Jump to content

Crisu7

Members
 • Content count

  1,251
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Crisu7

 1. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Hyvä että sulla on jotain mitä odottaa...
 2. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Harmi. Ärsyttävä tappio kun kaikki mahikset kaventaa eroa 4. sijaan. Ei vaan riittänyt tänään. Ihan miehekäs esitys kuitenkin
 3. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Matic...onneks on jalkoja ettei oo punikin vaaraa 🤭😂
 4. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Unohdin että säälin olit noin väsynyt ja lapsellinen. Kuka vitun idiootti tekisi noin valmentajan asemassa?
 5. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Ja jos nyt joku vielä ihmettelee tuota realistista arvioita siitä että manulla on tänään vaikeuksia...Pool hävinnyt kotonaan viimeksi 1001 päivää sitten... Mountains are there to be climbed, eh?
 6. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Vollotus?? Totta kai toivon Manun voittoa ja sen puolesta olen myös vetoa lyönyt eli vitutus on suuri jos Manu häviää. Lisäksi pool kaverien pilkkaa jo muutenkin kuullu ihan riittävästi tällä kaudella...Realistisesti ajateltuna ei nyt vain kovin hyvältä lähtökohdat näytä kun Rasse ei ilmeisesti ole joukkueen mukana ainakaan viimeisempien tietojen mukaan. Toivottavasti olen pahasti väärässä ennakkoasetelman suhteen itse pelissä ja sen jälkeen.
 7. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Hahaha. Eipä paljon tarvinnut kun kuoriaiset taas heräsi pieneen provoon 🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ihmettelin kun jo missä sitä oltiin kun kaikki meni päin persettä, mutta silloin piiloudutaan ja tullaan esiin taas kun voittoja tulee. Silloin jaksaa taas haukkua kaikki muut. Todellinen fani 😂😂 Eipä nyt tarvii olla kovin erikoinen futistietäjä jos ennakoi että pool hallitsee kotonaan peliä ja Manu on kuoressa. Joillekin sen sanominen on kait liikaa.
 8. Siirtohuhut

  Sancho & Haaland > Rashford, Martial & Greenwood. Haaland 20miljoonaa. Wtf??
 9. 19.1.2020 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Joopa joo. Tiedän että tämä leimataan pessimistiseksi näkemykseksi, mutta laitetaan tämä veikkaus pelistä nyt silti tänne. Pool vie peliä miten tahtoo ja Manu on kusessa jatkuvasti. Paikkoja ei saada rakennettua, kun puulille niitä tulee solkenaan. Pool vie pelin selvästi kentällä ja numeroiden valossa 2-3 maalilla. Sorry.
 10. Siirtohuhut

  United's attempt to sign Bruno Fernandes has stalled because the clubs cannot agree a fee. Sporting are demanding 80m euros which United are unwilling to pay. #mufc [BBC] Tää nyt tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus Manun siirroissa. Jumalauta kun on vaikeaa.
 11. Siirtohuhut

  Näin muistelinkin. On tämä aina yhtä hienoa seurata näitä "tietoja" siirroista. 5pv sitten uutisoitiin että siirto julkistetaan "kahden päivän sisällä" 😂 ja nyt osa mediasta uutisoi, että siirto summasta ei ole vielä päästy sopuun.
 12. Siirtohuhut

  Eikös tätä Feenandeziä kovin huhuttu jo kesällä manuun? Seuraako joku Portugalin liigan pelejä, millainen pelimies on ja sopiiko valioliigaan?
 13. 11.1.2020.Manchester United vs Norwich City@Old Trafford

  Makea voitto! Ei varmaan paras mittari, mutta sellainen vissiin viikon päästä luvassa. Hyvää syöttelyä ja liikettä. Williams ehdoton plussa!! Martial?? Taas niin kaksijakoinen peli kuin olla ja voi.
 14. 11.1.2020.Manchester United vs Norwich City@Old Trafford

  Shaw loukkaantui lämmittelyssä. Ilmeisesti ei ainakaan lihakset revähtäneet 🤭
 15. Ajatuksia tästä kaudesta

  Antonio Conte has been at Inter Milan 6 months, he signed more players in one window than what Utd have in 5, they're now top of their league. That's what an actual rebuild looks like. Niin tossa sitä projektin mallia ja miten sen voisi tehdä. Mutta manulla puikoissa vanha seuralegenda niin annetaan aikaa ja anteeksi kokemattomuus ja osaamattomuus valmentajana. Ole's at The wheel.
 16. Ajatuksia tästä kaudesta

  It took Jose Mourinho 100 games at United to lose 16 games It’s taken Ole 38 Näitä nyt sinällään ei voi verrata kun Olella on projekti kesken.
 17. Ajatuksia tästä kaudesta

  “You know, Cameron he’s a great lad. A real hard working boy. He’s done well out on loan for a few seasons now, but he’s ready for the step up. He’ll be like a new signing for us.” Tä voisi olla ihan oikeasti Olen kommentti Bortwith-Jacksonista tai mikä lienee 🤭😂
 18. Ajatuksia tästä kaudesta

  Joo, en pidä tuota nyt kuitenkaan pahimpana mahdollisena. JOS siis vain rotaatio pelaajana. Pystyy kuitenkin pelaamaan useampaa paikkaa ja ainakin asenne kohdallaan. Mutta en jää kaipaamaan. Toki varmaan käy niin että lähtee ja tilalle ei ole ketään "oikean profiilin pelaajaa". Tällaisia Olen etsimiä kavereita ei taida olla missään. Tai jos on niin kukaan ei halua manuun tulla. Menisikö ite jos valittavana olisi muut joukkueet valioliigassa?
 19. Ajatuksia tästä kaudesta

  Ole Gunnar Solskjaer: "It was a game of two halves. We lost the first half 3-0 but we came back stronger to win the second half 1-0. I'm happy with the lads" Vain meidän Ole...
 20. Ei niillä tuloksilla niin väliä, kun näkee että peli menossa oikeaan suuntaan. Eh?
 21. Win % of Manchester United managers. • Sir Alex Ferguson - 59.67% • Jose Mourinho - 58.33% • David Moyes - 52.94% • Louis van Gaal - 52.43% • Sir Matt Busby - 52.38% • Ole Gunnar Solskjaer - 27.30% Let's give him more time and see if it drops to a single digit. #OleOut
 22. Ihmetyttää tuo Manun ns prässi edelleen. Aivan kammottavaa kun yksi pelaaja juoksee kolmen pelaajan välissä ja City leikittelee itsensä pörssistä pois. Luulisi tuon nyt oppivan kattelemalla kun oikein manageroidut joukkueet prässäävät ylhäältä? Vai eikö Ole halua tällaista prässiä? Manulla taas polttelee pallo jalassa ja etenkin gealla. Lingardista nyt ei kannata puhua, onnea pizzamiehelle.
 23. Junnuja olisi helpohko ajaa sisään jos pelityyli olisi yhtenäinen kautta linjan eri ikäryhmissä. Tämän näki hyvin esim puolilla Everton pelissä, sama on esim barcalla. Citylläkin tämä olisi varmaan sama, mutta junnuja siellä ei niin paljon sisään ajeta. Manulla ei tietoa mikä pelityyli, jota haetaan joten junnujenkin vaikeampi tulla ryhmään.
×