Jump to content

Pohje

Members
 • Content count

  337
 • Joined

 • Last visited

About Pohje

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/24/1986

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_4036034,00.html Berba kiukuttelee itsensä Unitediin? Mielenkiinnolla odottelemaan huomisen keskustelun tulosta. Tuskin Tottenhamilla on varaa pitää Berbatovia ressuissa koko kautta. Tuskin ainakaan parantaa Berbatovin motivaatiota. Siirtoaikaa vielä viikko jäljellä...
 2. Manucho Gonçalves

  Kumma juttu että ManU:n kotisivuilla ei asiasta ole vielä mainintaa. Noh, kunhan saa nyt itsensä kuntoon, niin näyttöpaikkoja on kyllä luvassa mikäli uutta hyökkääjää ei tule ja Saha on pitempään sivussa. Jännä nähdä kuinka pärjää tällä tasolla. Ei ole kuitenkaan mitään suuria odotuksia joten ei tarvitse sinänsä pelätä, että epäonnistuu. Toisaalta jos pelaa hyvin niin meillähän on puskista yksi hyvä hyökkääjä lisää.
 3. Louis Saha

  Saha harjoittelee oman ohjelman mukaan. Tämän ohjelman pitäisi saada Saha 100% kuntoon, ja pelaamaan koko ajan. Siitä ei ole ilmoitettu mitään, että kauanko Sahan kuntoon pääsemisessä menee. Huhuja tosiaankin oli siitä, että Saha siirtyisi pois, mutta ei enää. Nyttemmin Sir Alex haluaa pitää Sahan mukana joukkueessa.
 4. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ei ManUnkaan viime kautta voi valioliigan osalta sanoa aivan nappisuoritukseksi. Väliin mahtui jokunen todella lepsu suoritus, joista joukkue onneksi heräsi pelaamaan aina loistavan pelin. Ja voi myös jossitella kuinka iso ero joukkueiden välillä olisi ollut, jos ManUlla olisi ollut kauden alussa edes yksi täysikuntoinen hyökkääjä. Edelliskaudellahan ei ollut Afrikan kisoja. Eikä Mourinho saanut potkuja. ManUlla oli todella kapea rinki(Tevez, Nani ja Anderson puuttuivat). Chelsean piti voittaa, mutta kuinka kävikään. Decosta ja Bosingwasta Chelsea sai näillä näkymin loistavat vahvistukset, mutta katsotaan nyt rauhassa pitemmälle kun räntäsateet alkavat(itse tosin epäilen, että sillä mitään vaikutusta tulee olemaan heidän esityksiinsä). Ja aivan kuten sanoit, paperijoukkueet on paperijoukkueita. Keväällä nähdään sitten kuinka kävi. Itse kuitenkin odotan voittotaiston olevan taas kerran todella tasainen.
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ensimmäiseen kohtaan: viime kaudella kai ilmeisesti ManU "haastoi" Chelsean tuolla kokoonpanolla kun voitti Valioliigan ja Mestareiden liigan. Toiseen kohtaan: Ei se Chelseakaan mitenkään liian vakuuttava ole viime vuosina ilman Terryä ollut. Liverpool on yhtälailla "riippuvainen" Torresista(ja Gerrardista). Ja selvemmin sanottuna; jokaisen joukkueen iskukykyä haittaa, jos paras pelaaja puuttuu kokoonpanosta. Usko pois myös Chelsean. Toisaalta olen myös kyllä samaa mieltä, että yksi laituri lisää olisi erittäin hyvä hankinta. Viimeinen kohta: Mikä on sinun mielestäsi riittävän tasokas korvaaja Ronaldolle? Yksi yhteen Ronaldoa ei taida tuolle pelipaikalle korvata kuin Messi. Sen varmasti kaikki ManU-fanit tällä foorumilla myöntävät, että tietyillä alueilla Unitedin kokoonpano on kapea(ehkä jopa liian). Nyt on vain tainnut kuitenkin käydä Public Enemylle niin, että on sokaistunut siitä, että ManU ei ole hankkinut yhtään pelaajaa tänä kesänä. Vai oletko tosissaan sitä mieltä, että sama joukkue joka voitti tuplan viime kaudella, olisi yht'äkkiä selvästi esim. Chelseaa huonompi? Noin viitisen vuotta sitten Arsenal ei tehnyt kesän aikana yhtäkään hankintaa. Voittivat liigan tappioitta. Eikä silloin mistään miljoonamiehistöstä puhuttu.
 6. J.S.Park

