Jump to content

sir rudi

Members
 • Content count

  209
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sir rudi

 1. Kaiken kaikkiaan pari hyvää paikkaa joista olisi voinut maalinkin heittää, mutta eipä tämä esitys saa vielä hyppimään riemusta. Aika pelottavasti pari nukahdusta joista Valencia on sitten pari kertaa juossut linjaan taakse, mutta vedot on sitten ollut lähinnä säälittäviä. Kehutaan nyt Afroa sillä pelaa ihan hyvää peliä aina kun palloon pääsee niin pyrkii pelaamaan nopeasti ylöspäin ja sopivasti vähän kovuuttakin Carrollille yhdessä tilanteessa.
 2. Ei perkele jos tätä paskaa joutuu vielä kauden verran kattelemaan ..... ei mulla muuta
 3. Lähinnä toi Darmianin siirto toiselle puolelle oli kyllä virhe, varsinkin kun Rojo pärjäsi ihan hyvin siellä niin oli kyllä kyseenalainen siirto.
 4. On se kumma kun näitä suurempia vastaan pelataan hyvin ja taitaa arsu tappio olla ainut näitä suurempia vastaan tällä kaudella, mutta pienempiä vastaan sitten se homma ollaan kustu ja pahasti. Ihmeelliset vaihdot jälleen kerran ja City sai otetta niiden takia vähän turhaankin, mutta eipä siinä nyt loppujen lopuksi mitään hätää ollut.
 5. Junnu kolmikko on kyllä hyvällä pelipäällä. Vähän pistää huolestuttamaan Carrick Tourea vastaan ja toivottavasti Valencia tulee Darmianin tilalle puoliajan jälkeen.
 6. Managerispekulaatiot

  Ihmetyttää vain tämä tälläinen edestakasin veivaaminen, miksi tälläinen esisopimus, miksei samantien sitä Mourinhon sopimusta nyt vain voi virallistaa. Onko nyt tosiaan niin että LvG jatkaa jos joku top4 tai FA-cup saavutetaan ja sitten taas samaa paskaa vielä yksi kausi lisää.
 7. Tätä samaa nyt olen alkanut miettiä kun Matan, Herreran ja kumppanien esityksiä on katsellut. Tuntuu siltä että taso ei vaan riitä varsinkin kun vertailee muita top7 jengejä. Sieltä löytyy Silva,Özil,Coutinho,Eriksen ja Payetin kaltaisia pelaajia jotka vain useimmin pystyvät olemaan se ratkaiseva ero peleissä. Tässä pelissä joku voisi kehua Herreran esitystä(eikä siinä väärässä olisi), mutta vaikka paljon töitä tekee ja sinänsä aina näkyvä niin kyllä siitä vaan puuttuu sellainen huippupelaajan olemus.
 8. Ei tässä nyt varmaan kovin kova fakiiri tarvitse olla jos ennakoi seuraavaa: palloa pidetään enemmän, maalipaikkoja luodaan vähemmän, DDG:ltä vaaditaan 2-3 gamesaveria ja jokaisessa omanpään erikoistilanteessa persittä alkaa kylmäämään. Tosin aikainen maali voisi tilanteen muuttaa ja tehdä ottelusta jopa viihdyttävän.
 9. Turhaa selittelyä, sillä eikös valmentajan tehtävä ole saada pelaajat pelaamaan niinkuin haluaa? ja varsinkin kun hänellä on ollut kohta pari kautta saada homma toimimaan, joten ei kai tämän selkeämpää epäonnistumista voi olla. No anyway nyt sitten viimeistään olisi paikka vetää loppukausi Giggsyllä jos jotain vielä saataisiin sitä kautta aikaan. Vielä olisi FA cup mahkuja sekä neljän sakkin ,mutta tällä menolla ei siitä tule mitään.
 10. Peli muuttui muuten juuri tuolla hetkellä vielä masentavammaksi katsella. Eiköhän tuossa jotain perää voi olla. Fergie tuntuu ainakin kovasti haluavan Giggsyä tuohon pestiin ja Mou tuntuu olevan pelkkä kirosana
 11. Juuri kun näytti että homma lähtee vähän kulkemaan, niin tähän sitten repäistiin ehkä kauden tylsin ja surkein peli. Pelaajia ei kiinnostaa, valmentajista nyt puhumattakaan... kunhan taas vähän käytiin palloa potkimassa. Tämä on nyt tapahtunut LvG:n aikana ihan liian usein. Miksei Fellainia piikkiin lopussa ja edes jotain yritystä pitkillä palloilla? Luuleeko LvG että saa anteeksi tämänkin tappion kun heittää sinne junnun kentälle lopussa ja Schneiderlin kentälle Herreran tilalle, ilmeisesti ruvettiin pelaamaan vain 0-0 tulosta jo tuossa vaiheessa.
 12. Aika samaa pelailua mitä viimepeleissä nähty. Shrewsbury oli vaan heikko ja sitäkautta hyvä lopputulos. Loukkaantumisia tosiaan taas lisää ja Lingard olisi voinut luovuttaa aikaisemmin, sillä turhaan konkkasi siellä loppuun asti pelin ollessa jo taputeltu.Toivotaan että tämä nyt ei ollut se viikon ainoa voitto ja jos jompikumpi viikon loppupeleistä pitäisi voittaa niin mieluummin sitten Arsenal vaikka kyllähän noita Eurooppa liigan matsejakin voisi vielä pitempään katsella.
 13. Managerispekulaatiot

