Jump to content

Merseyside2

Members
 • Content count

  3,356
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Merseyside2


 1. Jahas ja Paul Joycen ja monien muiden mukaan Coutinho on myyty Barcelonaan hintaan £142 miljoonaa.

   

  b5d5169e064502563fc37c9e3d1a1243.png

  Maailman kolmanneksi kallein pelaaja tosiaan. Lopulta ihan hyvä, että saatiin nyt tämäkin saaga päätökseen. 

   

  Kunhan korvaaja pelaaja on tasoa Lemar tai Mahrez niin hyvä. 


 2. Firmino huusii putaa ja locoa. Holgatelle bannia tiedossa aiheettomasta yllytyksestä, mikäli tuo tosiaan tutkintaan menee.

  Sattumoisin Holgaten twitteristä oli löydetty homophoobisia kommentteja ja mies päättikin eilen pelin jälkeen poistaa Twitter tilinsä. Jos olisin Everton purkisin sopimuksen heti, kun kyseessä ei ole edes mikään kummoinen pelaaja.


 3. Ihan hyvä olisi ylipäätään saada tämä spekulaatio ja epävarmuus pois, mikä Coutinhon yllä on. Korvaavia pelaajia saadaan aina ja Kloppilla alkaa olla Poolissa aika kova record hankinnoissa ja erityisesti pelaajien kehittämisessä. 

  Mahrez olisi jees ja on itseasiassa tehnyt 7+8 tehot Coutinhon 7+6 vastaan. Tilastot eivät toki kerro kaikkea ja Coutinho on Mahrezia parempi pelaaja tietenkin, mutta pätevä korvaaja algerialainen olisi. Lemar sitten kesällä, jos Monaco ei tammikuussa suostu myymään. Noh, enää 27 päivää tammikuuta jäljellä, joten ratkaisuja nähdään pian. Pool ei ikkunan loppumetreille asti ala odottelemaan. 


 4. Toisaalta kun miettii et yläkerran Fab Fourista Pool on maksanu vain 110 miljoonaa puntaa, niin 120 miljoonaa kahteen ongelmakohtaan eli keskikenttään ja toppariin ovat aika ymmärrettävä ja toivottu ratkaisu. 

  Eiköhän Kloppo hiljakseen aja VVD:tä sisään, kuten Oxin kanssa. Kuntokuurille ja pelisysteemit selväksi. Evertonia vastaan voi toki Cupissa tulla debyytti. Jos VVD:n tulo vähentää alakerran yksilövirheiden määrää, on hän jo ennen muita kohtia otettaessa huomioon onnistunut hankinta.


 5. Tärkeä palanen joukkueen selkärunkoon sekä johtavaksi pelaajaksi noin muutenkin tämä hankinta. 75 miljoonaa puntaa on tietysti jäätävä määrä rahaa, mutta katsoo millä hinnalla esim. Stones, Lukaku ja Pogba ovat liikkuneet niin sopii nykypäivän teemaan. Iso korsto joka ohjaa puolustusta ja on hyvä liikuttamaan palloa. Olen sanonut joskus, että Poolin joukkue kaipaa ilkeyttä niin Mane, VVD ja Keita tuovat kyllä sitä rutkasti lisää. 

  Harvoin myöskään Pool hankkii pelaajaa joka lähtökohtaisesti hankinnan hetkellä menisin jokaisen Valioliigaseuran avaukseen, tai saatika käytä 75 miljoonaa puntaa niin hyvä näin. Tosissaan ollaan Kloppin projektin kanssa ja pelimerkkejä annetaan pokaaleista haastoon. Loistavaa. 


  Hehkutusvideo vielä loppuun.

 6. Coutinholle ja Oxille pelituntumaa lisää. Viikonlopulle jotain asetelmia haetaan, joskin se on tietysti oma pelinsä sitten. Leicesterillä kun ei Europelejä ole niin saa nähdä panostavatko tähän sitten enemmän pistämällä esim. Mahrezin ja Vardyn avaukseen. Muista Leicesterin pelaajista en olisi huolissani.


 7. Ukolla on munaa seistä/istua vuodesta toiseen siellä kentän reunalla, vaikka homma ei pelaa ja fanit urputtaa...respect that!

  En kyllä todella tiedä mitä pitäisi tapahtua että jotain tapahtuisi. Arsenal ulos kärkikymmeniköstä, riittäisikö?

  Mutta hyvä homma muillehan tämä on.

  Kun palkkaa tulee tilille vuodessa noin 8 miljoonaa puntaa ja sulla on seurassa lähes kaikki valta, niin helposti tulee deluusioita asioiden laidoista. Helpottaa myöskin päätöstä pysyä paskamyrskyn keskellä, kun rahaa tulee noin paljon kaudessa ja potku-uhat käytännössä 0.


