Jump to content

RuudeVanNistelrooy

Members
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About RuudeVanNistelrooy

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/11/1990
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  Terve mieheen. Eipä ole tullut hetkeen kirjoiteltua tänne, mutta luettua sitäkin ahkerasti. Ehkäpä nyt voisin rikkoa radiohiljaisuuden. Niin tosiaan, mitä tulee näihin huhuihin "Walcott sisään", niin oma kantani on että ei helvetissä. Mitä lisäarvoa Theo Walcott tuo joukkueeseen? Itselläni on aina ollut sellainen mielikuva Walcottista, että mies on sellainen "vaihdosta sisään 75 minuutilla" tyyppinen pelaaja, joka ravaa helvetillistä munaravia omalla laidallaan, mutta ilman mitään peliälyä tai käsitystä siitä että mitä esimerkiksi pallon kanssa pitäisi tehdä. Mielestäni tällainen pelaaja ei tuo minkäänlaista lisäarvoa nykyiseen Manchester Unitedin joukkueeseen. Ylipäätään muutenkin tammikuun aikana tehtävät siirrot ovat aina vähän niin ja näin, sillä hyvin harvoin ketään todellista vahvistusta olisi järkevään hintaan saatavilla. Poikkeuksena tietysti eräs Nemanja Vidic aikanaan, mutta ehkäpä se poikkeus vahvistaa säännön. AINOASTAAN siinä tapauksessa voisin itse harkita Walcottin hankkimista silloin JOS Nani myydään pois. Silloin laituriosasto olisi ehkä hieman liian kapea, joten Walcott voisi olla hankinta rotaatiopelaajaksi. Giggsin varaan kun ei oikein uskalla enää tuolla laiturinkaan paikalla laskea mitään, niin tällöin hankinta olisi ymmärrettävä, mikäli sen vaan pystyy tekemään sopuhintaan. Mutta anyway, jos kukaan laitapelaaja ei ole poistumassa rosterista tammikuun aikana, niin mitä helvettiä sillä Walcottilla tuolla tehdään? Ennemmin säästetään nämäkin rahat kesän varalle, ja hankitaan silloin joku oikea keskikentän moottori.
 2. Wayne Rooney

  Jepjep, onhan ollut suhteellisen värikästä settiä koko tämä farssi. Edelleenkään en oikein osaa hyväskyä Rooneyn tekoja ja sanomisia, kyllä kuitenkin toistaiseksi nuo asiat ovat tuntuneet suhteellisen ala-arvoisilta. Toisaalta olen kuitenkin ihan suhteellisen tyytyväinen siihen että sopu on ilmeisesti saatu aikaiseksi ja näin ollen myös tehtiin pitkä jatkosopimus. Itsellänikin on käynyt mielessä että mitä jos sittenkin tämä koko sotku olisi SAF:n ja Rooneyn keskinäinen "juoni" jolla yritetään saada joko Glazereilta rahaa pelaajaostoksiin, tai sitten jopa savustaa nämä syöpäläiset kokonaan pois Unitedista. En usko, että tämä on vielä viimeinen luku tässä tarinassa. Toivottavasti kuitenkin päättyy onnellisesti.
 3. Michael Owen

  Nimenomaan tässä kaupassa ei ole juurikaan riskejä. Juurikin siksi, kun hänet saatiin ilmaiseksi. Ja varsinkin, kun huhut väittävät että sopimus olisi jotenkin tuloskohtainen, niin riskit senkun pienenevät. Potentiaalia on, ja siitä kielii nuo 8 maalia tämän kauden 'Castlessa. Mahdollisesti tässä miehessä on todellinen super-substitute -pelaaja, joka ratkaisee pelejä kliinisyydellään mikäli viimeistely on ontunut.
 4. Siirtohuhut (ManUtd)

  Michael Owen Manchester Unitedissa. Kieltämättä jopa hieman perverssikin kuvio, mutta... Owenista olen tietyllä tasolla pitänyt, ehkä sen takia että kyseessä on kliininen viimeisteljiä. Siis eihän tässä ole oikeasti mitään menetettävää? Kaverin potentiaali tiedetään, siirto on käytännössä ilmainen, eikä palkkakaan ole mikään järin suuri. Potentiaalia ainakin 10 liigamaalin tekemiseen on, joten jo Tevezin maalimäärä tuplaantuisi tällä. Oikeastaan, ainoa riski tässä siirrossa on se, että Owen ei kestäisi terveenä. Ja siinäkään tuskin olisi mitään riskiä, sillä kaveri pystyttäisiin varmasti ulostamaan jos loukkaantuminen iskisi. Owenin peliesityksistä on kenties kadonnut se vikkelyys ja nopeus, mutta maalintekotaidot eivät häviä mihinkään. Owenia ei olla hankkimassa joukkueen ykköshyökkääjäksi, vaan backupiksi Berballe ja Rooneylle. Pelaaja saatiin vapailta markkinoilta, joten parepaa vaihtoehtoa kolmoshyökkääjäksi ei ole. Tervetuloa vain Manchesteriin, Michael Owen!
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ei nyt kannata hirveän vakavasti ottaa noita kaikkia kirjoituksia tuolla, esimerkiksi tuo Sadikin scouttaus löytyy kohdasta "Fanzone", ja kyseessä on pelkästään jonkun fanin kirjoittama juttu.
 6. Siirtohuhut (ManUtd)