  Tässä se pointti justiin on. Nämä Hughes ja Howe olisi juuri sellaisia Moyesin kaltaisia valintoja ja se sauma on vain huonompi tällä hetkellä kuin mitä se oli kun Moyes astui puikkoihin. Itseasiassa pidän Howea hyvänä valmentajana ja ehkä joskus tulevaisuudessa voikin olla Manun peräsimessä,mutta nyt tilanne on liian sekava ja haasteellinen hypätä vain yhden valioliiga kauden jälkeen tälläisiin saappaisiin. Mielestäni Mourinho olisi juuri se manageri joka saisi koko organisaatioon uutta puhtia ja tekemisen mallia, sillä hän tietää mitä menestyvä organisaatio vaatii. Ei se ole sattumaa että hänen yhteydessä on puhuttu Andrea Bertasta sillä Woodwardin kanssa tuo "yhteistyö" voi käydä liian raskaaksi...... niinkuin nyt tuntuu LvG:lle käyneen. Bertan kaltaisen urheilutoimenjohtajan (tai mikä lie titteli nyt onkaan) nimittäminen olisi jo steppi eteenpäin nykyisestä. Vielä pitää korostaa sitä että Howen tai vastaavan kaltaiset nimet ei houkuttele niitä parhaan korin pelaajia, jos jostain Balesta tai vastaavista halutaan edes haaveilla pitää valmentaja olla Mourinho ja kun sitä menestystä halutaan niin tuohon porukkaan pitää pari isoa nimeä hankkia, sillä ei sitä pelkillä "omilla pojilla" enää nykypäivänä pärjätä. Mielestäni voidaan unohtaa tämä turhanpäiväinen höpinä tuosta nuoriso ideologiasta, jos sieltä nuorista joku oikeasti ansaitsee paikkansa niin takuulla saa näytönpaikan, mutta ihan vain pelkän historian takia ei kannata väkisin kokoonpanoon tunkea ja eipä esim. Pogba aikanaan saanut tilaisuutta kun kokeneemmat kaverit meni edelle kun niitä pyttyjä metsästettiin mieluummin rahdattiin Scholes takasin. Se mikä tässä lähinnä huvittaa on että Manun kannattajat ovat varmaan ainoita maailmassa jotka yleisesti näin paljon laittaa hanttiin sille että yksi kaikkien aikojen parhaista saapuisi seuraan valmentamaan ja vieläpä tässä tilanteessa, ehkä jossain Barcassa voisi olla sama juttu....tuskin muualla.
 14. Managerispekulaatiot

  Tämä on hyvin kiteytetty se on meinaan helvetinmoinen myytti että Moun joukkueet pelaa tylsää futista. Hän tosiaan on realisti joka peluuttaa joukkuettaan materiaalin mukaan ja faktahan on että tulosta syntyy joka paikassa missä hän koutsaa, ehkäpä juuri tästä syystä että hän ei ole minkään yhden ideologian vanki. Huvittavaa vielä että joku on oikeasti sitä mieltä että kestomenestystä haettaessa Mark Hughes tai Eddie Howe olisi oikea valinta manageriksi. Kyllähän nämä herrat syväntäisi vaan sitä alamäkeä mikä nyt on menossa. Jos oletetaan että Mourinho nyt sen kolme vuotta viihtyy, niin mitä sitten? Ihme pelko että hän ajaisi seuran johonkin syöksykierteeseen. Päinvastoin siinä ajassa hän nostaa seuran takasin sinne minne se kuuluu ja jättää seuraajalleen erittäin hyvän mahdollisuuden menestyä jatkossa tai voihan olla että vetää Fergien kaltaisen ajanjakson Manun peräsimessä.....kuka näistä etukäteen tietää.
 15. Niinpä loppukausi voitaisiin ihan hyvin mennä Giggsyn johdolla, jos jotakin boostia siitä saataisiin.
 16. Aikamoista nysväämistä taas vaihteeksi. Herreraa kaipailisin Schneiderlinin tilalle jo puoliajan jälkeen ,mutta kun Darmianin loukkaantumisen myötä yksi vaihto jo käytetty niin tuskin tulee tapahtumaan. Darmianin loukkaantuminen muuten näytti siltä että varmaan tulee huilaamaan kohtuu pitkään.....harmi kun näytti peli lähteneen taas kulkemaan.
 17. 7.2.2016 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Tähän sen verta samaa mieltä että mieluiten olisi kyllä Herreran vaihtanut kentällä aiemmin kuin Schneiderlinin jonka ainut syöttö taisi olla maassa makaavalle Smallingille. Periaatteessa ymmärtää mitä LvG haki mutta kun Schneiderlinnilla ei tunnu olevan kyllä mitään käyttöä kun pitäisi jotain saada pallon kanssa aikaan.
 18. 7.2.2016 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Turha ihmetellä miksi Depay ja Schneiderlin on vaihtopenkillä ottelusta toiseen vittu..... Depay kusi tämän
 19. 2.2.2016 Manchester United vs Stoke City @ Old Trafford

