko LvG että saa anteeksi tämänkin tappion kun heittää sinne junnun kentälle lopussa ja Schneiderlin kentälle Herreran tilalle, ilmeisesti ruvettiin pelaamaan vain 0-0 tulosta jo tuossa vaiheessa.
 12. Aika samaa pelailua mitä viimepeleissä nähty. Shrewsbury oli vaan heikko ja sitäkautta hyvä lopputulos. Loukkaantumisia tosiaan taas lisää ja Lingard olisi voinut luovuttaa aikaisemmin, sillä turhaan konkkasi siellä loppuun asti pelin ollessa jo taputeltu.Toivotaan että tämä nyt ei ollut se viikon ainoa voitto ja jos jompikumpi viikon loppupeleistä pitäisi voittaa niin mieluummin sitten Arsenal vaikka kyllähän noita Eurooppa liigan matsejakin voisi vielä pitempään katsella.
 13. Managerispekulaatiot

  Tässä se pointti justiin on. Nämä Hughes ja Howe olisi juuri sellaisia Moyesin kaltaisia valintoja ja se sauma on vain huonompi tällä hetkellä kuin mitä se oli kun Moyes astui puikkoihin. Itseasiassa pidän Howea hyvänä valmentajana ja ehkä joskus tulevaisuudessa voikin olla Manun peräsimessä,mutta nyt tilanne on liian sekava ja haasteellinen hypätä vain yhden valioliiga kauden jälkeen tälläisiin saappaisiin. Mielestäni Mourinho olisi juuri se manageri joka saisi koko organisaatioon uutta puhtia ja tekemisen mallia, sillä hän tietää mitä menestyvä organisaatio vaatii. Ei se ole sattumaa että hänen yhteydessä on puhuttu Andrea Bertasta sillä Woodwardin kanssa tuo "yhteistyö" voi käydä liian raskaaksi...... niinkuin nyt tuntuu LvG:lle käyneen. Bertan kaltaisen urheilutoimenjohtajan (tai mikä lie titteli nyt onkaan) nimittäminen olisi jo steppi eteenpäin nykyisestä. Vielä pitää korostaa sitä että Howen tai vastaavan kaltaiset nimet ei houkuttele niitä parhaan korin pelaajia, jos jostain Balesta tai vastaavista halutaan edes haaveilla pitää valmentaja olla Mourinho ja kun sitä menestystä halutaan niin tuohon porukkaan pitää pari isoa nimeä hankkia, sillä ei sitä pelkillä "omilla pojilla" enää nykypäivänä pärjätä. Mielestäni voidaan unohtaa tämä turhanpäiväinen höpinä tuosta nuoriso ideologiasta, jos sieltä nuorista joku oikeasti ansaitsee paikkansa niin takuulla saa näytönpaikan, mutta ihan vain pelkän historian takia ei kannata väkisin kokoonpanoon tunkea ja eipä esim. Pogba aikanaan saanut tilaisuutta kun kokeneemmat kaverit meni edelle kun niitä pyttyjä metsästettiin mieluummin rahdattiin Scholes takasin. Se mikä tässä lähinnä huvittaa on että Manun kannattajat ovat varmaan ainoita maailmassa jotka yleisesti näin paljon laittaa hanttiin sille että yksi kaikkien aikojen parhaista saapuisi seuraan valmentamaan ja vieläpä tässä tilanteessa, ehkä jossain Barcassa voisi olla sama juttu....tuskin muualla.
 14. Managerispekulaatiot

  Tämä on hyvin kiteytetty se on meinaan helvetinmoinen myytti että Moun joukkueet pelaa tylsää futista. Hän tosiaan on realisti joka peluuttaa joukkuettaan materiaalin mukaan ja faktahan on että tulosta syntyy joka paikassa missä hän koutsaa, ehkäpä juuri tästä syystä että hän ei ole minkään yhden ideologian vanki. Huvittavaa vielä että joku on oikeasti sitä mieltä että kestomenestystä haettaessa Mark Hughes tai Eddie Howe olisi oikea valinta manageriksi. Kyllähän nämä herrat syväntäisi vaan sitä alamäkeä mikä nyt on menossa. Jos oletetaan että Mourinho nyt sen kolme vuotta viihtyy, niin mitä sitten? Ihme pelko että hän ajaisi seuran johonkin syöksykierteeseen. Päinvastoin siinä ajassa hän nostaa seuran takasin sinne minne se kuuluu ja jättää seuraajalleen erittäin hyvän mahdollisuuden menestyä jatkossa tai voihan olla että vetää Fergien kaltaisen ajanjakson Manun peräsimessä.....kuka näistä etukäteen tietää.
×