Jump to content

Crisu7

Members
 • Viestit

  928
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Crisu7

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 04.11.1985
 1. Siirtohuhut

  Valencia, Smalling, Bailly and Shaw, they are probably the ones to start the season, he told MUTV amid United’s search for a new centre-back Puolustukseen ei siis tulossa hankintoja näillä näkymin. Grreat! Smalling / Jones avauksen kamaa.
 2. Siirtohuhut

  Toivottavasti pelaajia tulee sillä kun katsoo peliä club americaa vastaa, niin on kuin katsoisi Evertonin B joukkuetta. Melko surkeita pelaajia kentällä ja taktiikka on perustylsä bussi. Mutta hyvähän sitäkin on harjoitella. Ja joo joo, kyseessä eka reenipeli mutta silti.
 3. Siirtohuhut

  Jose juuri sanoi pressissä että ei ole hajuakaan onko joku tulossa. Ja oli todella huolissaan kun manulle laitettu perjantai avaus valioliigassa. Vittu nä selittelyt alkaa jo pre seasonin alussa ja tohon vedotaan sitten lokakuulle asti kunnes keksitään joku uusi juttu.
 4. Siirtohuhut

  Allison 70 miljoonaa. Just saying.. Ollaan juurikin cityä ja liverpoolia perässä puolustuksen, hyökkäyksen ja managerin verran. Tulee melkonen kausi.
 5. Siirtohuhut

  En tiedä, varmaan romasta kohta. Mutta ideana ei ollut keskustella heidän tulevaisuuden siirroista vaan tuoda esille, että kyllä ihak oikeasti manun tulisi joitain siirtoja tehdä. Ei me tällä kokoonpanolla olla lähellä valioliigan voittoa, saatikka CL voittoa.
 6. Siirtohuhut

  Viisaita sanoja twitterin puolelta.. Liverpool are going to be so strong this season. They've strengthened every key position. Only thing they need is a centre-back and then they're complete. United need to start getting business done or we're in for a tough season. #mufc
 7. Siirtohuhut

  No kyllä 14 miljoonan punnan hinta Shakirasta on aika ryöstä, itkee asiaa tai ei. Ja mielestäni olisi vahvustus manuun kuten aikaisemminkin totesin.
 8. Siirtohuhut

  No kyllä shaqiri on aika kove pelimies 14 miljoonan punnan hinnalla. Jopa vahvistus jos verrataan rashford ja martial kaksikkoon. Ei ainakaan huonompi ole.
 9. Siirtohuhut

  Voihan nyt vit#&€, liverpool osti shaqirin 14,5 m€ hintaan. Siis mitä helvettiä??? Ensi kaudesta tulee todella nöyryyttävä. Manu on kyllä pudonnut kärryiltä siirtomarkkinoilla.
 10. Unitedin sponsorit

  Ja nyt tuo Kohler sopimus on varmistettu. https://www.manutd.com/en/news/detail/kohler-unveiled-as-man-united-principal-partner-and-shirt-sleeve-sponsor
 11. Siirtohuhut

  Ei tullut ronaldoa. Näin ollen ei tule Bale manuun. Liver ja arsu vahvistuu, city on jo vahva. Manulla kolmosveskari ja brasilialainen penkinlämmitin. Ainiin ja felli, josta tänään ei ole näkynyt ilakointia eilisen pelin jälkeen. Vähän huolissaan.
 12. Siirtohuhut

  Laidalla pelaa edelleen realissa, josta ajautuu keskustaan. Eli oikeastaan samalla tavalla kuin mata pelaa vrt miten merkitään kokoonpanoon. Tai sitten kahdella kärjellä, joista toinen Ronaldo.
 13. Siirtohuhut

  Jos Rolle juveen jollain 80 miljoonalla niin miksi ei lähdetty tarjoamaan? Kiitos Mourinho (taas)?
 14. Fellaini

  Mutta ei vie pelillisesti manua eteenpäin. Päinvastoin, halutaan pitää kiinni pelityylistä, jota ehkä stoke ja wba suosii. Piiiitkääää palloa boksiin.
 15. Fellaini

  Poistaa kaiken mahdollisuuden uuden keskikenttäpelaajan hankinnalle. Ei näin. Kesälläkin alkaa jo vituttamaan Moun touhut ja päätökset.
×