  Vihdoinkin tietoa Parkin tilanteesta: http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=%7BF9E570E6%2D407E%2D44BC%2D800F%2D4A3110258114%7D&newsid=6615937 Eli paluu täyteen harjoitteluun tapahtumassa n. viikon kuluttua. Tästä toki vielä aikansa menee, että Park on pelikunnossa. Hyvä tietää kuitenkin, että sähköjänis on kuitenkin hyvää vauhtia palaamassa kentälle.
 7. One Unitediin liittyminen

  Itsellä ainakin toimii vallan mainiosti kannettavani dvd-asemassa. Itsekin ensin ihmettelin, että miten mahtaa toimia. Koitin sitten ensin, että pyöriikö se ylipäätään dvd-asemassa. Sormella annoin vauhtia, ja pyörihän se joten uskalsin laittaa luukun kiinni. Ilman ongelmia siis toimi.
 8. Man Utd Kausipähkinä 08/09

  1. ManUn sijoitus/kuinka pitkälle päästään a. Valioliigassa 1. b. Mestareiden Liigassa välierät c. FA-cupissa 1. d. Liigacupissa tippuu toisella pelaamallaan kierroksella 2. Valioliiga (Man Utd) a. ManUn keräämät pisteet 88 b. Kuka ManU-pelaajista pelaa eniten otteluita ja kuinka monta Ferdinand 35 c. Kuka ManU-pelaajista tekee eniten maaleja ja kuinka monta Tevez 20 d. Kuka saa eniten maalisyöttöjä ja kuinka monta Rooney 18 e. Kuka tekee kauden ensimmäisen maalin Tevez f. Pisimmät voitto-ja tappioputket 12 voittoa 1 tappio g. Monta pistettä United nappaa Man Cityltä 6 h. Suurinumeroisin voitto (tulos + vastustaja) 5-0 Hull i. Eniten punaisia kortteja ja montako Nani 1 j. Eniten keltaisia kortteja ja montako Rooney 6 3. Pelaajakohtaiset a. Monessa pelissä G. Neville käy kentällä (Valioliiga) 17 b. Monta peliä B. Foster pelaa (Valioliiga) 2 c. Monta maalia Anderson tekee (Valioliiga + CL) 5 d. Kumpi tekee enemmän maaleja Tevez vai Ronaldo (Valioliiga + CL) Tevez e. Kumpi tekee enemmän maaleja Rooney vai Nani (Valioliiga + CL) Rooney f. Siirtyykö Ronaldo tammikuussa Real Madridiin ei g. Monta pelaajaa United ostaa tammikuussa ykkösjoukkueeseen (lukema + pelaajan nimi jos semmoinen tulee) ei ketään EDIT: Näemmä ainoa joka tähän mennessä veikannut Tevezin tekevän enemmän maaleja kuin Ronaldon. Tää on Tevezin kausi!
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Vaikka Berbatov saattaa näyttää flegmaattiselta ja siltä, että asenne ei kunnossa olisi, niin jos Berba Manuun siirtyy ei se homma jää pelaajan asenteesta kiinni. Ja jos pelaaja olisi oikeasti asennevammainen/Ferguson ei luulisi pystyvänsä saamaan pelaajaa kuriin, ei kyseistä pelaajaa ikinä Unitediin ostettaisi. Toivottavasti et kuvitellut, että Benzema £10 miljoonalla tuosta vain otetaan. Lyonhan on ilmoittanut, että n. £30 miljoonalla saa Karimin toisen korvan. Eli siis käytännössä, jos he Benzeman myisivät, olisi hinta aivan järkyttävän korkea.
 10. Videot

