Jump to content

Setämies

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Setämies

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/23/1983
 1. West Ham

  Re: West Ham Whufc.com kertoo meille seuraavaa: " West Ham United are pleased to announce the signing of exciting Paraguay Under-20 international forward Brian Montenegro. Montenegro, who turned 18 in June, has joined the Hammers on a season-long loan from Uruguay-based Club Deportivo Maldonado. He had a medical last week and then put pen to paper at the Boleyn Ground on Monday morning ... The forward becomes the eighth new recruit at the Boleyn this summer, following Abdoulaye Faye, Kevin Nolan, Joey O'Brien, Matt Taylor, John Carew, George McCartney and Sam Baldock. More signings are expected in the next 72 hours ahead of the 11pm deadline on Wednesday." Mikäs mies tuo on? Ei oo mulle ainakaan tuttu, tosin se ei yllätä ketään. Ja lisää nimiä tulossa rosteriin? Elämme jännittäviä aikoja.
 2. West Ham

  Re: West Ham Näin kertoo whufc.com: "West Ham United can confirm that Luis Boa Morte has left the club by mutual consent. The Portuguese midfielder had a year left at the Boleyn Ground but his contract was cancelled to allow him to pursue a new opportunity abroad." Koko juttu tuolla: http://www.whufc.com/articles/20110803/boa-morte-departs_2236884_2408825 Tuosta voisi kai päätellä, että sopimus on purettu yhteisymmärryksessä?
 3. West Ham

  Tässä vaiheessa kautta näyttää vielä varsin hyvältä, etenkin kun ottaa huomioon että kausi ei ole vielä alkanut. Oisko toi Sam saanut sitten vähän ryhtiä hommaan, ehkä? Toistaiseksi näyttää sen verran hyvältä toiminnalta, että hymyilyttää kuin Avramia konsanaan. Demba Ba lähtee sitten Newcastleen.
 4. IP West Hamin uudeksi manageriksi

  Joo kannatetaan Ja Karren Brady kannattaa myös!
 5. West Ham

  Fortune´s always hiding, I´ve looked everywhere. Ainakaan Upton Parkilta sitä ei löytyny, oisin ollu tyytyväinen edes yhteen kotimaalin, mutta... Kaikesta huolimatta oli hienoa käydä paikan päällä. 0-3 -osuman jälkeen fanit rupesivat laulelemaan epämääräisellä sävelellä " That´s why we are going down" Mutta Sears pelasi aika pirteästi ainakin ensimmäisen puoliajan. Piquionne on ihan käsittämättömän jäinen ja hidas kaveri kun se saa pallon. Brittilehdistä luettua: - Ba:lla ja Hitzlspergerillä on sopparissa pykälä, joka mahdollistaa siirtymiseen vapaana agenttina jos (kun) seura putoaa Champpariin - Hitzlsperger ilmeisesti tuntee jonkinlaista lojaalisuutta seuraa kohtaan menetettyään ekat 6kk loukkaantumisen takia. Oli muuten vikassa pelissä kapteeni - Hammers meinaa myydä kolme pelaajaa, ei enempää ( Eli käytännössä Green, Cole & Parker ) Parkerille ois vissiin ottajia ainakin spursin ja arsen suunnilta
 6. West Ham

  Tämä on kyllä harvinaisen totta. Muutama viikko sitten varattiin kaverin kanssa matka ja luotettiin siihen, että vikassakin matsissa ois vielä panosta. Noh, kerrankos sitä joutuu pienen takaiskun kokemaan Hammersia fiilistellessä...täh? Kyllä kai sieltä sentään pintin jostain lähistön ravitsemuslaitoksesta saa kaikesta huolimatta.
 7. West Ham

  No niin, muutaman vuoden foorumia ja tätä topicia lukeneena nyt kehtaa rekisteröityä. Ettei vaan tulla turhasta Glory Hunter- meiningistä syyttämään. Täällä on sitäpaitsi niin vakavamielistä ja tasapainoisen oloista porukkaa, että varmaan sopii joukkoon mukaan keskustelemaan Itäisen Lontoon helmestä Ja sunnuntaina meen sitten paikan päälle katselemaan viimeistä peliä, sekä tällä kaudella että valioliigassa. Noh, jospa sitten ens kauden jälkeen uutta matoa koukkuun ja takaisin Premieriin? Wigan-matsin onnistujat olivat muuten harvassa...Tomkins pelasi mun mielestä ihan siedettävästi ja... niin, eipä siellä muut sitten loistaneetkaan. Ba teki pari häkkiä, mutta olis ehdottomasti pitäny tehdä siitä läpiajosta 3-1 numerot, eikä ryssiä tilannetta ja vastahyökkäyksestä 2-2.
×