Jump to content

Crisu7

Members
 • Viestit

  1 059
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Crisu7 kaikki viestit

 1. Joo ei voittanut, ekan puoliajan jälkeen pieni ihme, mutta kelpaa meille. Fulhamin maalivahdin aivopieru ei niinkään..
 2. Tuossa jokin aika sitten oli täälläkin puhetta, koska voi alkaa katsoa ensi kaudeksi nimitettävää manageria. Monet sitä mieltä että maaliskuun puoliväli/loppu on oikea aika johtopäätökselle. Hieman etuajassa arvio olisi lyhyesti; - FA cupista ulkona - valioliigassa kuudes, jos kelssi voittaa rästipelinsä. Toki eroa 9p vähemmän, mutta sijoitus ratkaisee kauden lopussakin. - CL? Jos psg peli pelattaisiin 10 kertaa niin 9 kertaa olisi PSG jatkossa. Ei poista faktaa että tuo oli mahtava peli. Eikä sitä että kotipeli oli aivan karsea yhdellä (muistaakseni) vedolla maalia kohti. Mikä sitten on tuomio Olelle? Kuherruskuukausi on ohi ja peräkkäiset tappiot niskassa. Eli tosiaan siltä näyttää että tämän kuun loppu on oikea aika arvioida tilanne vielä. Jos suhdanne sama kuin nyt niin soraääniäkin tulee ja esim Pochettinon nimi useammin vaihtoehdoksi. Mielenkiintoisia aikoja.
 3. Onpas muuten vitun nolo loppu, wolves vie miten tahtoo. Manulla ihan munatonta menoa. Ole sormi suussa, aivan pihalla, pelaajat ei täysillä pelissä mukana.
 4. Vittu mitä paskaa, täysin munatonta ja missä loput vaihdot????
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mutta hieno tunnelma varmasti OT:lla ekan pelin alussa!!
 6. Manchester United- Kausi 2018-19

  Barca vastaan CL:ssä...hienoa tietenkin saada isoja joukkueita vastaan, mutta kun samalla fooli vetelee portoa vastaan niin olisi arpaonni voinut olla suotuisampikin. Ikuinen paskakommentti "kaikki parhaat pitää voittaa" on kuitenkin täysin väärin. Hyvällä arvalla näitä isoja joukkueita ei tule vastaan joka kierroksella.
 7. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Kyse on myös siitä, että saadaanko halutut nimet manuun jos jäädään top4 ja CL ulkopuolelle? Mou pystyi tämän tekemään ekalla kaudella, mutta Ole (jos ja kun on manageri) vielä tässä kirjoittamaton kortti. Pienoinen ihmehän se on jos top4 sijoitus on plakkarissa kauden päätteeksi.
 8. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Arsenalilla top4 kisailijoista ennakolta selkeästi helpoin loppuohjelma, oikean selvästi verrattuna muihin. Manulla vielä kova työ sinne päästä, mutta ollaan ainakin vielä mukana siinä. Josen potkujen aikaan 11p top4 eroa ja maaliero 0. Parempaan ollaan menty, vaikka kaikki toimittajat eivät tätä näe, kuten eräs Eero Laurila tms.
 9. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Voitolla jo hieman pesäeroa arsuun ja celseaan, varsinkin kun celssi otti 1p omasta pelistään. Liver harmittavasti voitti omansa ja jahtaa titteliä tosissaan. Kärkikaksikko tosiaan nyt jo karussa, eikä enää kiinni saada. Huh huh, toivotaan voittoa, olisi taas kyllä niin todella iso voitto!!
 10. 2.3.2019 Manchester United vs Southampton @ Old Trafford

  Pahasti nyt näyttää jinxaukselta 😂
 11. Anthony Martial (Manchester Utd 2015–)

  Mistäs nyt Martial pyytää anteeksi perheeltään ja läheisiltään?? Mennyt jotain ihan ohi itseltäni...
 12. FA-cup 18.2.2019 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Mahtava esitys Manulta vieraissa, bridge ollut aina vaikea paikka. Ja wolves vieraissa seuraavaksi...ei mene helpoimman kautta...
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Päätöksen aika toivottavasti vasta maaliskuun puolen välin tienoilla. Sitten on aika vetäö tuloksia yhteen ja katsoa mitä on jäänyt viivan alle.
 14. CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

  Yksi veto maalia kohti manulta koko pelissä kertoo kaiken oleellisen.
 15. CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

  On kyllä Pogbaltakin aikamoinen aivopieru. Kyllä jäi huono kuva manusta ensimmäisessä kovassa paikassa. Kuten Virkkunen totesi niin ei PSG joutunut missään vaiheessa koville tai minkäänlaisen paineen alle. Todella iso pettymys etenkin kun kotona pelataan. No, nyt nähdään onko Olesta manageriksi vai oliko se kaikki vain kuherruskuukautta. Ja panokset enää liigassa 4.sijan suhteen ja cupissa. Toki toinen osaottelu vielä edessä, mutta kaikki varmaan ymmärtää että lähtökohdat eivät kovin erikoiset ole.
 16. CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

  Onko Ole jäässä vai koska Lukaku kentälle?
 17. CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

  Ja bailly lopettaa juoksemisen.... Tällä hetkellä ottelupari on ohi ja esitys iso, vahva pettymys.
 18. CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

  Sanchez ja mata...aika turhakkeita tuntuu olevan. Pelistä puuttuu tällä hetkellä järki ja ollaan kilpikonnassa jostain syystä.
 19. CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

  Mou palannut penkille europeleihin?
 20. 9.2.2019 Fulham vs Manchester United@ Craven Cottage

  Ja vardy hukkasi pilkun ja samalla mahiksen tasoittaa peli tot vastaan. Olisi tottenhamkin vielä tavoitettavissa, jos pistemenetyksiä tulee..
 21. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Eiköhä tosta jo muodostunu vähä vuoropuhelua, niin kiva jaaritella fudiksesta, ei täällä mielestäni liikaa keskusteluja käydä... Ei niitä ole pakko lukea/kommentoida..
 22. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Kyllä luulen että citykin tulee tiputtamaan pisteitä. Hukkaan heittivät jo newcastle pelin ja nyt everton vieraissa ja sitten vielä chelsea sunnuntaina. Loppuohjelmaa katsottaessa en näkisi muuta kuin liverpoolin juhlivan mestaruutta keväällä.
 23. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Felli lähti. Ainoa kysymys on että olisiko ollutotteluruuhkassa käyttöä manulle?? Olisin ymmärtänyt että kesällä olisi lähtenyt mutta toisaalta ei ole kyllä manun näköinen pelaaja, joten ehkä tulevaisuuden kannalta hyvä näin. Harmi että Mou sai hänelle jatkon hankittua viime kesänä ja näin ei uutta hankintaa tehty. Kaikesta huolimatta aina antoi kentällä 100%. Tätä ei todellakaan voi kaikista pelaajista sanoa. https://www.manutd.com/en/news/detail/manchester-united-confirms-marouane-fellaini-departure-transfer-is-completed
 24. Anthony Martial (Manchester Utd 2015–)

  Vahvitettu jo manun toimesta?
 25. 29.1.2019 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Siis miten tuomari voi olla noin kujalla??? Ajanpeluuta ja maali eli lisäaikaa olisi pitänyt vielä enemmän mutta ratkaisu se on tuokin.
×