Jump to content

-The SpecialOne-

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About -The SpecialOne-

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/13/1994
 1. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Re: Siirtohuhuja (R.Madrid) Pedro Leon lähetetty lainalle takaisin Getafeen. Mahdollisesta osto-optiosta ei vielä allekirjoittaneella ainakaan ole tietoa.
 2. Paris Saint-Germain F.C. 2011-2012

  Re: Paris Saint-Germain F.C. 2011-2012 Niin, puuttuu Chelsealtakin se voittamisen kulttuuri (siis ennen Romania) ja tietty perinteikkyys... Miljonäärin avulla Chelseakin on itsensä huipulle nostanut joten kohtuu samaan sarjaan joukkueet voidaan luokitella....
 3. Paras näkemäsi jalkapallo-ottelu?

  Re: Paras näkemäsi jalkapallo-ottelu? Johtunee paljolti siitä, että olen itse noin 6vuotta pelannut vain puolustajaa ja oppinut sitäkautta tiivistä puolustamista arvostamaan
 4. Paras näkemäsi jalkapallo-ottelu?

  Re: Paras näkemäsi jalkapallo-ottelu? Itse muistan hyvin Kreikan tuhkimotarinan vuoden 2004 EM-kisoissa. Kreikan kurinalainen ja hyvin organisoitu puolustus teki etenki Kreikka-Ranska puolivälierästä ja Kreikka-Portugali finaalista todella viihdyttävää katsottavaa. Kreikkahan siis voitti molemmat ottelut 1-0, eikä päästänyt pudotuspeleissä maaliakaan! Kreikan peli oli kenties kauneinta tai ainakin parhaimmin toimivinta puolustuspeliä pitkään aikaan. Finaalia katselen yhä silloin tällöin uudestaan!
 5. Copa America 2011

  Re: Copa America 2011 Itse olen täysin samaa mieltä! Vielä Etelä-Afrikan kisoissa Argentiina oli todella sympaattinen porukka, mutta enään ei vain nappaa...
 6. Nuuskaaminen

  Re: Nuuskaaminen Itsehän valitettavasti nuuskaan satunnaisesti, jolloin kiekko riittää noin viikon. Ja villainille ja Johtavalle sen verran, että itsekin ollut ns. totaalikieltäytyjä aiemmin nikotiinituotteiden suhteen. Nykyään päätös päteen vain tupakkaan jota olen siis kertaalleen maistanut. Toki toivon, että pystytte periaatteistanne pitämään kiinni paremmin kuin allekirjoittanut, heikko kun olen.... Aloittamiseen en osaa pätevää syytä sanoa, sellaista kun tuskin edes on olemassa. Sitä vastoin kysymykseen "Miksi nuuska, eikä tupakka?", vastaus on hyvinkin yksinkertainen. Ensinnäkin urheilijana nuuska ei turmele kuntoani ja keuhkojani toisin kuin nuo syöpäkääryleet. Ja nuuskaa suosin myös muiden takia! Passiivinen tupakointi on hyvin ärsyttävää, mutta jos joku porukassa nuuskaa niin muiden terveydelle siitä ei koidu haittaa. Toki yhtenään pullottava ylähuule on helkkarin ruma näky, siitä ei mihinkään pääse.
 7. Paitsion Fantasy Draft UCl 2010-2011

  Re: Paitsion Fantasy Draft UCl 2010-2011 5p. Tottenhamn +Joukkueen perusrunko rakkennettu yhtenäisestä jo voittamaan tottuneesta joukkueesta + Ei sisällä yhtäkään heikompaa lenkkiä 3p. Manchester United +Vahva hyökkäys (Rooney, van Persie, Ade) joita tukevat todella luovat linkit +Puolustuslinja vaikuttaa jokaista kilpailijaa vahvemmalta +/- Pelinrakentelu pienoinen kysymysmerkki 2p. Benfica +Joukkueen nuori keski-ikä +Myös penkiltä löytyvät pelaajat pystyvät nostamaan tai ainakin pitämään joukkueen tason samana. -Bale tuskin pystyy pitämään hyvän tasonsa ainakaan laitapuolustajana 1p. Ajax +Keskikenttä -Puolustuksen hitaus etenkin Maiconin ollessa ylhäällä -Itse kyseenalaistan myös Valdesin luotettavuuden maalissa Ja näin lopuksi haluan vielä kiittää kaikkia osallistuneita! Näkihän sen heti, että olin hieman liian kovassa seurassa, mutta tästä suunta ylöspäin
 8. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Varaisin vielä viimeisen rästivuoroni. Eli Schalkkeen matkaa nuori ja lupaava Coutinho.
 9. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Eiliseltä jääneellä vuorollani varaan Philippe Mexèsin ja päivän ensimmäisellä vuorollani kakkosmaalivahdiksi tulee myös AS Roman pelaaja Doni.
 10. Perparim Hetemaj

  Re: Perparim Hetemaj Perpan kannalta erinomaista että, löysi uuden seuran. Jopa Inter oli kuulemma kiinnostunut, mutta hyvä, että valitsi joukkueen jossa saa pelata ja kehittyä, vastuuta tuon ikäinen pelaaja tarvitsee jos jotain. Pokaaleja ja suuria palkkashekkejä ehtii tavoitella varmasti myöhemminkin jos nyt hoitaa roolinsa kunnolla. Olisi hieno nähdä jälleen Huuhkajat, joissa edes yksi pelaajista pelaisi säännöllisesti Euroopan suurimmissa joukkueista, mutta hyvää kannattaa odottaa!
 11. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Schalken hyökkäykseen liittyy Fernando Torres.
 12. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Schalkekin on myöhässä, mutta varaa Ronaldinhon saaden huikean määrän luovuutta hyökkäys päähän.
 13. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Johtavan kanssa olemme jälleen päässeet yhteisymmärrykseen, siitä että voin valintani suorittaa, joten Schalkeen matkaa Park Ji-Sung.
 14. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Schalke varaa Valencian.
 15. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Schalke täydentää puolustuksen viimeisen puuttuvan palasen ja Gelsenkircheniin matkaa Gregory van der Wiel.
×