  Fabion edellispäivänä reservipelissä Northwich Victoriaa vastaan tekemä maali: [ame=http://uk.youtube.com/watch?v=o4b0iaGlT6E]http://uk.youtube.com/watch?v=o4b0iaGlT6E[/ame] Komea maali! Näitä lisää!
 11. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Paitsi, että kuten voit lukea tuosta viime postauksestani, sekä koskiksen linkittämästä uutisesta unitedin kotisivuilla, Hargreaves ei varmasti ole valioliiga-avauksessa. Valioliiga-avaus tapahtuu Hargon osalta todennäköisemmin vierasottelussa Portsmouthia vastaan. "Owen Hargreaves is not ready. He should be OK for Portsmouth away (on Monday 25 August), that's the time frame we've put on it. -Manutd.com
 12. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Kumma ettei Parkin tilanteesta ole oikein mitään ilmoiteltu. ManUhan pyysi ettei Parkia otettaisi olympialaisiin, että hän saisi levätä kesällä kunnolla. Takana kuitenkin oli paha polvivamma. Nyt kuitenkin ilmeisesti loukkaantunut taas, eikä olisi edes pystynyt pelaamaan olympialaisissa. Mutta onko kyseessä siis sama polvivaiva, vai mikä on homman nimi? Ainoa mikä nyt varmaa on, on se, että Park ei kauden avauksessa mukana ole. Riollahan oli pre-seasonin alussa selkävaivoja. Osittain tästä syystä ei ollut avauksessa kuin kolmessa pelissä. Mutta tämä nyt taitaa kuitenkin olla voitettu vaiva, tiedä sitten mistä physioroom keksinyt että Rio olisi loukkaantuneen 17.8. asti. Hargreavesinhan piti olla pelikunnossa jo Afrikan turneen loputtua, eli takapakkia on jälleen tullut. Pystyy kuitenkin kait jollain tasolla harjoittelemaan. Tuohon ilmoitukseen, että pelaisi Portsmouthia vastaan 25.8. kannattaa kokemuksen perusteella suhtautua varauksella. Jos Carrick pelaa sunnuntaina, niin todennäköisesti pelaa sarja-avauksessa. Rooney on siinä ja siinä, aikaa on reilu viikko päästä kuntoon, mutta pelejä ei alle tule yhtään sinä aikana. Garysta ei varmaan kukaan uskalla sanoa mitään ennen kuin community shield peli on pelattu. Fosterin kohdalla on todella harmi, että ei pysty pelaamaan nyt. Pahasti Foster ei rikki ole, mutta pelaan ei silti pysty. No onneksi ei sentään puhuta ykkösmaalivahdista(vielä ainakaan). Ronaldon kohdallahan ei puhuta mistään tietystä päivämäärästä vaikka physioroomissa niin olisikin. Eli Ronaldo palaa syyskuun lopussa tai lokakuun alussa. Liiga-avaus näyttää siis tältä: Van der Sar Brown/Neville - Rio - Vidic - Evra Fletcher - Scholes - Carrick/O'Shea - Giggs Tevez - Rooney/Campbell Subs: Kuszczak, Silvestre, Evans, Martin, R Da Silva/Neville, Gibson/O'Shea, Campbell/Possebon/Rooney Jos Rooney ja Carrick ei ole kunnossa niin en lähtisi hurraahuutoihin tuolla avauksella. Jos lopussa tarvitaan maalia, niin penkillä on hyökkäykseen puolikuntoinen Rooney(ehkä) ja junnuja.
 13. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Itse olin vielä viime kauden jälkeenkin sitä mieltä, että uusi laitapakki on saatava oikealle. Eikä se Brown vieläkään tunnu oikealta kaverilta kyseiselle pelipaikalle. Nevillen kunnosta voi aivan aiheellisesti tehdä kysymysmerkin, pienen kolhun kuitenkin taas saanut. Kolhujahan nyt sattuu mutta Garyn kohdalla ei tuo pelikuntoon pääseminen tunnu olevan enää niin kovin vauhdikasta. Siltikään en nähtyäni Rafaelin pelaavan olisi enää niin innoissani uuden pakin hommaamisesta. Vuoden päästä saattaa ehkä jo oikeasti haastaa Brownin tuolle paikalle, kukaties kahden vuoden päästä olla avauksen pelaaja. Ronaldo pystyy kuitenkin hyökkäyssuuntaan hoitamaan tuon oikean laidan, joten Brownilta ei vaadita niin kovia suorituksia ylöspäin. Alaspäin pelaamisessa nyt ei suurempia ongelmia olekaan. Ja kun katsoo viime kautta, niin ei se oikea laita puolustuksessa nyt mikään seula ollut, eikä estänyt joukkuetta voittamasta tuplaa. Eli siis miksi lähteä hädissään ostamaan uutta puolustajaa kun se Garyn todellinen korvaaja saattoi juuri saapua Manchesteriin? EDIT: Koskis sulta unohtui tuosta topparilistasta Evans, joka Fergusonin sanojen mukaan korvaisi yksi yhteen Piquen.
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Se, että Rooney tekisi noin paljon maaleja vaatisi sitä, että hän myös pelaisi jatkuvasti kärjessä tai kärjen alapuolella. Tämän on Fergusonkin myöntänyt mutta silti Rooney viiletti enemmän muualla kuin kärjessä reenimaitseissa. Campbell ei ole vielä missään vaiheessa vakuuttanut olevan valioliigatason kärki, joten häneen luottaminen on todella suuri riski. Manucholla ei ole edes työlupaa. Saha on rikki, sekä huhut vievät Sunderlandiin. Kyllähän Unitedin hyökkäys on laadukas. Se vaan on auttamatta hyvin hyvin kapea.
 15. Pre-season 2008/09

