Jump to content

sir rudi

Members
 • Content count

  209
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by sir rudi


 1. Kaiken kaikkiaan pari hyvää paikkaa joista olisi voinut maalinkin heittää, mutta eipä tämä esitys saa vielä hyppimään riemusta. Aika pelottavasti pari nukahdusta joista Valencia on sitten pari kertaa juossut linjaan taakse, mutta vedot on sitten ollut lähinnä säälittäviä.

  Kehutaan nyt Afroa sillä pelaa ihan hyvää peliä aina kun palloon pääsee niin pyrkii pelaamaan nopeasti ylöspäin ja sopivasti vähän kovuuttakin Carrollille yhdessä tilanteessa.


 2. Ihmetyttää vain tämä tälläinen edestakasin veivaaminen, miksi tälläinen esisopimus, miksei samantien sitä Mourinhon sopimusta nyt vain voi virallistaa.

  Onko nyt tosiaan niin että LvG jatkaa jos joku top4 tai FA-cup saavutetaan ja sitten taas samaa paskaa vielä yksi kausi lisää.


 3. Boksiin ei ole pystytty murtautumaan koko pelin aikana. Ja aina kun on ollut edes puolittainen mahdollisuus nopeaan hyökkäykseen, pallo on pelattu alaspäin ja WHU on ehtinyt ryhmittäytymään.

   

  Mitä tulee maalipaikkojen luomiseen, niin edelleen ollaan liikaa Martianlin kuljetusten varassa. Eikö pelinrakenteluosastolla materiaali riitä vai onko tämä valmentajan ohjeista kiinni?  

   Tätä samaa nyt olen alkanut miettiä kun Matan, Herreran ja kumppanien esityksiä on katsellut. Tuntuu siltä että taso ei vaan riitä varsinkin kun vertailee muita top7 jengejä. Sieltä löytyy Silva,Özil,Coutinho,Eriksen ja Payetin kaltaisia pelaajia jotka vain useimmin pystyvät olemaan se ratkaiseva ero peleissä.

  Tässä pelissä joku voisi kehua Herreran esitystä(eikä siinä väärässä olisi), mutta vaikka paljon töitä tekee ja sinänsä aina näkyvä niin kyllä siitä vaan puuttuu sellainen huippupelaajan olemus.


 4. Mietinkin, että millo tulee ensimmäinen kommentti LvG:stä. :D Luuleeko joku tosiaan, että tämä peli näyttää siltä mitä LvG toivoo? Kyllä tuolla kentällä pelaajilla on myös vastuuta, ensinnäkin voisi antaa kaikkensa joka tilanteessa...siitä olis hyvä lähteä liikkeelle. En usko, että LvG on sanonut, että ottakaa vähän rennommin tilanteet tänään ja hävitkää mielellään 1vs1 tilanteet järjestäen.

   

  Onko tosta kapteeniasiasta ollut jotain tietoa jossain? Tottakai ensimmäinen ajatus asiasta, LvG on mulkku...vaikka ei ole totuudesta mitään tietoa.

   

  Olis kiva nähdä kunnon asennetta tokalla jaksolla. Olihan se aika selvää, että pool tulee kovaa kotonaan, toivottavasti vähän hyytyvät ja ManU pistää isompaa vaihdetta silmään.

  Turhaa selittelyä, sillä eikös valmentajan tehtävä ole saada pelaajat pelaamaan niinkuin haluaa? ja varsinkin kun hänellä on ollut kohta pari kautta saada homma toimimaan, joten ei kai tämän selkeämpää epäonnistumista voi olla. No anyway nyt sitten viimeistään olisi paikka vetää loppukausi Giggsyllä jos jotain vielä saataisiin sitä kautta aikaan. Vielä olisi FA cup mahkuja sekä neljän sakkin ,mutta tällä menolla ei siitä tule mitään.


 5. Juuri kun näytti että homma lähtee vähän kulkemaan, niin tähän sitten repäistiin ehkä kauden tylsin ja surkein peli. Pelaajia ei kiinnostaa, valmentajista nyt puhumattakaan... kunhan taas vähän käytiin palloa potkimassa. Tämä on nyt tapahtunut LvG:n aikana ihan liian usein. Miksei Fellainia piikkiin lopussa ja edes jotain yritystä pitkillä palloilla? Luuleeko LvG että saa anteeksi tämänkin tappion kun heittää sinne junnun kentälle lopussa ja Schneiderlin kentälle Herreran tilalle, ilmeisesti ruvettiin pelaamaan vain 0-0 tulosta jo tuossa vaiheessa.


 6. Aika samaa pelailua mitä viimepeleissä nähty. Shrewsbury oli vaan heikko ja sitäkautta hyvä lopputulos. Loukkaantumisia tosiaan taas lisää ja Lingard olisi voinut luovuttaa aikaisemmin, sillä turhaan konkkasi siellä loppuun asti pelin ollessa jo taputeltu.Toivotaan että tämä nyt ei ollut se viikon ainoa voitto ja jos jompikumpi viikon loppupeleistä pitäisi voittaa niin mieluummin sitten Arsenal vaikka kyllähän noita Eurooppa liigan matsejakin voisi vielä pitempään katsella.