  Missä muuten Giggsy on? .,.....ei näyttäisi penkillä istuskelevan. Mata, Martial ja Rooney kolmikko tuntuu toimivan jälleen, Lingard mukavasti tekee töitä ja jos taidossa puutteita niin asennepuoli korvaa kyllä sen. Carrick mukava nähdä kyllä tositoimissa varsinkin kun on joutunut kattelemaan tuota Fellaini - Schneiderlin parivaljakon tuherrusta.
 20. Palkka-armeija... no joo, tosin ei varmaan kaukana perässä tulla ja eipä siellä kuitenkaan ole hetkeen käynyt esim. Di marian kaltaista tilannetta vaan kyllä siellä aika hyvin on hankinnat osunut nappiin. Mitä lueskellut niin akatemia puolen touhutkin taitaa olla aika hyvällä mallilla ja muutenkin omasta mielestäni harmonisin seura tällä hetkellä valioliigassa olivat ne sitten kuinka muovisen mauttomia tahansa. Mitä tulee LvG ajatusmaailmaan niin omasta mielestäni nyt hänellä olisi juuri se hetki näyttää vääräksi nämä omat mielikuvani ja monen muun kannattajan mielikuvat hänestä. Meinaan että se on nyt ihan sama ollaanko sijalla 5. vai 10. eli nyt niitä pelillisiä riskejä voi jo alkaa ottamaan, sillä tällä tasasen varmalla tussuttelulla se 4.sakkiin vaan tuntuu karkaavan kokoajan kauemmaksi. Yksikin heikko kausi ei todellakaan olisi suotavaa enää tässä tilanteessa ja ollaan ainakin omasta mielestäni nyt todellisella vedenjakajalla että ollaanko vielä mestaruuksia tavoitteleva suurseura vai 4. porukkaan pyrkivä keskikastin poppoo (varmaan monen muunkin mielestä) joten siksi Mourinhon pitäisi olla luonnollinen valinta seuraavaksi koutsiksi.
 21. Miksi jotain muuttuisi tuossa LvG:n ajatusmaailmassa yhtäkkiä kolmantena kautena kun ei käytännössä kahden kauden aika ole niin tapahtunut? Mourinhon saaminen valmentajaksi olisi erittäin tärkeää senkin takia että hänellä on vetovoimaa pelaajamarkkinoilla, sillä moni haluaa pelata hänelle. LvG:lle tuskin enää kukaan puhumattakaan että Giggs olisi seuraava koutsi ja vielä sekin että jos UCL-paikka jää saamatta niin aika heikkoa voi olla laatupelaajien saaminen. Vaikka nykyinen ryhmä on hyvin ns. pohjattu niin että pystytään oikeasti haaveilemaan jostain pytyistä täytyy sitä vahvistaa kovilla nimillä ja nyt ne vaaran merkit on että joudutaan arpoja ostelemaan ja vielä maksamaan ylihintaa. Eli niinkuin todettua niin vähän kyllä siellä Liverpoolin tiellä ollaan Toki tämä pelko ei mitenkään liity siihen että Pep on Cityn seuraava koutsi, vaan lähinnä siihen että Woodward ei ole kykenevä kaveri urheilupuolen asioissa, rahaa se kyllä osaa takoa Glazereiden taskuun, mutta tehnyt seurasta samalla suurimman pellesirkuksen......oikeastaan kateellisena saa seurata kuinka asiat hoidetaan Cityn puolella viimosen päälle hyvin, eikä se mikään ihme että Guardiola tälläisen tasapainoisen seuran valitsee.
 22. Tämäpä se juuri pelottaa. Guardiola nimenä sekä Cityn rahavarat on pelottava yhdistelmä. Voi olla että ns. luujääkäteen kesän siirtomarkkinoilla.
 23. Nyt kyllä toivoisi että lähdetään rohkeasti toiselle jaksolle ja kokeiltaisiin jotain hyökkäävämpää 4-4-2 tai 4-1-3-2 .....turha tälläsiä Derbyjä on liikaa kunnioittaa.....show pystyyn vain
 24. Ei näitä LvG:n aivoituksia ymmärrä kukaan. Alkaa tuntua että tekee tämän vain fanien kiusaksi vain todistaakseen jotain...... en tiedä tämä on juuri se peli missä olisi loistava tilaisuus kokeilla pelata eri tyylillä sekä tosiaan antaa tilaisuus Pereiralle ja Memphisille, mutta ei niin ei.
×