  Pre-seasonin perusteella voi Teveziltä odottaa huikeaa kautta. Viime vuonnahan Tevez menetti pre-seasonin täysin, mikä varmasti vaikutti kauteen, etenkin tuntien pelityylin. Nyt alla kunnon loma ja kunnon valmistautuminen kauteen, eihän tältä jässikältä tunnu oikein kukaan palloa pois ottavan. Kunhan saa vierelle parempaa kaveria kuin Campbell, Martin... Eli parempaa tarjoilua sekä joku jolle sitä palloa voi oikeasti lainata alkaa tulosta todellakin tulemaan. Sitten tämä Rafael Da Silva. Sanoivat brassikaksosten olevan huippulupauksia. Fabion piti kuulemma olla se lahjakkaampi. Kuinka hyvä Fabion pitää olla, jos Rafael pelaa näin hyvin? En nähnyt Peterborough pelin toista jaksoa, joten en Fabion ole nähnyt pelaavan. Peterboroughia vastaan Rafael siis pelasi ensimmäisen pelin n. vuoteen. Loistava esitys siihen nähden. Juvea vastaan olisi luullut olevan "huonompi", mutta eipä ollutkaan. Jopa niinkin hyvä, että kaljacupiin ehdottomasti kentälle. Toivottavasti pelaa sunnuntainakin, toivottavasti jatkaa samalla tavalla. Jos jatkaa näin, olisin valmis kokeilemaan valioliigassakin. Mitäänhän siinä ei häviä, jos kotipeli on 60min jälkeen 3-0 ja laitetaan poika haistelemaan ison sarjan pelejä. Kuinka pitkään ressupelit tarjoaa näille kahdelle riittävästi haastetta? Tarjoaako ensi kaudellakaan? Joka tapauksessa nähdyn perusteella(vaikka paljoa ei vielä nähty ollakaan) ei tarvitse mitään uutta laitapakkia hankkia, annetaan näille kavereille kunnon mahdollisuus. Ainakin tässä Rafael Da Silvassa tuntuu olevan "sitä jotain".
×