Jump to content

FootballGIRL

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About FootballGIRL

 • Rank
  Junior Member
 1. Loistavaa musiikkia

  Re: Loistavaa musiikkia Tää ainakin
 2. Mitä musiikkia kuuntelen nyt

  Re: Mitä musiikkia kuuntelen nyt Juri rillaa XD
 3. Harjotukset

  Re: Harjotukset Tällä hetkellä mulla on 2 kertaa viikossa treenit, mutta me lähdetään viikon turnaukseen ja heti sen jälkeen alkaa 3 peliä viikossa ja parhaimpina viikkoina 4. Talvella meillä oli muistaakseni 4 treenit viikossa
 4. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Kyllä mä sen varmaan hankin kun näyttää noi uudistukset aika hyviltä.
 5. Loistavaa musiikkia

  Re: Loistavaa musiikkia Britney Spears - Till The World ends Jare&VilleGalle - Häissä Jare&VilleGalle - Nelisilmä Toto - Africa Katy Perry - Firework Katy Perry - E.T Lady Gaga - Judas Yö - Napoli Ja sitten jotkut muut.
 6. Omat pelailut

  Re: Omat pelailut Hmm.. Pelaan kyllä jalkapalloa ja päästään Tanskaan pelaamaan ihan pian. Pelaan oikeastaan kaikkia muita paikkoja, paitsi maalivahtia. Muutaman kerran oon ollu myös pallotyttönä.
 7. Re: Millä pallolla pelaat? Itselläni on keltainen SELECT eli SELECT OMEGA SUPER. Se on todella hyvä pallo, sopivan painava ja muuta. Ennen mulla oli SELECT STIGER, mutta siitä lähtee se pinta varsinkin, jos se kastuu. SELECT:it muuten tyhjenee nopeasti, ootteko huomannu?
 8. Napoli

  Re: Napoli Napoli on yksi mun lempin joukkueista ja se pärjäsi hienosti. Toivottavasti se vielä nousee voittoonkin
 9. Fanituotteet

  Re: Fanituotteet Multa löytyy Ronaldo paita ja Casillas paita
 10. Fanituotteet

  Re: Fanituotteet Iselläni on:-Viime kauden kakkos paita Messin nimellä -Xavi paita -Messi pyyhe -Keltainen Barcelona pyyhe -Kyniä ja kumeja ja semmosia -Herätyskello -Vihko -2 Pehmopalloa -Mini futis -Lakanat Ei kai sitten muuta...
×