 8. Hamann on tunnettu räksyttäjä. Muutenkin mediaseksikästä joka seuran kohdalla haukkua kaikki huonon pelin jälkeen.

  Poolin puolustspelaamista auttaisi jo se, että Can & Hendo kaksikosta toinen korvaantuu Coutinholla tai Lallanalla. Pallovarmuutta ja oikea-aikaista prässäämistä, sekä juoksunopeutta. Can ja Hendo ovat klassisia b2b diesel-vetureita. En kyllä tiedä miten Wijnaldumista saa ryntäilevän pelaajan, on enemmänkin Lallanan tavoin järkeviä prässejä tekevä pelaaja sekä pallo jää hyvin koukkuun. Can vaikuttaa tällä hetkellä olevan yhä edelleen liian epätasainen pelaaja. 

  Lovreninkin ongelmat ovat mielestäni päänsisäisiä. Kyllähän eilisenkin missin putsaisi jokainen foorumistikin, mutta miehellä aivot jäädyttää kehon. Katsoo vierellä olevan Matipin rentoutta tekemisessä niin se puuttuu Lovrenilta täysin. Gomezia voisi kokeilla Matipin parina jossain vaiheessa, joskin tammikuussa on pakko reagoida CB tilanteeseen.   


 9. Hyvä esitys, pari nukahdusta ja omissa soi. Turhan tuttua. Ei ihme, että Klopp Keitan tohon keskikentälle halusi pörräämään. Noh vielä joudutaan vähän aikaa odottamaan. Moreno on kyllä kuin eri pelimies tätä nykyä. Coutinholta aika selvää yliyrittämistä, mutta eiköhän tuo rytmiin pääse kohta mukaan. 3-1 maali ja Pool olisi voinut takoa rumatkin lukemat, noh nää on näitä. 

  Lohkoaan Pool johtaa tässä vaiheessa nyt kun Spartak ja Maribor pelasivat 1-1. Kyllähän noi muut ottelut pitää voittaa ja lohkovoitto sitten kaiken järjen mukaan ratkaistaan Sevillassa. 


 10. Evertonilta puuttuu nopeus kentän yläpäästä, jotta voisi todella uhata näitä top 6- joukkueita. Lukakun lähdettyä ei ole enää edes sitä vahvaa jässikkää jolle pelata pallo ylös. Toki puolustaminenkaan ei tunnu nyt Evertonilta onnistuvan tällä hetkellä.


 11. Punainen tappoi ottelun. Sen jälkeen oli vain kosmetiikkaa. Kloppokin alkoi säästelemään Salahia ja Firminoa jne. 

  Ilman punaista tuolta olisi todennäköisesti jotain mukaan viety. Tasainen ottelu ennen sitä. Onneksi seuraava peli tulee nopeasti joten ei tarvitse tätä märehtiä.


 12. Liverpool poltti ikkunassa 80 miljoonan punnan edestä rahaa johon lisätään vielä Solankesta maksettava tribunal. Ei tarvitse olla nerokas älytäkseen, että VVD:n hankinnalla kesän kulutus olisi ollut lähemmäs sitä 200 miljoonaa puntaa.. Noh ei voi mitään, tammikuussa uusi yritys.

  Liverpool myi pelaajiaan 44 miljoonalla punnalla, josta suurimman osan kattoi Mamadou Sakhon lähtö. Markovic esimerkiksi jäi vielä seuraan, nähdäänköhän jossain Cup pelissä kenties...


 13. Arsenalissa ollaan enemmän sekaisin kuin luulinkaan, jos siellä tosissaan oltiin tarjoamassa 180k/viikko Chamberlainin tasoiselle pelaajalle. Muistetaan, että Sanchezin ja Özilin palkat ovat ~140 000 per viikko.

   

  Näille kahdelle toki Arsenal oli valmis tarjoamaan mottipäisiä summia. Kumpikaan ei vielä ole allekirjoittanut, joskin Özilin soppari voi vielä tapahtuakin.


 14. En vaan jaksa enää uskoa noihin siirtoihin. Taitaa loppua aika kesken ja Oxladen siirto vähän haisisi sille, että Lemarin hankinta jää tulevaisuuteen.

   

  Lisäyksenä vielä että Echon mukaan Origi olisi matkalla Wolfsburgiin.

  On eri asia tapahtuvatko nuo siirrot, mutta se mikä on varmaa, on se, että Pool haluaa ne maaliin viedä. Deadline Day Skylta siis huomenna koneesta päälle.

×