Jump to content

wayne

Members
 • Content count

  924
 • Joined

 • Last visited

About wayne

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/17/1989
 1. Giggs tekemässä tällä kaudella melkoista historiaa Tuota ei vissiin ihan heti rikottaisi.
 2. Siirtohuhut (ManUtd)

  Villan vinkkelistä katsottuna vapaana olevat vahvistukset ovat enemmän kuin kortilla. Sen takia piti maksaa noin kovaa hintaa.Tuskin ManU nyt lähtee velkaa kasvattamaan 17 vuotiaan takia kun vasemmalle on jo tosiaan Heinze ja Evra.
 3. Arsenal - Utd

  Täältä lähtee myös hatunnosto Daviesille.Erityisesti vanhempien ja kokeneempien pelaajien pitäisi huomauttaa kun latinot sukeltelevat juuri tuohon tyyliin mitä Davies tekee.
 4. West Ham vs Manchester United 17.12. klo:18:00

  Siirtospekulaatiotko vaivaavat vai miksi tämä argentiinalainen ei pelaa omalla tasollaan eikä tahdo saada helppojakaan syöttöjä omille
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tuo Bale haiskahtaa kyllä pahasti agentin vedätykseltä. ManU on nyt kovassa huudossa ja ainahan se on hyväksi pelaajan imagolle, kun häntä yhdistetään huippuseuroihin.
 6. Siirtohuhut (ManUtd)

  Menit halpaan. Tässä kohtaa olette kyllä pahasti hakoteillä.Beckhamhan tulee pelaamaan yhden matsin Old Traffordille ja SAF toivotti hänet tervetulleeksi siihen
 7. Manchester Unitedin vastustaja on todennäköisimmin Espanjasta tai Italiasta
 8. Pro Evolution Soccer 6

  noDVD patch? Mistä tällaisen saa?
 9. Boro vs United 2.12.2006 klo 19:15

  Loukkaantumisiin ei ole varaa sillä seuraava peli taitaakin olla se 20 miljoonan punnan matsi. Tomasz on loistava maalivahti ja tuskin hänen takia yhtään matsia hävitään. Toivottavasti alussa kuitenkin lähdetään kovalla ryhmällä liikenteeseen ja otetaan vasta hiukan myöhemmin avainpelaajat vaihtoon.
 10. Miguel Chelseaan?

  Pitääkö stna huhuilla jokaista Valencian pelaajaa erikseen Chelseaan? Vaikka kaverilta ei ruplat ihan heti lopukkaan niin saisko nämä vaikka saman topicin alle?
 11. Manchester United - Chelsea Su 26.11 klo 18

  "The concern for us was that the player got only a yellow card for use for the elbow when it could have caused a serious injury," Ferguson is reported as saying in Friday morning's papers. "Vidic got an elbow into his jaw, and that's a concern. It could have been a serious one. "We thought it was fractured and we sent him for a scan. Fortunately it is not - but he is still very very tender, so we had to leave him out [against Everton in midweek]." Drogban sikailun seurauksia.
 12. Henrik Larsson

  Täytyy vielä todeta että aika ilmainen vahvistus saatiin. Rutkasti lisää leveyttä hyökkäykseen ja lisäaikaa Ruudin korvaajan löytämiseen.
 13. Suomalaista osoitetta

  Tämä foorumi on kuitenkin asiallisin suomalainen mitä minä tiedän..mutta ei kuitenkaan liian tosikkomainen vaan välillä löytyy pilkettä silmäkulmaan.
 14. Henrik Larsson

  On. Ruotsissa seuran lehdistötilaisuudessa julkistettu. Ja miehen edustama seurahan ei periaatteessa kärsi kun Henke palaa takaisin kun Allsvenskan alkaa.
 15. Villa Chelseaan?

  David Villa ei ole korvaamaton pelaaja. Jos sitä rahaa laitetaan kasa tiskiin niin vain pöljä jättää myymättä. Jos Valenciasta halutaan oikein huippuporukkaa niin Villan myynnillä saisi kaksi kovan luokan pelimiestä tilalle.
×