  Eikös se tuolla periaatteella ole nimenomaan että Real on ManUn farmijoukkue. Ja kyllä, antaa Cristianon nyt mennä, kerta itse haluaa, ja hänestä maksetaan noin järjetön summa rahaa. Ribery ja kunnon vahvistus keskikentälle, niin alkaa vaikuttamaan paljon paremmalle. Lisäksi, Manchester Unitedin peli voi ensi kaudella olla paljon monipuolisempaa kuin viimeisellä parilla kaudella. Nyttenhän peliä on hyvin pitkälti pyöritetty Ronaldon kautta, ensi kaudella voidaan nähdä paljon mielenkiintoisia variaatioita. Elämme mielenkiintoisia aikoja. P.S Pitäisiköhän kirjoitella tänne vähän useammin?
 7. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tästä oli muuten jotain huhua jo joskus aikaisemminkin kesällä. Että oltaisiin jo sopimus lähes sovittu, mutta viime hetkellä peruttu. Uutista nyt en löydä käsiini mistään, mutta näin kuitenkin oli. Onhan kyseessä hieno ja loistava pelaaja, mutta silti... Henry taitaa kuulua niiden pelaajien joukkoon joita en Unitedissa haluaisi nähdä.
 8. Siis kyllähän se Messi on parempi kuin Ronaldo, Ronskuhan on tällä hetkellä loukkaantuneena... Ei näin.
 9. Cristiano Ronaldo

  http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3802815,00.html No niin, jokohan tämä juttu sitten olisi tässä? Toivottavasti, niin tämä pelleily loppuisi.
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  No niin, uusimmat huhut olisivat tuomassa Bastian Schweinsteigeria Old Traffordille. Lähteenä on Daily Star. Ehkä nyt piti keksiä jotakin kivaa EM-finalin jälkeen lehtiin, vai olisiko Bastianista sitten tulossa mahdollisesti Ronaldon korvaaja? Toki ei olisi mitenkään huono vaihtoehto, jos Schweinsteiger saapuisi Unitediin Ronaldon seuraksi, niin ei ainakaan kasvaisi Ronaldon ottelumäärä liian suureksi. Voihan tämä toki olla pelkkää Daily Starin keksintöä, pakkohan sitä on jotain keksiä lehden myynnin vuoksi.
 11. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Kiitokset tästä viiltävästä syväanalyysistä jonka meille tarjosit.
 12. Cristiano Ronaldo

  http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3730046,00.html Jälleen uutta juttua Ronaldoon liittyen. Ramon Calderon on todennut seuraavaa: "There is no 'Cristiano Ronaldo case' because Manchester do not want to sell" "In any case, Real Madrid will never pay 100million euros for anybody." Nanikin totesi asiaan jotain: "Of course I want him to stay," stated Nani. "When I arrived he was a great support." Tuleepas mielenkiintoiset pari päivää. We will see. Something.
 13. Cristiano Ronaldo

  Jep jep, juuri tämän aamun uutiset luettuani alan olemaan itsekin aika vakuuttunut Ronaldon siirrosta Realiin. Noh, kieltämättä paska homma mutta kun ei voi mitään niin ei voi. United tässä tulee voitolle jäämään, sen uskaltaisin luvata, sillä se siirtosumma tulee olemaan aivan järkyttävän suuri. Eikä sen pelaajan tarvitse siihen Ronaldon paikalle olla lähellekään niin hyvä kuin Ronaldo itse, riittää jos lisäksi saadaan hyökkäykseen sellainen kaveri joka viimeistelisi varmasti sen n. 25 maalia.
 14. Cristiano Ronaldo

  Eilen olleessa Saksa-Portugali ottelun tiedotustilaisuudessa pystyttiin mahdollisesti mielestäni lukemaan rivien välistä se, että Ronaldo jatkaisi ManUssa. Kun Ronaldolta pyydettiin kommenttia siihen, että mitä mieltä on Scolarin siirtymisestä Chelsean valmentajaksi, mies totesi tähän leikkisästi "kutsun häntä nyt viholliseksi". Ja virnistys päälle. Tuskin hän enää Chelseaa pitää niin suurena vihollisena, jos kerta olisi Realiin menossa? Ehkä. Ehkä ei.
 15. Cristiano Ronaldo

  Tämän päivän suomalainen ykkösmedia, nimeltään Savon Sanomat, heitti ilmoille uutisen, että Cristiano Ronaldo siirtyy Real Madridiin EM-kisojen jälkeen. Tämä asia on kuultu monen espanjalaisen toimittajan suusta. Nyt ihan mielenkiinnosta Savon Sanomia kohtaan, että miksi helvetissä tuollainen piti oikein uutisena ilmoittaa? Missään muussa suomalaisessa mediassa en ole nähnyt mitään tuohon viittaavaa, niin miksi sitten tämän yhden lehden piti tällaista heittää ilmoille? Mitään tähän viittaavaa uutista en ole nähnyt Sky Sportsissakaan tai muualla, niin mistä ihmeestä tällainen juttu on revitty? Ei välttämättä kannattaisi kuopiolaisen urheilutoimittajan uskoa kaikkea, mitä joku Marcan toimittaja sanoo.
×