Jump to content

mikke97

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. En ollut nyt ihan varma mihin topicciin tämän laittaisin niin laitoin tänne. Eli brittilehti Daily Mailin mukaan Arsenalin Cesc Fabregas ei ole lähtenyt Arsenalin Portugali reissulle, vaikka ei ole enää loukkaantunut.Daily Mailin mukaan Fabregas yrittää näin pakottaa Arsenalin siirtämään hänet Barceloonaan.
 2. Liverpool kamat/tuotteet

  Re: Liverpool kamat/tuotteet Itse en vielä omista muuta kuin yhden julisteen,mutta olen ajatellut hankkia jonkun pelipaidan.Luultavasti Henderssonin tai Suarezin. Kauanko kestää toimituksissa,kun tilaa tuolta Liverpoolin Online Storesta.
 3. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Minkähän laisia nuo Warriorin Liverpool paidat sitten tulee olemaan,kun nuo netissä pyörivät kuvat ovat ainakin karmeaa kuraa . Tähän vielä,että omaan silmääni tämä uusi adidaksen vieraspaita näyttää aivan todella hienolta
 4. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Kiitos hyvästä ideasta Tooumas . Mistä näitä pelejä sitten kannattaisi katsoa ja miten ne maksetaan.En vain oikein tiedä jaksaako kone pyörittää sellaisia,kun aika vanha on.
 5. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Kiitos ippe todella hyvästä ottelu-analyysistä! Laita vain lisää analyysejä sitten,kun kausi alkaa. Itselläni kun ei näy maksullisia kanavia,niin en oikein tiedä kuka Liverpoolin pelaajista on pelannut hyvin ja kuka ei ja onko voitto tullut huonolla vai hyvällä pelillä.
 6. Jalkapallo yleisesti

  Re: Jalkapallo yleisesti Terve kaikille. Minun nimi on mikke ja minä kannustan Liverpoolia . Minun mielestä Liverpoolin parhaita pelaajia on Luis Suarez ja Pepe Reina.Kannatan myös Suomen jalkapallo maajoukkuetta. Lempipelaajiani on Luis Suarez ja Sergio Ramos.Tiedän jalkapallosta rittävästi. Jalkapalloa olen harrastanut muutaman vuoden.
×