Jump to content

Crisu7

Members
 • Content count

  1,182
 • Joined

 • Last visited

About Crisu7

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/04/1985
 1. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Huh, luulin jo että Matic oli tehnyt jatkopestin mutta olikin joku trolli 😅
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Niin, vaikeaa tehdä maaleja jos ei saada vetopaikkoja ja mennään koko peli ilman laukausta maalia kohti. Paskemmallakin pelaajilla pitäisi pystyä parempaan. Ja tämä on mielestäni valmentajan syytä, ei pelaajien. Toki sieltä paljon asioita, joista voi syyttää pelaajia mutta jossain on myös valmentajan vastuu.
 3. Ole Gunnar Solskjaer

  😂😂😂😂 Eiku jumalauta jätkä trollaa 😬😬😬😬 No vitut, samaa mieltä 🤣🤣🤣🤣
 4. Ei kai se tuolta lähde. Valmentajat vaihtuu ja ongelma pysyy. Näin se valitettavasti pyörii. Koska Manu tekee rahaa niin kaikki näyttää omistajille hyvältä.
 5. Noh noh, onko täällä pelkkiä poolin faneja kun omia noin haukutaan? Annetaan aikaa ja kuten totesin yllä niin saatiin pitkästä aikaan veto maalia kohti. Prosessi on kesken, annetaan Olelle aikaa kehittää peliä. Saatiin painetta lopussa vastustajan päähän. Sarja on kovatasoinen ja näitä pelejä tulee häntäpään joukkueitakin vastaan väkisinkin. Hyvä tästä tulee. C'mon united! Ole love. One united!
 6. 131minuuttiin eka veto maalia kohti. Tilastonikkareille tiedoksi 😂😂🤭🤭
 7. Hahaha sama pelle jauhaa livöstä juttua ja ikuinen tsemppari. Totuudelle ummistetaan silmät. Onhan toi aika kova tilasto ja jos sille ei voi nauraa tai itkeä niin on aika outoa. Ja pellelle tiedoksi, tossahan on puhetta Citystä - ei poolista. Teksti toki englanniksi eli voi olla vaikea ymmärtää. Toki siinä on paljon numeroita niin ne on mukavia kun ei kauheasti eroa eri kielten välillä. Toki joukkueen nimikin tulisi olla aika sama mutta ei aina voi voittaa. Mitähän se kynittävä sitten tekee? Lopeta juttujen lukeminen vai onko se sulle mahdotonta? Jos alkaa rasittamaan niin jätä muiden mielipiteet ja totuudet seuran tämän hetken tilanteesta lukematta. Ummista kaikelta silmät ja avaa kun taas menee hyvin. Sitten voit tulla paukuttelemaan että usko oli aina olemassa ja tiesin että peli taas paranee. Tämä varmaan monella olemassa mutta kyllä paskoihin hetkiin ja valmentajiin saa reagoida siinä hetkessä missä eletään.
 8. Since Manchester United last won an away game, Manchester City have: ✅ Won 12 away games ✅ Scored 76 goals ✅ Won the Premier League ✅ Won the FA Cup ✅ Won the Community Shield Today, they face Newcastle. Hahaha, ei vittu onko tää oikeesti totta??? Jos on niin onpahan säälittävää. Ihan sama vaikka koko paska rakennettaisiin MyPan huoltajista niin tollanen ei pitäisi olla mahdollista ilman palkkaa.
 9. Siis olisiko Kane kuinka monen mielestä paniikkiostos????? Joku raja niiden omien junnujen ihailuun. Ei kannata ottaa pullaa raakana ulos....
 10. Erikseen sopparin loppuu kesällä, tammikuussa manuun. Kaikki munat yhteen koriin ja isolla rahalla Kane sisään. Jos olisin itse päätösvaltainen niin varmaan turha tässä kohtaa laittaa ulos vaikka mieli tekisi. Tammikuussa jos ei saa houkuteltua kk ja kärkeä (kun siis itse antaisin rahat tähän) niin ulos jos ei ole ihmettä tapahtunut. Eli antaisin tammikuun aikaa, mutta jos ei osaa siirtomarkkinoilla pyöriä ja peli on täyttä paskaa niin valitettavasti ulos. Allegri vai mikä nyt olikaan vaikka sitten sisään. Pääpointtini oli kuitenkin että lasketaan hiukan sitä sädekehä ja suojausta baby facen ympäriltä ja tarkastellaan tilannetta niin kuin se on. Eli tällä hetkellä vaan näyttää siltä, että Olen taktiset kyvyt ei riitä. Aikaa on kyllä ollut jo saada jotain aikaan.
 11. Niin kuin yllä mainittu. Ole oli tyytyväinen peliin ja tulokseen. Jumalauta 0-0 Alkmaria vastaan eikä yhtään vetoa maalia kohti!!! Herätkää jo..
 12. Siirtohuhut

  Sanchez pelkää jäätävän hyvin CL peliä Barcan vieraana. Ei käyttöä 🤭😂
 13. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Paskan päällä paska ja siinä vielä Young päällimmäisenä apulantaa hieman muokatakseni kuvailemaan Manun peliä. Huikea taktinen näytös.
 14. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Ja vuoden suoritus heti perään 😂😂😂
 15. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Pakko nyt edelleen ihmetellä että oliko Sanchez edelleenkin niin paska että ei pärjäisi edes kirittäjänä Lingardille tai Pereiralla? Kaippa se sitten oli.
×