 7. Mou on saanut hyvän

  Hughes ja Howe oli heittoja. Mieluummin hekin, kuin ....

   

  Voi olla Moun saavan Manun jalkeille.

  Moyes oli järkevän oloinen valinta pitkälle aikavälille. Tuli huonoon saumaan.

  Seuraa pitkään lujassa otteessa pitänyt kunnioitettu auktoriteetti väistyi sivuun.

  Moyes oli liian arka johtamaan seuraa kriisin keskellä kuin pelillisestikin ylivarovaisella taktiikalla tappioita peläten.

   

   

   

  Tässä se pointti justiin on. Nämä Hughes ja Howe olisi juuri sellaisia Moyesin kaltaisia valintoja ja se sauma on vain huonompi tällä hetkellä kuin mitä se oli kun Moyes astui puikkoihin. Itseasiassa pidän Howea hyvänä valmentajana ja ehkä joskus tulevaisuudessa voikin olla Manun peräsimessä,mutta nyt tilanne on liian sekava ja haasteellinen hypätä vain yhden valioliiga kauden jälkeen tälläisiin saappaisiin.

   

  Mielestäni Mourinho olisi juuri se manageri joka saisi koko organisaatioon uutta puhtia ja tekemisen mallia, sillä hän tietää mitä menestyvä organisaatio vaatii. Ei se ole sattumaa että hänen yhteydessä on puhuttu Andrea Bertasta sillä Woodwardin kanssa tuo "yhteistyö" voi käydä liian raskaaksi...... niinkuin nyt tuntuu LvG:lle käyneen.

  Bertan kaltaisen urheilutoimenjohtajan (tai mikä lie titteli nyt onkaan) nimittäminen olisi jo steppi eteenpäin nykyisestä.

   

  Vielä pitää korostaa sitä että Howen tai vastaavan kaltaiset nimet ei houkuttele niitä parhaan korin pelaajia, jos jostain Balesta tai vastaavista halutaan edes haaveilla pitää valmentaja olla Mourinho ja kun sitä menestystä halutaan niin tuohon porukkaan pitää pari isoa nimeä hankkia, sillä ei sitä pelkillä "omilla pojilla" enää nykypäivänä pärjätä.

   

  Mielestäni voidaan unohtaa tämä turhanpäiväinen höpinä tuosta nuoriso ideologiasta, jos sieltä nuorista joku oikeasti ansaitsee paikkansa niin takuulla saa näytönpaikan, mutta ihan vain pelkän historian takia ei kannata väkisin kokoonpanoon tunkea ja eipä esim. Pogba aikanaan saanut tilaisuutta kun kokeneemmat kaverit meni edelle kun niitä pyttyjä metsästettiin mieluummin rahdattiin Scholes takasin.

   

  Se mikä tässä lähinnä huvittaa on että Manun kannattajat ovat varmaan ainoita maailmassa jotka yleisesti näin paljon laittaa hanttiin sille että yksi kaikkien aikojen parhaista saapuisi seuraan valmentamaan ja vieläpä tässä tilanteessa, ehkä jossain Barcassa voisi olla sama juttu....tuskin muualla.


 8. En ole oikein koskaan ymmärtänyt valitusta siitä, että Mourinho pelaa vain puolustavaa jalkapalloa. Mielestäni Mourinho on realisti, joka pelaa tavalla, jolla saadaan sen hetkisellä joukkueella kaavittua riittävä tulos. 

   

   Tämä on hyvin kiteytetty se on meinaan helvetinmoinen myytti että Moun joukkueet pelaa tylsää futista. Hän tosiaan on realisti joka peluuttaa joukkuettaan materiaalin mukaan ja faktahan on että tulosta syntyy joka paikassa missä hän koutsaa, ehkäpä juuri tästä syystä että hän ei ole minkään yhden ideologian vanki.

   

  Huvittavaa vielä että joku on oikeasti sitä mieltä että kestomenestystä haettaessa Mark Hughes tai Eddie Howe olisi oikea valinta manageriksi. Kyllähän nämä herrat syväntäisi vaan sitä alamäkeä mikä nyt on menossa.

  Jos oletetaan että Mourinho nyt sen kolme vuotta viihtyy, niin mitä sitten? Ihme pelko että hän ajaisi seuran johonkin syöksykierteeseen. Päinvastoin siinä ajassa hän nostaa seuran takasin sinne minne se kuuluu ja jättää seuraajalleen erittäin hyvän mahdollisuuden menestyä jatkossa tai voihan olla että vetää Fergien kaltaisen ajanjakson Manun peräsimessä.....kuka näistä etukäteen tietää.


 9. van Gaal kusi. Ei ois tehnyt noita vaihtoja.

   Tähän sen verta samaa mieltä että mieluiten olisi kyllä Herreran vaihtanut kentällä aiemmin kuin Schneiderlinin jonka ainut syöttö taisi olla maassa makaavalle Smallingille. Periaatteessa ymmärtää mitä LvG haki mutta kun Schneiderlinnilla ei tunnu olevan kyllä mitään käyttöä kun pitäisi jotain saada pallon kanssa aikaan.


