Jump to content

Crisu7

Members
 • Content count

  1,328
 • Joined

 • Last visited

About Crisu7

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/04/1985
 1. Ajatuksia tästä kaudesta

  Nopeesti tässä kuitenkin unohtaa mistä oltiin pelaamassa ja kuinka tärkeitä ne jokaiset pelit olivat. Kauden jatkaminen tulee tapahtumaan, mutta jotenkin turhaltahan se kieltämättä tuntuu.
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Sääntö, jossa mainittiin että kausi pitää pelata loppuun kesäkuun loppuun mennessä poistettiin viime kokouksessa. Eli ei ole takarajaa.
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  Eiköhän kausi pelata tiivistetysti loppuu nyt kun em kisat siirtyivät. Pelejä kuitenkin suht vähän jäljellä ja aikaa on heinäkuun puolelle asti.
 4. Siirtohuhut

  Jos tollasen haluaa ja ole näkee ykköstiimin miehenä niin miksi ei jo tammikuussa maksanut tuota 30 miljoonaa?
 5. Siirtohuhut

  Hah, unohdin että Jones oli edes rosterissa olemassa 😂 hyvä näin.
 6. Ajatuksia tästä kaudesta

  Poggeli palaa reeneihin tällä viikolla. Kenen tilalle avaukseen? Tarvitaanko suoraan avaukseen? Onnistuuko pogban ja fernandezin peluuttaminen samaan aikaan ilman uhraamatta tällä hetkellä hyvää puolustuspelaamista?
 7. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Eiköstäs James ollut aika pirteä?? Ainakin ite yllättäin että pärjäsi niinkin hyvin. Toki muutamassa paikassa malttia ja peli olisi naulattu jo aika ajoissa.
 8. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  No olihan siinä nyt Sterlingin hutipotku täysin avoimessa paikassa, Jesuksen hyvä veto jonka Gea hienosti hoiti. Mutta siis ainahan niitä tulee.
 9. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Huhhuh!!!!! Aivan loistava voitto!! Tottahan toki City pyöritti peliä eikä koko peliä voi vetää niin ettei City saisi hyviä paikkoja, mutta nollapeli on todella komea suoritus! Huikea tulos kun Everton suli kelssiä vastaan. Näin!!
 10. Ei mikään klassikko, mutta homma hoitui tyylikkäästi. Alku vähän kankeaa, mutta selkeästi parempi joukkue jatkoon. Sunnuntaina vähän kovempi tempo tiedossa ja pallonmenetyksistä rankaistaan vähän kovemmalla kädellä.
 11. Siirtohuhut

  Uskon kun näen.
 12. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  No ei kai tossa nyt mitään ihmeellistä ole. Jos sigurdsson olisi ollut paikallaan niin pallo olisi häneen osunut ja tilanne, edelleen, selvä paitsio.
 13. David de Gea

  Taisi Fosterin ura manussa mennä siihen City peliin, minkä Manu voitti lisäajalla Owenin maalilla.
 14. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  Perkele kun harmittaa toi tasuri oikein kunnolla. Olisihan se ollut unelma kun Ighalo olisi sen lopussa painanut reppuun. Greenwoodin läpiajo myös jää kaivelemaan. Tasaista on ja tiukkoja, paljon tiukempia pelejä edessä.
 15. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  Voitolla pisteen päähän kelssistä ja 4 sijasta. Iso peli tulossa.
×