Jump to content

Crisu7

Members
 • Content count

  1,125
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Crisu7

 1. Siirtohuhut

  Depay menossa Pooliin Sunin mukaan..Hmm, eikös manulla ollut tuossa buyback-clause?
 2. Siirtohuhut

  Joao Felix huhuissa, pitää maksaa 105 miljoonaa. Kannattaako? Itse sanoisin että kannattaa. Toisissa huhuissa jo melko varmana pidetään Swansean Daniel James. YouTuben peeusteella championschipin tasoinen pelaaja, sopii siis Manuun. Mutta ilmeisen työteliäs kaveri eli sitä tarvitaan.
 3. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  No Phelanista sen verran että en usko että hän toisi ripaustakaan nykyfutiksen tietoutta tohon remmiin. Eli mielestäni taas yksi historialla lepuutetaan faneja-hankinta.
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  PSG voiton jälkeen KAKSI voittoa. Jäätävää.
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  15p vähemmän kuin viime kaudella. Jäätävä ero.
 6. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Jossain luin ohimennen huhun että Ole voi saada potkut jos tulee tukkaan tänään. Taisi olla vain hyvää unta että Pochettino olisikin palkattu. Eikä se kyllä seuralta olisi kovin hyvä veto tässä kohtaa. Mutta mitä siis tapahtuu?? Cardif johtaa 0-2??? Itellä peli ei seurannassa...
 7. Manchester United- Kausi 2018-19

  Herrera lähti ilmaisella siirrolla. Voisi vain sanoa että todellinen kirsikka kakun päälle.
 8. Manchester United- Kausi 2018-19

  Näin ne alkaa ennustukset toteutumaan eli Pochettino vei tottenhamin CL kakkospaikalle, hyvä saavutus tuolla rosterilla. Onneksi valittiin äkkiä Ole manageriksi, jolla saatiin fanit tyytyväiseksi. Tai siltä se näytti siinä vaiheessa kun Tottenham kynsi vähän syvemmällä huonon jakson aikana mutta futiksessa asiat muuttuu joskus aika nopeasti ja edelleen voi toitottaa sitä että olisiko kannattanut katsoa kausi loppuun asti. Tällä hetkellä kaikki varmaan sitä mieltä että kesällä mentäisiin Pochettinon perään.
 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ei ole. Hyvää ja rehellistä tekstiä yllä. Ei romantisointia, ei historiassa elämistä.
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  Omistajista puheen ollen niin kiinnostaako heitä edes miten kentällä menee?? Woodwardhan itse totesi aikanaan että manun peliesityksillä ei ole juurikaan vaikutusta markkina-arvoon ja uusiin diileihin. Tämä jo itsessään kuvastaa kaikkea sitä mikä on väärin tämän hetken manussa.
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Twitterin puolella jonkinlaisia kampanjoita menossa kuten mm #unfollowunited tms ja myös legendaarisia green and cold huiveja on pyydetty ottamaan mukaan viimeiseen kotipeliin. Mielenkiintoista nähdä mitä siellä tapahtuu.
 12. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pariisin ihme? No joo, ihme että niin paskalla pelillä, siis jos katsotaan peliä numeroiden takaa, voi joukkue voittaa. Nyt kyse siitä kuka dominoi ja millä pelitavalla. Ei siis vain numeroista. Haikailu yhdestä tsäkävoitosta on hieman säälittävää, kyllä täytyy kriittisesti katsoa peliä ja mitä siellä kentällä tehdään Onhan nämä pienestä kiinni, Dempelen mulkku olisi voinut ratkaista otteluparin jo kotipelissä mutta lapanen ei vaan osu mistään. Credit where credit is due. Ei voi mitään.
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Vielä pelaajapolitiikasta. Kuka ihmeen pelaaja haluaa tulla Manuun jos tarjolla on liverpoolin ja cityn kaltaiset seurat saarilla? Kyllä noiden pelityyli, tunnelma stadikalla (ei city), ym on niin paljon manua edellä että ei mitään järkeä. Vetovoimana jos miettii valmentajaa niin Klopp ja Guardiola aika eri tasolla kuin Ole.
 14. Manchester United- Kausi 2018-19

