Jump to content

Anonyymi

Members
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About Anonyymi

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Liverpool
 1. Tulee mieleen Englannin maajoukkueen paidat, varmaan haettu sieltä mallia. Kaulukset tuo jotenkin rugbyn mieleen. Carra nyt ei ole joukkueen suurin tähti, oisko siinä syy miksei ollu kuvauksissa.
 2. Real Madrid 11/12

  Hassua kun viimeisellä kympillä Barca potki 40 metrin pystysyöttöjä yksinäiselle kärjelle. Jotain kataloonialaisten pelaamisessa on vialla, Chelsealla on oikeasti mahdollisuus päästä finaaliin. Ronaldo näytti osaavansa pelata suurissa otteluissa.
 3. Liverpool F.C 2011-2012

  FA oli mainostanut Stoken tienanneen 20 miljoonaa, telesioitavista otteluista tulee erikseen korvaus joten se summa tarkoittaa kokonaiskorvauksia. Aiemmillakin kierroksilla jaetaan myös fyrkkaa vai sisältyykö tuo 1,8 siihen? Netti on niin hidas etten näe tota linkkiä juuri nyt.
 4. Liverpool F.C 2011-2012

  Olisihan FA-cupin voitolla taloudellistakin merkitystä noin 20 miljoonan punnan verran, no aika vaatimattomia summia UCL:n verrattuna, mutta voisi silläkin rahalla ostaa jonkun nuoren ja lupaavan englantilaisen. Mati otti hyvin vastahyökkäykset puheeksi, sehän ratkaisi eilisen pelin ja on ollut koko kauden ajan ongelma. Onko sitten pelkästään pelaajissa vai eikö pelitapa ole tarpeeksi selkeä. Pitkillä hyökkäyksillä on todellisuudessa vaikea tehdä maaleja.
 5. Liverpool F.C 2011-2012

  Pahoitteluni.
 6. Liverpool F.C 2011-2012

  Kuukausi sitten kaikki (paitsi Torres9) oli leimaamassa Carrollia flopiksi, sitten Andy pelasi pari hyvää peliä ja kaikki hehkutti miestä. Nyt on taas palattu vanhaan "ei siitä mitään tule" mantraan. Kuitenkin selvää edistymistä peliesityksissä ja ihan urheilullisuudessa on tapahtunut viimeisen parin kuukauden aikana. Jotenkin edelleen uskon Suarez-Carroll duon, kun pelaajien toisiaan täydentävät vahvuudet saadaan ulosmitattua käytännössä, niin kyllä maaleja alkaa tulla. Vähän ketsuppipullon avautumista tässä odotellaan. Ainakin kauden loppu tai pikemminkin ensi kauden alku pitäisi antaa vielä mahkuja poninhännälle.
 7. Liverpool F.C 2011-2012

  Varmaan totta ainakin Valioliigan osalta, olen aiemminkin kuullut nuorison ja työväenluokan käyvän divari otteluissa halvempien lippujen hinnan vuoksi. Kyllähän jo telkun perusteella pystyy sanomaan esimerkiksi Saksan Bundesliiga otteluissa käyvän paljon enemmän naisia, lapsia ja nuoria aikuisia. Futikseen kuuluu mielestäni pieni romantisointi, sallittakoon se itselleni. Meni ehkä hieman off topicin puolelle.
 8. Liverpool F.C 2011-2012