 10. No ei LvG:n ajatusmaailma kyllä ole pelata tälläistä paskaa, sen varmaan tietää kaikki. Ja muuttua voi koska tämä on jalkapalloa, mikään kausi ei ole samanlainen.

   

  Itse en lämpene Moulle lähinnä siksi, mitä on huhuja kuullut että ei olisi herrojen mieleen. Silloin se ei yleensä vaan toimi. Jos saa siunauksen ylhäältä ni mikä ettei kokeilemaan siipiään.

   

  No eipä se City nyt niin täydellisesti asioita hoida, mitä annat ymmärtää. Aikamoisen mauton palkka-armeija se on mun mielestä. Kaiken kukkuraksi ovat jo pari siirtoikkunaa joutuneet kyntämään sääntöjen takia kaikki mahdolliset brittipelaajat, kun omasta takaa niitä ei riitä.

   

  Mutta joo eipä toi Woodward nyt ihan nappiin oo tota pelaajien hankkimista hoitanut... toki rahaahan tarvitsee aina, joten siitä miehelle peukut, että sitä osaa raapia kasaan kiitettävästi.

   

  Palkka-armeija... no joo, tosin ei varmaan kaukana perässä tulla ja eipä siellä kuitenkaan ole hetkeen käynyt esim. Di marian kaltaista tilannetta vaan kyllä siellä aika hyvin on hankinnat osunut nappiin. Mitä lueskellut niin akatemia puolen touhutkin taitaa olla aika hyvällä mallilla ja muutenkin omasta mielestäni harmonisin seura tällä hetkellä valioliigassa olivat ne sitten kuinka muovisen mauttomia tahansa.

   

  Mitä tulee LvG ajatusmaailmaan niin omasta mielestäni nyt hänellä olisi juuri se hetki näyttää vääräksi nämä omat mielikuvani ja monen muun kannattajan mielikuvat hänestä. Meinaan että se on nyt ihan sama ollaanko sijalla 5. vai 10. eli nyt niitä pelillisiä riskejä voi jo alkaa ottamaan, sillä tällä tasasen varmalla tussuttelulla se 4.sakkiin vaan tuntuu karkaavan kokoajan kauemmaksi.

   

  Yksikin heikko kausi ei todellakaan olisi suotavaa enää tässä tilanteessa ja ollaan ainakin omasta mielestäni nyt todellisella vedenjakajalla että ollaanko vielä mestaruuksia tavoitteleva suurseura vai 4. porukkaan pyrkivä keskikastin poppoo (varmaan monen muunkin mielestä) joten siksi Mourinhon pitäisi olla luonnollinen valinta seuraavaksi koutsiksi.


 11. Meinaan sitä, että se skenaario on täysin mahdollinen Mourinholla tai vaikka Pepilläkin.

   

  Kukaan ei tiedä tulevaisuudesta, että jos vaikka LvG jatkaisi sopimuksen loppuun niin kolmas kausi saattaisi olla vaikka kuinka hyvää jalkapalloa. Ja vaikka kaikki täällä ja muualla ollaankin LvG lytätty jo, niin eihän hän itsekkään haluaisi näin hidasta ja mielikuvituksetonta jalkapalloa pelata...vaikka se ulkopuolisen silmään siltä näyttääkin. :D

   

  Ja siis nyt kun ei Pepiä tule, niin en itse ainakaan halua ajatella, että se on joko Mou tai luisuminen pois kirkkaimmista valoista.

   

  Mut niinhän se on, että pessimisti ei pety!

   

  Miksi jotain muuttuisi tuossa LvG:n ajatusmaailmassa yhtäkkiä kolmantena kautena kun ei käytännössä kahden kauden aika ole niin tapahtunut?

  Mourinhon saaminen valmentajaksi olisi erittäin tärkeää senkin takia että hänellä on vetovoimaa pelaajamarkkinoilla, sillä moni haluaa pelata hänelle. LvG:lle tuskin enää kukaan puhumattakaan että Giggs olisi seuraava koutsi ja vielä sekin että jos UCL-paikka jää saamatta niin aika heikkoa voi olla laatupelaajien saaminen. Vaikka nykyinen ryhmä on hyvin ns. pohjattu niin että pystytään oikeasti haaveilemaan jostain pytyistä täytyy sitä vahvistaa kovilla nimillä ja nyt ne vaaran merkit on että joudutaan arpoja ostelemaan ja vielä maksamaan ylihintaa. Eli niinkuin todettua niin vähän kyllä siellä Liverpoolin tiellä ollaan

   

  Toki tämä pelko ei mitenkään liity siihen että Pep on Cityn seuraava koutsi, vaan lähinnä siihen että Woodward ei ole kykenevä kaveri urheilupuolen asioissa, rahaa se kyllä osaa takoa Glazereiden taskuun, mutta tehnyt seurasta samalla suurimman pellesirkuksen......oikeastaan kateellisena saa seurata kuinka asiat hoidetaan Cityn puolella viimosen päälle hyvin, eikä se mikään ihme että Guardiola tälläisen tasapainoisen seuran valitsee.

×