Jump to content

Crisu7

Members
 • Viestit

  1 028
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Crisu7

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 04.11.1985
 1. 19.1.2019 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

  Fulham nappaa 3p vielä niin kaikki on omissa käsissä. Maalierokin voi olla isossa roolissa ja sitä ollaan hienosti paranneltu viime peleissä.
 2. 19.1.2019 Manchester United vs Brighton & Hove Albion@Old Trafford

  Puppeleita riittää...
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Southgate taas yhdistetty manun valmentajaksi. Toivottavasti vain turha huhu sillä kaikella kunnialla Southgate ei ole tehnyt mitään ihmeellistä Englannin peräsimessä ja pelityyli ei kiinnosta.
 4. 13.1.2019 Tottenham Hot Spurs vs Manchester United@Wembley

  Näistä peleistä vaan täytyy ottaa se 3p, ollaan annettu alkukaudella niin paljon siimaa että muuten karkaa ensi vuoden CL paikka. Jännä nähdä miten Ole lähtee ekaan peliin jossa manu altavastaajana.
 5. Siirtohuhut

  Tobyn sopparia jatkettu ja samalla aukesi 25 miljoonan release clause. Pitäskö koittaa??
 6. 2.1.2019 Newcastle United vs Manchester United@St James Park

  Olella vielä tekemistä Rashfordin pään kestävyyden kanssa. Vaihtoja vaan, ei kuuppa kestä. Muuten hyvää mutta harhasyöttöjä tulee ja viimeiselle kolmannekselle ei nyt löydy ratkaisuja.
 7. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Joo ei kai tässä voi surkutella nyt kun omilla menee taas mukavan näköisesti. Toki saa harmittaa foolin 7p johto ainoaan haastajaan ja täysin varma mestaruus. Mutta nyt ainakin odottaa omien peliä!
 8. Manchester United- Kausi 2018-19

  Niin vain se on tämäkin kausi käyty jouluun asti läpi. On ollut joukkueella ehkä enemmän alämäkiä kuin ylämäkiä. Myös täällä on ajoittain käyty kiivasta ja osin kettuilevaakin keskustelua. Tämä varmasti heijastaa vain yhteisestä palosta Manua kohtaan. Nyt onkin hyvä hetki rauhoittua ja toivottaa kaikille manun kannattajille sekä foorumiöaisillelaisille oikein hyvää ja rauhallista joulua!
 9. Ole Gunnar Solskjaer

  Täysi tunteella mentiin valinnan suhteen, mitä toisessa ketjussa vähän pelkäsin. Toisaalta pesti vain kevääaeen asti eli sinällään turvallinen ratkaisu. Nyt on n. 6kk aikaa hankkia kunnon koutsi jostain.
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  Laurent Blanc? Ei Steve Bruce? Ei Roy Keane? Hmmm... Tuossa nyt viimeisimpiä nimiä joita mainittu
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Nyt on mielenkiintoiset ajata ja toivottavasti ei mennä liikaa sydämellä ja fanien lepyttelyllä. Kaikki kunnia esim Olelle mutta ei manu kaipaa sellaista valmentajaa seuraavaksi. Pochettino tai Simeone voisi olla nyt kovia vaihtoehtoja.
 12. Reservit ja juniorit

  Olikos toi Greenwood paukutellut jo tyyliin 19 häkkiä ja juuri kelssiä vastaan 3?
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Jännä muuten miten kun 3kk sitten toivoi josen potkuja sai vastaukseksi vihaisia viestejä. Nyt vastaavanlaisesta kommentista tulee tykkäyksiä enemmän kuin konsanaan ala-asteeen diskossa. Niin se maailmaa muuttuu vaikka Josen valmennustyyli pysyy samana. Ja nyt huhutaan jo että juven johto tavannut pogban agentin. Eihän tämä nyt hyvältä vaikuta. 19p liveriä perässä, omia pelaajia kiinnostaa vaatebrändin luominen enemmän kuin pelaaminen, tästä osoituksena lingardin mainokset liverin pelin alla. Laskelmoitu juttu tuohon kohtaan, mutta oikeasti asiaan keskittyvä pelaaja olisi sen voinut tehdä ihan missä muussa kohtaa tahansa. Paljon on pielessä manussa ja todellisuus on että nyt me ollaan historiaan haikailevia, ihan kuin liver oli jossain vaiheessa.
 14. Manchester United- Kausi 2018-19

  Taitaakin olla itseasiassa 5.3 tuo Josen viimeinen peli.
 15. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ucl kausi paketissa viimeistään 20.2 kun PSG asettui vastaan. Jännä nähdä kummassa joukkueessa pogba tuolloin pelaa.
×