  Juuh tuskin ollaan ainoot, jotka näkee Poolin ensimmäistä kertaa Wembleyllä. Englannissa kannatus periytyy isältä pojalle ja peleissä voi olla kolmesta sukupolvesta kannattajia paikalla. Näin ainakin mulle on kerrottu, lfsmith voi enemmän elämää nähneenä kertoa kuinka asiat oikeesti on. 1998 vuodesta on tullut Seuraa kannatettua, joten ei ihan ensimmäinen finaali ole kuitenkaan. Epäilen Adamin olevan avauksessa, muuten kokoonpanossa ei pitäisi olla mitään kyysenalaista. Adam ei muutenkaan ole mielestäni pelannut niin huonosti kuin täällä on annettu ymmärtää, erikoistilanteissa ja hyökkäyskolmanneksella olisin toivonut enemmän, mutta on hän luonut monta maalipaikaa kuitenkin. Hyvä otteluennakko Torres9.
 9. Vakavasti ottaen rasismi on tuomittavaa, jokainen on vastuussa omista tekemisistään. Eikö tuossa selvästi sanota etten kannata rasismia.
 10. Onneksi sielläkin on omat huutelijansa. Vakavasti ottaen rasismi on tuomittavaa, jokainen on vastuussa omista tekemisistään. Muualla Euroopassa ei taideta niin vakavasti suhtautua rasismiin, tuskin Italiassa tai Espanjassa olisi edes noussut kyseinen tapaus julkisuuteen.
 11. Liverpool F.C 2011-2012

  Suarez-Carroll kaksikon pelaaminen onkin loppukauden suurin tekijä, jos meinataan neljän joukkoon päästä. Jotenkin kuvittelisin, että se voisi olla hyvinkin toimiva duo kauden lopuissa peleissä. Hyvään paikkaan tulee Andyn vireen löytyminen tässäkin mielessä. Hyvä ettei olla yhden pelaajan joukkue, jossain vaiheessa ajateltiin ettei ole elämää ilman Luis Suarezia. Maalia kohti tulleet laukaukset 14-1 Poolille, tais olla aika selvää hallintaa.
 12. Presidentinvaalit 2012!

  Niinpä vaikka noin yleisesti ottaen olen kohtuullisen liberaali arvoilta, niin vapaa liikkuminen ja työssäkäynti on tuonut kyllä harmaalle taloudelle ja huumekaupalle uuden kukoistuksen. Ylellä oli pari päivää sitten dokumentti Virolaisista rakennusmiehistä, käytännössä toiminta on järjestelmällistä ihmiskauppaa. Vielä kun Viro ei oo ihmisoikeuksissa juuri Venäjää paremmalla tasolla, ei siellä kiinnosta edes maan omien kansalaisten oikeudet. EU on hyvä idea, mutta on laajentunut aivan liian suureksi. Pohjois- ja Keski-Euroopan vauraimmat maat riittäis, Britanniakaan en olis ottanut mukaan. Niinistölle ääni niinkuin ekallakin kierroksella.
 13. Liverpool F.C 2011-2012

  Aika yllättävä uutinen kun Warrior on keskittynyt lähinnä jääkiekon ja lacrossen varusteiden myymiseen. En muista koskaan edes nähneeni kyseisen valmistajan tuotteita, ehkä kyseessä on sitten uusi aluevaltaus Eurooppaan ja futiksen puolelle, muuten olisi erikoinen ratkaisu sponsoroida joukkuetta jonka lajin tuotteita ei edes itse myy. 25 miljoonan punnan vuosi korvauksesta kerrottiin ainakin tässä lähteessä. Erikoista että artikkeli on kirjoitettu jo huhtikuussa ja Liverpool julkaisee tiedon vasta nyt. Varmaan jossain Detroit Red Wings tyylisissä paidoissa pelataan ens vuonna . http://sportmanagementusa.blogspot.com/2011/04/breaking-into-premier-league-kit-market.html
 14. Liverpool F.C 2011-2012

  Oldham pelin ja tän edellisen Stoke väännön oon katsonut Sopcastin kautta. Eilen siinä oli vähän heikko kuvanlaatu, katsomo ja muut värit näytti vähän oudolta, mutta ei pätki ja toimii muutenkin luotettavasti. Oldham pelissä oli oikein hieno kuvanlaatu. Coates on kyllä lahjakas pelaaja, mutta hieman epävarma toisinaan. Jotenkin luottavaisemmin mielin katsoo Kellyn pelaamista.
 15. Liverpool F.C 2011-2012

  sopcastilta channel 122457 on toiminut ainakin mulla hyvin.
×