  Sen arvasi nopeasta 1-0 osumasta, ei ole toi porukka tollaseen la ligassa tottunut ja siinö suurin miksi ei ole maailman paras seura. Samalla liver näyttää valitettavasti sen missä manu on, tasuri huddersfieldille ja toinen nappaa 4-0 voiton barcasta. Aika paljon on kirittävää.
 15. Manchester United- Kausi 2018-19

  Onko nyt paikka kun voi kaivaa vanhan viestin Barcan vieraskunnosta ja sanoa mitäs minä sanoin? No CL pytty heille ja ansaittu sellainen.
 16. Manchester United- Kausi 2018-19

  Ja näin, pool finaaliin ja CL mestaruus. Mitö olikaan puhe pessimismistä? Katotaan vaan niin sunnuntaina nostelevat pyttyä ennen CL pyttyä. Ollaan kaukana tuosta tasosta, valitettavasti.
 17. Manchester United- Kausi 2018-19

  Välihuomiona niin barcaa viedään kuin pässiä narussa, alkaa kattila kiehumaan. Jäätävää miten 3 maalin johto voi tuntua ihan mitättömältä. Manulle vaan pogba pois ja kaikki rahat Mbappeen. Ei muuta.
 18. Manchester United- Kausi 2018-19

  No kausi on ollut kuten joku tuolla totesi sellainen että kaikki pomppii tuolle helvetin liverpoolille, joten uskon edelleen että tulee niille pomppimaan päätöspäivänä. Ei tuollaisia tuomarivirheitä, paitsiomaaleja, lahjamaaleja ym ym saada ihan joka kausi. Mutta tekipä nannaa tuo Kompanyn maali. On to the next one.
 19. Manchester United- Kausi 2018-19

  Liverpool on 45min päästä mestari. Let that sink in. Vituttaa jo nyt.
 20. Yhtälailla Mourinho sanoi noita juttuja ja sai kuraa niskaansa. Eli kyllä hieman Olellekkin uskaltaa antaa kritiikkiä. Seuran legenda ei valmentajan pestissä liikaa saa nauttia suojakehästä. Heittäisi nyt Carrickin sieltä pois ja hankkisi jonkun kunnon valmentajan rinkiin.
 21. Voipi vituttaa nyt että hätäiltiin jatkopahvin kanssa. Toki niin monta huonoa ratkaisua on jo nähty että ei tämäkään ole yllätys.
 22. No hyvä että saatiin paikkoja Huddersfieldiä vastaan. Sitten ollaan taas maailman suurin seura.
 23. Vittu mitä paskaa. Siis aivan helvetin kamalaa sontaa koko joukkue, täynnä nollia, ei mitään selityksiä. Missä nyt kaikki yltiöpositiiviset on jankkaamassa kuinka hyvä edelleen manu on? Järkyttävää kuraa ja Olelle lisää ansaittua kuraa niskaan. Ihan sama kenen kasaama joukkue mutta vitun Huddersfield vastassa.
 24. Kyllä manu on vain surkea. Ei voi mitään. Kun ajattelee kuinka monta mahdollisuutta manu on saanut CL paikan suhteen niin ei voi kauheasti surkutella. Shaw voi painua etsimään uutta seuraa, noin flekmaattisia kavereista ei tarvita. Manusta on tullut hissijoukkue CL paikan suhteen, välillä sinne päästään ja sitten sieltä pudotaan nopeasti pois.
 25. Manchester United- Kausi 2018-19

  Tottenham pupelsi oman ottelunsa ja viimeisessä vastassa everton. Ei ole sanottu että voittaa sen pelin CL rasituksen myötä. Eli vielä jopa mahis ohittaa Tottenham. Hämmentävää tämä joukkueiden halu CL paikalle 😂 CL rasituksesta toki sen verran, että pool sai lahjavaparilla 3p ja voitto häämöttää. City menettää pisteitä vakuuttavalle Leicesterille maanantaina. Poolin viimeinen peli kotona ja siellä ei ne vaan häviä. Enter vitutus.
×