Jump to content

Crisu7

Members
 • Content count

  1,251
 • Joined

 • Last visited

About Crisu7

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/04/1985
 1. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Hyvä että sulla on jotain mitä odottaa...
 2. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Harmi. Ärsyttävä tappio kun kaikki mahikset kaventaa eroa 4. sijaan. Ei vaan riittänyt tänään. Ihan miehekäs esitys kuitenkin
 3. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Matic...onneks on jalkoja ettei oo punikin vaaraa 🤭😂
 4. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Unohdin että säälin olit noin väsynyt ja lapsellinen. Kuka vitun idiootti tekisi noin valmentajan asemassa?
 5. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Ja jos nyt joku vielä ihmettelee tuota realistista arvioita siitä että manulla on tänään vaikeuksia...Pool hävinnyt kotonaan viimeksi 1001 päivää sitten... Mountains are there to be climbed, eh?
 6. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Vollotus?? Totta kai toivon Manun voittoa ja sen puolesta olen myös vetoa lyönyt eli vitutus on suuri jos Manu häviää. Lisäksi pool kaverien pilkkaa jo muutenkin kuullu ihan riittävästi tällä kaudella...Realistisesti ajateltuna ei nyt vain kovin hyvältä lähtökohdat näytä kun Rasse ei ilmeisesti ole joukkueen mukana ainakaan viimeisempien tietojen mukaan. Toivottavasti olen pahasti väärässä ennakkoasetelman suhteen itse pelissä ja sen jälkeen.
 7. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Hahaha. Eipä paljon tarvinnut kun kuoriaiset taas heräsi pieneen provoon 🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ihmettelin kun jo missä sitä oltiin kun kaikki meni päin persettä, mutta silloin piiloudutaan ja tullaan esiin taas kun voittoja tulee. Silloin jaksaa taas haukkua kaikki muut. Todellinen fani 😂😂 Eipä nyt tarvii olla kovin erikoinen futistietäjä jos ennakoi että pool hallitsee kotonaan peliä ja Manu on kuoressa. Joillekin sen sanominen on kait liikaa.
 8. Siirtohuhut

  Sancho & Haaland > Rashford, Martial & Greenwood. Haaland 20miljoonaa. Wtf??
 9. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Joopa joo. Tiedän että tämä leimataan pessimistiseksi näkemykseksi, mutta laitetaan tämä veikkaus pelistä nyt silti tänne. Pool vie peliä miten tahtoo ja Manu on kusessa jatkuvasti. Paikkoja ei saada rakennettua, kun puulille niitä tulee solkenaan. Pool vie pelin selvästi kentällä ja numeroiden valossa 2-3 maalilla. Sorry.
 10. Siirtohuhut

  United's attempt to sign Bruno Fernandes has stalled because the clubs cannot agree a fee. Sporting are demanding 80m euros which United are unwilling to pay. #mufc [BBC] Tää nyt tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus Manun siirroissa. Jumalauta kun on vaikeaa.
 11. Siirtohuhut

  Näin muistelinkin. On tämä aina yhtä hienoa seurata näitä "tietoja" siirroista. 5pv sitten uutisoitiin että siirto julkistetaan "kahden päivän sisällä" 😂 ja nyt osa mediasta uutisoi, että siirto summasta ei ole vielä päästy sopuun.
 12. Siirtohuhut

  Eikös tätä Feenandeziä kovin huhuttu jo kesällä manuun? Seuraako joku Portugalin liigan pelejä, millainen pelimies on ja sopiiko valioliigaan?
 13. 11.1.2020.Manchester United vs Norwich City@Old Trafford

  Makea voitto! Ei varmaan paras mittari, mutta sellainen vissiin viikon päästä luvassa. Hyvää syöttelyä ja liikettä. Williams ehdoton plussa!! Martial?? Taas niin kaksijakoinen peli kuin olla ja voi.
 14. 11.1.2020.Manchester United vs Norwich City@Old Trafford

  Shaw loukkaantui lämmittelyssä. Ilmeisesti ei ainakaan lihakset revähtäneet 🤭
×